bu oyun halıları çok para..ben derim ki içlerinde ne olursa olun bir noktya kadar dikkatlerini çekiyor.o kadar para vermeye değmez.
aayyyy çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce toparlanırsın çok korkuyorum o hastalıktanselam arkadaşlar,
şu an size karantinadan yazıyorum. maalesef domuz gribine yakalanmışım. bugün 3.günüm. 2 gündür ateşim 39 un altına inmiyordu. neyse ki birkaç saattir 37 küsüre düştü. galiba iyileşmeye başladım. ilaç filan kullanmıyorum minoset dışında. abartıldığı kadar vahim bir hastalık değilmiş. sadece yüksek ateş mahvetti beni. uzun süre ateşin 39 un üzerinde olması insanı kamyon altında kalmış gibi hissettiriyor. sanki kemiklerim ezilmiş gibi.
bu hastalığın en kötü yanı bircik yavrumdan uzak kalmak zorunda olmam. 3 gündür kucaklayamıyorum kuzumu. onu o kadar çok özledim ki anlatamam. emziremiyorum. süt sağıp veriyoruz. maskemi takıp uzaktan bakıyorum arasıra.... bana garip garip bakıp gülüyor. eşim kameraya çekiyor arasıra ben de onu kameradan izliyorum. aslında doktor maskeyle emzirebileceğimi söyledi ama ben cesaret edemiyorum. bi iyileşeyim sımsıkı sarılacağım cerenime. içeriden sesi geliyor bazen gülüşleri sevinç çığlıkları, içim gidiyor.... nasıl oynuyor ablamla nasıl mutlu anlatamam. allahtan ablam burdaydı da hemen geldi baktı cerene. gerçi eşim de bakabiliyor ama ablam da olunca hem bana hem ceren bakma işi eşimin üstüne kalmamış oldu. düşünsenize eşim hem bana hem kıza nasıl bakardı?
yarın da kayınvalidem gelecek bursadan. inşallah biriki güne kadar iyileşirim ben de...
bende böyle düşünüyorumbu oyun halıları çok para..ben derim ki içlerinde ne olursa olun bir noktya kadar dikkatlerini çekiyor.o kadar para vermeye değmez.
geçmiş olsun canım ya biran önce toplanır inşallah berkecikaklımı oynatmak uzereyim bu arada berkenin dun gece aniden atesi çıktı hemen hastaneye flan goturdu babası iki çocuklu olmak boyle anlarda çok zormus oglum atesler içinde ben yanına gidemedgim gibi karantinaya aldık resmen odasından dısarı çıkarmıyoruz ben yanıan giremeyirom kapıdan opucukler yolluyr bana yavrum maske almıs ibo hastaneden onla giriyorum odasına sarılıyorum iki saniye ibo kıyametler koparıyor çık diye haklı ben annelik duygusu ile hata ediyorum yaklasmama gerek ama olmuyor uzuluyorum oyle uzaktan uzaga domuz gribi on tahlili yapıldı negfatif çıkmıs zaten asıl tahlili yapmak artık yasakmı neymis ayapmıyorlarmıs
aksamdan beri atesi dusuyor tekrar çıkıyor su an ece uyuyor herkes uyuyor ben berkenin atesini arada olçuyorum uyuyamıyorum o dusmedenn hasta olacagım diye odum kopuyor ameliyat var persembe gunu. hadi onu bıraktım ece ye geçerse naparız falan kafayı yiycemm
Esrako sen hani Berke'yi emzirmedim derdin ya, bak kızın onun acısını çıkarıyor senden :)) anneci olacak anlaşılan..aycam yok anacım ya aynı durumdayız emzik falan almıyor çok ugrasıyoruz sıksık emzik veriyoruz agzına dilinle deli gib iitiyor geçen gece 4 gibi ugrastım inat etim emcesin iste diye manyakca buldum bir ankendimi on dakika agladıgı halde tuttum agzında ama mız mız aglama katıla katla aglama degiltabi sonunda emmeye basladı ama yani okadar o anlıkk
sonra yoruldum biraktım aldım yataga yanıma yatırıp emzirerek uyuttum bende uyumusum
ama yok yani bizimki sut geliyor gelmiyor dert etmiyor surekli meme emcek uykusu geliyor nası mız mızz ayaga koyuyorsun ciyk ciyak emzik veriyorsun aynen oyle memeye yatırınca hom hom homurdanarak direk emiyor ikiemisten sonra gozler kapanıyor yalancı meme namına emiyor ceke cek yutkunarak emmiyor yani çok belli benimle uyuycak illa of yanii
bgun birkaç kez uyudu diye yatırdım koltua hemen uyandı sonraki daldıında artık kalkmadım uzun zamandır gunduz kucakta bile uyumamıstı bugun bir saat kadar kucagımda uyudu popom cıktı oturmaktan yaaa
Geçmiş olsun canım.. İnşallah bir an önce iyileşir Berke. 2 çocuk annesi olmak gerçekten zor iş..aklımı oynatmak uzereyim bu arada berkenin dun gece aniden atesi çıktı hemen hastaneye flan goturdu babası iki çocuklu olmak boyle anlarda çok zormus oglum atesler içinde ben yanına gidemedgim gibi karantinaya aldık resmen odasından dısarı çıkarmıyoruz ben yanıan giremeyirom kapıdan opucukler yolluyr bana yavrum maske almıs ibo hastaneden onla giriyorum odasına sarılıyorum iki saniye ibo kıyametler koparıyor çık diye haklı ben annelik duygusu ile hata ediyorum yaklasmama gerek ama olmuyor uzuluyorum oyle uzaktan uzaga domuz gribi on tahlili yapıldı negfatif çıkmıs zaten asıl tahlili yapmak artık yasakmı neymis ayapmıyorlarmıs
aksamdan beri atesi dusuyor tekrar çıkıyor su an ece uyuyor herkes uyuyor ben berkenin atesini arada olçuyorum uyuyamıyorum o dusmedenn hasta olacagım diye odum kopuyor ameliyat var persembe gunu. hadi onu bıraktım ece ye geçerse naparız falan kafayı yiycemm
ya bencede cok pahali, bizimkinin ilgisini hic bisi cekmiyo, cabucak sikiliyo, o yuzden degmes gibi geliyobu oyun halıları çok para..ben derim ki içlerinde ne olursa olun bir noktya kadar dikkatlerini çekiyor.o kadar para vermeye değmez.
