bence her kadın yaşamasın.Kıymetini bilmeyenler,bebeklerii ihmal ve istismar edenler yaşamasın.Benim de hamileliğim çok güzel geçti, 16 ay kadar bebek için beklemenin verdiği mutluluk da vardı tabii ki. Kendimi çok özel hissediyordum. Büyülü bahçe olmak güzeldi yani. Bir daha belki olur, belki olmaz. Allah'a hep şükrediyorum bana bunu yaşattığı için ve yeryüzünde var olan her kadının tatmasını isterim.
önceki mesajda en başta bir h eksik, bu şekilde ekleyebildim sevgili kızım Elif'in resmini. Başka türlü ekleme iznim yokmuş.
bence her kadın yaşamasın.Kıymetini bilmeyenler,bebeklerii ihmal ve istismar edenler yaşamasın.
gelsin bakalım adaşım
Teşekkürler Elif teyzesi,
Tatarlık yok, eşim Çerkez onun göz yapısına benziyor kızım da.
Yüksek müsadenle buket.Karşınızda elif hanım.Tatarlık var mı sizde kuzum?
[/URL][/IMG]
geldim yamacına..şimşir tarak kardesle, kel kardesın hıkayesını bılıyor musun sen?? anladıysaan öteberiyle gel..
işte şimdi kırmızı domates gibi al al oldu yanaklarım..saol kardeşim..aynı duygular içerisindeyim zatınıza karşı..bu da yrı bir tatlılık.evrim sen görsen bu kızın canlısını yersin..bir bakışı yeter..ben de derin duygular besliyorum ça ça ça'ya karşıopuyorumnanaktan
.
AYCAM ben eskiden hasbel kader omuzumda kucagımda sızdırıp uyutuyodum ama simdi ayaga alıstı uyku bastırınca basıo yaygarayı sallanmak istio oyle yine hasbel kader uyanmazsa devam edio uyanırsa bakıo yada ayagımda indirmeden devam ediorum.. yani eskidende kucagımdan inince uyanıodu evrimin dedigi gibi kelin ilacı olayı..
İyi geceler bende mutfağı toparladım yani inişe geçirdim akşam üzeri uçuştaydı...
Çamaşırımıda astım sıra uykuda ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?