2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Serapcım ben de gelinimin videosunu izledim, çok komik emziği düşürüşü..çok güzel kız olacak bu kesin oğlumu beğenmez..

ben unutmuşum tetanoz aşısını bişi olmaz dimi ya
Bise olmaz benimde 1haftami ne gecmisti.gidip olursan daha iyi olur cünkü ömür boyu bagisiklik kazanmis olcaz 2kez daha vurulunca
mercimekim o gün menüde iki çeşit kısır vardı..nazanla ben yapmışız..işin ilginç tarafı aynı kaplara koyup getirmişiz iyi mi..
Süpermis ) nasida denk gelmis
Buarada her 2resimdede cok fotojenik cikmissin sekerim.rüzgarda tavanda biseler ariyii sanirsam

bu durumdan muzdarip başka aradaşlarımız da var.insanın içi ezilir o hallerine kıyamazm masumcuklara ben.Geçer inşallah bir an önce.

ayça kesinlikle fotojenik insanlardan değil.canlı hali daha güzel hatta..Pervin ve Ayça ekledikleri fotoğraflarından çok daha hoşlar bana göre.iltifat diye söylemiyorum..

evet biz TEOS TIBOS ve NURIS ailesiyiz:))))
delikafadulden:teytey:
eh zenginlik böyle olsa gerek biz faaakiriz kendim topluyorum saçlarımı bazende elektirik süpürgesi hallediyor eh fakirin hizmetçiside süpürgesi olur :roflol:
sırnaşık şey
buket hiperaktifmi desem enerjikmi desem uyumuyor benim oglum, deliricem bazen, sabah 6da esime verdim 6.30 gibi uyutmus o 7 de evden cikti 5dk sonra yine uyandi..bu uyumada derin uyku degil kipir kipir durmuyo hic...
enerjik de canım iyi söyle iyi olsun çok tatlı ya:sm_cool:
[URL/img682.imageshack.us/i/img1018u.jpg/]
[/URL]
ayça ne kadar formdasın çok hoşsun maşalllahhh
evet yaza rüzgarları koyarız yanyana dilek tutarız aralarında..
:dance::roflol:
kara kızın sarı kızı :)
[url://urlal.com/dqqf]
[/url]

maşallah ikinizede

kızlar ya sizdede oluyor mu?
berat bazen nefessiz gibi kalıp 1-2 snye hhhhıııııhhhhhhhhhh diye nefesini alıyo korkuyorum ya

Aa evet giderek sarışınlaşıyo ecoş..Evet Elif çok güzel yüzün var, saçların açıkken nasılsın merak etmedim değil hani..Baby Pervin zaten her zamanki gibi güzel..

Allahım iltifatlar havada uçuşuyo bu akşam..

Babası kulağına "mıy mıy mıy mıy" dedi dedi uyudu bizimki..Hatamı anladım bundan sonra pış pış pış ya da eee eee demek yok..gerçi yarım saat sonra uyandı ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…