HATIRA
canım bizimkinin adı Rotateq..3 doz halinde yapılıcak..ağızdan veriliyor damla şeklinde..adeti 114 tl..Başkentte yaptırıyoruz..
Sen bende öyle değilmiyiz ani bi seste korkuyoruz yada irkiliyoruz bence normal.Kemal Çağanda öyleDENıZYILDIZI verdiğin cvp için teşekkür ederim canım ama ne bilim korkuyorum bu kadar korkmasından herkeste olmuyor bu korku neden bizde var diyorum her gören aaa bundandamı korkuyor yok bundandamı korkuyor bizim hiç öyle değildi diyorlar acaba diyorum bizdemi bi gariplik var... neden selin herşeyden korkuyor uyurkende uyanıkkende ani seslerden korkuyor yapısal birşey sanırım.... akrabamızın 2 aylık bebeği var bizde hiç olmadı öyle şeyler hiçbirşeyden korkmuyor sıçramıyor diyor ama benimki çıt dese sıçrıyor korkuyor.. . ya kulakları çok hassas yada kendisi çözemedim....
Maşallah.Prima bizde sızıntı yaptı bikaç kez canbebe deneyim dedim ve beğendim bayadırda kullanıyorum tavsiye ederim fiyatıda oldukça ucuz primaya göre 54 lüsü 16 tl. 5 beden kullanıyoruz artık biz bacaklarımız totomuz çok şişman:)
Bende regl olmadım.. Böyle çok iyi ama nasıl bi regl döneminin beni beklediğinide merak etmiyor değilim.Evrimde olmamış emzirmeyle alakalı olabilirmiş ama emzirip adet olanlarda var bildiğim kadarıylagünaydin kizlar...dün bir türlü cevap yazamadim...site sürekli kapandi...oh adet görmeye baslanilmis...ben hala görmedim...emzirdigim sürecede görmeyecegim herhalde...
herkese merhaba; sizleri hamileleğimin başından beri takip ediyorum. kızım 6 ağustosta doğdu. sizlerden hamileliğim boyunca gerçekten çok şey öğrendim.geçen gün yine sizi okuken göğüs pedlerinden söz etmişsiniz. maaşallah sütünüz çok demekki.birini emzirirken diğerinin taş gibi olup aktığını yazmışsınız. ne kadar güzel. benim hiç o kadar sütüm olmadı ve şuan bebeğimi mama destekli doyuruyorum.o kadar üzülüyorum ki. göğsümün dolduğunu sadece bir kere hissetim, ondada bebeğim 15 saat emmedi .kızım emmek istiyor ama sütüm yoktu( şimdide mamaya alıştı, olan azıcık sütüde emmek istemiyor. zorla emzirıyorum çünkü o emmedikçe sütüm iyice azalıyor. sütünüzü artırmak için özel bişey yapıyor musunuz? kızımdan fırsat buldukça sizlere yazmak istiyorum. çünkü buradaki paylaşımlar gerçekten çok güzel. :))
Terruk ederim.Hemde nasıl gözüm açıldı resmen ..çok şükür doğum öncesindeki gibi 28 günde bir oluyorum öyle artış filande yok yani herşey yolunda buda başka sevincim..:lepi:gözün aydın canım insan adet olunca rahatlıyor....arada gecikmeler olabiliyor düzene girene kadar.
evet ya site sinir etti artık belki bu yazdıklarımıda yollayamayacağım kaç gündür tüm alıntılar gitti sinir oldum ..günaydin kizlar...dün bir türlü cevap yazamadim...site sürekli kapandi...oh adet görmeye baslanilmis...ben hala görmedim...emzirdigim sürecede görmeyecegim herhalde...
Ani sesten Yusuf'ta korkuyor ağlıyor ..gerçekten biz bile irkiliyoruz .....Bizimkini eşim yaptı. Şifadaki dr a iyi diyolar hep duyuyorum ona götürücem bende inşallah memnun kalırım.
