2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ha vallah bacım

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
evros, aftabru, aslıcım, başak 35, defnedamla, dide+, gypsyesra+, iremce_80, minik_kelebek+, norraa+, sakaleynmaster+

bu adar kişi niye bişi yazmıyo yaaa

Teoş çok tatlıııı. Bayıldım..
Ceren de hep gülücük böceği zaten..,
Burçinin nasıl güzel gözleri var annesi maşallah ona..

sagol teyzesi dogumda ilk sordugum zaten gözleri ne renk olmuştu tabi koyu renkli demişlerdi hah dedim bana benzeyecek ama ablası gibi mavi olsun istiyordum zaten öyleymiş boncugumun gözleri allah bebeklerimizi nazarlardan korusun hepsi bal böcegi

gulistanım kurtulmussun cok sevindim gecmis olsun tekrar...

kadriye seni topigimizin milli guzel bebek dogurma uzmananı ilan ediorum cok guzel cocukların ya.. masallah binlerce..

ay çok teşekkür ederim canım kocamında azıcık yardımı oldu tabi nede olsa azıcık ondan azıcık benden gaza gelip 3 bebegide yaparsam şaşırma :asigim:

Kadriye Burçin çok canlar yakacak söliyim sana..maşallah maşallah

sorma güzelim şimdiden düşünür oldum artık hafiye gibi peşinde olurum kızların

pardon ya böldüm seni..

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

DEFNEDAMLA
sakın babysling almaaaa canım ben almiştım hamileyken elimde patladı hiç kullanılmıyoo çok kötüü boşuna almışım cocuk 2 büklüm oluyoo zaten oilk 1 ay içindi

3 yaşına kadar diyor ama baba sling daha farklımı ne anlamadım

çok tatlısınız maşallah

arka fonda konusan babannemizz, kendisi cok diilidir:)))surekli sohbet ediyolar boyle, bizimkinin de cenesi cok dusuk, gecenin 4unde bile benle konusuyo alt degistirirken..

erken konuşacak teo bu gidişle çok çok çok tatlı maşallah ona

kara kızın sarı kızı :)
Canim valla yazmasan ben dicektim.hakket yani sen kara kiz bebis sari kiz resmen.ikinizde cok güzel çikmissiniz canim
ayça kesinlikle fotojenik insanlardan değil.canlı hali daha güzel hatta..Pervin ve Ayça ekledikleri fotoğraflarından çok daha hoşlar bana göre.iltifat diye söylemiyorum..
Hic süphem yok elifcim.keske sizi yüzyüze tanima imkanim olsaydi,insallah hayat bigün yollarimizi kesiştirirde yüzyüze laklak yapariz
kızlar ya sizdede oluyor mu?
berat bazen nefessiz gibi kalıp 1-2 snye hhhhıııııhhhhhhhhhh diye nefesini alıyo korkuyorum ya
Evet canim.doktorumuzada sormustum.yenidogan bebeklerde genelde olur dedı.özellikle burun kikirdaklarimi ne yumusak olurmus yada tükrükleri genizine kacarmis.bizim bunlara arti olarak birde burnumuz findik gibin oldugundan burun deliklerimiz kücükmüs.morarmadigi sürece simdilik şorun yok dedi.bide iste delikleri kücük ya tikali olmamasina özen göster dedi

gene uykusunda ağladı bu çocuk..hem de dudağını büzerek..bekledim biraz durcak mı diye durmadı bu sefer annnee diyerek ağladı..resmen anneee dedi yaa..hemen uyandırdım sarıldım..bu bikaç defadır oluyor ve içim parçalanıyor..ne görüo bu çocuk rüyasında bilemiyorum..

saolun kızlar verdiğiniz cevaplar için
içim rahatladı
dra dün gittik ama ben hep sormak istediklerimi unutuyorum da
kelebekim ösellikle dr paylaşımın çok içimi rahatlattı

kızlar burçinin damakları kaşınıyor çok feci elini yumruk yapıp damaklarına sürtüyor parmakları kızarıyor resmen biraz önce yatakda oynaştık yine yapmak istedi izin vermedim ellerini tutum bastı çıglıgı emzigide almıyor illa kaşıyacak damagını heralde erken diş çıkaracak 2 aya kalmaz çıkar diye tahmin ediyorum ablasıda 6 aya girdigi gün dişi patlamıştı

evroş ne sordunki sen kaçırmışım??

kadriyecim benimki 1 aydan fazladır eli ağzında damağında dişle alakalı olduğunu sanmıyorum ben

benimki yeni yeni yapıyor bunu ama çok hırslı oluyor bazen dedigin gibi dişle alakası olmayabilir,
bazen mama yedikten sonra elini yumruk yapıp kedi gibi yalıyor tamam diyorum burçin tatlı faslına geçti çok güzel oluyor onu seyretmesi ama ellerini devamlı temizlemek zorunda kalıyorum oda bundan hoşlanmıyor cadı

kızlar siz çocukları ayağının üzerine bastırıyormusunuz yada oturtuyormusunuz ben bastırıyorum ve benim sıpa kendi adım atıyor daha erken değilmi yaa acaba bastırmakla hatamı yapıyorum

ellerini ağızlarına götürme davranışı herşeyi ağızla tanıma evresinde oldukları için galiba.becerebilseler nesneleri de ağızlarına sokacaklar..az kaldı ona da

burçin daha ilk banyolarında ayagı küvete deger degmez adımlar atıp kaçmaya çalışıyordu gördügümde şok olmuştum ama 4 ayına girdi hiç bastırmadım ayaklarını yere vede otuturmadım sadece kucagımdayken kendi dikleşip karnımın üzerinde oturur pozisyonuna geliyor ama hemen düzeltiyorum bence her ikisi içinde erken arkadaşım tabi benim görüşüm

başak tşk fkrin için direk oturtmuyorum genelde kucağımda ama kısa süreli oturtuyorum. castırmaya gelince mutlu oluyor gülücükler atıyor yürürken beimde hoşuma gidior ama bildiğiniz bir zararı varsa yapmayayım tabiki

ah didecim onlar yaparlar normaldir çünki bebekler daha ya benim dana başagıma ne dersinizi geçen kış burnuna boncuk kaçırmıştı 6 yaşındaydı aklımı oynatacaktım şimdi iki gözüm oldu dört göz elinde ne var ne yapıyor heran takipteyim birde burçin büyüyor benim gözler olur kaç göz bilemem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…