ha vallah bacımAa evet giderek sarışınlaşıyo ecoş..Evet Elif çok güzel yüzün var, saçların açıkken nasılsın merak etmedim değil hani..Baby Pervin zaten her zamanki gibi güzel..
Allahım iltifatlar havada uçuşuyo bu akşam..
Teoş çok tatlıııı. Bayıldım..
Ceren de hep gülücük böceği zaten..,
Burçinin nasıl güzel gözleri var annesi maşallah ona..
gulistanım kurtulmussun cok sevindim gecmis olsun tekrar...
kadriye seni topigimizin milli guzel bebek dogurma uzmananı ilan ediorum cok guzel cocukların ya.. masallah binlerce..
Kadriye Burçin çok canlar yakacak söliyim sana..maşallah maşallah
pardon ya böldüm seni..
DEFNEDAMLA
sakın babysling almaaaa canım ben almiştım hamileyken elimde patladı hiç kullanılmıyoo çok kötüü boşuna almışım cocuk 2 büklüm oluyoo zaten oilk 1 ay içindi
arka fonda konusan babannemizz, kendisi cok diilidir:)))surekli sohbet ediyolar boyle, bizimkinin de cenesi cok dusuk, gecenin 4unde bile benle konusuyo alt degistirirken..
kızlar ya sizdede oluyor mu?
berat bazen nefessiz gibi kalıp 1-2 snye hhhhıııııhhhhhhhhhh diye nefesini alıyo korkuyorum ya
Canim valla yazmasan ben dicektim.hakket yani sen kara kiz bebis sari kiz resmen.ikinizde cok güzel çikmissiniz canim
Hic süphem yok elifcim.keske sizi yüzyüze tanima imkanim olsaydi,insallah hayat bigün yollarimizi kesiştirirde yüzyüze laklak yaparizayça kesinlikle fotojenik insanlardan değil.canlı hali daha güzel hatta..Pervin ve Ayça ekledikleri fotoğraflarından çok daha hoşlar bana göre.iltifat diye söylemiyorum..
Evet canim.doktorumuzada sormustum.yenidogan bebeklerde genelde olur dedı.özellikle burun kikirdaklarimi ne yumusak olurmus yada tükrükleri genizine kacarmis.bizim bunlara arti olarak birde burnumuz findik gibin oldugundan burun deliklerimiz kücükmüs.morarmadigi sürece simdilik şorun yok dedi.bide iste delikleri kücük ya tikali olmamasina özen göster dedikızlar ya sizdede oluyor mu?
berat bazen nefessiz gibi kalıp 1-2 snye hhhhıııııhhhhhhhhhh diye nefesini alıyo korkuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?