selam arkadaşlar,
şu an size karantinadan yazıyorum. maalesef domuz gribine yakalanmışım. bugün 3.günüm. 2 gündür ateşim 39 un altına inmiyordu. neyse ki birkaç saattir 37 küsüre düştü. galiba iyileşmeye başladım. ilaç filan kullanmıyorum minoset dışında. abartıldığı kadar vahim bir hastalık değilmiş. sadece yüksek ateş mahvetti beni. uzun süre ateşin 39 un üzerinde olması insanı kamyon altında kalmış gibi hissettiriyor. sanki kemiklerim ezilmiş gibi.
bu hastalığın en kötü yanı bircik yavrumdan uzak kalmak zorunda olmam. 3 gündür kucaklayamıyorum kuzumu. onu o kadar çok özledim ki anlatamam. emziremiyorum. süt sağıp veriyoruz. maskemi takıp uzaktan bakıyorum arasıra.... bana garip garip bakıp gülüyor. eşim kameraya çekiyor arasıra ben de onu kameradan izliyorum. aslında doktor maskeyle emzirebileceğimi söyledi ama ben cesaret edemiyorum. bi iyileşeyim sımsıkı sarılacağım cerenime. içeriden sesi geliyor bazen gülüşleri sevinç çığlıkları, içim gidiyor.... nasıl oynuyor ablamla nasıl mutlu anlatamam. allahtan ablam burdaydı da hemen geldi baktı cerene. gerçi eşim de bakabiliyor ama ablam da olunca hem bana hem ceren bakma işi eşimin üstüne kalmamış oldu. düşünsenize eşim hem bana hem kıza nasıl bakardı?
yarın da kayınvalidem gelecek bursadan. inşallah biriki güne kadar iyileşirim ben de...
Hotfile.com: One click file hosting
Çağan'ın nazlı hali dudaklırını büküyor naz yapıyor
yanındakide abimin oğlu üstünü ıslattı benim bluzumu giydi : ))
bütçeyle alakası yok canım, senin çocuğun için oyun halısı yapma hevesin varsa ne güzel işte en değerlisi o, ba ben cerenin odasında çoğu şeyi kendim yaptım ya da yaptırdım, bütçemiz müsait olmadığından değil, bu bana keyif verdiğinden. benim zengin bir arkadaşım var o da kızına oyun halısını kendisi yaptı. ille parayla alacaksın diye bi şart yok. bebeklerin pahalı ya da ucuz oyuncak ayrımı yapabildiklerini sanmıyorum. 10 yaşından önce marka saplantıları olmuyor. yeter ki yapacağın oyuncak bebeğin için riskli hiçbir unsur içermesin, mesela küçük , alerjik, keskin materyaller kullanma. ilgisini çekecek şeylerle süsle. halının içine şu elle basınca cıyk cıyk öten şeylerden sakla dik mesela hani şu basınca öten ördekler filan oluyor ya onların o öten mekanizmasından bul da dik, halının o kısmına vurunca ötsün. cereninkinde var , onun ötmesi çok hoşuna gidiyor. bi de hışırdayan şeyleri seviyorlar.ben düşündüm düşündüm oyun halısı alamıcam evde çok oyuncak var eylülün kuzeninden kalma bi iskelet yapıp alştınada pattaniye serip oyuncak takıp al sana oyun halısı...ha severmi sevmesmi bilemem..ama benim hevvesin var o başka...madem alacak kadar bütcemi zorlayamıyorum elimdekişleri değerlendirim dimi...
evde otururken gelsin virus seni bulsun pöff nazancım
aynen öle oldu. gelen arkadaş da müthiş titiz birisidir. gelir gelmez ellerini filan yıkamıştı, allahtan öpmedi cereni. bu hastalığın pis yanı bulaşması kolay, zira ilk 4 gün belirtisi olmuyor ve sen imden uzak duracağını anlayamıyorsun. düşünün ben virüsü salı akşam kaptım ama cuma akşam birdenbire hastalandım. bünye zayıfsa hemen bulaşıyor virüs. ben de malum günde 4 saat uykuyla ayakta duruyordum ceren doğduğundan beri. haliyle çok açıktım bu virüsü kaptım işte. neyse ki atlatıyorum yavaş yavaş. çok korkulacak bi hastalık değil. bu hastalığın tarihçesine baktım da; 1976 yılında ilk olarak domuz gribi ortaya çıkmış, o dönem 1 kişi hastalıktan ölmüş 25 kişi de aşısından. yani 1976 yılında tam bi domuz gribi fiyaskosu yaşanmış.ayyyy cnım benim çok geçmiş olsun.. tv de cıktığı kadar kötü bir rahatsızlıkm olmadığını bende duymustum hatta araştırmalara göre domuz gribinden ölen kişi sayısı ile normal gripten olenleri aastrmışlar ve normal gripten ölen sayısı daha fazlaymıs.....
pöfff ne yazdım yukarda anlatabıldımmı bilmiyorum oğlum durmuyor. neyse.......
:1shok:nazancım çok geçmiş olsun valla resmen şokoldum okuyunca bi okadarda üzüldüm sen evinde misafir agırlarken durduk yerde virüse bulaş iyimi... ayy dışarı çıkmıyalım diyoruz ama dışardan evimize birçok gelen var.selam arkadaşlar,
şu an size karantinadan yazıyorum. maalesef domuz gribine yakalanmışım. bugün 3.günüm. 2 gündür ateşim 39 un altına inmiyordu. neyse ki birkaç saattir 37 küsüre düştü. galiba iyileşmeye başladım. ilaç filan kullanmıyorum minoset dışında. abartıldığı kadar vahim bir hastalık değilmiş. sadece yüksek ateş mahvetti beni. uzun süre ateşin 39 un üzerinde olması insanı kamyon altında kalmış gibi hissettiriyor. sanki kemiklerim ezilmiş gibi.
bu hastalığın en kötü yanı bircik yavrumdan uzak kalmak zorunda olmam. 3 gündür kucaklayamıyorum kuzumu. onu o kadar çok özledim ki anlatamam. emziremiyorum. süt sağıp veriyoruz. maskemi takıp uzaktan bakıyorum arasıra.... bana garip garip bakıp gülüyor. eşim kameraya çekiyor arasıra ben de onu kameradan izliyorum. aslında doktor maskeyle emzirebileceğimi söyledi ama ben cesaret edemiyorum. bi iyileşeyim sımsıkı sarılacağım cerenime. içeriden sesi geliyor bazen gülüşleri sevinç çığlıkları, içim gidiyor.... nasıl oynuyor ablamla nasıl mutlu anlatamam. allahtan ablam burdaydı da hemen geldi baktı cerene. gerçi eşim de bakabiliyor ama ablam da olunca hem bana hem ceren bakma işi eşimin üstüne kalmamış oldu. düşünsenize eşim hem bana hem kıza nasıl bakardı?
yarın da kayınvalidem gelecek bursadan. inşallah biriki güne kadar iyileşirim ben de...
sabaha kadar saat bası uyandı diyebilirim hemde aglayarak..cırtı gelio basıo yaygarayı şimdide ayagımda sallıorum agzında emzik suratsız suratsız bakıo ne uyutmaya calıon kadın beni der gibi
dun yazmayı unuttum sat 1 kasımcılar gecmiş yıldonumumuz kutlu olsun
herkesin geçmiş olsun dilekleri için çook teşekkür ederim.
2) Hamile değilsin değil mi? O zaman şu tickerını düzeltsene :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?