2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sorundan dolayı topiğimiz bomboş ayyyyyyyyyyy terkedilmiş gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1shok:delikafadulden

Allah im bu domuz gribi nerden geldi ya.hergün birilerini kaybediyoruz.hergecen gün daha fazla insana bulasiyor.insallah daha fazla kimseyi kaybetmeden kurtuluruz ülkecek.

altta görünenler neden yazmıyorsunuz yada yazamıyormusunuz ..çünkü site hala sinir ediyor

Aysin kolay gelsin canim calisan anne olmak cidden zor, benimde 2 hafta oldu basliyali ama aynen benimde gozum yatakta, gidip gelirken uyuyorum metroda..
eve gelince dedigin gibi birde kapris yapiyorlar anliyor gibi:))
ne guzel senin sut artmis, ben ise baslayinca tamamen gitti yorgunluk ve stresten(

site düzeldimi annisler....valla dogru dürüst mesaj yazamadik...kizlar benim cadi hergün yeni huylar edinmeye basladi..emerken gögsümü isirmaya agzinda kemirmeye basladi...allahtan disleri yok...artik yavas yavas dis etleri kasinmaya basliyor herhalde..disi cikinca ne yapacagiz bakalim..

negüzel sütünün artmasına sevindim, darısı hepimiizn başına
rezenenin süt yaptınıgı bilmiyordum
sskdann alınacak ücret azmış yaw
öperim Deva'yı opuyorumnanaktan

canım belki hava değişikliğindendir oalbilirmi acaba
gliserinli fitili bende kullandom 2 kez gaz çıkarttı bizde sadece, fitil çıktımı ??
umarım biran önce düzelir Ecoşun kaka problemi

Derya cidde ablan genç görünüyor maşallah

deniz yıldızı bendede artık gram oynama yok 60 ta fixlendim bir aydır gram veremedim sanırım bundansonra atrtık zor

Raporlarımı verdim 10 gün sonra ptt den aldım ücretimi bizim sıpa 18 gün erken geldi Burkonun söylediği ücretten 150 tl eksik aldım , benim ssk da maalesef asgariden gösteriliyor.

Seni anlamamayı o kadar çok isterdim ki ama maalesef anlıyorum. Burnuma kokusu geliyo emzirme saatimi bekliyorum 4 gözle o mesafeyi öyle hızlı katediyorumki anlatamam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…