2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler kızlar yatağın yolu göründü bana dün gecedende uykusuzum gaz problemimiz uyutmadı yine arada hortluyor gazımız .....

selam kızlar dün Adana
'dan geldim.rapor işini şimdilik hallettim.yoksa 22 Ekim'de okula başlamam gerekiyordu.23 Kasım'a kadar raporluyum.tabii yine başlamayıp raporla halledeceğim
Servan tüm yol boyunca uyudu arabada.sadece emmek için ara ara uyandı.
Adana'da doktora götürdüm üçüncü ay kontrolü için.götüren arkadaşlar çocuklarınızın boy ve killoları kemik gelişimleri nasıl?
benim doktorum şaşırtıcı şeyler söyledi yoksa amacım kıyaslamak değil.

Sağol evriş, Ağustos Annelerine kabulümün resmi evrakıdır bu da. .

Haşa.. aramıza kabul etmek, etmemek kımsenın haddine degıldır burada.. kımse burada ne eksık ne fazla.. herkes aynı cızgının üstünde, ardı ardına.. takdir etmek ya da köteklemek te yoktur.. sevılır ya da sevılmez.. o da ınsanı bı duygudur.

Helinim hoşgeldin..

helin hoşgeldin? kaç günlük rapor aldın? benim de iznim 9 kasımda bitiyor.Ben de rapor alacağım

Buket Elif cok tatli masallah..ya ben kuzey e benzettim elifi...

evrim msnyi aç canım..bak bu topişği de bu işler için kullandırtma bana

Herşeye dikkat eden takıntılı annelere sinir olurdum aynısı oldum ben de. Şimdi bizim evde iki tane termometre var (köklü zenginiz ya:) ....
sende potansiyel geyiksin be güzelim, önceden niye katılmadınnn buluşmayada gelirdinnn
ayak kardesliği bu olsa gerek :=) kuzeniylede sumuk kardesi oldular. yigenim 1 yasında yuruo herseye dadanıo sen al ecenin aspiratorunu burnuna sok elinden alana kadarda agzına soktu kuzen otesi mumuk kardes oldular :))
pohaha kaydirigubbakcemile3
bir ara benim uykuya dalma başlığına bir ikişey yazsanız ha nolur..çok mrk ediyorum sizin bebetolar nasıl uyuyo diye..ben uşağumun nefes sayılarını bile sayıyorum korkudan ha uyandı uyanacak diye..
ben yazimii hee istermisinnn kaydirigubbakcemile2
bir anda yalnız kaldım topikte
kaçmasalar anlatırdım bir kalemde
kaliröferler yandı bizim evde
zengin olmak başka bişe
bre görgüsüz kaliröfer nedirki
meydan sana mı kaldı ki
ben senden daha zenginimdir
yazdığım kalem değil klavyedir
ben hiç sardalya yemedim..hep havyar yimekten fırsat olmadı
:roflol:
ben osluyom bazen hamileligi:CüvCüv:
hadi canıımmm heç özlemiyorummm 95 kg hallerimiiii :1no2:
ama biraz kırık birazda sıyrık olur bu elifler dikkat et delikafadulden

Helinim hoşgeldin..

helin hoşgeldin? kaç günlük rapor aldın? benim de iznim 9 kasımda bitiyor.Ben de rapor alacağım
teşekkürler kızlar.burda olmak çok güzel.
Elif
hani bizim 40 günlük rapor alma hakkımız var bir yıl içinde. 13 gün yatış gösterdi 20 günlükte rapor aldım.şimdi geriye 7 günlük hakkım kaldı.yatışlarda 40 günden düşüyor.ama bi defada 33 günlük almış oldum böylece.yoksa göreve başlayıp bi gün çalışıp en fazla 20 gün rapor alacaktım.direk 33 gün evde oldum.
23 Kasım'a kadar evdeyim.bi dahakine heyet raporu alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…