bir anda yalnız kaldım topikte
kaçmasalar anlatırdım bir kalemde
kaliröferler yandı bizim evde
zengin olmak başka bişe
yerim ben seni ekmeksiz, sardalye gibi yagda kızarmıs seklıyle.. cıtır cıtır.. ole yerım ben senıı, akıllı bıdıgımm benim kaydirigubbakcemile3
senin avatarının yanında benim ki hava gazı seçilciğim.
ben hiç sardalya yemedim..hep havyar yimekten fırsat olmadı
ben hiç sardalya yemedim..hep havyar yimekten fırsat olmadı
evet biz de aldık htta migrosta da 20 tl di.ben duyurmayı unutmuştum.
telefonun olsaydı bende o konuyu anlatacaktım sana.msn varsa oradan anlatayım nasıl çözdüm.özelden at bana msnni
yerim seni yerimmm
benim de aynı çok memnunum sen gibi diğer zenginler gibi
ben satın aldım nt mağazalar zincirini üsgünüm.ama halka arz edeceğiz bekleyin
sırnaşık şey
bir dahi olmasın hatun kişi..msnni at özele şu bez de aynı hataya nasıl düşmeyeceğini anlatayım..buraya da yazarım ama uzun sürer..canım ben bu mesajını gormedim... bende seni yerim canım benim..gozumden kacmıs.
boru patlamıs sular kesik kırk yılın bası dus alcaktım kesik gunu buldu koktuk resmen
sessiz cogunlugun sesi olarak kabul edebılırıs yanı senı.. hoşgeldin, ben yenılere karsı uzun sure sessızımdır,uzaktan bı ızlerım uzun bı sure, ben de seslı yazanların sessızıyım ıste.. ama yaklasımın cok sıcak.. tesekkur ederım ılgıne.. dusuncelerıne.. ben de senın evladını yakından gorurumm umarım fotografını koyarsın bi gün.
şimdi müsadenle ohaaa diyorum..psiklojide buna tarnsferans deniyor oğlun da transferans objesi oluyor bu durumda.
.
sırnaşık şeysırnaşık şeyEvriş yazdıklarını okuyunca bir arkadaşımın evime ilk geldiğindeki tepkisi geldi aklıma. "Bu evde yaşanmışlık var" demişti. Türkçe meali: Ne bu evin hali, darmaduman olmuş ortalık! :roflol::roflol::roflol:
aaa niye oyle diyosunn benim kocamda beni cok seviyooooooooo, bana cok duskunnnnnnkaydirigubbakcemile2yavrum, sen cıddıye mı aldın bunu?? hanı bı ara topıkte, kocam benı cok sevıoo, bana cok duskun dıyen tıpler vardı,habıre her laflarının arasına sıkıstırırlardı.. bı ara onlar aklıma geldı dun gece, esra ve didoo cok güldük ama sanırım sen unuttun o tıpleri.. yoksa ruh saglıgı yerınde olan hangı kadın, kocam benı cok sevıoo, bana cok duskun dıye mıllete yazsın dı mı ama?? :))))
o hayirsever senginimiss bizi de gore insallah...:ecrin_bebek:Buradan bi sengin hayırseverımıs.. bıze su unlu uyku kıtaplarından gondermıs.. Kuzey cok mutlu oldu, nası ılgısını cektı anlatamam.. sengin hayırseverimize buradan hepınızın huzurunda cok tesekkur ederım..
ayak kardesliği bu olsa gerek :=) kuzeniylede sumuk kardesi oldular. yigenim 1 yasında yuruo herseye dadanıo sen al ecenin aspiratorunu burnuna sok elinden alana kadarda agzına soktu kuzen otesi mumuk kardes oldular :))
ya bizim bu bebekler cidden ikiz mi ayca???ayni durum bizdede mevcuttur...bir ara benim uykuya dalma başlığına bir ikişey yazsanız ha nolur..çok mrk ediyorum sizin bebetolar nasıl uyuyo diye..ben uşağumun nefes sayılarını bile sayıyorum korkudan ha uyandı uyanacak diye..
Uyku konusunda ben de özellikle günzdüz uykusundan çok müzdaribim. uyuturken harcadığım zaman kadar bile uyumuyor sıpa. Kucağımdan yerine koyunca pıt açılıyor gözler, birkaç el ayak hareketi ile aralanan gözlerde uyku muyku kalmıyor.
Yan yatırınca ve ellerini hafifçe ( çok sarıp da isteyip de elini çıkartamazsa yine uyanıyor) battaniyeye sarınca daha iyi uyuyor.
Ayrıca uykusu çok hafif, fare tıklamasına bile uyandığı olmuştur kendilerinin.
kaydirigubbakcemile3ben hiç sardalya yemedim..hep havyar yimekten fırsat olmadı
hoscelduunnn, resim alalim..Sağol evriş, Ağustos Annelerine kabulümün resmi evrakıdır bu da. Resimleri koymaya çalışayım bir ara. Forum cahili bir insan olarak çalışmalara başlıyım hemen.
ya bazen karnımda bagırsak hareketi oluyo ece tepiklio sanıorum
Ben hamileliğin o çook huzurlu orta kısmını özlüyorum hakkatenopuyorumnanaktande, son kısmı hiç özlenesi değildi:bbo:Hele ki 39 ve 40. haftalarakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?