Raporlarımı verdim 10 gün sonra ptt den aldım ücretimi bizim sıpa 18 gün erken geldi 1550 aldım , benim ssk da maalesef asgariden gösteriliyor.
teşekkür ederim.
peki aradaki farkı iş yerinden alabildin mi?yani 1000 tl ise maaşın asgariden aldığın sgk parası ile maaşın arasındaki farkı .ben iş yerimden istiycemde ya ssk mı tam yatır yada farkı ver demeyi düşünüyorum bu aralar.şimdiden kararlarını bildirsinler.
peki aradaki farkı iş yerinden alabildin mi?yani 1000 tl ise maaşın asgariden aldığın sgk parası ile maaşın arasındaki farkı .ben iş yerimden istiycemde ya ssk mı tam yatır yada farkı ver demeyi düşünüyorum bu aralar.şimdiden kararlarını bildirsinler.
Alamayacağımı bildiğimden malum kriz var böyle bi talepte bulunmadım. O yüzden bilgim yok ama şöyle düşünüyorum zaten sana farkı verecek insanlar olsa ssk nıda -asgariden değil sana ödedikleri ücret üzerinden yatırırlardı. İnşallah alabilirsin.
Aysin kolay gelsin canim calisan anne olmak cidden zor, benimde 2 hafta oldu basliyali ama aynen benimde gozum yatakta, gidip gelirken uyuyorum metroda..
eve gelince dedigin gibi birde kapris yapiyorlar anliyor gibi:))
ne guzel senin sut artmis, ben ise baslayinca tamamen gitti yorgunluk ve stresten(
negüzel sütünün artmasına sevindim, darısı hepimiizn başına
rezenenin süt yaptınıgı bilmiyordum
sskdann alınacak ücret azmış yaw
öperim Deva'yı opuyorumnanaktan
Amin amin, sütü arttırmak için bir kaç gün sıkı çalışınca oluyormuş hakkaten. Yine nette okuduğum bir yazıda, 'her annenin vücudu, her ne olursa olsun ve ne koşulda olursa olsun, istediği vakit, yavrusunu doyurabilecek kadar süt üretebileceği' ne , annenin inanması süt üretiminin temelini oluşturuyormuş. Göğüslerim boş, sütüm az demeyecekmişiz hiç (çekim yasası)
Bende sütüm olduğuna inanıyormuş gibi yaptım süprizzzzz vallahi oldu.. Habire sağdım boşta olsa göğüslerim ve kesinlikle rezenenin çok büyük etkisi var, akşam çay yerine bir fincan rezene içiyorum, gece göğüslerim sızlayarak uyanıyorum.
Deva'da öpüyormuş teyzesi seni, salyalı salyalı kaydirigubbakcemile3
Seni anlamamayı o kadar çok isterdim ki ama maalesef anlıyorum. Burnuma kokusu geliyo emzirme saatimi bekliyorum 4 gözle o mesafeyi öyle hızlı katediyorumki anlatamam
Cam kenarındaki Halil İbrahim ablam Deniz ve Ufuk
ablam ve oğulları ..
Aynen dışarda çocuklar anne diye seslenince millet garip garip bakıyor ne güzel değilmiDeryacım maşallah ablan ve oğulları abla-kardeş gibi gözüküyolar.
37 yaşında canım ama kendisine bakar bu daha kötü hali desem çocuklarına kavuşunca epey bi sarsıldı ...negüzel sütünün artmasına sevindim, darısı hepimiizn başına
rezenenin süt yaptınıgı bilmiyordum
sskdann alınacak ücret azmış yaw
öperim Deva'yı opuyorumnanaktan
canım belki hava değişikliğindendir oalbilirmi acaba
gliserinli fitili bende kullandom 2 kez gaz çıkarttı bizde sadece, fitil çıktımı ??
umarım biran önce düzelir Ecoşun kaka problemi
Derya cidde ablan genç görünüyor maşallah
fitil çıkmazki erir içinde opuyorumnanaktanpetrik fitilden 6 saat sonra yaptı ama fitil cıkmadı.. bakalım bidahaki sefer nezaman
terruk ederiz canımderya ablan cok ama cok hos bi bayan . cocuklarınada masallah cok yakısıklılar
deniz yıldızı bendede artık gram oynama yok 60 ta fixlendim bir aydır gram veremedim sanırım bundansonra atrtık zor
SAKALEYN ben önce aptamil verdim ama kızım beğenmedi onu:)) bebeklerinde tercihleri varmış onu anlamış oldum. bebelac sevdi kızım. şuan onu kullanıyorum.günde 6-7 kere 60 ml veriyorum. birazda ben emziyorum.
Baby canım fitil çıkmnaz erir bildiğim kadarıyla.Birde doktor sitesinden alıntı yapıyım belki yardımcı olur sana.petrik fitilden 6 saat sonra yaptı ama fitil cıkmadı.. bakalım bidahaki sefer nezaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?