tıpiğin en teknolojiden kazık yiyeni de sensin be minik.nedir senle alıp veremedikleriayh sinirlerım geldi.aksamdan beri kac kez girdim,alinti yaptim 2seferdir oncaaa alintim buhar oldu.1saattir cvp yazmakla cebellesiyom benden bukadar anacim.dünse site ayni msjimi saat araliklariyla tekrarlamisti bugünse alinti yapmak mümkün degil.
teşekkürler kızlar.burda olmak çok güzel.
Elif
hani bizim 40 günlük rapor alma hakkımız var bir yıl içinde. 13 gün yatış gösterdi 20 günlükte rapor aldım.şimdi geriye 7 günlük hakkım kaldı.yatışlarda 40 günden düşüyor.ama bi defada 33 günlük almış oldum böylece.yoksa göreve başlayıp bi gün çalışıp en fazla 20 gün rapor alacaktım.direk 33 gün evde oldum.
23 Kasım'a kadar evdeyim.bi dahakine heyet raporu alacağım
selam kızlar dün Adana
'dan geldim.rapor işini şimdilik hallettim.yoksa 22 Ekim'de okula başlamam gerekiyordu.23 Kasım'a kadar raporluyum.tabii yine başlamayıp raporla halledeceğim
Servan tüm yol boyunca uyudu arabada.sadece emmek için ara ara uyandı.
Adana'da doktora götürdüm üçüncü ay kontrolü için.götüren arkadaşlar çocuklarınızın boy ve killoları kemik gelişimleri nasıl?
benim doktorum şaşırtıcı şeyler söyledi yoksa amacım kıyaslamak değil.
Buket Elif cok tatli masallah..ya ben kuzey e benzettim elifi...
UYKUYA DALMA...
Önce bir güzel emiyor yutkuna yutkuna. Uykusu gelmişse emmeye başlar başlamaz gözler kapanıyor. Tam doyunca, bizim "işte transa geçti" dediğimiz mimikler başlıyor. Hızlı hızlı nefes alıp vermeye başlıyor.Gülüyor, sarhoş gibi garip hareketler yapıyor, bazen ağlayacak gibi yüzünü buruşturuyor. Meme ağzından kayıyor. hala emiyormuş gibi yapıyor. İşte uyudu deyip yatağına yatırırsam mutlaka uyanıyor..O yüzden o trans halinin tamamen bitmesin bekliyorum. En az 8-10 kez belki daha çok, trans halindeyken kendini atıyor sonra kucağımdaysa tekrar dalıyor..Ne zaman trans hali geçiyor, tamamen hareketsizleşince yatırıyorum. E tabi bu trans hali emme süresiyle birlikte bir buçuk saati bulabiliyor.. Uykusunun çoğu kucağımda geçiyor.. ve sadece memede uyuyor başka seçeneğim yok..salıncağında uyutursam 5 dk. sürmeden uyanıyor..Birkaç kez çok çaresiz kaldık battaniyede salladık, hemen daldı ama 10 dk.kalmadan uyandı.
Diyeceğim şu ki, uzunca (en azından 1 saat)uyuması için o trans haline girip çıkması gerekiyor..
Sizin bebekler nasıl?*
Herşeye dikkat eden takıntılı annelere sinir olurdum aynısı oldum ben de. Şimdi bizim evde iki tane termometre var (köklü zenginiz ya:) Biri dijital, biri civalı ve aralarında 3 derece fark var. Civalı olan 23 derece gösterirkeni dijital olan 20 derece gösteriyor. (Sınav sorusu gibi oldu valla)
Hangisi doğru bilmiyorum, hangi tip termometrenin daha doğru gösterdiğini bilen varsa beri gelsin....
Sağol evriş, Ağustos Annelerine kabulümün resmi evrakıdır bu da. Resimleri koymaya çalışayım bir ara. Forum cahili bir insan olarak çalışmalara başlıyım hemen.
Benim de hamileliğim çok güzel geçti, 16 ay kadar bebek için beklemenin verdiği mutluluk da vardı tabii ki. Kendimi çok özel hissediyordum. Büyülü bahçe olmak güzeldi yani. Bir daha belki olur, belki olmaz. Allah'a hep şükrediyorum bana bunu yaşattığı için ve yeryüzünde var olan her kadının tatmasını isterim.
ESRA...yarınki ameliyatını inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsın..dualarım seninle
Servan Adana'da çok huzursuzlandı.sürekli ağlıyordu.ne istediğini bilmeyen çocuklar gibi.huysuzluk yapıyordu.zaten üçüncü ayı için kontrolüde gelmişti.doktora götürdüm."hafif bi faranjiti oluşmuş dedi.bi de diş sorunu başlamış.çok erken ama nasıl olmuş anlamadım "dedikafamçokkarıştı.ben şoktaakannehir birden"bu bi sorun anlamına mı geliyor .ciddi bi durummu yoksa".doktor ise"hayır.ona iyi baktığınızın göstergesi" dedi.hala şaşkınlıkla "yani diş mi çıkarıyor"dedim.maalesef evet "dedi.
öyle görünürde diş yok.sadece oğlumun salyaları akıyor elini ağzına götürüyor dilini damağına sürüyor ve huzursuz.ama diş görmüyorum ben
esra
canım ne ameliyatı bu?çok geçmiş olsun
ne alnlamlı bakısları var bu fıstıgın yahu.. masallah subhannalhhhh.. cok cıcı bısı, Allah bagıslasın.
buket kizin cok tatli massallah.valla bu agustos kuzularinda bal var baal
Buket Elif cok tatli masallah..ya ben kuzey e benzettim elifi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?