2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tıpiğin en teknolojiden kazık yiyeni de sensin be minik.nedir senle alıp veremedikleri

benim heyet raporu almam mümkün değil.ben de iki parça halinde 40 günü kullanayım diyorum.1 gün çalışmak mı gerekiyor ikinci kez rapor almak için?

esra sen bu şiir işlerini bırak..ya da içinden yaz tamam mı?

elif
doğum iznin bitmeden bi kaç gün önce sevk al canım.yoksa göreve başlama tarihinde sevk vermiyorlar.bi gün çalışman gerekiyor.
ben doğum izninden iki gün önce sevkimi alıp bi gün öncesindende hastaneye giriş yaptım.

Elif
Doğum izin adresim Adana.o yüzden Adana'ya gittim sek almak için.adanada bi hastanede giriş yaptım 13 gün yatış 20 gün rapor aldım Adana'dan.okula verdim şimdi raporu izne çevireceğim yine izin yerim adana olacak.zaten sevki ve rapor adanada olduğu için sorun çıkmaz sanırım.iznimi adanada geçiriyor gözükeceğimden tekrar rapor bitmeden sevk alıp hastaneye giriş yapacağım.bu sefer heyet raporu alacağım.yine yatış gösterilip heyet raporu olacak bu sefer.
1 Ocak'a kendimi atarsam tekrardan 40 günlük rapor hakkım başlayacak.yine raporlarla birinci dönemi kapatacağım

hoşgeldin helincim..ne söyledi çok merak ettim

Buket Elif cok tatli masallah..ya ben kuzey e benzettim elifi...

bu kadar olur..görür görmez aynı şeyi düşündüm..

Buket..maşallah elif kızına..

ESRA...yarınki ameliyatını inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsın..dualarım seninle

Servan Adana'da çok huzursuzlandı.sürekli ağlıyordu.ne istediğini bilmeyen çocuklar gibi.huysuzluk yapıyordu.zaten üçüncü ayı için kontrolüde gelmişti.doktora götürdüm."hafif bi faranjiti oluşmuş dedi.bi de diş sorunu başlamış.çok erken ama nasıl olmuş anlamadım "dedikafamçokkarıştı.ben şoktaakannehir birden"bu bi sorun anlamına mı geliyor .ciddi bi durummu yoksa".doktor ise"hayır.ona iyi baktığınızın göstergesi" dedi.hala şaşkınlıkla "yani diş mi çıkarıyor"dedim.maalesef evet "dedi.
öyle görünürde diş yok.sadece oğlumun salyaları akıyor elini ağzına götürüyor dilini damağına sürüyor ve huzursuz.ama diş görmüyorum ben

Son düzenleme:
Seçil
gelişim olarak 5 aylık bi bebeğin gelişiminde dedi.çok çok iyi dedi.bunu söylerken boyunu ve kilosunu henüz ölçmemişti.görünüşüne göre söyledi.boyunu ve kilosunu ölçünce de tekrarladı

maşallah helincim..hem oğluna hem de sana..olabiliyomuş bazen bu erken diş olayı..3.-4. ayda başlayabiliyomuş.
bizde de salya ve elini emme durumu var..hatta çok fazla tükürük çıkarıyor..elimde sürekli mendil..dr.umuza sordum diş mi acaba diye..yok normaldir bu dönemde salyanın başlaması dedi.servanın durumu farklı demekki..hayırlı olsun.bakalım ne zaman gelecek ilk dişimiz.

heheehee bizimçocuklar ikiz gibi aycacım :) aynı tablo bizde var tek fark ben bunu farkettigimden beri asla o mimikler falan bitmeden yatırmıyorum birde sunu yapabilirsin yan yatıyor ya emerken elini tut parmagınla el bosta rahat ise uyumus demektir bunuda geçen biryerde okudum simdi hep eline bakıyorum sayet uyumamıssa tam parmagımı hemen kavrıyor kolu kımıldıyor uyuyorsa hiçt tıkyok pelte gibi kolunu hiçtutmuyor,

canım ben çok usuyen bir insanım beng elsem sizinevin derecesiniyarım saat içinde anlarım valla :)))) 20 cok dusuk bir sıcaklık 23 iseepey sıcak bizim ev hep 22 ye ayarlı mesela bazen 21,5 oluyor anında hissediyorum serinligi bir bakıyorum sogumus evtermostat devreye girmis yanmaya baslıyor hpemen anlarım yani seninde bu 3 derece farkı anlamaman enteresan ne giyip geziyorsun mesela evde diycemherksin vucut ısısı farklıdır ordanda anlayamıycamki:)

