Yok çok mıçınca sırtına geçebilir problem yok da, kızım accıcık mıçmıştı onu bile geçirmiş Canbebe. Problem orada:1no2:BURKOO primadada sırtına gecio mıcıklar merak etme canım eliftede oldu bendede oldu kactane badisi battı oyle..
ama bis zenginis ben boklu badileri atıyorum hic ugrasamam yıkamakla yoksam siz fakirler herseferinde bok lekesi cıkarmayamı ugrasıonus ..hatta kızıma bi ayakta sallayıcı bide boklu badileri cope atıcı tuttu kocamP
Sence ciddiye mi aldım?yerimsenibenAma olsun, sizin muhabbetiniz yine de artsınkaydirigubbakcemile2yavrum, sen cıddıye mı aldın bunu?? hanı bı ara topıkte, kocam benı cok sevıoo, bana cok duskun dıyen tıpler vardı,habıre her laflarının arasına sıkıstırırlardı.. bı ara onlar aklıma geldı dun gece, esra ve didoo cok güldük ama sanırım sen unuttun o tıpleri.. yoksa ruh saglıgı yerınde olan hangı kadın, kocam benı cok sevıoo, bana cok duskun dıye mıllete yazsın dı mı ama?? :))))
Huggiesin idrarı mıçığı tutmasında problem yoktu bence. Ama Buse'nin bacaklarını çok sıkıyordu:bbo:Hep kızarıyordu kuzumun bacaklarıHuggıes ın ıkı tane bez numunesı var bende.. nıevanın paketının ıcınde gelmıstı, az once onlardan bırını taktımj, daha tıpını begenmedım acıkcası bezın.. ama bakalım sonuc ne olacak? merak ettıgım çişini yaptıgında ıdrarı tutma seklı.. prımada gece bıle doldursa ıdrarını cıldıne temas etmıoo
Ama bis senginis.. o yusden prıma kullanıyoruss.. belimis bükülse de ,ayda ıkı paket mega seklı bıtse de sanırım onu kullanacagıss..
Ben de olsam civalıya güvenirdim. Bir de lafı geçmişken, TERLİ İKEN KOLTUK ALTINDAN ÖLÇÜLEN SICAKLIK YANLIŞ ÇIKIYOR AMAN DİKKAT. Geçen kendiminkini ölçtüm, 36,1 çıktı:1shok:Hipotermiye doğru gidiyordum yanilaelaelaelaelaeHerşeye dikkat eden takıntılı annelere sinir olurdum aynısı oldum ben de. Şimdi bizim evde iki tane termometre var (köklü zenginiz ya:) Biri dijital, biri civalı ve aralarında 3 derece fark var. Civalı olan 23 derece gösterirkeni dijital olan 20 derece gösteriyor. (Sınav sorusu gibi oldu valla)
Hangisi doğru bilmiyorum, hangi tip termometrenin daha doğru gösterdiğini bilen varsa beri gelsin....
ayak kardesliği bu olsa gerek :=) kuzeniylede sumuk kardesi oldular. yigenim 1 yasında yuruo herseye dadanıo sen al ecenin aspiratorunu burnuna sok elinden alana kadarda agzına soktu kuzen otesi mumuk kardes oldular :))
baby evriş ne çok seviştiniz yahu..ben de geçmişi okudum şincik kaçıyorum..bilet parası vermemek babında açıklama yaptım..
bir ara benim uykuya dalma başlığına bir ikişey yazsanız ha nolur..çok mrk ediyorum sizin bebetolar nasıl uyuyo diye..ben uşağumun nefes sayılarını bile sayıyorum korkudan ha uyandı uyanacak diye..
buket ikisnin ortalamasını al eniisi yapcak bisey yok
Teşekkürler cevaplar için,d: hiç biri
e: hepsi..
bence civalı olan.. ne varsa eskılerde var..
vurma yüzüme fakirliğimiiiiiii
Uyku konusunda ben de özellikle günzdüz uykusundan çok müzdaribim. uyuturken harcadığım zaman kadar bile uyumuyor sıpa. Kucağımdan yerine koyunca pıt açılıyor gözler, birkaç el ayak hareketi ile aralanan gözlerde uyku muyku kalmıyor.
Yan yatırınca ve ellerini hafifçe ( çok sarıp da isteyip de elini çıkartamazsa yine uyanıyor) battaniyeye sarınca daha iyi uyuyor.
