Yüksek müsadenle buket.Karşınızda elif hanım.Tatarlık var mı sizde kuzum?
[/URL][/IMG]
Sağol evriş, Ağustos Annelerine kabulümün resmi evrakıdır bu da. .
selam kızlar dün Adana
'dan geldim.rapor işini şimdilik hallettim.yoksa 22 Ekim'de okula başlamam gerekiyordu.23 Kasım'a kadar raporluyum.tabii yine başlamayıp raporla halledeceğim
Servan tüm yol boyunca uyudu arabada.sadece emmek için ara ara uyandı.
Adana'da doktora götürdüm üçüncü ay kontrolü için.götüren arkadaşlar çocuklarınızın boy ve killoları kemik gelişimleri nasıl?
benim doktorum şaşırtıcı şeyler söyledi yoksa amacım kıyaslamak değil.
allahim siyiricam yakinda bu cocuk UYUMUYOOR...
bizim tickerlar niye görünmiyii
evrim msnyi aç canım..bak bu topişği de bu işler için kullandırtma bana
ne kaddddar ortak noktamıs far bacım..
sende potansiyel geyiksin be güzelim, önceden niye katılmadınnn buluşmayada gelirdinnnHerşeye dikkat eden takıntılı annelere sinir olurdum aynısı oldum ben de. Şimdi bizim evde iki tane termometre var (köklü zenginiz ya:) ....
pohaha kaydirigubbakcemile3ayak kardesliği bu olsa gerek :=) kuzeniylede sumuk kardesi oldular. yigenim 1 yasında yuruo herseye dadanıo sen al ecenin aspiratorunu burnuna sok elinden alana kadarda agzına soktu kuzen otesi mumuk kardes oldular :))
ben yazimii hee istermisinnn kaydirigubbakcemile2bir ara benim uykuya dalma başlığına bir ikişey yazsanız ha nolur..çok mrk ediyorum sizin bebetolar nasıl uyuyo diye..ben uşağumun nefes sayılarını bile sayıyorum korkudan ha uyandı uyanacak diye..
bre görgüsüz kaliröfer nedirkibir anda yalnız kaldım topikte
kaçmasalar anlatırdım bir kalemde
kaliröferler yandı bizim evde
zengin olmak başka bişe
:roflol:ben hiç sardalya yemedim..hep havyar yimekten fırsat olmadı
hadi canıımmm heç özlemiyorummm 95 kg hallerimiiii :1no2:ben osluyom bazen hamileligi:CüvCüv:
ama biraz kırık birazda sıyrık olur bu elifler dikkat et delikafaduldenMerhabalar,
Kızıma Elif ismini koymamın bir nedeni de Elif isminde tanıdığım herkesin iyi huylu, sevecen ve sıcak insanlar olmasıydı. Burda yazılanları okuduğum kadarıyla bir kez daha yanılmadığımı anlıyorum. .
Helinim hoşgeldin..
teşekkürler kızlar.burda olmak çok güzel.helin hoşgeldin? kaç günlük rapor aldın? benim de iznim 9 kasımda bitiyor.Ben de rapor alacağım
Esranımmm esranımmm.. benden nıe alıntı yapmadın..benı beenn mıyün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?