ilginç hakkaten..o gün orda olmak vardı ya.neyse..yaza artık.
evet yaza rüzgarları koyarız yanyana dilek tutarız aralarında..
Bise olmaz benimde 1haftami ne gecmisti.gidip olursan daha iyi olur cünkü ömür boyu bagisiklik kazanmis olcaz 2kez daha vuruluncaben unutmuşum tetanoz aşısını bişi olmaz dimi ya
Süpermismercimekim o gün menüde iki çeşit kısır vardı..nazanla ben yapmışız..işin ilginç tarafı aynı kaplara koyup getirmişiz iyi mi..
bu durumdan muzdarip başka aradaşlarımız da var.insanın içi ezilir o hallerine kıyamazm masumcuklara ben.Geçer inşallah bir an önce.Saol dide ve baby..
Dün gece çok korktuk..Gece saat 2 gibi Rüzgar kucağımda emiyordu,gözleri kapalı neredeyse uykuya dalmak üzreyken bi anda yüzünde bugüne kadar hiç görmediğimbi bakış belirdi, noluyooo demeye kalmadan gözlerini açtı ve çığlık attı. Çığlık çığlığa ağladı..Ne yapcamı şaşırdım elimayağıma dolandı.. Rüyasında ona bişey göründü galiba..Dua okudum falan..Tir tir titredi çocuğum. Rüyada bişey görünür mü acep..
Bise olmaz benimde 1haftami ne gecmisti.gidip olursan daha iyi olur cünkü ömür boyu bagisiklik kazanmis olcaz 2kez daha vurulunca
Süpermis) nasida denk gelmis
Buarada her 2resimdede cok fotojenik cikmissin sekerim.rüzgarda tavanda biseler ariyii sanirsam
delikafadulden:teytey:evet biz TEOS TIBOS ve NURIS ailesiyiz:))))
sırnaşık şeyeh zenginlik böyle olsa gerek biz faaakiriz kendim topluyorum saçlarımı bazende elektirik süpürgesi hallediyor eh fakirin hizmetçiside süpürgesi olur :roflol:
enerjik de canım iyi söyle iyi olsun çok tatlı ya:sm_cool:buket hiperaktifmi desem enerjikmi desem uyumuyor benim oglum, deliricem bazen, sabah 6da esime verdim 6.30 gibi uyutmus o 7 de evden cikti 5dk sonra yine uyandi..bu uyumada derin uyku degil kipir kipir durmuyo hic...
ayça ne kadar formdasın çok hoşsun maşalllahhh[URL/img682.imageshack.us/i/img1018u.jpg/][/URL]
:dance::roflol:evet yaza rüzgarları koyarız yanyana dilek tutarız aralarında..
kara kızın sarı kızı :)
[url://urlal.com/dqqf][/url]
eliff bence sen cok dha hossun canım o kasın gozun omre bedel
kızlar ya sizdede oluyor mu?
berat bazen nefessiz gibi kalıp 1-2 snye hhhhıııııhhhhhhhhhh diye nefesini alıyo korkuyorum ya
dikkat cereyanda kalmayin arada..kaydirigubbakcemile2evet yaza rüzgarları koyarız yanyana dilek tutarız aralarında..
kızlar ya sizdede oluyor mu?
berat bazen nefessiz gibi kalıp 1-2 snye hhhhıııııhhhhhhhhhh diye nefesini alıyo korkuyorum ya
dikkat cereyanda kalmayin arada..kaydirigubbakcemile2
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?