Güle güle kullanın, güzel tatlı uykuler sizlerin olsun. Bizler nerde bulabiliriz o kitabı acaba?
Vallahı NT Yyayınevı dıe bı yayınevınde satılıyor sadece.. oradan bulunabılıyor.
HANIMLAR !!!
Topladıklarınız değil, nasıl bir yaşam yaşadığınıza dair dağıtabildiklerinizdir hayat...
Of benim sıpanında bezi bitmek üzere dün alacaktım markette yoktu bugün tansaştan alıyım diyodum nolcek şimdiCANBEBE TAVSİYEMİ GERİ ALIYORUMklava:
Buse 1 gün arayla iki kez sırtına kadar mıçtı ve tüm kıyafetleri battı. O zaman mıçığı fazla da ondan demiştim ama bu sabah gayet normal boyutlarda mıçmış olmasına rağmen yine kıyafetleri batmıştıakannehirAnlayacağınız, Canbebe çürük çıktı. Demek ki neymiş, "Ucuzdur vardır bir illeti, pahalıdır vardır bir hikmeti"CADIARZU
e biz fakirik haftada bir makineyi çalıştırıp yıkıyoruz kıyafetlerini hatta makinede yok elde yıkıyom böyle yazıpta imrendirici olmayın uleynnnnnnnnnndelikafaduldenBURKOO primadada sırtına gecio mıcıklar merak etme canım eliftede oldu bendede oldu kactane badisi battı oyle..
ama bis zenginis ben boklu badileri atıyorum hic ugrasamam yıkamakla yoksam siz fakirler herseferinde bok lekesi cıkarmayamı ugrasıonus ..hatta kızıma bi ayakta sallayıcı bide boklu badileri cope atıcı tuttu kocamP
Afedersin bacımda biz bu durumda ne poh yiycikevet primada sırta geçiriyo geçirmeyen yok herhalde
nası bisey o uyku kitabı ilk defa duyuyorum bu servetin zenginligin icinde :O
nt magazasını satın aldıracaksın evrim simdi bana..
sahi o kocası cok seven arkadas ne yapıuo olaki bir gitti pir gitti
hemen uşağı gönderip aldırıyım bi tane
telefonlu kitapmı ben nt ye baktım o caganın kitabından vardı telefon seklinde..yoksa yahyanın uykuya daldıgı buyuk kitapmı...biz fakiris benim kızım donenceyle tanısalı 1 hafta oluyo nerdeyse...teyzesi getirdi yigenimin eskilerini..
bisim gonlumus zengin kısımmmm
O ne?? Yeniyor mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?