2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oyun halımız geldi. Arkadaşımdan istemiştim, İstanbul'dan yolladı sağ olsun. Tiny Love'mış markası. Pek güzel, Mozart dinliyoruz. Bakalım ne kadar sürecek?

HUGGIES kullanan kızlar! Tansaşlarda mega paketler 16.90 TL. 80 lik 3 numerolar da, 72 lik 4 numerolar da aynı fiyat! Hemen 2 paket kapızladım yerimseniben

ıyy hiç sevmem bamyaa :))

Aynen!

sıkıldım sıkıldım sıkıldım sanırım ben bu yola 1-0 yenik başladim...

sağol ayçacım..senin bu emzik işi ne lacak bilmem? esrako gibi oldun sen de
aynen çok fenayım..hay aklıma tüküreyimdoğar doğmaz ağzına tıkmamışım..
ayça rüzgar hala ağlıyomuuu??uykusu ne durumda gündüz uyuyo gece uyanıkmı??
gündüz iyi uyuyo..akşamları bazen 10 gibi yatıyo bazen gece 2'ye kadar ayakta hiç belli olmuyo.. ama uyanıkken sürekli emmek istediğinden hep huysuz..eğertok karnına uykusu geldiyse vay halime..kıyamet kopuyor..memeden başka asla uyumuyor..illa göğsümde emerek uyuyacak..alıyo memeyi süt gelince kıyameti koparıyo..
ıyy hiç sevmem bamyaa :))
bayılırım...

ayca cok guluyorum ya sut gelmeyen meme istiyor ha??ne tuhaf huylari var bu bebklerin..

aycam yok anacım ya aynı durumdayız emzik falan almıyor çok ugrasıyoruz sıksık emzik veriyoruz agzına dilinle deli gib iitiyor geçen gece 4 gibi ugrastım inat etim emcesin iste diye manyakca buldum bir ankendimi on dakika agladıgı halde tuttum agzında ama mız mız aglama katıla katla aglama degiltabi sonunda emmeye basladı ama yani okadar o anlıkk
sonra yoruldum biraktım aldım yataga yanıma yatırıp emzirerek uyuttum bende uyumusum

ama yok yani bizimki sut geliyor gelmiyor dert etmiyor surekli meme emcek uykusu geliyor nası mız mızz ayaga koyuyorsun ciyk ciyak emzik veriyorsun aynen oyle memeye yatırınca hom hom homurdanarak direk emiyor ikiemisten sonra gozler kapanıyor yalancı meme namına emiyor ceke cek yutkunarak emmiyor yani çok belli benimle uyuycak illa of yanii
bgun birkaç kez uyudu diye yatırdım koltua hemen uyandı sonraki daldıında artık kalkmadım uzun zamandır gunduz kucakta bile uyumamıstı bugun bir saat kadar kucagımda uyudu popom cıktı oturmaktan yaaa

aklımı oynatmak uzereyim bu arada berkenin dun gece aniden atesi çıktı hemen hastaneye flan goturdu babası iki çocuklu olmak boyle anlarda çok zormus oglum atesler içinde ben yanına gidemedgim gibi karantinaya aldık resmen odasından dısarı çıkarmıyoruz ben yanıan giremeyirom kapıdan opucukler yolluyr bana yavrum maske almıs ibo hastaneden onla giriyorum odasına sarılıyorum iki saniye ibo kıyametler koparıyor çık diye haklı ben annelik duygusu ile hata ediyorum yaklasmama gerek ama olmuyor uzuluyorum oyle uzaktan uzaga domuz gribi on tahlili yapıldı negfatif çıkmıs zaten asıl tahlili yapmak artık yasakmı neymis ayapmıyorlarmıs
aksamdan beri atesi dusuyor tekrar çıkıyor su an ece uyuyor herkes uyuyor ben berkenin atesini arada olçuyorum uyuyamıyorum o dusmedenn hasta olacagım diye odum kopuyor ameliyat var persembe gunu. hadi onu bıraktım ece ye geçerse naparız falan kafayı yiycemm

