Bugünden beri sevvalde aynini yapıyo.hırslı hırsli yumrugunu agzina sokuyokızlar burçinin damakları kaşınıyor çok feci elini yumruk yapıp damaklarına sürtüyor parmakları kızarıyor resmen biraz önce yatakda oynaştık yine yapmak istedi izin vermedim ellerini tutum bastı çıglıgı emzigide almıyor illa kaşıyacak damagını heralde erken diş çıkaracak 2 aya kalmaz çıkar diye tahmin ediyorum ablasıda 6 aya girdigi gün dişi patlamıştı
Bunu zaten uzun zamandir yapiyo şevval,ama bugünden beri yaptigi cok baska.hırsli hirsli agzına snkuyo.bide kucagimda tutarken parmagimi kapti bianda damaklariyla nasıl sikıstırdı.yavas yavas dis etleri kasınmaya basladıellerini ağızlarına götürme davranışı herşeyi ağızla tanıma evresinde oldukları için galiba.becerebilseler nesneleri de ağızlarına sokacaklar..az kaldı ona da
UYKUYA DALMA...
Önce bir güzel emiyor yutkuna yutkuna. Uykusu gelmişse emmeye başlar başlamaz gözler kapanıyor. Tam doyunca, bizim "işte transa geçti" dediğimiz mimikler başlıyor. Hızlı hızlı nefes alıp vermeye başlıyor.Gülüyor, sarhoş gibi garip hareketler yapıyor, bazen ağlayacak gibi yüzünü buruşturuyor. ...
Sizin bebekler nasıl?*
Imageshack - dscn0899
bi deneyin bakem aciliyomu??
evet oluyor bende panikliyorum çok ağladıgında yada genzi dolu oldugunda oluyorkızlar ya sizdede oluyor mu?
berat bazen nefessiz gibi kalıp 1-2 snye hhhhıııııhhhhhhhhhh diye nefesini alıyo korkuyorum ya
başak tşk fkrin için direk oturtmuyorum genelde kucağımda ama kısa süreli oturtuyorum. castırmaya gelince mutlu oluyor gülücükler atıyor yürürken beimde hoşuma gidior ama bildiğiniz bir zararı varsa yapmayayım tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?