bogazınızı sabahları tuzlu suyla gargara yapın bide o suyla pamuk tamponla burnunuza sıkın bakterileri olduruyomus domuz gribini onluyomus dun bi dr dan dinledim
yok buyuk sifreli kasada saklanıo muchevherlerin ve silahın yanında:)
Herşeye dikkat eden takıntılı annelere sinir olurdum aynısı oldum ben de. Şimdi bizim evde iki tane termometre var (köklü zenginiz ya:) Biri dijital, biri civalı ve aralarında 3 derece fark var. Civalı olan 23 derece gösterirkeni dijital olan 20 derece gösteriyor. (Sınav sorusu gibi oldu valla)
Hangisi doğru bilmiyorum, hangi tip termometrenin daha doğru gösterdiğini bilen varsa beri gelsin....
O ne?? Yeniyor mu??
Türk e bişi olmas süprizzzzz
ayak muptelası oldu ya.. simdi indirsem uyanacak eminim..uykusu gelince basıo yaygarayı kendini sallatıo uyuyo ayaktan bırakınca uyanıo aglıo..sanırım kotu ettik
ya bi haberde seyretmiştim gazeteci hayat kadını kılıgında ama ben aidsim dio musteri baglıo cogu boyle diodu hele bitanesi ben askerim askere bişi olmaz dedi koptuydum ozaman zengindik tvmiz vardı
evet biz de aldık htta migrosta da 20 tl di.ben duyurmayı unutmuştum.bu arada carrefour express den hafta sonu megaboy ultra prima yı 20ytl gibi bir fiyata satın almış eşim. halen indirim varsa iyi bir fiyatmış şimdi fark ettim
telefonun olsaydı bende o konuyu anlatacaktım sana.msn varsa oradan anlatayım nasıl çözdüm.özelden at bana msnnibuket bende mega boyu 22 ytl ye aldım gecen gun bi markette. digerindede 21e gordum sanırım suan indirimdeler. ama dide hani sen almıstın hep kaka temizliodun ya oyle cıktı bezler..
yerim seni yerimmmBURKOO primadada sırtına gecio mıcıklar merak etme canım eliftede oldu bendede oldu kactane badisi battı oyle..
ama bis zenginis ben boklu badileri atıyorum hic ugrasamam yıkamakla yoksam siz fakirler herseferinde bok lekesi cıkarmayamı ugrasıonus ..hatta kızıma bi ayakta sallayıcı bide boklu badileri cope atıcı tuttu kocamP
benim de aynı çok memnunum sen gibi diğer zenginler gibibenim puset chicco simplicity cok memnunum ama sadece tek yon cift yon deil. acılıp kapamasi kolay ustten seffaf içinde bebegini goruyosun yani.ama tr ye getirmedim burda yigenimin enigmayı kullanıyoruz ama cok buyuk ya cok yer kapılıo acıkkende ben pek memnun deilim enigmadan acıkcası
ben satın aldım nt mağazalar zincirini üsgünüm.ama halka arz edeceğiz bekleyinnt magazasını satın aldıracaksın evrim simdi bana..
sahi o kocası cok seven arkadas ne yapıuo olaki bir gitti pir gitti
sırnaşık şeyhemen uşağı gönderip aldırıyım bi tane
telefonlu kitapmı ben nt ye baktım o caganın kitabından vardı telefon seklinde..yoksa yahyanın uykuya daldıgı buyuk kitapmı...biz fakiris benim kızım donenceyle tanısalı 1 hafta oluyo nerdeyse...teyzesi getirdi yigenimin eskilerini..
e karar ver anacım sende.. sengın mısın dilil misin?? ona ogre cumle kurucam sana, fakırsen sana kısa cumlelerr kuruyimm..
efet o kıtaplar.. stop :)
herkes mutfakalrda yemek hazırlıoo.. bense kayınvalıdemın sefkatlı kollarında oturuyorum su an sositososito
buket ikisnin ortalamasını al eniisi yapcak bisey yok
Sanki sanki.. kaydirigubbakcemile3 senden bı farkım yok su an desem.
matematık öğretmeni misinis??? hıc sevmem :umursamaz:
ayak kardesliği bu olsa gerek :=) kuzeniylede sumuk kardesi oldular. yigenim 1 yasında yuruo herseye dadanıo sen al ecenin aspiratorunu burnuna sok elinden alana kadarda agzına soktu kuzen otesi mumuk kardes oldular :))
ben deil babam :) ben severim ama taze olanını
ya bazen karnımda bagırsak hareketi oluyo ece tepiklio sanıorum
cok ozlemisim evfrim seni ya.. sukur kavusturana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?