2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Elbette öyledir ama kantinde yan masadan muhabbeti takip ederken, sizin masanıza oturmuş gibi hissettim kendimi. O bakımdan yani.

Sağol esra, inşallah bir dahaki buluşma olursa gelirim. Ama burda buluşmak da insanı rahatlatıyormuş, ohh be. Evde çatlayacakmışım az daha dursam...

kızlar ben yatar yarın erkenden kalkacagımm ameliyatta bolca uyurum nasıl olsa:)) uç bes gun belki giremem beni unutmayınnnnn operimm hepiciginizii

Evet adım Buket, haklısınız temkinli yaklaşmakta. Zor dönemde paylaşılanlar da unutulma gerçekten.
Allah yardımcın olsun ameliyatında. Tez zamanda sağlığına kavuşşursun dilerim.

Yaa gıcık oluyorum bu mankenlere hamileliklerinde. Nohut yutmuş solucan gibi derler ya doğru. Al Çağla Şikel de 6 kilo almış Nası bişey bu anlamadım. Bunların çocukları ilkokula başlasın çarpım tablosunu ezberleyemez anne karnında alamadıkları yüzünden...

eceninki nuby anne memesi dokusuyla aynı olandan bunu daha oncede soylemiştim bikac kez bakuden aldım cok memnunum

ufak kardesim usutme sonucu nezle oldu burnu sırıl sırıl eceye bulasmaması icin yaklastırmıyoruz ama sonucta aynı ortamdayız onada kıyamıorum 10 yasında daha..ıhlamur iciorum surekli ve eceyede iciriorum yarım cay bardagından azca.bide yesil cay iciorum kafeinsiz olanından. ecenin burnu tıkanmamıs bile olsa sabah aksam spreyinden sıkıyorum.. baska ne onlem alabilrimki..annemde korkma annesutu 6 ay koruyo onu dio ama işte panik halindeyim

ne oldi hamileyken hic ozlemiycem diodunus simdi osler oldunuz bakıorum..walla ben pek ozlemiorum cok ozel ve guzel bi surecti o ayrı ama normal insan olmayı ozlemisim ben hemde cokk

aslıcım ve ebrar06 hep bakıonus hic yazmak yok

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
babymom, aslıcım, Ebrar06

bıktırcam sizi , gece yazısın yazısın sabah hiç kim yok . hatun kişi gec saate kadar uyumas erken kalkar yol alır evine bereket sacar .sonra dioonus biz cok fakiris

Biz kızımla kahvaltı yapacağız şimdi. Bu arada, kanal d'deki doktorum programını da sindirim problemini ele alacak bugün. Ben doğumdan beri kabız olduğumdan beni de ilgilendiriyor aslında.

günaydın kızlar uzun zamandır okuyucu modundaydım hiç mesaj yazamadım birçok arkadaşımız rahatsızlandı geçmiş olsun bile diyemedim.
nedenmi burçin huy degiştirdi hep ablasıyla ilgileniyorum diye olsa gerek şimdi sadece kucak istiyor almassam basıyor çıglıgı cadı ablamız ise ayrı bir sorun derslerle başımız dertte okumayı hale beceremiyoruz hemen unutuyor tabi bende çıldırıyorum hergün saat 1 den 6 kadar odadan sadece mama yapmak için çıkıyorum.
bu arada burçin birkaç gündür emmek istemiyor çok üzülüyorum bir türlü memeyi tutmuyor halbuki sütüm çogalsın diye çayada başlamıştım bütün içtigim çaylar boşa gitti sıpa boşadı beni uykusunda emzireyim diyorum yok yine almıyorbirkaç ay daha emseydi iyi olurdu arnavut inadı tuttu.

bıktırcam sizi , gece yazısın yazısın sabah hiç kim yok . hatun kişi gec saate kadar uyumas erken kalkar yol alır evine bereket sacar .sonra dioonus biz cok fakiris

Evet yaa, biz nasıl köklü zengin olduk. Sabağın köründen beri ayaktayım. Kocamı gönderdim işe. Çalışmaya başlamama az kaldı. Şimdi rahatım ama 16 Kasım'dan sonra bakalı ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…