2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nazan çok geçmiş olsun canım atlatmışsın çok şükür, günlerdir nazan nerelerde diye aklımdan geçiyordu ...

bugün kaka yaptık 5. gündeyiz, üç kez sırtmıza kadar mıçtık. her seferinde banyo yaptık, annem ankarada, yarın gelecek. yarını bekleseydin kızım diyecektim demedim.. şimdi uyuyor haliyle, üç banyo her seferinde masaj, pestil gibi oldu.

bu kaka işi beni huylandırmaya başlıyor.

NAZAAAN çok geçmiş olsun.. Okuyunca şok oldum vallaaaa.. Nereden aldın virüsü acaba? İnşallah tez zamanda atlatır, kuzuna kavuşursun..

bu oyun halıları çok para..ben derim ki içlerinde ne olursa olun bir noktya kadar dikkatlerini çekiyor.o kadar para vermeye değmez.

Katılıyorum canım. En azından benim kızım öyle.. ne kadar ilginç olursa olsun bir süre idare ediyor, sonra hemen geçiveriyor hevesi. gerçi belki de normali budur.. çocuğu koy içine saatlerce oyalansın diye beklemek de abes olur herhalde.. Ben oyun halısı almadım ama iş arkadaşlarım sağolsunlar bunu: Chicco 3 Fonksiyonlu Büyüyen Aktivite Merkezi - Oyuncak - joker.com.tr almışlar.. hiç yoktan yarım saat oyalanıyor altında.. Yanlış hatırlamıyorsam Evriş'de de vardı aynısından..

aayyyy çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce toparlanırsın çok korkuyorum o hastalıktan
bu oyun halıları çok para..ben derim ki içlerinde ne olursa olun bir noktya kadar dikkatlerini çekiyor.o kadar para vermeye değmez.
bende böyle düşünüyorum
geçmiş olsun canım ya biran önce toplanır inşallah berkecik

topikte sorun var galiba.

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. şuan ateşim fena değil. kendimi iyi hissediyorum ama yine de ortalıkta dolaşmıyorum tabi ki. yatakodamda inzivaya çekildim. hanımın çiftliğini izlememiştim hiç, şimdi internette peşpeşe onun bölümlerini izliyorum sıkıntıdan. yazık sinan da cerenle cebelleşiyor. ama keyfi yerinde. hiç şikayetçi değil. kızın benimle alıp veremediği var galiba, ben bakarken hiç uyumuyordu güzdüzleri , oysa şimdi gayet güzel uyuyor. aman nazar değmesin, allah bozmasın.
virüsü bir arkadaşımdan kapmışım. cuma günü ateşlendim, kızdan uzak durdum, istirahat filan ettim. minoset aldım. ne var ki ateşim düşmedi, bütün gece tirtirtitredim. sabah olunca acile gittik. dün sabah yani. eve yakın bir hastanenin aciline gitmiştik. genç bi doktor baktı, istirahat edin dedi gönderdi. emzirdiğim için iğne ya da ilaç önermedi. bol bol sıvı alın vitamin alın dedi. eve gelip yattım yine. sonra sinan geldi yanıma uyandırdı ve "hadi kalk tekrar hastaneye gidiyoruz. ......da domuz gribi çıkmış" dedi. bir arkadaşımız gelmişti salı akşam. cereni de sevmişti. sapasağlamdı. ellerini filan yıkayıp sevmişti. o da çok yoğun olmaktan uykusuz kaldığından filan şikayet etmişti. neyse meğer o gece o da ateşlenmiş ve ertesi gün acile gitmiş. test yapılmış cuma günü test pozitif çıkınca hemen sinana haber vermişler. biz de hemen acıbademe gittik bu sefer. orda daha detaylı baktılar. kan tahlili röntgen filan... sonuç domuz gribi. tedavi önermediler. tamiflu diye bi ilaç yazdı doktor ama doğal yolla atlatamazsanız iki gün içinde o zaman başlayın ilaca dedi. bakalım bu gece ateşim yine 39 larda seyrederse o zaman maalesef ilaca başlayacağım. süte geçiyormuş. b kategorisinde bu ilaç. inşallah meyveler ve minosetle üstesinden geleceğim bu meretin.
acıbadem pahalı bi hastane ama farkı girer girmez hissediyorsun. örneğin ilk gittiğimiz hastanede kimse maske takmıyordu, acıbademde ise giren herkese hemen maske veriyorlar. hoş ben zaten maskeyle gitmiştim.

