2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

HATIRA
canım bizimkinin adı Rotateq..3 doz halinde yapılıcak..ağızdan veriliyor damla şeklinde..adeti 114 tl..Başkentte yaptırıyoruz..

Bizimkini eşim yaptı. Şifadaki dr a iyi diyolar hep duyuyorum ona götürücem bende inşallah memnun kalırım.

Sen bende öyle değilmiyiz ani bi seste korkuyoruz yada irkiliyoruz bence normal.Kemal Çağanda öyle
Maşallah.
günaydin kizlar...dün bir türlü cevap yazamadim...site sürekli kapandi...oh adet görmeye baslanilmis...ben hala görmedim...emzirdigim sürecede görmeyecegim herhalde...
Bende regl olmadım.. Böyle çok iyi ama nasıl bi regl döneminin beni beklediğinide merak etmiyor değilim.Evrimde olmamış emzirmeyle alakalı olabilirmiş ama emzirip adet olanlarda var bildiğim kadarıyla

Son düzenleme:
herkese merhaba; sizleri hamileleğimin başından beri takip ediyorum. kızım 6 ağustosta doğdu. sizlerden hamileliğim boyunca gerçekten çok şey öğrendim.geçen gün yine sizi okuken göğüs pedlerinden söz etmişsiniz. maaşallah sütünüz çok demekki.birini emzirirken diğerinin taş gibi olup aktığını yazmışsınız. ne kadar güzel. benim hiç o kadar sütüm olmadı ve şuan bebeğimi mama destekli doyuruyorum.o kadar üzülüyorum ki. göğsümün dolduğunu sadece bir kere hissetim, ondada bebeğim 15 saat emmedi .kızım emmek istiyor ama sütüm yoktu ( şimdide mamaya alıştı, olan azıcık sütüde emmek istemiyor. zorla emzirıyorum çünkü o emmedikçe sütüm iyice azalıyor. sütünüzü artırmak için özel bişey yapıyor musunuz? kızımdan fırsat buldukça sizlere yazmak istiyorum. çünkü buradaki paylaşımlar gerçekten çok güzel. :))

Hoşgeldin canım. Şu site bir düzelse tine son sürat paylaşacağız bildiklerimizi ama hala bolca hata veriyorklava:
Ben burada birkaç kez daha yazdım. Süt bezleri ne kadar çok uyarılırsa o kadar süt geliyor. Tabii beslemene özen gösteriyorsan. Özel birşey yemeyi kastetmiyorum, sağlıklı beslen yeter. Elinde yoksa bir pompa al ve her emzirmeden sonra kalan sütünü sağ. Böylece göğüslerini daha çok uyarmış olursun. Sütün artar. Mutlaka dene

kıslar sizin bebişlerdehiç öksürük oldu mu? bizim doğduğudan beri var ara ara şimdi biraz arttı.dr. balgamdır diyo ms pimpiriklendim bi kere

gözün aydın canım insan adet olunca rahatlıyor....arada gecikmeler olabiliyor düzene girene kadar.
Terruk ederim.Hemde nasıl gözüm açıldı resmen ..çok şükür doğum öncesindeki gibi 28 günde bir oluyorum öyle artış filande yok yani herşey yolunda buda başka sevincim..:lepi:
günaydin kizlar...dün bir türlü cevap yazamadim...site sürekli kapandi...oh adet görmeye baslanilmis...ben hala görmedim...emzirdigim sürecede görmeyecegim herhalde...
evet ya site sinir etti artık belki bu yazdıklarımıda yollayamayacağım kaç gündür tüm alıntılar gitti sinir oldum ..
emzirmeden dolayı adet görülemeyebiliyor canım..
emzirdiğiniz içinde sıkıntıyada seeb olmuyor..
Ani sesten Yusuf'ta korkuyor ağlıyor ..gerçekten biz bile irkiliyoruz .....
Hoş geldin canım..
bizde mama içiyoruz sen hangi mamayı veriyorsun..
kıslar sizin bebişlerdehiç öksürük oldu mu? bizim doğduğudan beri var ara ara şimdi biraz arttı.dr. balgamdır diyo ms pimpiriklendim bi kere
Geçmiş olsun
Oldu üşütmüştük ..burun spreyi ve nurse harveys şurup içiyordu..Nurse harveys hem gaza sindirim problemlerine iyi geliyor hemde balgamıda söktürüyorumuş ..Doktorumuz vermişti işede yaramıştı bir taşla iki kuş ...

Evet 12 günlükken üşüttük oğlumu klima yüzünden Bildiğin koca adam gibi öksürüyodu oğlum dr serum fizyolojik yazmıştı birde sekrol şurup çok faydası oldu şükür.

Evet 12 günlükken üşüttük oğlumu klima yüzünden Bildiğin koca adam gibi öksürüyodu oğlum dr serum fizyolojik yazmıştı birde sekrol şurup çok faydası oldu şükür.

selam kızlar ya bu sitedeki sorun hala düzelmedi akşamdan beri geçmişi okumaya çalışıyorum habire hata veriyor

SAKALEYN ben önce aptamil verdim ama kızım beğenmedi onu:)) bebeklerinde tercihleri varmış onu anlamış oldum. bebelac sevdi kızım. şuan onu kullanıyorum.günde 6-7 kere 60 ml veriyorum. birazda ben emziyorum.

bu site neden hala düzelmedi anlamadım.zaten emanet oturuyoorum pc basına..

