2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esracım inşallah ameliyatın başarılı geçerde biran önce saglıgına kavuşur kızını alırsın kucagına canım tekrar geçmiş olsun

kadriyecim canım ne oluyo bu bebiklere anlamıorum arada kecileri gelio ecede memeyi reddetmişti biara biberonu ver sonra cek memeyi ver yada biberona sevmedigi bir tat sur yada ilaç belki işe yarar canım

been mecburen erken kalkıyorum başak 6.45 kalkıyor anca hazırlanıyoruz burçinide doyurunca oda 10 kadar tekrar uyuyor buarada bende işlerimi hallediyorum en güzel yanıda yemegi erken yapınca bütün gün rahat oluyorum en azından

2 cocuklu olmak gercekten zor sanırım ama bi okadarda keyifli olsa gerek.. ben bazen sanki eceye olan sevgimi hicbisey bolemezmis gibi hisediorum acaba kardesi olsa nasıl olurum die dusunmedende edemiorum

bilmiyorum canım ne oluyor bu bebeklere anlamak zor ne denediysem olmadı gülüm hatta memenin üzerine mamasından döktüm tadını alsın belki emer diye yok basıyor yaygarayı allahım bu ses bu bebektenmi çıktı diyorum çünki çok usluydu sıpa 3 ay sonra sesini duyurdu

evet ya aynen eger yemegimi erken yapmıssam ogun benden sanslısı yok gezmeyede gidiorum yangelip yatıorumda.bana encok batan ev işi yemek

2 çocuku olmak gerçekten anlatılmaz bir güzellik valla bir kucagındayken digeride gelip başını omuzuna koyunca dünyada benzeri olmayan bir mutluluk yaşıyor insan

tahmin edebiliorum ecede oyle yapmıstıda resmen sutum azalmıstı stresten ondan sonrada hep gidip geldi..nası oyle cırlıolar ya aklım almıo ortalıgı yıkıolar resmen

dün izmirde sabah korkunç bir yagmur vardı o yagmurda bile pazara gidip başak seviyor diye balık aldım burçine annem baktı öglendede pişirip yedirdim içim rahatladı annelik ne yagmur dinliyor nede çamur

bazen ikisinide yanıma alınca allahım bunları benmi dogurdum diyorum ikisindede sarı sçlar çakmak çakmak mavi gözler tombik yanaklar bazen kendim nazar degdiriyorum çocuklarıma

şimdi merak ediyorum 3 bebek olsa acaba oda kızlarım gibimi olur diye ama yinede kız isterdim kız yakışıklı oglanlar kız lazım degilmi ama ben kocaya vermiyecegim kızlarımı lmaz:

kızlar ben kaçtım burçincik uyanmadan azıcık ortalıgı toparlayayım evler dandini yani çok yaşanmışlık var özellikle mutfak ve yatak odasında

selam kızlar
dün Adana'dan geldim.bi sürü iş yine beni bekliyor.Adana maceralarımı ve oğlumu daha sonra uzun uzun anlatacağım

hoşgeldin helin, maşallah servana...
bizimde diş sorunumuz var galiba, yarın gidebileceğiz doktora, sürekli kaşımak istiyor, huysuzlanıyor, salyası zaten artmıştı. bilmiyorum bende öyle bişey bekliyorum. benim 4 aylıkken çıkmış dişlerim. olurmu olur..

kolay gelsin...

bilgi için teşekkürler. zaten kısa süreli bakmalardan alıkoyamıyuorumki nerde olsa kafsını zorla çeviriyor.

arkadaşlar benim BEBEK ARABASI sorum arada kaynadı galiba.......hangi marka önerirsiniz.... pier cardin kullananlar memnunmu?????

ben chicco 4 me aldım, iki parçası var ana kucağını kullanıyorum şimdi, aynı zamanda araba koltuğu oluyor. çokda memnunum.

evriş süper yazı..altları kirli çoraplarımla mutlu olayım o halde..
dur şu yemek masamın üzerine de seni seviyorum yazıp gelem...
anlayacağınız üzere benim ev batıyo..

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

monolog böyle birşey demek ki :)

bravo bravo buket hoşgeldin. elifde çok tatlı maşallah...

a.smutfak uçuşa geçti birazdan pisti hazırlyaıp inişe geçireceğimmmmmmmmmmm...naniknanik

deryammm :lepi:

hemen uşağı gönderip aldırıyım bi tane

allah iyiliğinizi versin senginler!!!!!!!!!!!!!!

ayak muptelası oldu ya.. simdi indirsem uyanacak eminim..uykusu gelince basıo yaygarayı kendini sallatıo uyuyo ayaktan bırakınca uyanıo aglıo..sanırım kotu ettik

dediydim dimi ama yapmayın etmeyin . ben kaç yaşına kadar sallanmışım yazmayım şimdi. zeka bakımından sorun teşkil ettiğini sanmam , müdür oldum ama size zor ayak topuklarınız zeminle bütünleşecek. pervinim vazgeçtirebilirsen dene bence.

bir ara benim uykuya dalma başlığına bir ikişey yazsanız ha nolur..çok mrk ediyorum sizin bebetolar nasıl uyuyo diye..ben uşağumun nefes sayılarını bile sayıyorum korkudan ha uyandı uyanacak diye..

ayçam denizde uykuya dalmakta zorlanıyo. emziği veriyoruz onunla dalıyo hemen atıyo zaten dalıncada. sese çokda tepki vermyo. yani sesli ortamlarda uyuttum hep rahatız o konuda. ama gündüz uykusu çok az, kısa kısa. gece iyi sayılırız.

alıntı alıntı dedin
başımın etini yedin
al sana bi alıntı
sakın beni unutma

sonu uymadı kaydirigubbakcemile3

bende sana pes dedim gypsymmmlülülülülülü

kızlar çok çok fenayım. kaç gundur kabızdım. hiç yapamıyordum dunlavman yaptıkyine olmadı nolur bana dua edin.oglumla bile ilgilenemiyorum.oturamıyorum yatamıyorum wc de aglıya aglıya ıkınıyorum ama tıkyok. 2 gundur sadece kayısı kompostosu içiyorum bol bol sıvı yani hiç bi şey yemiyorum ne yapacagımızı şaşırdık. kayınvalidem saolsun hep yanımda. ben oglumu emziriyorum ona veriyorum altını değiştirmek uyutmak hep onda.çok çaresizim.

uzerinde halsizlik var uyumak istio surekli ama oyle dalgın uyku deil gozu kapalı sallıorum durdugum anda baslıo kımıldanmaya.. ins kardesimden gecmiodur bişiler surekli tetikteyim

meger normal zamanda öenmsemediğimz tualetetçıkmak ne kadar önemliymiş. Allahım çıldırcam ya böyle bişey yok..ben zaten kesin normal dogum yapamazmışım anacım okadar ıkınıyorum banamısın demiyor ayrıca ıkınmakda çok zor.off offf.

hiç bişey bizim elimizde değil. Rabbim izin vermeyine wc ye bile çıkamıyos offffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…