Haşa.. aramıza kabul etmek, etmemek kımsenın haddine degıldır burada.. kımse burada ne eksık ne fazla.. herkes aynı cızgının üstünde, ardı ardına.. takdir etmek ya da köteklemek te yoktur.. sevılır ya da sevılmez.. o da ınsanı bı duygudur.
sende potansiyel geyiksin be güzelim, önceden niye katılmadınnn buluşmayada gelirdinnn
pohaha kaydirigubbakcemile3
ben yazimii hee istermisinnn kaydirigubbakcemile2
bre görgüsüz kaliröfer nedirki
meydan sana mı kaldı ki
ben senden daha zenginimdir
yazdığım kalem değil klavyedir
:roflol:
hadi canıımmm heç özlemiyorummm 95 kg hallerimiiii :1no2:
.
ama biraz kırık birazda sıyrık olur bu elifler dikkat et delikafadulden
Seçil
gelişim olarak 5 aylık bi bebeğin gelişiminde dedi.çok çok iyi dedi.bunu söylerken boyunu ve kilosunu henüz ölçmemişti.görünüşüne göre söyledi.boyunu ve kilosunu ölçünce de tekrarladı
kızlar ben yatar yarın erkenden kalkacagımm ameliyatta bolca uyurum nasıl olsa:)) uç bes gun belki giremem beni unutmayınnnnn operimm hepiciginizii
emzik almayan bebekeler için
nuby nin dogal form diye emzikleri varmıs geçen aksam nette dolanırken buldum anne memesine çokbenziyormus emdikce o esneklige ulasıyormus merak ettim alcam buldgum yerde birde bundan olsun evde koleksiyon yapıyoruz:)
ama su da bir gercekki kimle konussam bizimki iste hemen aldı yada bizimki çok ugrastık asla almadı diyoyani alan hemen alıyor alıstırmaya çalısmak bos sankiii
buket kızın cok seker masallah annesi. ben kuzeye benzettim bakıslarını filan..
bıktırcam sizi , gece yazısın yazısın sabah hiç kim yok . hatun kişi gec saate kadar uyumas erken kalkar yol alır evine bereket sacar .sonra dioonus biz cok fakiris
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?