2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bildigim bir zararı yok daha dogrusu hiç araştırmadım dr sormadım daha çok küçük oldukları için birşey olmasından çok korkarım bir yerleri agrıdıgında dertlerini söyleyemezlerki tedbirli olmak bence en garantisi zamanı gelince zaten kendiliginden adım atmaya başlayacaklar dedim ya sadece benim nacizane fikrim canım ilk kızımdada bu şekilde davranmıştım

başak işin zor valla senin de..bu arada tickerlarımızı kim çaldı yahu?:gitme:

üf ya mutfak dandini kızlar uyudu ben daha sümsükleniyorum gerçi burçini emanet ablasının yatagına yatırdım koca danamda benim yatakta yatıyor erken kalktıgı için babamız maç saatini bekliyor arada dizilere takılıyor bende ufak ufak kaçayım bari

zor ama gülü seven dikenine katlanır misali onlara birşey olmasında varsın ben zorluklara katlanırım

aşk-ı memnuyu izlemedim bugün ama itü sözlükte şöyle bir yazı dikkatimi celbetti

yani artık olacak şey değil. bihter behlül'ün odasında uyuya kalıyor. uyandığında hava karanlık, malum kış geldi erken de kararıyor hava. bihter sonra banyoya giriyor adnan ise odanın içinde dolanıyor ve camın kenarında durup dışarıya bakıyor. ve biz ne görelim? dışarısı pırıl pırıl aydınlık! hadi neyse artık deyip geçiyorum. sonra akşam yemeğinde görüyoruz aileyi. adnan efendi tahtına oturmuş yemeğini yerken (hava yeniden karamış) arkasındaki camdan birinin yansımasını görüyoruz. set ekibinden olduğunu tahmin ettiğim kişi yansıdığını farkediyor ve kaçarcasına uzaklaşıyor. ben ise sadece ekrana baka kalıyorum. sonra insanlar odalarına dağılıyorlar ve odalarda farklı gün ışığı alternatifleri görüyoruz. akabinde durum, aydınlık, karanlık, aydınlık şeklinde gelişiyor ve biz bir doğa olayına şahitlik ediyoruz.
hadi yaratılan karakterler ciddi anlamda mal, anladık, dizi bu sonuçta. ama o koccca ekibin üstüne de mi bu mallık sindi? hadi diziyi çekerken ya biz bir hata yapıyoruz galiba demediniz, peki montajı yapan bir sürü herif de mi çakozlamadı? ya siyah fon kağıdı koysan da cama iş görür yani karartır mekanı. herkesin ilk işi filan herhalde setteki ya da körler. camdan yansımayla ilgili yorum bile yapamıyorum.

ALINTIDIR

Bugünden beri sevvalde aynini yapıyo.hırslı hırsli yumrugunu agzina sokuyo
ellerini ağızlarına götürme davranışı herşeyi ağızla tanıma evresinde oldukları için galiba.becerebilseler nesneleri de ağızlarına sokacaklar..az kaldı ona da
Bunu zaten uzun zamandir yapiyo şevval,ama bugünden beri yaptigi cok baska.hırsli hirsli agzına snkuyo.bide kucagimda tutarken parmagimi kapti bianda damaklariyla nasıl sikıstırdı.yavas yavas dis etleri kasınmaya basladı
Agzi akiyo ve huysuzlasti.bakalım yarın durumumuz ne olacak

aaaa oldu valla , çok kısa bişey ama olsun bu denemeydi... çok uzun sürüyor zaten hiç bana göre değil. siz ekleyin ben sizin videoları izlerim ama ben bir daha eklemem herhalde, zormuş

yorumlar için teşekür ederiz teyzeleri uzun zamandır resim ekleyememiştik şimdi eklemeyi öğrenince ard arda oldu..... ağustos annelerinin bebeklerinin hepsinin ayrı bir güzelliği var kırkbir kere maşallah hepsine......

aynı durum bizde de var Ayça gündüzleri uykusunun çoğu kucapımda geçiyor yerine yatırınca 10 dk sürmeden uyanıyor
geceleride uykuya dalana kadar boğuşuyoruz saat 19 den 22:30 a kadar sürüyor ağlıyor gezmek istiyor önce emmek isteyip sonra vaz geçiyor geze geze oynaya zıplaya emziriyorum mahfediyor beni...

Maşallah Teo'ya nasılda anlatıyor çok sevimli bayıldım
bu arada ilk sesi gelen kaynana galiba sen sandım şaaaşırrdımm : )

Kadriye kızın cok tatlıı, maşallah

Nazan Ceren'e de kocabi maşallah ne tatlı gülüyor öyle memeyide unutmamış aferin minik kuzuna

Pervin çok güzelsini ana kız pardan kara ana sarıkız kaydirigubbakcemile3

Esra nin iyi olmasına sevindim yarın konuşurum bende

kızlar ya sizdede oluyor mu?
berat bazen nefessiz gibi kalıp 1-2 snye hhhhıııııhhhhhhhhhh diye nefesini alıyo korkuyorum ya
evet oluyor bende panikliyorum çok ağladıgında yada genzi dolu oldugunda oluyor

Çağan da adım atıyor babasına kızıyorm ama ayakyarının üzerine dikiyor yürütmeye çalışıyor bazen kucağında oturtuyor sürekli uyarıyorum ama unutum aynen devam ediyor lmaz:

Maşallah Selin'e ne tatlı olmuş tombik yanaklım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…