2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

HANIMLAR !!!
Topladıklarınız değil, nasıl bir yaşam yaşadığınıza dair dağıtabildiklerinizdir hayat...

alkisalkisalkis

Of benim sıpanında bezi bitmek üzere dün alacaktım markette yoktu bugün tansaştan alıyım diyodum nolcek şimdi
e biz fakirik haftada bir makineyi çalıştırıp yıkıyoruz kıyafetlerini hatta makinede yok elde yıkıyom böyle yazıpta imrendirici olmayın uleynnnnnnnnnndelikafadulden
evet primada sırta geçiriyo geçirmeyen yok herhalde
Afedersin bacımda biz bu durumda ne poh yiycik

nt magazasını satın aldıracaksın evrim simdi bana..

sahi o kocası cok seven arkadas ne yapıuo olaki bir gitti pir gitti

nası bisey o uyku kitabı ilk defa duyuyorum bu servetin zenginligin icinde :O

Aaaa sis yenı zenginsiniss galıba.. amam dıkkatli olun,bazen servet bogucu olabiliyoo,kenarlarından tutunarak yasayın :) bisim kökümüss teeeeeeeeeeeee anasının gözüne dayanıoo misal,ordan bılıyorum :)

Yafrum gecen bölümlerde baya konusu oldu bu kıtapların.. cocukları uyutmayı basardık ya, bı kıtabımız eksıktı,onu da temın ettık, basımız göğe erdı.. yumusacık bısı, renklı, ilgi cekıcı.

camasır sulu sıcak suda bekletince lekeler cıkıo sonra yıkıorum ben. ilk zamanlar 65 derecede yıkıodum cıkmıodu bu yontemi annemden ogrendim ii luyo yoksa sarı sarı lekeler kalıo

nt magazasını satın aldıracaksın evrim simdi bana..

sahi o kocası cok seven arkadas ne yapıuo olaki bir gitti pir gitti

kaydirigubbakcemile3 delü

O arkadas agızlara damla sakızı oldu, gökte yıldız oldu, ama biz ona kaymıstık zati :)

hemen uşağı gönderip aldırıyım bi tane

köklü senginin hali baska oluyor tabe :)

telefonlu kitapmı ben nt ye baktım o caganın kitabından vardı telefon seklinde..yoksa yahyanın uykuya daldıgı buyuk kitapmı...biz fakiris benim kızım donenceyle tanısalı 1 hafta oluyo nerdeyse...teyzesi getirdi yigenimin eskilerini..

e karar ver anacım sende.. sengın mısın dilil misin?? ona ogre cumle kurucam sana, fakırsen sana kısa cumlelerr kuruyimm..

efet o kıtaplar.. stop :)

herkes mutfakalrda yemek hazırlıoo.. bense kayınvalıdemın sefkatlı kollarında oturuyorum su an sositososito

bogazınızı sabahları tuzlu suyla gargara yapın bide o suyla pamuk tamponla burnunuza sıkın bakterileri olduruyomus domuz gribini onluyomus dun bi dr dan dinledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…