2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dide cnm tickerlar kullanıma kapatılmış artık ticker yok ben zaten becerememiştim akannehir
Aslıcım ve buket hoşgeldiniz... Buket elif çok tatlı maşallah..
Kadriye kızının gözleri çok güzel maşşalah babasının gözler mi mavi bende hep renkli gözlü bebek istemişimdir sanırım yaptım bilemiyorum kaydirigubbakcemile2
Cerenin çok sempatik bir gülüşü var maşallah Nazan sanada tekrar geçmiş olsun ...Bu arada çok can yakıp seni utandıracak.. zemuszemus
Ayça sende çok sempatik gülüyorsun biliyorum iltifat limitin doldu ama kanım kaynıyor sana nedense opuyorumnanaktan
Nurdan teoş eminim çok tatlıdır ama videoyu izleyemedim nedense açamadım :kedi:
Pinky cnm çok geçmiş olsun sanada inş. bundan sonra rahat yaparsın :kedi:
Selin bebekte ayrı bir tatlı maşallah
Benim kızda bazen uykudan çığlıkla uyanıyor bende anlamadım ne oluyor bu kıza demek ki normalmiş ve ayrıca normal olan birşeyinde şu nefes kesilme olayını anladım sağolun bilgiler için..
Pervin sen ve ece bebek çok kibar çok şirin görünüyorsunuz maşallah.. Baba sarı galiba ona çekmiş kuzun.. Bu arada geçmiş olsun..
Esrakonun operasyonu başarıyla sonuçlanmış galiba çok sevindim inş.en kısa zamanda düzelip sahalara gelmesini bekliyoruz..
Annem zayıflama meraklısı biri olarak evinde ab shaper, zayıflama kemeri, kondisyon bisikleti, zayıflama bantları, acı biber haplarına bir ton para verdi kendileri zengindir ... Bugün kötü emellerine alet ederek plates topu almış bana ve kendisine ben dedim bunun üstüne çıksam patlar en iyisi onunla voleybol oynamak kaydirigubbakcemile3 ben ne anlarım platesten falan ne işime yarayacaksa bir iki yuvarlandım ben zaten o işlemi başka yollarla yapıyordum ki ne gerek vardı topa :kedi:
Bu arada taze yok sanki kaç günden beri belki saatler geçmiştir bana öyle geldi CADIARZU

Nazan negüzel yıkanıyor Ceren maşallah çok sevimli
çaydanlıktan sürahiye geçilmiş kaydirigubbakcemile3

annem yanımda Çağan'ı ona bırakıp kuaföre gittim saçlarımı kestirdim
biraz bakımla insan ne kadar mutlu oluyormuş
bir daha kaç ay sonra giderim bilmiyorum

evet PETRıK, hala bi banyo tası alamadık da. plastik bi sürahimiz vardı çiçek sularken kullanıyorduk. eee ceren de bi çiçek olduğuna göre onu da dedim bununla sulayabiliriz.

Püfff! Kızım çok huzursuz aşıdan geldiğimizden beri. 10-15 dakika duruyor, mızırdanmaya başlıyor:gitme:Emmiyor, bütün kşam biberon vermek zorunda kaldım. Az önce zar zor uyuttum. Umarım gece uykusuna geçebilmiştir:sinifsinif:

bu aralar bebeklerinizle dışarı yada akaraba gezmelerine gidiyormusunuz ?

ben evde oturmaktan çok slkıldım ama dışarı çıkmayada korkuyorum domuz gribi yüüzndan hergün 10 dk. balkona çıkarıyorum Çağan'ı hava alsın diye
ama akraba gezmelerine felan gitmiyorum genelde akşamları giderdik akşam saatleride saat 7 ile 10 arasında Çağan'ın en huysuz ve en çok emmek istediği saatler
o saatlerde evde olmak benim için çok rahat oluyor
çünkü herkesin okula giden çocugu var hastalık bulaşır felan diye korkuyorum abartıyormuyum sizce ?
sizler napıyorsunuz alışverişmerkezi gibi kapalı mekanlara zaten uygun değil
kukuman kuşu gibi evdemi tıkalı kalıcaz ??

BABY, senin sarı kız da amma büyümüş görmeyeli.... senin şu ŞÜYUD çayına başladım ben, inşallah işe yarıyordur valla, yoksa tadı çok feci. sütümü artırmaya ihtiyacım var , bir umutla içiyorum işte. yoksa günde 700cc den fazla süt çıkmıyor benden. hoş zaten ceren daha fazlasını talep etmiyor. biraz da talep azaldığı için arz azaldı. araya bi de domuz gribi girince iyice korku sardı beni. yeniden çoğaltmam lazım canımı pek sıkmadan stres yapmadan.

geçmiş olsun BURKO, aşılar biz de hiç huzursuzluk ateş filan yapmamıştı. ama yapması normalmiş, doktor uyarmıştı.

Bende kıskandım ekledim Özde hanımdan kareler kaydirigubbakcemile3 sayfa katliamı için şimdiden sorry :kedi:
Kızımı bugün giy çıkar maymun yaptım akannehir
Gözler değişmez değil mi??
Bizde evden çıkamıyoruz korkudan kimseye gitmiyorum

bizde o çoraptan aldık ama daha denemedim kaç aylıkken takılır

41 kere maşallah güzelime.

DENıZYILDIZI, kızın çok şirin. eller filan pammuk gibi maşallah... kimse kem gözle bakmaz içini ferah tut. pek de şık olmuş. bizimki hiç sevmiyor giyinip soyunmayı. mecbur kalmadıkça üstünü değiştirmiyorum. bi de alt üst giydiremiyorum hiç. ille de tulum giyecek benimki.

pinky geçmiş olsun canım çok üzüldüm çünkü aynısını ben yaşadım o rahatsızlığın biaz hafifledi
ama şuan bile 2kaşık bal 2kaşık keten tohumu bir bardak sütle içiyorum sabah akşam aç karnına
arka bölgeyede kantoron yağı kullanıyorum
sana tavsiyem bana geçer dediler geçmedi.gittikçe kötüleştim keşke en başta doktora gitseydim
sende dikkat et derim

pardon az önce "elbiseli tek fotosu " dedim yanlışlıkla. fotosu olan tek elbisesi diyecektim. zira hemen şimdi aynı elbise içinde bir foto daha ekliyorum. hem de yatak pozu

oy oy özdeye bakın hele maşallah özlem harika bir bebek bu..güzeller güzeli

rosewind ve nazan teşekkürler bizim kızda sevmiyor ama psikopat anneye sahip olduğu için katlanıyor kuzumm..:) Anneanne almış noel anne kıyafeti gibi pelerin :) Bu arada benim patik ce eee yapmış oradan

ceren de çok cici olmuş..başka elbisesi var demek nazan sis de mi zenginsiniz yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…