2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Alamayacağımı bildiğimden malum kriz var böyle bi talepte bulunmadım. O yüzden bilgim yok ama şöyle düşünüyorum zaten sana farkı verecek insanlar olsa ssk nıda -asgariden değil sana ödedikleri ücret üzerinden yatırırlardı. İnşallah alabilirsin.

İNŞALLAH teşekkür ederim cevapların için opuyorumnanaktan

Sağol Nurdancım, ne yapacağız böyle peki? Geçecek bugünler dimi, yani bizlerinde düzeninin oturacağı günler gelecek herhalde..
Nette okumuştum, anneler doğum sonrası işe başladıklarında, artık kafaları işle meşgul olup, tamamen bebeğe odaklanamadıklarından sütlerinin azalması hatta tamamen kesilmesi normalmiş. Üzme kendini, ne yapalım süt yoksa mama var kaydirigubbakcemile2

Seni anlamamayı o kadar çok isterdim ki ama maalesef anlıyorum. Burnuma kokusu geliyo emzirme saatimi bekliyorum 4 gözle o mesafeyi öyle hızlı katediyorumki anlatamam

Di mi? Benimde burnuma kokusu geliyor kimseyi inandıramıyorum yahu ! :kedi:

ablam ve oğulları ..
Cam kenarındaki Halil İbrahim ablam Deniz ve Ufuk
Deryacım maşallah ablan ve oğulları abla-kardeş gibi gözüküyolar.
Aynen dışarda çocuklar anne diye seslenince millet garip garip bakıyor ne güzel değilmi
37 yaşında canım ama kendisine bakar bu daha kötü hali desem çocuklarına kavuşunca epey bi sarsıldı ...
petrik fitilden 6 saat sonra yaptı ama fitil cıkmadı.. bakalım bidahaki sefer nezaman
fitil çıkmazki erir içinde opuyorumnanaktan
derya ablan cok ama cok hos bi bayan . cocuklarınada masallah cok yakısıklılar
terruk ederiz canım
deniz yıldızı bendede artık gram oynama yok 60 ta fixlendim bir aydır gram veremedim sanırım bundansonra atrtık zor

artık rejime başaldım hayatımda bir kere rejim yapmıştım oda kızım doğduktan 3 ay sonraydı ..şimdide oğluştan sonra bunda 8 kilo gitti yerinde kaldı ya inanamıyorum ..devamı bakım topiğinde...şutarafagitti

SAKALEYN ben önce aptamil verdim ama kızım beğenmedi onu:)) bebeklerinde tercihleri varmış onu anlamış oldum. bebelac sevdi kızım. şuan onu kullanıyorum.günde 6-7 kere 60 ml veriyorum. birazda ben emziyorum.

bizde aptamil içiyorduk ama birden mama yememeye başladı karnıda hep şişdi yavrumun sonra doktora götürdük mamayı beğenmiyormuş ve şişkinlik yapmış kuzuya ..şimdi sma gold1 kullanıyoruz sevdi çok şükür ...biz ek besinede geçtik elma suyu püresi ve sütlü kaşık mamasını ama şimdilik biberonda veriyorum günde 1 öğün olacak şekilde..biz emmeyi 1.5 aydır bitirdik malesef....

slm geçmişi okuyamadım çok ara vermştim topiğe.4gün kayınvalideme gidip geldik biraz misafiri oldu kalabalıktı.çok zor geçti furkan bütün huylarını değiştirdi .aşı da olduk karma aşı ve verem aşısı yapıldı.çok ağladı uyuz oldum hemşireye.ilk gün fitil verdim sonra vermedim ateşlenmedi ama ağrısı vardı sanırım çok ağladı geçen intenette bi yerde okudum çocuklara yapılan aşıya ağrı kesici fitil şurup verilince aşı etkisini yitirebiliyomuş.
berbat günler geçirdim
kayınvalidemde beni delirttiler yalan değil gerçekten delirttiler öyleki dün artık pskoloğa gittim
doğum sonrası depresyonu atamadığımı ve aile terapisti almam gerektğiğni söledi.
yalnız çok pahalı geldi her hafta gitmem gerekiyomuş
har hafta 100 tl vermek insanın zoruna gidiyo ama oğluma bana ve eşime iyi bir gelecek için gitmem gerekiyo

MERHABA ARKADAŞLAR,
ben de birkaç aydır bebek istiyorum... hep eylül-ekim gibi sonbahar aylarında doğum yapmayı hayal ederdim ama gün geçtikçe sabırsızlanıyorum,ağustos gibi yaz günlerinde doğum yapmak nasıl?keşke bahar olsaydı diyormusunuz?fikirlerinizi alayım dedim...

petrik fitilden 6 saat sonra yaptı ama fitil cıkmadı.. bakalım bidahaki sefer nezaman
Baby canım fitil çıkmnaz erir bildiğim kadarıyla.Birde doktor sitesinden alıntı yapıyım belki yardımcı olur sana.

S:benim 4 aylık bir bebeğim var yaklaşık olarak 2aydır kakasını 1 haftada bir 10 günde bir yapıyor.Bazı zamanlar fitil bile atmak zorunda kalıyorum kaç tane doktora götürdüm kabız olmadıktan sonra korkma bu çok normal bişey dediler ama ben çok endişeleniyorum.keyfide yerinde kilosuda ayına göre üstünde.sizlere danışmak istedim şimdiden teşekkür ederim..
Op. Dr. Emel OĞUZ (AVCUOĞULLARI) dan alıntıdır.
C:4 aylık bir bebeğin kabızlık olduğunu söylemek için sert kaka yapıyor olması gerekmez. 5 günden uzun süre kaka yapamaması kabızlıktır. Ayrıca poposunda buna neden olabilecek anal fissür dediğimiz çatlak sorunu olup olmadığından emin olunmalıdır. Bebeğiniz 5 günden uzun süre kaka yapamadığı zaman Gliserin fitil kullanarak kaka yapması sağlanmalıdır. Poposunda çatlak var ise tedavisi düzenlenmelidir, çünkü çatlak varlığından kaynaklanan kabızlıklarda altta yatan neden düzelmeden kabızlık tedavi edilemez. Mutlaka bir çocuk cerrahisi uzmanına muayene ettirmenizi öneririm. Sağlıklı günler...

ben 3 defa fitil kullanmak zorunda kaldım.,,3 ünde de fitil kakayla beraber geri çıktı...çıkması gerekmiyor illaki..

HATIRA...
canım hangi evrakları verdin işkura..bir de burdaki şubeye mi verdin..antalya ya mı verdin

hazır taze de girmiyor topik bozuk diye biraz tickerım dursun bari

Cumartesi günleri kimse olmuyo her zamanki gibi..

Sakaleyn ablan çok hoşmuş..Benim de yengem 2 çocuğundan öyle ayrı kalmıştı. Almanyadalardı. Çok üzücü..

Esrakooo, emziğe alıştı mı Ece.. Ben perişan haldeyim. Hem doyurmaak için hem de yalancı emzik niyetine sürekli emziriyorum.. Sinirlerim yıprandı...Almıyor inat ediyor denemediğim şey kalmadı almıyor.. Bu emzik için bu kadar ısrarcı olacağım aklıma gelmemişti.. Çok pişmanım keşke doğar doğmaz alıştırsaymışım...

Dido nevaya bakıyorum faceden şimdi..Çok tatlışko

ticker da ki ada bakın..püüüü bana kızım gavur da oldu

sağol ayçacım..senin bu emzik işi ne lacak bilmem? esrako gibi oldun sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…