2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizim veletde gunduzleri kan kusturuyor..sabah uyanincaaksam 9 a kadar 1 yada 2 saat belki o da 15 dkka tilki uykusu seklinde ve kucakta uyuyor..9dan sonrada 3 saatte bir kalkiyor, gece biraz daha uzadi gibi aralar ama..
ya oglum diyorum senin yerinde olmak icin neler vermezdim zibar yat diyorum; yok, adam cin gibi etrafa bakiyor..

ayyyy cnım benim çok geçmiş olsun.. tv de cıktığı kadar kötü bir rahatsızlıkm olmadığını bende duymustum hatta araştırmalara göre domuz gribinden ölen kişi sayısı ile normal gripten olenleri aastrmışlar ve normal gripten ölen sayısı daha fazlaymıs.....

pöfff ne yazdım yukarda anlatabıldımmı bilmiyorum oğlum durmuyor. neyse.......

esrako sanada geçmiş olsun canım.bende gribim daha doğrusu öyleydim 2 ayda 2 sefer grip oldum bu sferki eşimden geçti.çok şükür sadece 2-3 sefer parol aldım onun dısında elma yedim bol bol,kuşburnu ve bal.hah birde ıhlamur içtim halada içiyorum.hafif bir kırıklık kaldı bende dinlenebilseydim bu kadar uzamazdı hastalığım.neyse çok şükür ki Yağız her an benimle olduğu halde hasta olmadı.maske kullanmadım ama nefesimi solumamaya calıştım ve herzamanki gibi evi sık sık havalandırdım.

bu arada site düzelmiş pek sevindim ama çıkmam gerek şimdi.sanırım düzenlemeler yapılmış benim bütün özel mesajlar gitmiş.

şu oyun halısı ben gittim burda bir mağazaya baktım çok küçük birde üstünden o şeritler geçince daralıyor iyice ben görünce "bu mu?" diye tepki vermişim farkında değilim.ben bunalırım öyle şeylerden.yorganı başımın üstünden de geçirmem mesela.dar yerlerde çok kalabalık yerlerde sıkılırım hasta gibi olurum.ayrıca oğlum orda oynasa oynasa en fazla 20 dk oynar öyle saatlerce kendi haline kalmayı seven bir bebeğim yok.anası tepesinde olacak illaki o yüzden almaktan vazgeçtim.

bezlerdende bahsedilmiş.canbebeyi bende duydum çok iyiymiş ama almak nasip olmadı.molfix aldım.indirimdeydi çokda beğenmedim açıkcası.çok pahalı bez almama gerek yok çünkü benim oğlum habire yapıyor bez dayandıramıyorum.o yuzden hangisi denk gelirse ondan alıyorum huggıes hariç o dediğiniz gibi hep sırtına cıkartıyor.

herkesin geçmiş olsun dilekleri için çook teşekkür ederim.

bütçeyle alakası yok canım, senin çocuğun için oyun halısı yapma hevesin varsa ne güzel işte en değerlisi o, ba ben cerenin odasında çoğu şeyi kendim yaptım ya da yaptırdım, bütçemiz müsait olmadığından değil, bu bana keyif verdiğinden. benim zengin bir arkadaşım var o da kızına oyun halısını kendisi yaptı. ille parayla alacaksın diye bi şart yok. bebeklerin pahalı ya da ucuz oyuncak ayrımı yapabildiklerini sanmıyorum. 10 yaşından önce marka saplantıları olmuyor. yeter ki yapacağın oyuncak bebeğin için riskli hiçbir unsur içermesin, mesela küçük , alerjik, keskin materyaller kullanma. ilgisini çekecek şeylerle süsle. halının içine şu elle basınca cıyk cıyk öten şeylerden sakla dik mesela hani şu basınca öten ördekler filan oluyor ya onların o öten mekanizmasından bul da dik, halının o kısmına vurunca ötsün. cereninkinde var , onun ötmesi çok hoşuna gidiyor. bi de hışırdayan şeyleri seviyorlar.
evde otururken gelsin virus seni bulsun pöff nazancım
aynen öle oldu. gelen arkadaş da müthiş titiz birisidir. gelir gelmez ellerini filan yıkamıştı, allahtan öpmedi cereni. bu hastalığın pis yanı bulaşması kolay, zira ilk 4 gün belirtisi olmuyor ve sen imden uzak duracağını anlayamıyorsun. düşünün ben virüsü salı akşam kaptım ama cuma akşam birdenbire hastalandım. bünye zayıfsa hemen bulaşıyor virüs. ben de malum günde 4 saat uykuyla ayakta duruyordum ceren doğduğundan beri. haliyle çok açıktım bu virüsü kaptım işte. neyse ki atlatıyorum yavaş yavaş. çok korkulacak bi hastalık değil. bu hastalığın tarihçesine baktım da; 1976 yılında ilk olarak domuz gribi ortaya çıkmış, o dönem 1 kişi hastalıktan ölmüş 25 kişi de aşısından. yani 1976 yılında tam bi domuz gribi fiyaskosu yaşanmış.