Sağol evriş, Ağustos Annelerine kabulümün resmi evrakıdır bu da. Resimleri koymaya çalışayım bir ara. Forum cahili bir insan olarak çalışmalara başlıyım hemen.

adın buketmi arkadasım,. valla yaklasımım aynen evrim gibidir sesiz okuyordum yeni katıldım yazmaya vs diyenlere epey bir sure bende yazmam sesiz sesiz izlerim daimi olcakmı benim için onemlidir surda çocuklardan ayırdıgım kısıtlı zamanımı gelip geçen insanlar için harcamak istemem, yani burası benim için sıradan bir paylasım alanı degil daimi dostluk baglılık yeridir madem yazıyorum artık burdayım diyorsun hosgeldin o zaman :)

benim bu ikinciçocugm ama bende 16 ayın sonunda hamile kalabildim o yuzden ilk aylar leyla miseli mutluluk kelebegi gibi gezindim orta kısımlarıda çok guzeldi 30 + haftalardan sonrayı pek ozlemiyormu ama onlarda kavusma hyecanı ve izinli donem diye yinede gzuledi ve de yazdı ama son haftalar yokyok hiç guzel degildi

ESRA...yarınki ameliyatını inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsın..dualarım seninle

sagol canımm uyku tutmuyor oturuyorum bende yarın bol bol uyurum anezteziyi yedikten sonra nasılsa diyorum:)

valla helincim bizim kızında salyalar 15 gundur felaket dr tukuruk salgıları bazen artar dedi disden bahsetmedi eller aynen yumuk yumuk agzında sapır supur emiyor parmaklarını sokuyorama bilincli kasımak amacsı sokabilcegini sanmıyorum
benim oglumun disi 5 aylikken çikmisti simdiden salya baslamıs olabilir ama bununda erken çıkabilir ama su aralar beklemem boyle birsey tabiki
salya baslar dis aylar sonra gelir yani seninki dis için olabilri

esra
canım ne ameliyatı bu?çok geçmiş olsun

canım safra kesemde tas vardı 28 haftalıkhamile iken agrı tutmustu falan gebeligin sonunu bekledi çok sukur geçen aksam yine agrı atagı yasadım acil ameliyat dendi yarın sabah ameliyat olacagım safra kesemi alcaklar
tsk ler

bizde dun dr a gittik 6000 gr 63 cm olmus ece , 20 gunde yarım kilo almıs dr iyi dedi bundan sonra ayda 800-1000 gr degil ortalama 650 alacaklarmıs yani kilo aynıbu hizla gitmiycek sonuçta

bilemiyorum kızlar doktor neye dayanarak diş dedi.boğazına bakarken diş sorunu başlamış dedi.yanılmış olabilir diyorum ben çünkü diş yok ortada görünen.üç kez sordum evet dedi

Son düzenleme:
emzik almayan bebekeler için

nuby nin dogal form diye emzikleri varmıs geçen aksam nette dolanırken buldum anne memesine çokbenziyormus emdikce o esneklige ulasıyormus merak ettim alcam buldgum yerde birde bundan olsun evde koleksiyon yapıyoruz:)
ama su da bir gercekki kimle konussam bizimki iste hemen aldı yada bizimki çok ugrastık asla almadı diyoyani alan hemen alıyor alıstırmaya çalısmak bos sankiii

kızlar ben yatar yarın erkenden kalkacagımm ameliyatta bolca uyurum nasıl olsa:)) uç bes gun belki giremem beni unutmayınnnnn operimm hepiciginizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…