2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

minik bizim dönmeyen dönence var onlada çok fazla oyalanmıyor.uykudan uyanınca çığlıklarını duyuyoruz bir gidiyoruz dönencedeki ahyvanlara bağırıyor..bir kırbaç alıcam kızıma.vurucak kırbacı vurucak kırbacı terbüyesiz tropik heyvanlara:smiley-cool:

kaydirigubbakcemile3 zaten o bakıslar herseyı anlatıyo anacım :1ninca:

gecende kızım koltugundan berı bıze bı kızması var.bagıra bagıra.aha aglıycak dıyoruz yok kızıyo resmen.gul gul öldük koçişle

gecmisi sonra okuycam .. ecos bugun sıçızladı hemde 2 kez ikiside sırtına kadar ve 2 kez yıkanmak zorunda kaldı .. drada gittik gelisimimiz cok guzel yarın kalca usg cektircez bugun randevu yoktu. rota asınıda ayın 4unde yapıcak.

sonrada sut sagıp emzirip anneme bırakıp kardesimle alısveris merkezine gittik kendime bikac parca yeni seyler aldım ama hepsi ust alt almadım daha almıycam .

taze bfit balmumcuya gidiodum istanbuldayken senin gitmenede cok sevindim burda var adapazarında ama drum 6 ay egzersiz yok dedidiginden annem izin vermio yoksa cok gidesim var.

Dailymotion - Filin Dogum anı ve yavrusunun hayata dönüşü - Hayvanlar Kanalı

günaydın kızlar. bebiş uyumuşken ve ben evi toplamışken hemen girdim. kucaktan inmiyor bizim bebiş. belim ağrıyor artık 6 kiloluk sıpamı sağa sola taşırken. o uyuduğu an öğle yemeği akşam yemeği ütü çamaşır ev temizliği hepsini yapmaya çalışıyorum. yorgunluktan saat 9 da sızmış oluyorum.bebişi tutacak ya da bakacak kimse de yok. zorlanıyorum ama değer miniklerimize. albüme bebişimin fotolarından koyuorum. daha önce koycak vaktim de yoktu bilgisayarımda foto da yoktu. bilgisayara yükledim ve şimdi nete koyuorum. çok özledim burayı . neler konuşuluyor takip etmeye çalışıyorum bazen giriyorum ama 2-3 sayfadan fazla okuyamıyorum. izmirli kızlar nt ne . ben okuyamadığım için geşlişmelerden haberim de yok
yahyanın kitap karşısında uyumasına hayran kaldım. ve bebe kalkttııııııııııııı

Günaydın kızlar. Hatun dün gündüz bol bol uyuyunca bugün 5.30da dikti beni ayağa. Hala da uyumaya niyeti yok:bbo:İşe gitmeden bir saat kestirebilsem keşke:çok üzgünüm:

Didom dün siteyi yenilemek istediğimde "Ooops! This link appears broken" mesajıyla karşılaştım. Bayağı denedim ama başarılı olamayınca yattım ben de. Ondan aktif olamadım şeker

kızlar. bebekler her ay aynı kiloyu mu alırlar. 14 günde3 250-300 gram almış sadece. yani ayda 500-600 e eşit. az alıyor bu ay normal mi. sizinkiler nasıl . kilolar hep aynı oranda mı. yoksa her ay farklı mı

kızlar. bebekler her ay aynı kiloyu mu alırlar. 14 günde3 250-300 gram almış sadece. yani ayda 500-600 e eşit. az alıyor bu ay normal mi. sizinkiler nasıl . kilolar hep aynı oranda mı. yoksa her ay farklı mı

Ayda 600 gayet normal canım. Sıkma canını

valla cok sevındım canım hem ecenın hem senın adına.bebişlerimizin bı sıkıntısı olunca biz daha beter oluyos çünkü.neysekı boşaltmıs içini.kac kılo olmus ecoş

canımnormal zaten ilk ay enfazla kılo aldıkları ay.sevvalde ilk ay 1250 falan 2.ay 800gr almıstı.zaten heray bı kılo alırlarsa cok topik olurlar.

topik açıldı ama tam randımanlı çalışmıyor.pervin gözünaydın dün akşam kutladık msnde sevinçli haberikaydirigubbakcemile3

kilo konusuna gelince 3. ay ve sonrasında daha az kilo alırmış bebekler.

slm herkese uzun zamandır giremiyordum gecmişte almış başını gitmiştir yakalayamam onun için pek bakamayacağımm umarım annelerde bebişlerimizde iyidir..

bizde iyiyiz biraz cadıyız tüm güm lenayla uğraşmaktan aşkam olunca haşatım çıkıyo erkenden o uyudu die bende yatıyorum şimdi biraz uyududa bakabiliyorum...son halilin videosunu attık nete
http://www.izlesene.com/video/cocuklar-simarik-prenses/1231212
bakın bakalım nasıl olmuş büyümüşmü tatlı cadım

elif baya uzun sürüyo indirilmesi beklemedeyim....serap maşallah kızına kıpır kıpır az kaldı tutcak yakında

kk da sorun var sanırsam bugun zar zor açıldı.babymom hadi hayırlı olsun mıçma işlemi gerçekleşmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…