HATIRA...
canım hangi evrakları verdin işkura..bir de burdaki şubeye mi verdin..antalya ya mı verdin
canım burdaki sgk antalyaya göndereceksiniz posta yoluyla dedi ben de gönderdim. Evraklar şunlar
1. Doğum Öncesi Rapor
2. Doğum Sonrası Rapor
3. Vizite Kağıdı
4. Nüfus Cüzdan Fotokobisi
5. Tahattütname
Bu tahattütname işverenin yazdığıydı galiba
Dershanemiz personellerinden Hatıra .... 09/06/2009 tarihinden 14/09/2009 tarihine kadar doğum iznine ayrılmış , dershanemizde görev yapmamıştır.
Gereğini bilgilerinize arz ederim.
Birde üst yazı yazıyorsun tamamdır. 5 inde gönderdim 20 sinde aldım ücretimi postaneden adına gönderiyorlar.

topikte sorun devammı ediyor yoksa kimse uğramıyormu karar veremedimm
Sorun dünde devam ediyordu

Canım inşallah alır Rüzgar.
:hulya:
şakkıdı
Sana en çok yakışan figür delikafadulden ben bunu her gördüğüm mesajda sen yazdsın sanıyorum inan :1hug:

Bizde aldık inşallah yarın gelicek. Doruk' unki şundan mı?
Tiny Love Tekmele Ve Oyna Jimnastik Halısı ::: bebek arabası, park yatak, oto koltuğu, bebek, beşik, tüm bebek araç ve gereçleri

Oğluna çok geçmiş olsun Esra sende ard arda olumsuzluklar yaşıyosun inşallah bir an evvel son bulur bunlar. Hayırlısıylada ameliyatı atlatırsın ,oğlun toparlanır ece kızda şu emziğe alışır.

Allah yardımcın olsun çok çokda geçmiş olsun işin zor seni çok iyi anlıyorum başımıza birde domuz gribi çıktı çok şükür temiz çıkmış canım benim nekadar korkmuşsun belli ..
inşallah oğlun biran önce düzelir moralini yüksek tutmaya bak senin ameliyatında gelmiş .emzik vermek için stres yapma bence özellikle açken ver önce tutmayı öğrensin emziği birde modelini değiştir.Emziği sonrada ağzından alıp göğsünü verirsin
Yusuf'a damaklı nuby almıştık tutmadı bebedorun düz emziğine bi yapıştı tutuş o tutuş canım dene istresen..
Hayırlı olsun halınız üzerinde iyi vakit geçirsin eğlensin kuzucuğun sanada bol dinlenme zamanı kalsın inşallah ..
deryacim ek besin icin cok erken degilmi, anne sutu almayanlarda en erken 4. ayin bitiminde diye biliyorum ben??doktor mu onerdi??

doktor önerdi nurdan elma suyuyla başladık dünde azcık kaşık maması denedim gün gün artırıyorum haftaya havuç suyuna geçicem...kaşık mamasınıda 1 öğüne çıkaracağım yavaş yavaş..yanlız yoğurtta önerdi ama kafam karışık normal yoğurtmu mayalasam mamayla yapılanmı karar veremedim:uhm:

Son düzenleme:
Ben şunu almayı koydum kafama. Semih'i ikna çalışmalarım son hızla devam ediyor. Bu modeli haftalardır araştırıyorum. Almayı düşünen varsa en uygun bu sitede. Hiç başka yere bakmayın:

http://www.bebekreyonu.com/?urun-detay_556_Tiny_Love_Activitot_Ada_Oyun_Halisi.html

Bez olarak da Canbebe'yi denemek için almıştım küçük bir paket. Ken:ecrin_bebek:dinden be:ecrin_bebek:klenmeyecek bir performans gösterdi. Huggies 3 numara kuzumun bacaklarını sıkıp kızartıyordu, bu hiç kızartmıyor. Sızıntıyı da test ettik. Sağolsun kızım 2 sefer sırtına kadar mıçtıkaydirigubbakcemile3SızdırmıyorlaelaelaelaelaeBence deneyin. Ondan arttırdığınız paralarla oyun halısı alırsınızyerimseniben