Sen bende öyle değilmiyiz ani bi seste korkuyoruz yada irkiliyoruz bence normal.Kemal Çağanda öyle
Maşallah.
Bende regl olmadım.. Böyle çok iyi ama nasıl bi regl döneminin beni beklediğinide merak etmiyor değilim.Evrimde olmamış emzirmeyle alakalı olabilirmiş ama emzirip adet olanlarda var bildiğim kadarıyla
Hoş geldin canım..herkese merhaba; sizleri hamileleğimin başından beri takip ediyorum. kızım 6 ağustosta doğdu. sizlerden hamileliğim boyunca gerçekten çok şey öğrendim.geçen gün yine sizi okuken göğüs pedlerinden söz etmişsiniz. maaşallah sütünüz çok demekki.birini emzirirken diğerinin taş gibi olup aktığını yazmışsınız. ne kadar güzel. benim hiç o kadar sütüm olmadı ve şuan bebeğimi mama destekli doyuruyorum.o kadar üzülüyorum ki. göğsümün dolduğunu sadece bir kere hissetim, ondada bebeğim 15 saat emmedi .kızım emmek istiyor ama sütüm yoktu( şimdide mamaya alıştı, olan azıcık sütüde emmek istemiyor. zorla emzirıyorum çünkü o emmedikçe sütüm iyice azalıyor. sütünüzü artırmak için özel bişey yapıyor musunuz? kızımdan fırsat buldukça sizlere yazmak istiyorum. çünkü buradaki paylaşımlar gerçekten çok güzel. :))
Geçmiş olsunkıslar sizin bebişlerdehiç öksürük oldu mu? bizim doğduğudan beri var ara ara şimdi biraz arttı.dr. balgamdır diyo ms pimpiriklendim bi kere
kıslar sizin bebişlerdehiç öksürük oldu mu? bizim doğduğudan beri var ara ara şimdi biraz arttı.dr. balgamdır diyo ms pimpiriklendim bi kere
kıslar sizin bebişlerdehiç öksürük oldu mu? bizim doğduğudan beri var ara ara şimdi biraz arttı.dr. balgamdır diyo ms pimpiriklendim bi kere
ben suan sadece emziriyorum ama ilk günlerde Aptamil vermeye ugrastim ama almadi..belkide tadi hosuna gitmemisti..bebegini geceleri emzirmeye calis.gece daha rahat alir.. ayrica fazlada emmedigi icin pompayla sagmaya baslarsan eminimki artacaktir....SAKALEYN ben önce aptamil verdim ama kızım beğenmedi onu:)) bebeklerinde tercihleri varmış onu anlamış oldum. bebelac sevdi kızım. şuan onu kullanıyorum.günde 6-7 kere 60 ml veriyorum. birazda ben emziyorum.
bu site neden hala düzelmedi anlamadım.zaten emanet oturuyoorum pc basına..
ayça en berbatının uyu oyna olduğu söyleniyor ben de bilmiyorum..kullanan kimi tanıdıysam beğenmiyor
ağustos anneleri merhaba inşallah bende 2010 şubat annesi olacağım sizler gibi bebeğimi kucağıma alacağım günü sayıyorum.
sizlerden çalışan ve işine dönen annelere 1-2 şey sormak istiyorum.bu ssk maaşları ile ilgili vakit ayırıp cevap verirseniz çok sevinirim malum geçim sorunu ona göre kendimi ayarlamam gerekiyor.
gebeliğimin 36. haftaına kadar yanı 1 ay öncesine kadar çalışıp kalan iznimi kızımın doğum sonrasına aktarmayı planlıyorum.çalıştığım şirkette maaşım asgeri ücretten yatıyor izinli olduğum sürenin parasını ssk dan alıcam ama 1. ne kadar süre sonra 2. ne kadar veriyorlar aranızda alan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?