been mecburen erken kalkıyorum başak 6.45 kalkıyor anca hazırlanıyoruz burçinide doyurunca oda 10 kadar tekrar uyuyor buarada bende işlerimi hallediyorum en güzel yanıda yemegi erken yapınca bütün gün rahat oluyorum en azından
bilmiyorum canım ne oluyor bu bebeklere anlamak zor ne denediysem olmadı gülüm hatta memenin üzerine mamasından döktüm tadını alsın belki emer diye yok basıyor yaygarayı allahım bu ses bu bebektenmi çıktı diyorum çünki çok usluydu sıpa 3 ay sonra sesini duyurdu
2 çocuku olmak gerçekten anlatılmaz bir güzellik valla bir kucagındayken digeride gelip başını omuzuna koyunca dünyada benzeri olmayan bir mutluluk yaşıyor insan
selam kızlar
dün Adana'dan geldim.bi sürü iş yine beni bekliyor.Adana maceralarımı ve oğlumu daha sonra uzun uzun anlatacağım
Servan Adana'da çok huzursuzlandı.sürekli ağlıyordu.ne istediğini bilmeyen çocuklar gibi.huysuzluk yapıyordu.zaten üçüncü ayı için kontrolüde gelmişti.doktora götürdüm."hafif bi faranjiti oluşmuş dedi.bi de diş sorunu başlamış.çok erken ama nasıl olmuş anlamadım "dedikafamçokkarıştı.ben şoktaakannehir birden"bu bi sorun anlamına mı geliyor .ciddi bi durummu yoksa".doktor ise"hayır.ona iyi baktığınızın göstergesi" dedi.hala şaşkınlıkla "yani diş mi çıkarıyor"dedim.maalesef evet "dedi.
öyle görünürde diş yok.sadece oğlumun salyaları akıyor elini ağzına götürüyor dilini damağına sürüyor ve huzursuz.ama diş görmüyorum ben
http://www.minikeller.com/modules.php?name=News&file=article&sid=217
Kuzey tv u ızlıyor,arada bakınıyor, ellemiyorum, hani siz yok tv nun onune gecıyorsunuz, tv u falan kapatıyorsunuz ya, ben de nıye boyle yapıyorsunuz dıye bı arastırayım dedım.. saatlerce bakmadıktan sonra kısa surelı bakmalarda sorun teskıl etmezmıs.. hatta arada Kuzey e ınternetten cıgı fılm ızlettırıyorum 5 dk kadar.. cok hoşuna gidiyor..
görüşlerinizi alayım..
arkadaşlar benim BEBEK ARABASI sorum arada kaynadı galiba.......hangi marka önerirsiniz.... pier cardin kullananlar memnunmu?????
HANIMLAR !!! Unutmayın... Bir toz tabakası, altındaki ahşabı korur.
'Bir ev mobilyaların üzerine 'seni seviyorum' yazabildiğinde gerçek bir ev olur .'
Yıllardır her hafta sonu, 'aman biri çıkıp geliverirse' diye en az sekiz saatimi her şeyin mükemmel görünmesine harcıyordum.
En sonunda anladım ki, hiç kimsenin çıkıp geldiği filan yok; hepsi dışarıda hayatlarını yaşayıp eğleniyorlar !
ŞİMDİ, insanlar ziyarete geldiğinde, kendimi evimin durumunu izah etmek zorunda hissetmiyorum;
İnsanlar, benim daha çok dışarda hayatımı yaşarken ve eğlenirken ne yaptığımla ilgililer.
Bunu hala keşfedemediyseniz, lütfen tavsiyelerime kulak verin.
Hayat kısa, tadını çıkarın !
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın .......
ama onun yerine bir resim yapmak, bir mektup yazmak daha iyi değil mi, kurabiye ya da bir kek pişirmek, bir tohum ekmek toprağa, istemek ve gereksinim duymak arasındaki farkı keşfetmek ?
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın, ama bilin ki çok zamanımız yok . . . .
içilecek bir kahveyle, yüzülecek bir nehir, tırmanılacak bir dağ, dinlecenek bir müzik, okunacak bir kitap, dedikodu yapılacak arkadaşlar, sürdürülecek bir hayat .
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın,
ama bilin ki dünya gözlerinizi kamaştıracak güneşle dışarıda, saçlarınızın arasında gezecek rüzgarla, karla, sizi ıslatacak yağmurla... Bu gün bir daha yaşanmayacak.
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın , ama hep aklınızda bulunsun, yaşlılık bir gün gelecek ve bu çok da hoşunuza gitmeyecek . . .
Ve bir gün bu dünyadan gittiğinizde - ki hepimiz mecbur gideceğiz - geride daha çok toz bırakacağız !
Bunu hayatınızdaki kadınlarla paylaşın.
Topladıklarınız değil, nasıl bir yaşam yaşadığınıza dair dağıtabildiklerinizdir hayat...
teşekkürler....
bu arada ben birde ev taşıdım ya kabus gibiydi. ama denize baktığımda dünya yansa banane hallerini görünce örnek aldım kendisinden.
ama ortalıkta uçuşan tozları görünce sabah sinirlendim biraz . kadında bulamıyorum yapacak bu nasıl memleket anlamadım. para desen var ama işe yaramıyo....
evriş süper yazı..altları kirli çoraplarımla mutlu olayım o halde..
dur şu yemek masamın üzerine de seni seviyorum yazıp gelem...
anlayacağınız üzere benim ev batıyo..
monolog böyle birşey demek ki :)
a.smutfak uçuşa geçti birazdan pisti hazırlyaıp inişe geçireceğimmmmmmmmmmm...naniknanik
hemen uşağı gönderip aldırıyım bi tane
ayak muptelası oldu ya.. simdi indirsem uyanacak eminim..uykusu gelince basıo yaygarayı kendini sallatıo uyuyo ayaktan bırakınca uyanıo aglıo..sanırım kotu ettik
bir ara benim uykuya dalma başlığına bir ikişey yazsanız ha nolur..çok mrk ediyorum sizin bebetolar nasıl uyuyo diye..ben uşağumun nefes sayılarını bile sayıyorum korkudan ha uyandı uyanacak diye..
alıntı alıntı dedin
başımın etini yedin
al sana bi alıntı
sakın beni unutma
sonu uymadı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?