2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dur bi normal insan modunda gezelim sonra kardes gelsin normal insan olmayı ozledim walla

bende cokk derin duygular icindeyim sana karsı canım benim

Yok çok mıçınca sırtına geçebilir problem yok da, kızım accıcık mıçmıştı onu bile geçirmiş Canbebe. Problem orada:1no2:
Sence ciddiye mi aldım?yerimsenibenAma olsun, sizin muhabbetiniz yine de artsınkaydirigubbakcemile2
Huggiesin idrarı mıçığı tutmasında problem yoktu bence. Ama Buse'nin bacaklarını çok sıkıyordu:bbo:Hep kızarıyordu kuzumun bacakları
Ben de olsam civalıya güvenirdim. Bir de lafı geçmişken, TERLİ İKEN KOLTUK ALTINDAN ÖLÇÜLEN SICAKLIK YANLIŞ ÇIKIYOR AMAN DİKKAT. Geçen kendiminkini ölçtüm, 36,1 çıktı:1shok:Hipotermiye doğru gidiyordum yanilaelaelaelaelae
ayak kardesliği bu olsa gerek :=) kuzeniylede sumuk kardesi oldular. yigenim 1 yasında yuruo herseye dadanıo sen al ecenin aspiratorunu burnuna sok elinden alana kadarda agzına soktu kuzen otesi mumuk kardes oldular :))

:bbo::gitme:

baby evriş ne çok seviştiniz yahu..ben de geçmişi okudum şincik kaçıyorum..bilet parası vermemek babında açıklama yaptım..

bir ara benim uykuya dalma başlığına bir ikişey yazsanız ha nolur..çok mrk ediyorum sizin bebetolar nasıl uyuyo diye..ben uşağumun nefes sayılarını bile sayıyorum korkudan ha uyandı uyanacak diye..

bir ara benim uykuya dalma başlığına bir ikişey yazsanız ha nolur..çok mrk ediyorum sizin bebetolar nasıl uyuyo diye..ben uşağumun nefes sayılarını bile sayıyorum korkudan ha uyandı uyanacak diye..

şimşir tarak kardesle, kel kardesın hıkayesını bılıyor musun sen?? anladıysaan öteberiyle gel..

Uyku konusunda ben de özellikle günzdüz uykusundan çok müzdaribim. uyuturken harcadığım zaman kadar bile uyumuyor sıpa. Kucağımdan yerine koyunca pıt açılıyor gözler, birkaç el ayak hareketi ile aralanan gözlerde uyku muyku kalmıyor.
Yan yatırınca ve ellerini hafifçe ( çok sarıp da isteyip de elini çıkartamazsa yine uyanıyor) battaniyeye sarınca daha iyi uyuyor.
Ayrıca uykusu çok hafif, fare tıklamasına bile uyandığı olmuştur kendilerinin.

Şu domuz giribi de asabımı bozdu iyice. Eşi öğretmen ve okuldan gelince kırklanıyor nerdeyse. Bu arada virüsün iki saat canlı kaldığını duydum. Kendisi taa şehrin öteki ucuna gittiği için virüs ölüyordur eve gelinceye kadar ama olsun, tedbir iyidir.

takdir ettim sıpanı, fare tıklamasına haa.. işin iş be yavrum :bbo:

evriş bu arada oğlun çok tatlı Allah bağışlasın. Eskiden sessiz okuyucu modundaydım. Kahve keyfine ait görüntüsü de hala aklımda.

evriş bu arada oğlun çok tatlı Allah bağışlasın. Eskiden sessiz okuyucu modundaydım. Kahve keyfine ait görüntüsü de hala aklımda.

sessiz cogunlugun sesi olarak kabul edebılırıs yanı senı.. hoşgeldin, ben yenılere karsı uzun sure sessızımdır,uzaktan bı ızlerım uzun bı sure, ben de seslı yazanların sessızıyım ıste.. ama yaklasımın cok sıcak.. tesekkur ederım ılgıne.. dusuncelerıne.. ben de senın evladını yakından gorurumm umarım fotografını koyarsın bi gün.

benim alıntılarıma nıe bişi yazmıosun Dıdo bacım, ben adam diil miyim?? bende sengınım,sizlerdenım.
ohhh kaynanın sıcak kollarında iş yok güç yok otomatiğe bağlamış gibi yazarsan alıntı falan yapmam ben.kusura bakma.Ama benim de kaynanam gelicek o zaman tepişelim
az once aklımdan gecenı sen yazmıssın.. derin duygular beslıyorum sana karsı..
bana karşı de mi? ben de sana karşı
alt taraftakı ısımlerden bilet kesicemm.. as sonna!!!
herkese bilet benden..çeeeek bilet çeeek
baby evriş ne çok seviştiniz yahu..ben de geçmişi okudum şincik kaçıyorum..bilet parası vermemek babında açıklama yaptım..
bu da yrı bir tatlılık.evrim sen görsen bu kızın canlısını yersin..bir bakışı yeter..ben de derin duygular besliyorum ça ça ça'ya karşıopuyorumnanaktan

öyledir.sanal ortamın prensipli hatunudur kendileri.

süt saklama torbası almak isteyen arkadaşlar, bildiğiniz gibi lnsinoh'un süt saklama poşetleri bpa free ayrıca emzirme gününe özel indirimli.Salifo bugün gelirken almış bana.yalnız yine bpa free olan süt saklam şişeleri internet siteleri dahi hiçbiryerde bulunmuyor.pompam lansinoh olamsına rağmen yine tüm ürünleri bpa free olan medalanın 10 lu, herbiri 80 ml(biraz küçük ama başka alternatif yok)olan süt saklama kaplarından alacağım.Çalışan annelere duyurulur
ayrıca kaşık biberonlar da bpa free olarak nuby'nin heryeri slikon biberonunu alacağım buradaki bir bebek mağazası çok şükür ki satıyor.ayrıca bu biberonun anne memesine çok yakın tasarlanmış ucu da var.biberon gerçekten çok esnek beğendim. incelemek isteyenler bakabilir
http://www.bebeshop.com.tr/bebek/product_info.php?products_id=11583

çok şanslısın ozaman allah bozmasın muhabbetinizi:)

ben yeni öğrendim karabasan olayını.azad etmiş bari..geçmiş gitmiş olsun canım..

hemen hemen aynı..hızlı nefes alma olayı yok transtaykene ama meme ağzından çıkıp diliyle emmeye devam etmesine kopuyorum resmen..yatağını sevemedi çocuk bi türlü diyodum..yatırınca hemen uyanıyodu çünkü..keramet yatakta değil veletteymiş onu anladım..

yazı beni de mutlu etti çook...yaşadığım rahatsızlık hayata bakışımı değiştirmişti..buna evin temizliği de dahildi..senin yazıyla pekiştirdim..saolasın kuzum..

herkes mutfakalrda yemek hazırlıoo.. bense kayınvalıdemın sefkatlı kollarında oturuyorum su an sositososito

benim de kocam beni çook seviyo biliyünnü?? şu an mutfakta yemek hazırlıyo kendileri..kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…