nurdan maşallah ya sen gönder bana teoyu yağızla konussunlar sürekli dil döksem yeridir.kendi sesimden başımın ağrıyacağı aklıma gelmezdi o derece yani.
videoyu izlerkene salya sümük izledim nedense şükürler olsun hep bizimle olsun evlatlarımız.kıymetlimiz onlar bizim mucizemiz..
maşallah cerene şirineee
mercimek teyze hee şaka gibi kadınsn aftabru teyze kaydirigubbakcemile3
valla faceteki gülen rüzgarı hiç bi gülüşe değişmemmm(yaho hariç tabee laelaelaelaelae )
Imageshack - dscn0899
bi deneyin bakem aciliyomu??
ba-yıl-dım..süper yaa..nurdaan allah nazarlardan saklasın çokçok şeker bi çocuk..ne güzel gülüyo öle..yerim onu ben
minis rezene ve papatya cayi banamisin demiyor..doktor her boka normal diyor..bunun babasida boyleymiss zati, mayasina tupurem....
Benim de saçlarım çok dökülüyor. Saçımın döküldüğüne mi yoksa evin heryerinin saç olduğuna mı üzüleyim bilemiyorum. Amaan ne üzülüyorum ki birini tutarım arkamdan düşen saçları toplar.....
sagol evros bizim artık saç dökülmesi gibi bir derdimiz kalmadı çünki kel kızım ama benim saçlarım çık dökülüyor kızıma kellik konusunda arkadaşlık yapıcam heralde
salifoylan güldük buna:)Yaa gıcık oluyorum bu mankenlere hamileliklerinde. Nohut yutmuş solucan gibi derler ya doğru. Al Çağla Şikel de 6 kilo almış Nası bişey bu anlamadım. Bunların çocukları ilkokula başlasın çarpım tablosunu ezberleyemez anne karnında alamadıkları yüzünden...
ben de ekliyicem ayça günü yapalım
benim canımeliff ebi senmisin ekledim msne
geçmişler olsun canımkızlar çok çok fenayım. kaç gundur kabızdım. hiç yapamıyordum dunlavman yaptıkyine olmadı nolur bana dua edin.oglumla bile ilgilenemiyorum.oturamıyorum yatamıyorum wc de aglıya aglıya ıkınıyorum ama tıkyok. 2 gundur sadece kayısı kompostosu içiyorum bol bol sıvı yani hiç bi şey yemiyorum ne yapacagımızı şaşırdık. kayınvalidem saolsun hep yanımda. ben oglumu emziriyorum ona veriyorum altını değiştirmek uyutmak hep onda.çok çaresizim.
zordur kolik bilirim.çaresiz bırakır insanıbaby bak bende çok yazamıyorum ama vallafi girip soru sorma ilk amacım değil. eğlenceli atışmalarınızı okumaya çalışıyorum.ama bi yerden sonra çekiniyorum bennde.etrafımda da bebekli arkadaşlarım pek oladığından sizlerden bişeyler öğreniyorum. zamanım olduğunda yazmaya çalışıyorum ama sadece bi kaç kere sorulanlara cevap vermeyi başarabildim. zaten kolikli bir bebekle yanlız başıma uğraşırken zamanda olmuyor. kusura bakmayın.ama sizi ve bebeklerinizi seviyorum..
geyiiiikahanda yaptım..level atlanıyo mu kk da
kanguru kulanıyorum canım.babasling kullanan varmıydı ??????durup durup takıyorum bende alıp kurtulcamda sonunda iştye o olacak.
kaydirigubbakcemile5Derya baykal çocuk bezini nelere kullanabileceğimiz anlattı dün ilginç. KAvanozla içinden birşey sızdıracak yiyecek taşınırken çocuk bezine sarın veya kıymetli birşey taşırken kırılmaması için kullanılabilir diye izledim.
Efenim bizde ortalık kristal ve İngiliz porseleni olduğundan kelli, yeni köşke taşınırken çok işme yarayacak
evet ardım döner dönmez..onlar da bunun bir özür olmadığını hazirandan önceki üretimlerinin bu şekilde olduğunu söylediler.elimde kalan bez sayısını yeterli bulmadılar yeni paket göndermek için.18 tane vardı elimde..ısrar etmedim gerizekalıya..şimdi üretim tarihlerine bakıp alıyorum.DİDE,
sen primayı aramış mıydın? hani şikayet edecektin ya? gönderdin mi numune?o defolu paketi bitirmedin di mi? ben bugün tekrar aradım, şikayetim değerlendirilmiş , ürün kargoya veriliyormuş bugün. dedim ki "bakın primanın adı sızdırıyora çıkıyor bu defolu ürünler yüzünden. tek şikayetçi ben değilim başka arkadaşlarımda aynı şeyden şikayetçi. " dedi ki kız "onlar da rayıp şikayet etsinler, kayıt açılmak zorunda değerlendirilmesi için" yani size de birer paket koparır mıyım acaba dedim ama bizzat aramanız gerekiyormuş. bi de tabi defolu üründen göndermeniz....
minis rezene ve papatya cayi banamisin demiyor..doktor her boka normal diyor..bunun babasida boyleymiss zati, mayasina tupurem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?