2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kızımda tv sesinde evde konuşma seslerinden rahatsız olmaz uyur ama ani seslere tepki veriyor öksürme gibi seslere uyanıyor bence gayet normal... Yabancılara karşı tepkisiz ağlamıyor doğduğundan beri hep kalabalık ortamda olduğu için kucaktan kucağa ...

DENİZYILDIZI verdiğin cvp için teşekkür ederim canım ama ne bilim korkuyorum bu kadar korkmasından herkeste olmuyor bu korku neden bizde var diyorum her gören aaa bundandamı korkuyor yok bundandamı korkuyor bizim hiç öyle değildi diyorlar acaba diyorum bizdemi bi gariplik var... neden selin herşeyden korkuyor uyurkende uyanıkkende ani seslerden korkuyor yapısal birşey sanırım.... akrabamızın 2 aylık bebeği var bizde hiç olmadı öyle şeyler hiçbirşeyden korkmuyor sıçramıyor diyor ama benimki çıt dese sıçrıyor korkuyor.. . ya kulakları çok hassas yada kendisi çözemedim....

öncelikle hepinizin cumhurihet bayrami kutlu olsun..sitede sürekli hata var herhalde bir türlü gecmisi okuyamiyorum..gel gelelim bebislere..canim o sorun benim kizimda da var..ama sorunda demeyelim...bu cok normal..sürekli duydugu seslerden korkmuyor ama ani seslerde aniden irkilip korkuyor..ama bu cok normal..eskiden aglardida..ama yavas yavas daha az korkmaya basladi..tabi bende daha dikkatliyim..benim hanimefendi yabancilardan kacmiyor ama babasindan da bana gelmiyor..sizinkilerde öylemi???istedigim an kafasini cevirip babasinin kucagina atiyor kendini..cileyi ceken anneler ama kiymetli babalar...

SARMAŞIK canım çok sagol..... biraz içim rahatladı.... en azından tek biz değilmişik.... aynen dediğin gibi tek düze tanıdık seslerden falan korkmuyor sadece ani sesler....onun dışında bir sorun yok..... yanlız birkaç gündür özellikle bugün uykuda sıçramaya başladı.... evrimdemi duymuştum 18 tanemiydi 19 tanemiydi arapça besmele yazıp bebeğin yatağına koyduklarını duymuştum ama tam hatırlamıyorum sayıyı onuda denemek lazım....

tüm gün bu kadının yüzünü görmekten bıkmıştım aa farklı bir yüz deyip atlıyor olabilir bizim kızda babası gelince bir havalar gülücükler ohh hiç sorma .. opuyorumnanaktan

sibel uyuturken kollarını sar yahoda sıçrıyodu artık kalmadı en azından uyurken sıçramıyor kollar sarılı olduğundan

esram sagol kuzum.... sarıyorum ama benim yaramaz kızım çıkartıyor kollarını bir yolunu buluyor kımıldaya kımıldaya açıyor kollarını....

esram sagol kuzum.... sarıyorum ama benim yaramaz kızım çıkartıyor kollarını bir yolunu buluyor kımıldaya kımıldaya açıyor kollarını....

evriş ve norra nasısınız iyimisiniz görüşemiyoruz epeydir....

evriş gökte ararken yerde buldum seni bu korkan bebekler için 18 tanemi yoksa 19 tanemi arapça bismillahirramanirrahim yazılıyordu???

tam 13 saatlik uykusuzluktan sonra nihayet velet kollarımda uyuyor..yani öyle umuyorum...

primanın 4 numara uyu oyna beziyle diğeri arasında ne fark var arkadaşlar??? ben 4'e geçtim bugün.. ama uyu oyna bezleri çoook daha ucuz neden?

ve şu tırnak batma bende de oldu.. hatta şu an sağ baş ayak parmağım şiş..sizi okuyunca rahatladım..ilk kez başıma geliyor ve hamilelik sonrası oluşabileceği aklıma gelmemişti..ne ilginç..

esram özelden yazdım ama uykusuzluktan perişanım..şimdi sızdı velet...bu akşam takılamam herhal.. özel msj da sn bekletiyo ya deliriyorum..

ayça en berbatının uyu oyna olduğu söyleniyor ben de bilmiyorum..kullanan kimi tanıdıysam beğenmiyor

Son düzenleme:
Prima bizde sızıntı yaptı bikaç kez canbebe deneyim dedim ve beğendim bayadırda kullanıyorum tavsiye ederim fiyatıda oldukça ucuz primaya göre 54 lüsü 16 tl. 5 beden kullanıyoruz artık biz bacaklarımız totomuz çok şişman:)

1 haftalık sıkıntının sonunda 2. adetimide gördüm ama neydi öyle ya miğde bulantıları baş ağrısı ..
kocaman bir oh çektim rahatladım ...

günaydin kizlar...dün bir türlü cevap yazamadim...site sürekli kapandi...oh adet görmeye baslanilmis...ben hala görmedim...emzirdigim sürecede görmeyecegim herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…