2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

önceki mesajda en başta bir h eksik, bu şekilde ekleyebildim sevgili kızım Elif'in resmini. Başka türlü ekleme iznim yokmuş.

bence her kadın yaşamasın.Kıymetini bilmeyenler,bebeklerii ihmal ve istismar edenler yaşamasın.
önceki mesajda en başta bir h eksik, bu şekilde ekleyebildim sevgili kızım Elif'in resmini. Başka türlü ekleme iznim yokmuş.

gelsin bakalım adaşım

Yüksek müsadenle buket.Karşınızda elif hanım.Tatarlık var mı sizde kuzum?
[/URL][/IMG]

bence her kadın yaşamasın.Kıymetini bilmeyenler,bebeklerii ihmal ve istismar edenler yaşamasın.

gelsin bakalım adaşım

Merhabalar,
Kızıma Elif ismini koymamın bir nedeni de Elif isminde tanıdığım herkesin iyi huylu, sevecen ve sıcak insanlar olmasıydı. Burda yazılanları okuduğum kadarıyla bir kez daha yanılmadığımı anlıyorum.
Evet dediğin de doğru aslında, isteyen ve bu emanete layık olabilecek insanların yaşaması daha doğru olur. O kadar savunmasız ve masumlar ki, içim doluyor bakınca bebeklere. Annelik insanın kalbini yumuşatıyoruş. Önceden bu kadar duygusal değildim ben de.

Neva hanım da çok şeker Allah bağışlasın. Ağustos bebeklerinin hepsi ayrı güzel. Şanslılar anneleri için çok kıymetliler ve çok seviliyorlar.

Teşekkürler Elif teyzesi,
Tatarlık yok, eşim Çerkez onun göz yapısına benziyor kızım da.

karaçay ve çerkezlerle duygusal bağlarım var,severim kendilerini.çarkez güzeli elif..İsmimi ben de severim.güzel iltifatların için teşekkür ederim.

Ben de içine girince anladım gerçekten iyi ve köklü bir kültüre sahipler. Rica ederim sessiz takipçinin itirafları bunlar...

uyku konusunda bizim durum karışık biraz bazen hem gündüz hem gece güzel uyuyoruz bazende ikiside yok ..
genelde ayağımda sallayıp uyutuyorum nadir oturduğu yada yattığı yerde kendisi dalıyor ..Uyku süremiz de değişken ..Normal konuşma ve tv sesine tepki vermiyor uyuyo yani ama ani çıtırdı tıkırtı olursa sıçrıyoruz uyanıyoruz ...

İyi geceler bende mutfağı toparladım yani inişe geçirdim akşam üzeri uçuştaydı...
Çamaşırımıda astım sıra uykuda ...

şimşir tarak kardesle, kel kardesın hıkayesını bılıyor musun sen?? anladıysaan öteberiyle gel..
geldim yamacına..
bu da yrı bir tatlılık.evrim sen görsen bu kızın canlısını yersin..bir bakışı yeter..ben de derin duygular besliyorum ça ça ça'ya karşıopuyorumnanaktan
.
işte şimdi kırmızı domates gibi al al oldu yanaklarım..saol kardeşim..aynı duygular içerisindeyim zatınıza karşı..

ay diğer mesajına alıntı yaptıydım niye bu çıktı..neyse..koy resmimi kardeşcim merak ettim yaa..

bu arada minik elif hanım da pek şekermiş..eee bizim ağustos kuzuları bunlar..seçmece bunlar seçmece..

ayh sinirlerım geldi.aksamdan beri kac kez girdim,alinti yaptim 2seferdir oncaaa alintim buhar oldu.1saattir cvp yazmakla cebellesiyom benden bukadar anacim.dünse site ayni msjimi saat araliklariyla tekrarlamisti bugünse alinti yapmak mümkün degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…