:1shok:nazancım çok geçmiş olsun valla resmen şokoldum okuyunca bi okadarda üzüldüm sen evinde misafir agırlarken durduk yerde virüse bulaş iyimi... ayy dışarı çıkmıyalım diyoruz ama dışardan evimize birçok gelen var.

iyi olmana sevindi umarım en kısa zamanda tamamen iyileşirsin.Ceren e geçmemiş olmasıbuşans. tekrar geçmiş olsun canım

sabaha kadar saat bası uyandı diyebilirim hemde aglayarak..cırtı gelio basıo yaygarayı şimdide ayagımda sallıorum agzında emzik suratsız suratsız bakıo ne uyutmaya calıon kadın beni der gibi

gazı mı var?

dun yazmayı unuttum sat 1 kasımcılar gecmiş yıldonumumuz kutlu olsun

Hmmm, benim 11 kasım! + 15 = 26 kasım da yumurtlama günüm. Bence asıl o günü kutlamalıyız kaydirigubbakcemile2 zemuszemus

herkesin geçmiş olsun dilekleri için çook teşekkür ederim.

Nazan

1) Allah korumuş Ceren'i. Ya ona bulaşsaydı, allah korusun!! İyi olmanıza çok seviniyorum

2) Hamile değilsin değil mi? O zaman şu tickerını düzeltsene :)

NESRıııııııN ayy ne tatlı ya ÇAGAN maşallah dudak buzmesi aynen bizdede var hemde aynısının tıpkısı:)

kiprikler hatika..felaket yakuşuklu olacak bu oglan hee..benmm oglumunda kiprkleri uzun ama sarı oldugu için pekde gözükmüyo

tazem dun memeye cok dadandı ve gazı cıkmadan uyudu napsam cıkmadı yatırdım bende sut gaz yaptı fazla emdigi icin midesi rahatsız oldu haliyle her uyandıgındada emdi ..bende anlamadım cocugumu memeye bukadar duskun gorunce sasırmıstım :)

benim yumurtlama gunum 21 kasım :)) emrahta ogun gelio kutlarız :)

buarada ruyamda ikizlere hamileydim ceninlerimi gordum resmen tovbe tovbe:)

gypsym esraaaaaaaaaaaaaaamm

kız verdipğin linkde 2.ci minder hoşmuş hemide 2 şekilde kullanılıyormuş..
fiyatıda çok ucuz gercekden. müzik olayını çözmuşsün sen dahii gadınsın canım...küçükçekmecedeymiş. gidip bi bakmak lazım..

ece kucaktan ayaga transfer oldu annem ve babam sayesinde.. uykusu gelince ayakta sallanmak istio iimi kotumu hala cozemedim

Haftasonu BURKOMlar da dahil 3 posta misafir ağırladım. Artan pasta börekler bana girdi tabe, fıçı gibi oldum gene Azönce yağsız süt - corn flakes yedim. Hava da moktan spora gidilmez bu rüzgarda. Çok dikkat etmem lazım. Biraz detoks yapayım. Bıliyorum yeri burası değil ama, paylaşayım dedim. Tam inceliyorum derken fıçı gibi gördüm kendimi kıcık oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…