Ayrıca uykusu çok hafif, fare tıklamasına bile uyandığı olmuştur kendilerinin.
takdir ettim sıpanı, fare tıklamasına haa.. işin iş be yavrum :bbo:
evriş bu arada oğlun çok tatlı Allah bağışlasın. Eskiden sessiz okuyucu modundaydım. Kahve keyfine ait görüntüsü de hala aklımda.
ohhh kaynanın sıcak kollarında iş yok güç yok otomatiğe bağlamış gibi yazarsan alıntı falan yapmam ben.kusura bakma.Ama benim de kaynanam gelicek o zaman tepişelimbenim alıntılarıma nıe bişi yazmıosun Dıdo bacım, ben adam diil miyim?? bende sengınım,sizlerdenım.
bana karşı de mi? ben de sana karşıaz once aklımdan gecenı sen yazmıssın.. derin duygular beslıyorum sana karsı..
herkese bilet benden..çeeeek bilet çeeekalt taraftakı ısımlerden bilet kesicemm.. as sonna!!!
bu da yrı bir tatlılık.evrim sen görsen bu kızın canlısını yersin..bir bakışı yeter..ben de derin duygular besliyorum ça ça ça'ya karşıopuyorumnanaktanbaby evriş ne çok seviştiniz yahu..ben de geçmişi okudum şincik kaçıyorum..bilet parası vermemek babında açıklama yaptım..
sessiz cogunlugun sesi olarak kabul edebılırıs yanı senı.. hoşgeldin, ben yenılere karsı uzun sure sessızımdır,uzaktan bı ızlerım uzun bı sure, ben de seslı yazanların sessızıyım ıste.. ama yaklasımın cok sıcak.. tesekkur ederım ılgıne.. dusuncelerıne.. ben de senın evladını yakından gorurumm umarım fotografını koyarsın bi gün.
en usturuplu benim kayınvalidem seviyor demekki..... çok seviyor selini selinde onu çok seviyor doğduğu günden beri beraberler biz aynı apartmanda olunca gece yatana kadar nerdeyse beraberler ama kayınvalidem sınırını aşıp annem falan demiyor seline.... babaannem benim babaannem falan deyip seviyor.... babaannesinin kuzusu vs. diyor........seviyorum ben bu kadını beeee.........
eftelya cok sevindim
minis son gece 40.gecemde seni azad ediorum diyip gitti karabasanım
ece ayaga iice alıstı uyku bastırınca basıo yaygarayı sallanarak uyuyo ama busure bazen 10dk iken bazen yarım saati buluo iimi ettik bilemiorum hala
rota olduk geldik 142 yetale mama gibi cok cokladı asıyı benim sıpacım
UYKUYA DALMA...
Önce bir güzel emiyor yutkuna yutkuna. Uykusu gelmişse emmeye başlar başlamaz gözler kapanıyor. Tam doyunca, bizim "işte transa geçti" dediğimiz mimikler başlıyor. Hızlı hızlı nefes alıp vermeye başlıyor.Gülüyor, sarhoş gibi garip hareketler yapıyor, bazen ağlayacak gibi yüzünü buruşturuyor. Meme ağzından kayıyor. hala emiyormuş gibi yapıyor. İşte uyudu deyip yatağına yatırırsam mutlaka uyanıyor..O yüzden o trans halinin tamamen bitmesin bekliyorum. En az 8-10 kez belki daha çok, trans halindeyken kendini atıyor sonra kucağımdaysa tekrar dalıyor..Ne zaman trans hali geçiyor, tamamen hareketsizleşince yatırıyorum. E tabi bu trans hali emme süresiyle birlikte bir buçuk saati bulabiliyor.. Uykusunun çoğu kucağımda geçiyor.. ve sadece memede uyuyor başka seçeneğim yok..salıncağında uyutursam 5 dk. sürmeden uyanıyor..Birkaç kez çok çaresiz kaldık battaniyede salladık, hemen daldı ama 10 dk.kalmadan uyandı.
Diyeceğim şu ki, uzunca (en azından 1 saat)uyuması için o trans haline girip çıkması gerekiyor..
Sizin bebekler nasıl?*
Yazının sızı bu kadar mutlu etmesıne cok sevındım..
Artı, hakıkaten su an evlatlarımız bır daha gerı gelmeyecek yastalar.. onlara su an ne verırsek, ne kadar ılgılenırsek o kadar mutlu olup olumlu bır ruh halıyle buyuyecekler.. varsın evı mok gotursun.. ama onların gülen yuzlerı hep daim olsun.. kıssadan hısse.. evımız de ınsani yasam sınırlarında :))
herkes mutfakalrda yemek hazırlıoo.. bense kayınvalıdemın sefkatlı kollarında oturuyorum su an sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?