SAKALEYN ben önce aptamil verdim ama kızım beğenmedi onu:)) bebeklerinde tercihleri varmış onu anlamış oldum. bebelac sevdi kızım. şuan onu kullanıyorum.günde 6-7 kere 60 ml veriyorum. birazda ben emziyorum.
ben suan sadece emziriyorum ama ilk günlerde Aptamil vermeye ugrastim ama almadi..belkide tadi hosuna gitmemisti..bebegini geceleri emzirmeye calis.gece daha rahat alir.. ayrica fazlada emmedigi icin pompayla sagmaya baslarsan eminimki artacaktir....
bu site neden hala düzelmedi anlamadım.zaten emanet oturuyoorum pc basına..

valla bu mesajda gitmezse bayilacagim haaa...kiz uyumusken bir bakayim dedim sayfalar bir saatte ancak aciliyor..vala gitmiyor...bu son denemem...

ağustos anneleri merhaba inşallah bende 2010 şubat annesi olacağım sizler gibi bebeğimi kucağıma alacağım günü sayıyorum.
sizlerden çalışan ve işine dönen annelere 1-2 şey sormak istiyorum.bu ssk maaşları ile ilgili vakit ayırıp cevap verirseniz çok sevinirim malum geçim sorunu ona göre kendimi ayarlamam gerekiyor.

gebeliğimin 36. haftaına kadar yanı 1 ay öncesine kadar çalışıp kalan iznimi kızımın doğum sonrasına aktarmayı planlıyorum.çalıştığım şirkette maaşım asgeri ücretten yatıyor izinli olduğum sürenin parasını ssk dan alıcam ama 1. ne kadar süre sonra 2. ne kadar veriyorlar aranızda alan var mı ?

Doğum yaptıktan 56 gün (8hafta) sonra paranı alabilirsin. Yalnız bunun için doğum belgesi, işe başladığına dair belge ve sevk götürmen gerekiyor önce sskya. İşyerin belki senin yerine gönderiyordur onu bir sor. Maaşının 3/4'ü gibi bir para alıyorsun

ii aksamlar herkese uzun süredir giremedim gökhan lap topu sattı yeniside daha gelmedi geçmişe çok fazla bakamadın ama uyku düzeninden konuşulmuş bizimde uyku düzenimiz ii çok şükür hatta geçen gün musti hiç uyumadı sabah akşam 22:30 kadar 22:30da musti uyudu 23:30 da ben uyudum sabah 7 de çeyrek kala uyandım deliksiz uyumusuz hemen emzirdm 9a kadar yine uyudk dogumdan sonra ilk defa uyanmadan uyuduk üçümüzde:)

Son düzenleme:
İşe başlamak çok kötü, kızımı çok özlüyorum ben yaa mafoldumben
Bütün gün burnumda tütüyor, aşıklar gibi resimlerine bakıp duruyorum..

Ayrıca çok yoruluyorum, 2 hafta oldu işe başlayalı ama inanılmaz yorgunum.. Eve girdiğim andan itibaren Deva bana yapışıyor ve tuvalete bile gitmeme müsade etmiyor. Saçlarım hep ellerine dolanık geziyoruz. Bir de kapris yapıyor ki bacak kadar boyuyla, yalandan ağlamalar, dudak bükmeler falan.. Offf off dayanmıyor içim vallahi :sinifsinif: Bütün gece tilki uykusunda uyuyor, habire uyanıyor, habire emiyor, uykusuz uykusuz işe gidiyorum.
Öğleden sonra 3-4 gibi çıkıyorum işten en geç 5 de evde oluyorum ama yine yoruluyorum yine yoruluyorum.. Önceden nasıl dayanıyordum uykusuzluğa şimdilerde çok mu yoruldum nedir, hiç dayanamıyorum gözüm hep yatakta..
Evde bilgisayarımı bile açmıyorum, o kadar yani..
Çalışan anne olmak çok zormuş yaa, işimi bıraksam ne yapsam.. :1no2::uhm:

KK ya da giremiyorum ne zamandır, tüm anne ve bebikler iyilerdir umarım.. Kızım uymuşken hazır, geçmişe bakmaya çalışacağım biraz..

İşe başlamamın tek güzel tarafı, sürekli sütümü sağmak zorunda kaldığım için ve birde hergün aksatmadan 3 fincan rezene içtiğim için, sütümün artmış olması ve artık kızımı sadece kendi sütümle besleyebiliyor olmam sanırım kaydirigubbakcemile3

Sütü azalan tüm herkese bıkmadan usanmadan rezene içmelerini öneririm.

Sigortadan alınacak parayı sormuş bir arkadaş, ama alıntı yapamadım,sitede bir sorun var sanırım. Eğer primleriniz asgari ücret üzerinden yatıyorsa 16 haftalık rapor süreniz için yaklaşık 1700 tl gibi bir ücret alırsınız rapor bitiminde.

kızlar biz iyiyiz ama ece ptesidpmadıen beri yine kaka yapmadı dr gliserinli fitil verdi koyduk ama tın suan gelen giden bisey yok. esasen canım sıkılıo bu duruma birden bire neden boyle oldu anlamadım daha oncesinde cok az problem oluyıdyu

ya hala yapılmadimı bu kk,ne gecmis sayfalar acilıyo,ne site dogru dürüst aciliyo.ama siz yazisiyonuz galıba.bı banami kasti var bu sitenin yahu.zar zor giriyom biseler Yaziyom hata veriyo.bakalim busefer cikcakmi msjim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…