2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bir anda yalnız kaldım topikte
kaçmasalar anlatırdım bir kalemde
kaliröferler yandı bizim evde
zengin olmak başka bişe

bir anda yalnız kaldım topikte
kaçmasalar anlatırdım bir kalemde
kaliröferler yandı bizim evde
zengin olmak başka bişe

yerim ben seni ekmeksiz, sardalye gibi yagda kızarmıs seklıyle.. cıtır cıtır.. ole yerım ben senıı, akıllı bıdıgımm benim kaydirigubbakcemile3

yerim ben seni ekmeksiz, sardalye gibi yagda kızarmıs seklıyle.. cıtır cıtır.. ole yerım ben senıı, akıllı bıdıgımm benim kaydirigubbakcemile3

ben hiç sardalya yemedim..hep havyar yimekten fırsat olmadı

canım ben bu mesajını gormedim... bende seni yerim canım benim..gozumden kacmıs.

AYCAM ben eskiden hasbel kader omuzumda kucagımda sızdırıp uyutuyodum ama simdi ayaga alıstı uyku bastırınca basıo yaygarayı sallanmak istio oyle yine hasbel kader uyanmazsa devam edio uyanırsa bakıo yada ayagımda indirmeden devam ediorum.. yani eskidende kucagımdan inince uyanıodu evrimin dedigi gibi kelin ilacı olayı..

AYCA bende senin cok hos bi foton var bulusmadan kalma yemek yerken izin verirsen koyarım gorurler o guzel sirinligini..yakısıklı ruzgarın guzel annesi..

canım ben bu mesajını gormedim... bende seni yerim canım benim..gozumden kacmıs.
bir dahi olmasın hatun kişi..msnni at özele şu bez de aynı hataya nasıl düşmeyeceğini anlatayım..buraya da yazarım ama uzun sürer..
boru patlamıs sular kesik kırk yılın bası dus alcaktım kesik gunu buldu koktuk resmen

kırkyılın başı duş alırsan beyle olur işte..yazık ecoşa

Sağol evriş, Ağustos Annelerine kabulümün resmi evrakıdır bu da. Resimleri koymaya çalışayım bir ara. Forum cahili bir insan olarak çalışmalara başlıyım hemen.

şimdi müsadenle ohaaa diyorum..psiklojide buna tarnsferans deniyor oğlun da transferans objesi oluyor bu durumda.

.

o ne bacim???

sırnaşık şeysırnaşık şey

aaa niye oyle diyosunn benim kocamda beni cok seviyooooooooo, bana cok duskunnnnnnkaydirigubbakcemile2

o hayirsever senginimiss bizi de gore insallah...:ecrin_bebek:

ayak kardesliği bu olsa gerek :=) kuzeniylede sumuk kardesi oldular. yigenim 1 yasında yuruo herseye dadanıo sen al ecenin aspiratorunu burnuna sok elinden alana kadarda agzına soktu kuzen otesi mumuk kardes oldular :))

sumuk kardesligi hakaydirigubbakcemile3
bir ara benim uykuya dalma başlığına bir ikişey yazsanız ha nolur..çok mrk ediyorum sizin bebetolar nasıl uyuyo diye..ben uşağumun nefes sayılarını bile sayıyorum korkudan ha uyandı uyanacak diye..
ya bizim bu bebekler cidden ikiz mi ayca???ayni durum bizdede mevcuttur...

gunduz bizde uyumuyorusss..kapi tikirtisinda uyanma bizdede mevcut, evde ucarak yurucez yakinda..

ben hiç sardalya yemedim..hep havyar yimekten fırsat olmadı
kaydirigubbakcemile3

Sağol evriş, Ağustos Annelerine kabulümün resmi evrakıdır bu da. Resimleri koymaya çalışayım bir ara. Forum cahili bir insan olarak çalışmalara başlıyım hemen.
hoscelduunnn, resim alalim..

puset sorulmuss; chicco trio 4 me kullaniyorum; memnunum; her parcasi isimise cok yaradi...ana kucaginda uyuduk yatak olarak, araba koltugunu relax olarak kullandik...

Ben hamileliğin o çook huzurlu orta kısmını özlüyorum hakkatenopuyorumnanaktande, son kısmı hiç özlenesi değildi:bbo:Hele ki 39 ve 40. haftalarakannehir

Benim de hamileliğim çok güzel geçti, 16 ay kadar bebek için beklemenin verdiği mutluluk da vardı tabii ki. Kendimi çok özel hissediyordum. Büyülü bahçe olmak güzeldi yani. Bir daha belki olur, belki olmaz. Allah'a hep şükrediyorum bana bunu yaşattığı için ve yeryüzünde var olan her kadının tatmasını isterim.

Ben hamileliğin o çook huzurlu orta kısmını özlüyorum hakkatenopuyorumnanaktande, son kısmı hiç özlenesi değildi:bbo:Hele ki 39 ve 40. haftalarakannehir

kipirtlari cok ozluyorum(cis, odem ve kramp disinda cogu seyi ozluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…