2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nazan cok gecmis olsun canim.valla benimde kabusum o grip,su günlerde.neyse sanirim atesin düsmüs cok şükür.inşallah enkisa zamanda kizinla kucaklasirsiniz

bizde kizima oyunhalisi siparisi verdik bugün.Tiny Love tekmele oyna aktivite halisi biz ticaretmerkezi die bi siteden 123 e aldik.enucuz ordaydi hemde kargo bedava.almak isteyen baksin derim 25lira falan ucuza geliyo diger sitelere göre.bide fisher price yagmur ormani aktivite halisi cok güzel.oda 99lira.2si arasinda cok kararsiz kalmistim

Ben onuda çok beğenmiştim. Ama dediğim gibi ödüllü olduğundan tiny love u aldık. Yarın elimize geçicek halı bakalım akkoyun karakoyun belli olucak

bizde kizima oyunhalisi siparisi verdik bugün.Tiny Love tekmele oyna aktivite halisi biz ticaretmerkezi die bi siteden 123 e aldik.enucuz ordaydi hemde kargo bedava.almak isteyen baksin derim 25lira falan ucuza geliyo diger sitelere göre.bide fisher price yagmur ormani aktivite halisi cok güzel.oda 99lira.2si arasinda cok kararsiz kalmistim

nazan çok geçmiş olsun ya inş ismindede meymenet olmayan hastalığı atlatırsın tez zamanda cerenine doya doya sarılırsın...of ya paranoyak olcam ya...ellerimöi yıkamaktan üstleri yara oldu...allahım sen koru bizi ya...

esrako cnm çok geçmiş olsun oğluna cnm benim ya maşallah o durumda bile düşünüyo... size geçer hastalık diye...

ben düşündüm düşündüm oyun halısı alamıcam evde çok oyuncak var eylülün kuzeninden kalma bi iskelet yapıp alştınada pattaniye serip oyuncak takıp al sana oyun halısı...ha severmi sevmesmi bilemem..ama benim hevvesin var o başka...madem alacak kadar bütcemi zorlayamıyorum elimdekişleri değerlendirim dimi...

Nazan çok geçmiş olsun,bence de emzirme, tedbirli olmakta yarar var. İnşallah bir an önce iyileşirsin, Ceren'i de alırsın kucağına.

Esrako, Berkeye de çok geçmiş olsun,Berkenin yerinde olmayı hiç istemezdim, hem hastayım hem annem yanıma gelemiyor falan.. İnşallah hemencik iyileşir kuzucuk..

Ya arkadaşlar, sizin bebekleriniz bu oyun halılarının oyuncaklarına falan tepki veriyormu ? Ya da başka oyuncaklara?

Deva'nın yatağında müzikli ışıklı dönence var,ucunda peluş oyuncaklar var, şimdilik sadece bakıyor, inceliyor ama tutmuyor, elini uzatmıyor. Mesela ses çıkaran bir oyuncak almıştım, hiç tepki vermiyor ona, ilgisini çekmiyor. Elinde de tutmuyor. Daha erken mi acaba, şimdiden çok şey mi bekliyorum kızımdan fisfisfis

selam
ben bugün çok bunaldım evde ne kadar kasvetli bir hava var öyle
eşimi ikna edip bir dışarı çıkamadık gerçi domuz gribi yüzünden avm ler çok tehlikeli ama çok sıkılmıştımmm

eylemcim canim bizde ödül almis die tercih ettik.insallah hüsrana ugramayiz.enazindan tekmelediginde yada biselere dokundugunda ses cikarmasi veya titremesiyle sebeb sonuc iliskisini kavriycak ve anlatildigina göre bircok seyi daha ögrencek insallah.bizimkide 3güne ulasir galiba elimize.merakla bekliyorum

nazancım çok geçmiş olsun
esrako canım sanada geçmiş olsun berkenin iyi olmasına sevindim

geçmiş olsun Esra
ameliyatmı olacaksın ? sanada geçmiş olsun biran önce sağlıgınıza kavuşursunuz inşallah

selam arkadaşlar,
şu an size karantinadan yazıyorum. maalesef domuz gribine yakalanmışım. bugün 3.günüm. 2 gündür ateşim 39 un altına inmiyordu. ...

en korktugum şey geçmiş olsun Nazan , umarım atlatırsın hemen

çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce iyileşirsin cerenimize bulaşmadığına şükredelim..gelene gidenede dikkat etmek gerek aslında....

ben başladım bile formül mamadanmı yoksa normal süttenmi yoğurt mayalasam diye karar veremedim..
meyveleri rondodan geçirmeyi önermiyorlar cam rendeyle rendeliyorum ben ...

sabaha kadar saat bası uyandı diyebilirim hemde aglayarak..cırtı gelio basıo yaygarayı şimdide ayagımda sallıorum agzında emzik suratsız suratsız bakıo ne uyutmaya calıon kadın beni der gibi

sabaha kadar saat bası uyandı diyebilirim hemde aglayarak..cırtı gelio basıo yaygarayı şimdide ayagımda sallıorum agzında emzik suratsız suratsız bakıo ne uyutmaya calıon kadın beni der gibi
Ay ne oluyo bu bebislere bilmem valla.2gün sevval öyleydi.sadece gece güzel uyudu ama gündüz ve aksam mahvetti.hep konusmak istiyo ilgı istiyo.insallah bugün gündüz uykusunu güzel uyur.dün gündüz toplam 8saat uyumasi gerekirken sadece 3saat bise uyudu
dun yazmayı unuttum sat 1 kasımcılar gecmiş yıldonumumuz kutlu olsun
Ay evet ya.bende araligi bekliyom.ozaman ögrenmistim de. Hıc son adet tarihim gelmiyo aklima )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…