topikte sorun var galiba.
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. şuan ateşim fena değil. kendimi iyi hissediyorum ama yine de ortalıkta dolaşmıyorum tabi ki. yatakodamda inzivaya çekildim. hanımın çiftliğini izlememiştim hiç, şimdi internette peşpeşe onun bölümlerini izliyorum sıkıntıdan. yazık sinan da cerenle cebelleşiyor. ama keyfi yerinde. hiç şikayetçi değil. kızın benimle alıp veremediği var galiba, ben bakarken hiç uyumuyordu güzdüzleri , oysa şimdi gayet güzel uyuyor. aman nazar değmesin, allah bozmasın.
virüsü bir arkadaşımdan kapmışım. cuma günü ateşlendim, kızdan uzak durdum, istirahat filan ettim. minoset aldım. ne var ki ateşim düşmedi, bütün gece tirtirtitredim. sabah olunca acile gittik. dün sabah yani. eve yakın bir hastanenin aciline gitmiştik. genç bi doktor baktı, istirahat edin dedi gönderdi. emzirdiğim için iğne ya da ilaç önermedi. bol bol sıvı alın vitamin alın dedi. eve gelip yattım yine. sonra sinan geldi yanıma uyandırdı ve "hadi kalk tekrar hastaneye gidiyoruz. ......da domuz gribi çıkmış" dedi. bir arkadaşımız gelmişti salı akşam. cereni de sevmişti. sapasağlamdı. ellerini filan yıkayıp sevmişti. o da çok yoğun olmaktan uykusuz kaldığından filan şikayet etmişti. neyse meğer o gece o da ateşlenmiş ve ertesi gün acile gitmiş. test yapılmış cuma günü test pozitif çıkınca hemen sinana haber vermişler. biz de hemen acıbademe gittik bu sefer. orda daha detaylı baktılar. kan tahlili röntgen filan... sonuç domuz gribi. tedavi önermediler. tamiflu diye bi ilaç yazdı doktor ama doğal yolla atlatamazsanız iki gün içinde o zaman başlayın ilaca dedi. bakalım bu gece ateşim yine 39 larda seyrederse o zaman maalesef ilaca başlayacağım. süte geçiyormuş. b kategorisinde bu ilaç. inşallah meyveler ve minosetle üstesinden geleceğim bu meretin.
acıbadem pahalı bi hastane ama farkı girer girmez hissediyorsun. örneğin ilk gittiğimiz hastanede kimse maske takmıyordu, acıbademde ise giren herkese hemen maske veriyorlar. hoş ben zaten maskeyle gitmiştim.
Nazan inşallah en kısa zamanda atlatırsın. Geçmiş olsun.selam arkadaşlar,
şu an size karantinadan yazıyorum. maalesef domuz gribine yakalanmışım.
Oğlum benden çok babaannesi ve dedesiyle vakit geçiriyor onlarda maalesef çok konuşkan olmalarına rağmen Kemal Çağanla hep aynı cümleleri söyleyip konuşuyorlar en çokta tv izliyorlar ki şükür oğlum tv yi pek sallamıyor en fazla dün izledi oda 5 dk :) film zevkide iyi çocuğumun daha şimdiden maşallah çok güzel filmdi. Konuşacak bi şeyler arıyo Kemal Çağan sizler kadar zengin olmamama rağmen sırnaşık şey ödüllü neyim olduğundan oyun halısını tercih ettim. Okuduğum yorumlarda hep olumluydu kandırdılar mı beni yoksa. Velhasıl belki oyalanır kuzum içinde umuduyla aldım inşallah yanılırsınız da oğlum içinde sıkılmadan oynar lülülülülülübu oyun halıları çok para..ben derim ki içlerinde ne olursa olun bir noktya kadar dikkatlerini çekiyor.o kadar para vermeye değmez.
Almış bulundum artıkın netten aldığım işçinde değiştirmem.ESRAKO geçmiş olsun...
Hatıra, evet canım onun aynısı!!! Ama alacak olsaydım Evrim'in aldığından alırdım, daha oyalayıcı, daha güzel...
Eyvallah sırnaşık şeyhatıra buda senin için delikafadulden
naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?