Off çok zor gerçekten. Biz bir kendimizi koruyalım da bebeğimize geçmesin diyoruz, senin bir de oğlun var. Geçmiş olsun. Allah yardım etsin de sağ salim atlatsın Ececik:Saruboceq:

ayca cok guluyorum ya sut gelmeyen meme istiyor ha??ne tuhaf huylari var bu bebklerin..
Benzer durum bizdede mevcut.kizim emerek uyumak istiyo.karni tok olsa dahı emiyor.kendince bi yöntemde buldu enazindan 5dakika boyunca cekmeden dudagiyla emer gibi yapiyo.hakanla gül gül ölüyos.o sekil uyuya kalıyo.ama tabi herzaman öle olmuyo
Esracim Allah yardimcin olsun canim ameliyetin cok kolay gecer insallah.oglusunada cok gecmis olsun,annesin yaklasmadan duramiyosun dogal olarak.ama eniyi korunma yöntemi sik sik el yikamak birde tuzlu suyla gargara yapmakmis.bütün grip virüsleri agizdan ve burundan girer 2gün icinde cogalarak vucuda yayilırmiş.tuzlu suyla gargara virüsleri öldürüyomus.peceteyide bu suyla islatip burun delikleri silinmeliymis

Canbebeyi biri daha tavsiye etmişti çok iyiymiş ben huggiesten bıktım ya hep sızdırıyo kılık kıyafetemi yanarsın oğlumun o ıslaklıkla saatlerce durduğunamı of off. Bende alıyım da deneyim.

selam arkadaşlar,
şu an size karantinadan yazıyorum. maalesef domuz gribine yakalanmışım. bugün 3.günüm. 2 gündür ateşim 39 un altına inmiyordu. neyse ki birkaç saattir 37 küsüre düştü. galiba iyileşmeye başladım. ilaç filan kullanmıyorum minoset dışında. abartıldığı kadar vahim bir hastalık değilmiş. sadece yüksek ateş mahvetti beni. uzun süre ateşin 39 un üzerinde olması insanı kamyon altında kalmış gibi hissettiriyor. sanki kemiklerim ezilmiş gibi.
bu hastalığın en kötü yanı bircik yavrumdan uzak kalmak zorunda olmam. 3 gündür kucaklayamıyorum kuzumu. onu o kadar çok özledim ki anlatamam. emziremiyorum. süt sağıp veriyoruz. maskemi takıp uzaktan bakıyorum arasıra.... bana garip garip bakıp gülüyor. eşim kameraya çekiyor arasıra ben de onu kameradan izliyorum. aslında doktor maskeyle emzirebileceğimi söyledi ama ben cesaret edemiyorum. bi iyileşeyim sımsıkı sarılacağım cerenime. içeriden sesi geliyor bazen gülüşleri sevinç çığlıkları, içim gidiyor.... nasıl oynuyor ablamla nasıl mutlu anlatamam. allahtan ablam burdaydı da hemen geldi baktı cerene. gerçi eşim de bakabiliyor ama ablam da olunca hem bana hem ceren bakma işi eşimin üstüne kalmamış oldu. düşünsenize eşim hem bana hem kıza nasıl bakardı?
yarın da kayınvalidem gelecek bursadan. inşallah biriki güne kadar iyileşirim ben de...

ay canım geçmiş olsun pozitif mi çıktı sonuç
aman ceren e geçmesin de
sende bir an önce iyileşirsin inşallah

bu oyun halıları çok para..ben derim ki içlerinde ne olursa olun bir noktya kadar dikkatlerini çekiyor.o kadar para vermeye değmez.

nazan çok geçmiş olsun.nereden bulaştı bu hastalık biiyor musun? Bu aralar en büyük korkum bu hastalık.senin de dediğin gibi çok ağır olmadığını söylüyor doktorlar.tabi erken teşhis önemli galiba.tekrar çok geçmiş olsun

ESRAKO geçmiş olsun...

Hatıra, evet canım onun aynısı!!! Ama alacak olsaydım Evrim'in aldığından alırdım, daha oyalayıcı, daha güzel...

Güzelmiş. Kendiliğinden müzik çalmıyorsa çok bir işe yaramıyor bilgin olsun. Tİny Lve da var müzik.

Şok oldum. Geçmiş olsun. İnşallah çabucak atlatırsın.

çok sevindim sütünün artmasına , yarasın deva bebeğe....

ablam ve oğulları ..

allah nazarlardan saklasın...
kendimi böyle bir masada kızımla düşünmeye çalıştım çok zaman var daha, ne güzel ablan genç anne olmuş, denizlerde pek güzel oluyorlar....

kesinlikle diyorum bahar ayları
temmuz sonu doğum benim işim açısından çok iyiydi, doğum öncesi 2 ay doğum sonrası 2 ay izin kullandım, hepside eğitimin olmadığı döneme denk geldi.
ama sıcaklar çok çok bunalttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…