2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gerçekten kızlar bazen bakıyorum oğluma şükrediyorum ağlamaya başlıyorum çok zor buldum seni diyorum ş,mdi benimlesin diyorum ağlıyorum ağlıyorum..içimden geliyor tutamıyorum.

canim benim sagol, valla yolliyim:))sukurler olsun,allh onlara saglik versin uykusuzluga raziyim..
benimde cenem agriyo bazen konusmaktan..

minis rezene ve papatya cayi banamisin demiyor..doktor her boka normal diyor..bunun babasida boyleymiss zati, mayasina tupurem....

maşallah cerene şirineee

mercimek teyze hee şaka gibi kadınsn aftabru teyze kaydirigubbakcemile3

valla faceteki gülen rüzgarı hiç bi gülüşe değişmemmm(yaho hariç tabee laelaelaelaelae )

nadiren yakaladığım fotolardan biri o da..opuyorumnanaktan

ba-yıl-dım..süper yaa..nurdaan allah nazarlardan saklasın çokçok şeker bi çocuk..ne güzel gülüyo öle..yerim onu ben

GELGIT canim bende agliyorum bazen.defalarca sükrediyorum Allah ima,sagsaglim kavustum die.ve cogu zaman şevvali koklarken inanamiyorum,cok güzel bi rüyadayım sanki.anne olmak tarifi mümkün olmayan duygu.

minis rezene ve papatya cayi banamisin demiyor..doktor her boka normal diyor..bunun babasida boyleymiss zati, mayasina tupurem....

Hmmm ozaman is degisir anacim.babadan geliyiii demekki.ee artik azcik büyüyüne kadar yorcak annesini.saglikli olsunlarda rahat günlerde gelcek elbet

sen teoşşş teoşş de sana bakmii bile kıl oldum babaaaneyeeeeeee oğlum yavrum annem diyoo pasooo

slm sayfalar çok ilerlemiş okumak mümkün değil
uzun süredir giremedim
hastalıkla laf söz le geçti günlerim
çektim bitti dicem ama bitmedi hala aynıyım
aslıcım hoşgeldin bu arada

gulistanım kurtulmussun cok sevindim gecmis olsun tekrar...

kadriye seni topigimizin milli guzel bebek dogurma uzmananı ilan ediorum cok guzel cocukların ya.. masallah binlerce..

ecos o ter attıktan kendine geldi ama kardesim hala hapsuruk ve burun cekme halinde dolanıo.. bende minoset ictim sprey sıkıorum kızın burnunada..,

tuana bogazı tuzlu suyla gargara burnuna tuzlu suyla pres yapma hatta burun deliklerinden iceri sokma ayrıca el yıkma ile korunabilioruz dr tvde soyledi nazanın eside yapıomus aynısını işe yaramıs gordunmu.. bide ozellikle yeşil cay içilmesi tavsiye edilior

slmmm kızlarrr
dün kızıma çıngıraklı çorap aldık playskool 'un bide bıcırık kuklaları alıcaktık ama o kalmamış başka yere bakıcazzz.....eve geldiik giydikk amaaaann ne mutlu olduk ne sevindik anlatamam dünden beri ayaklarımızı çırpıyoruzzz gülüyoruzzz bu arada bende biraz rahatladım ilk defa evi süpürdüm onların sayesinde tavsiye ederimmm...

buarada nurdancım teo ne tatlı olmuş maşalllahhh 41 kere çok şeker gülüyo yerim ben onu...ısır annesi benim yerime

bugun arkadaslarım geldiler birinin 2 aylık birinin 6 aylık bebisi var ev aynı bulusmadaki gibi bebik doluydu cok guzeldi.. foto cektim ekliycem musait olunca.. benim icinde degisiklik oldu

sagol evros bizim artık saç dökülmesi gibi bir derdimiz kalmadı çünki kel kızım ama benim saçlarım çık dökülüyor kızıma kellik konusunda arkadaşlık yapıcam heralde

kızlar benimde aynı dr. bana biotin hap verdi sizde alın kullanın bence 20 tl 50 kapsül inş.ii gelicekmiş... kadriye abla çoook tatlı olmuş burçinn boncuk gözlüüü
nazan cerende pek güleç yüzlü yaaaa
41 kere maşalllaahhh tü tüü tüüüü
cidden minik kelebeğe katılıyorum ağustos bebişlerininin hepsi bal gb tatlı çook şekerlerr

salifoylan güldük buna:)
işte guzel aycamız
ben de ekliyicem ayça günü yapalım
eliff ebi senmisin ekledim msne
benim canım
geçmişler olsun canım
zordur kolik bilirim.çaresiz bırakır insanı
ahanda yaptım..level atlanıyo mu kk da
geyiiiik
babasling kullanan varmıydı ??????durup durup takıyorum bende alıp kurtulcamda sonunda iştye o olacak.
kanguru kulanıyorum canım.
kaydirigubbakcemile5
evet ardım döner dönmez..onlar da bunun bir özür olmadığını hazirandan önceki üretimlerinin bu şekilde olduğunu söylediler.elimde kalan bez sayısını yeterli bulmadılar yeni paket göndermek için.18 tane vardı elimde..ısrar etmedim gerizekalıya..şimdi üretim tarihlerine bakıp alıyorum.

NURDAN teoyu neva da izledi çıldırdı resmen görmeliydin.teonun mimikler sesler acayip benziyor neva'ya..harika bir veetin var maşallah.salifo da çok sevdi teo'yu.

NAZAN ceren gerçekten harika gülmüş maşallah

Hmmm ozaman is degisir anacim.babadan geliyiii demekki.ee artik azcik büyüyüne kadar yorcak annesini.saglikli olsunlarda rahat günlerde gelcek elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…