Aysin kolay gelsin canim calisan anne olmak cidden zor, benimde 2 hafta oldu basliyali ama aynen benimde gozum yatakta, gidip gelirken uyuyorum metroda..İşe başlamak çok kötü, kızımı çok özlüyorum ben yaa mafoldumben
Bütün gün burnumda tütüyor, aşıklar gibi resimlerine bakıp duruyorum..
Ayrıca çok yoruluyorum, 2 hafta oldu işe başlayalı ama inanılmaz yorgunum.. Eve girdiğim andan itibaren Deva bana yapışıyor ve tuvalete bile gitmeme müsade etmiyor. Saçlarım hep ellerine dolanık geziyoruz. Bir de kapris yapıyor ki bacak kadar boyuyla, yalandan ağlamalar, dudak bükmeler falan.. Offf off dayanmıyor içim vallahi :sinifsinif: Bütün gece tilki uykusunda uyuyor, habire uyanıyor, habire emiyor, uykusuz uykusuz işe gidiyorum.
Öğleden sonra 3-4 gibi çıkıyorum işten en geç 5 de evde oluyorum ama yine yoruluyorum yine yoruluyorum.. Önceden nasıl dayanıyordum uykusuzluğa şimdilerde çok mu yoruldum nedir, hiç dayanamıyorum gözüm hep yatakta..
Evde bilgisayarımı bile açmıyorum, o kadar yani..
Çalışan anne olmak çok zormuş yaa, işimi bıraksam ne yapsam.. :1no2::uhm:
İşe başlamamın tek güzel tarafı, sürekli sütümü sağmak zorunda kaldığım için ve birde hergün aksatmadan 3 fincan rezene içtiğim için, sütümün artmış olması ve artık kızımı sadece kendi sütümle besleyebiliyor olmam sanırım kaydirigubbakcemile3
Sütü azalan tüm herkese bıkmadan usanmadan rezene içmelerini öneririm.
Sigortadan alınacak parayı sormuş bir arkadaş, ama alıntı yapamadım,sitede bir sorun var sanırım. Eğer primleriniz asgari ücret üzerinden yatıyorsa 16 haftalık rapor süreniz için yaklaşık 1700 tl gibi bir ücret alırsınız rapor bitiminde.
canım belki hava değişikliğindendir oalbilirmi acabakızlar biz iyiyiz ama ece ptesidpmadıen beri yine kaka yapmadı dr gliserinli fitil verdi koyduk ama tın suan gelen giden bisey yok. esasen canım sıkılıo bu duruma birden bire neden boyle oldu anlamadım daha oncesinde cok az problem oluyıdyu
ağustos anneleri merhaba inşallah bende 2010 şubat annesi olacağım sizler gibi bebeğimi kucağıma alacağım günü sayıyorum.
sizlerden çalışan ve işine dönen annelere 1-2 şey sormak istiyorum.bu ssk maaşları ile ilgili vakit ayırıp cevap verirseniz çok sevinirim malum geçim sorunu ona göre kendimi ayarlamam gerekiyor.
gebeliğimin 36. haftaına kadar yanı 1 ay öncesine kadar çalışıp kalan iznimi kızımın doğum sonrasına aktarmayı planlıyorum.çalıştığım şirkette maaşım asgeri ücretten yatıyor izinli olduğum sürenin parasını ssk dan alıcam ama 1. ne kadar süre sonra 2. ne kadar veriyorlar aranızda alan var mı ?
Seni anlamamayı o kadar çok isterdim ki ama maalesef anlıyorum. Burnuma kokusu geliyo emzirme saatimi bekliyorum 4 gözle o mesafeyi öyle hızlı katediyorumki anlatamamışe başlamak çok kötü, kızımı çok özlüyorum ben yaa mafoldumben
Bütün gün burnumda tütüyor, aşıklar gibi resimlerine bakıp duruyorum..
Çalışan anne olmak çok zormuş yaa, işimi bıraksam ne yapsam.. :1no2::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?