2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bir ayça'da benden..Rüzgar'ın bakışlar çok iyi değil mi?

DEFNEDAMLA
sakın babysling almaaaa canım ben almiştım hamileyken elimde patladı hiç kullanılmıyoo çok kötüü boşuna almışım cocuk 2 büklüm oluyoo zaten oilk 1 ay içindi

kızlar ben yatar yarın erkenden kalkacagımm ameliyatta bolca uyurum nasıl olsa:)) uç bes gun belki giremem beni unutmayınnnnn operimm hepiciginizii
dualarımız seninle Esra
işte guzel aycamız
:kedi:
mucize napıoki acaba ya ozledim walla
ben deeee
Biz kızımla kahvaltı yapacağız şimdi. Bu arada, kanal d'deki doktorum programını da sindirim problemini ele alacak bugün. Ben doğumdan beri kabız olduğumdan beni de ilgilendiriyor aslında.
ben de ben de kabızım..
Evet yaa, biz nasıl köklü zengin olduk. Sabağın köründen beri ayaktayım. Kocamı gönderdim işe. Çalışmaya başlamama az kaldı. Şimdi rahatım ama 16 Kasım'dan sonra bakalı ne olacak
Buket, araşrırma görevlisi yazıyo..hangi bölüm?? Bi de nerde oturuyosun, hangi semtte yani..Bizim Esrako olsa ooo daha neler neler sorardı sana. Bugünlük ben devralayım görevini..
ah

Maşallah maşallah. Böyle insanın görür görmez kanının ısındığı bir görüntün var Ayçacığım. Çok tatlısınopuyorumnanaktan
Bugünüm güzel gececek kesin..teşekkürler
En fazla 5 saati gördüm bi gün..ortalama 4 saat
Ayçacım..foton çok güzel..e hatun kişi güzel olunca foto da güzel oluyo
valla utanıyorum o sizin güzel bakışınız..
ahanda yaptım..level atlanıyo mu kk da
alkisalkisalkis
babasling kullanan varmıydı ??????durup durup takıyorum bende alıp kurtulcamda sonunda iştye o olacak.
sakın almaaaaaaaa..ben de durup durup taktım, sonra aldım binpişman oldum..kesinlikle kullanışsız..serap almayın diye uyarmıştı ama işte akıl yok ki bende..gerçi babasling değil benimki babysling..babaslingler daha iyi olabilir bilmiyorum..
off aynennn

Teoş çok tatlıııı. Bayıldım..
Ceren de hep gülücük böceği zaten..,
Burçinin nasıl güzel gözleri var annesi maşallah ona..

anaaaaaaaa oğlum öcü görmüş gibi tavana bakıyooo..var mı arttıran hadi ekleyin beni hadi hadi.. ama ama yüksek çözünürlükte olsun mümkünse hehe

ben de 5 gün geçirdim gününü.Bir şey olmaz dedi hemşire

mercimekim o gün menüde iki çeşit kısır vardı..nazanla ben yapmışız..işin ilginç tarafı aynı kaplara koyup getirmişiz iyi mi..

Saol dide ve baby..

Dün gece çok korktuk..Gece saat 2 gibi Rüzgar kucağımda emiyordu,gözleri kapalı neredeyse uykuya dalmak üzreyken bi anda yüzünde bugüne kadar hiç görmediğimbi bakış belirdi, noluyooo demeye kalmadan gözlerini açtı ve çığlık attı. Çığlık çığlığa ağladı..Ne yapcamı şaşırdım elimayağıma dolandı.. Rüyasında ona bişey göründü galiba..Dua okudum falan..Tir tir titredi çocuğum. Rüyada bişey görünür mü acep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…