Esrako sen hani Berke'yi emzirmedim derdin ya, bak kızın onun acısını çıkarıyor senden :)) anneci olacak anlaşılan..

Geçmiş olsun canım.. İnşallah bir an önce iyileşir Berke. 2 çocuk annesi olmak gerçekten zor iş..

bakın ne güzel artık oyuncaklardan filan bahsedilmeye başlanmış topikte. gündem sürekli değişiyor. yakında da ek gıdalardan konuşulur. elmayı rendelesek de mi versek rondodan mı geçirsek, yoğurdu kendi sütümüzden mi yapsak günlük inek sütünden mi, yoğurdu sarmısaklasak da mı saklasak sarmısaklamadan mı saklasak filan gibi...
bizim oyun halımız tiny love. gayet güzel. ceren çok mulu içinde. ama dediğiniz gibi yarım saatten fazla oyalanmıyor. bence de çok para vermeye gerek yok. bizim ki babanesinin hediyesi. ben alacak olsam daha basit bişi alırdım herhalde. sonuçta ben zaten cerenin en önemli oyuncağıyım. en çok benimle oynuyor. diğerleri fasa fiso.

ya bencede cok pahali, bizimkinin ilgisini hic bisi cekmiyo, cabucak sikiliyo, o yuzden degmes gibi geliyo

cok gecmis olsun nazancim

esrako anda gecmis olsun, canim ek kisa zamanda toparlar berke insallah...

bugun ilk defa ayagimda salladim teoyu uyudu, artik alsirsa alissin napim, kolarim kopuyo diger turlu..

dun cingirakli basit bi oyuncakaldim hem agzina sokabiliyor, hem sallayip ses cikariyor, ustunda minik bezden bi kopecik var oo bile 2 sn oyaladi, benim stor perdenin boncuklari bile daha cok ilgisini cekiyor sipanin:))

Nazan'cım çok büyük geçmiş olsun..benim de kabusum oldu bu grip..çünkü benim bünyem çok hassastır ve senede 2-3 kez grip oluyorum..ama sen atlatmışsın çok şükür..allah korusun hepimizi..

Esrako..ben de senle aynı durumdayım valla..rüzgar da hep memede uyumak istiyor..gündüzleri hiç uyumuyo yatırıyorum uyanıyor..ama memede ilk saniyelerde uykuya dalıyor emerek..hatta meme çıkıyor ağzından, diliyle devam ediyor emmeye, gözler kapalı..resmen tüm gün emzirme modundayım..
bu arada Berke'ye geçmiş olsun..

selam arkadaşlar,
şu an size karantinadan yazıyorum. maalesef domuz gribine yakalanmışım.
Nazan inşallah en kısa zamanda atlatırsın. Geçmiş olsun.

Oğlum benden çok babaannesi ve dedesiyle vakit geçiriyor onlarda maalesef çok konuşkan olmalarına rağmen Kemal Çağanla hep aynı cümleleri söyleyip konuşuyorlar en çokta tv izliyorlar ki şükür oğlum tv yi pek sallamıyor en fazla dün izledi oda 5 dk :) film zevkide iyi çocuğumun daha şimdiden maşallah çok güzel filmdi. Konuşacak bi şeyler arıyo Kemal Çağan sizler kadar zengin olmamama rağmen sırnaşık şey ödüllü neyim olduğundan oyun halısını tercih ettim. Okuduğum yorumlarda hep olumluydu kandırdılar mı beni yoksa. Velhasıl belki oyalanır kuzum içinde umuduyla aldım inşallah yanılırsınız da oğlum içinde sıkılmadan oynar lülülülülülü
ESRAKO geçmiş olsun...
Hatıra, evet canım onun aynısı!!! Ama alacak olsaydım Evrim'in aldığından alırdım, daha oyalayıcı, daha güzel...
Almış bulundum artıkın netten aldığım işçinde değiştirmem.
hatıra buda senin için delikafadulden
naniknanik
Eyvallah sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…