dualarımız seninle Esrakızlar ben yatar yarın erkenden kalkacagımm ameliyatta bolca uyurum nasıl olsa:)) uç bes gun belki giremem beni unutmayınnnnn operimm hepiciginizii
:kedi:işte guzel aycamız
ben deeeemucize napıoki acaba ya ozledim walla
ben de ben de kabızım..Biz kızımla kahvaltı yapacağız şimdi. Bu arada, kanal d'deki doktorum programını da sindirim problemini ele alacak bugün. Ben doğumdan beri kabız olduğumdan beni de ilgilendiriyor aslında.
Buket, araşrırma görevlisi yazıyo..hangi bölüm?? Bi de nerde oturuyosun, hangi semtte yani..Bizim Esrako olsa ooo daha neler neler sorardı sana. Bugünlük ben devralayım görevini..Evet yaa, biz nasıl köklü zengin olduk. Sabağın köründen beri ayaktayım. Kocamı gönderdim işe. Çalışmaya başlamama az kaldı. Şimdi rahatım ama 16 Kasım'dan sonra bakalı ne olacak
Bugünüm güzel gececek kesin..teşekkürlerah
Maşallah maşallah. Böyle insanın görür görmez kanının ısındığı bir görüntün var Ayçacığım. Çok tatlısınopuyorumnanaktan
En fazla 5 saati gördüm bi gün..ortalama 4 saatkızlar Servan artık gece 5-6-7 saat kesintisiz hiç uyanmadan uyuyor.tabii geceleri.gündüz kısa süreli uyuyor.yalnız gece geç uyuyor.2-3 gibi.
dün gece üçte yattı mesela sabah 9:40 idi emmek için uyandığında
sizde durumlar nasıl
valla utanıyorum o sizin güzel bakışınız..Ayçacım..foton çok güzel..e hatun kişi güzel olunca foto da güzel oluyo
alkisalkisalkisahanda yaptım..level atlanıyo mu kk da
sakın almaaaaaaaa..ben de durup durup taktım, sonra aldım binpişman oldum..kesinlikle kullanışsız..serap almayın diye uyarmıştı ama işte akıl yok ki bende..gerçi babasling değil benimki babysling..babaslingler daha iyi olabilir bilmiyorum..babasling kullanan varmıydı ??????durup durup takıyorum bende alıp kurtulcamda sonunda iştye o olacak.
off aynennnŞu pınar süt reklamı lohusayken gözlerimi dolduruyordu.(Biraz zorlasam şimdi bile doldurur da) "Ellerim büyüdü avuçlarında, bi tek annem olsun bana bişey olmaz". İnsan dünyadaki bütün kötülüklerden korumak istiyor gerçekten yavrusunu...
mercimekim o gün menüde iki çeşit kısır vardı..nazanla ben yapmışız..işin ilginç tarafı aynı kaplara koyup getirmişiz iyi mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?