2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet dikkat ettim patiğe... o kadar soğuk mu sizin oralar? ben henüz çorap giymeye bile başlamadım. sadece domuz gribine yakalandığım ilk iki gün korkunç bi titreme vardı o zmaan polar çorap giymiştim, hoş o bile ısıtmamıştı. ben böle tirtirtitrediğimi bilmem.

ceren de çok cici olmuş..başka elbisesi var demek nazan sis de mi zenginsiniz yoksa?

ohoooooo bizim kızın o kadar çok elbisesi var ki tek gardrob yetmez diye iki tane koyduk odasına. anca aldı kıyafetlerini. ama biz gösterişi sevmediğimiz için fotoların çoğunda hastane tulumu var yavrumun üzerinde. gören "iyi ki hastaneden tulum vermişler, yoksa kız açıkta kalacakmış" filan diyor. eeee ben de iki dolap kıyafeti olduğunu söylemiyorum heryerde, alabilien var alamayan var di mi ya? hem zaten doğumu da acıbademde yaptık yani tulum da acıbadem tulumu, zenginiz ya....

Bana kalsa giymem ama annem sağolsun peşimde terlik giy kızım diye dolanıyor sütüm üşürmüş laf anlatamıyorum ki! Terliklede aram pek iyi değil hep unutuyorum ayağımda uzun süre durmaz tek çare patik...
Ayy deliricem bir saattir sallıyorum tık yok bakıp sırıtıyor :)) Üstünde uyku tulumu hüsmen dayı gibi duruyor çok komik .. Astronot diyelim yada kızımın karizma çizilmesin zaten kocada bulamadı herkes kertti birilerine açıkta kaldık :))

Özde hanıma maşallah çok datlu olmuş sana benziyor annesi
kırmızılar çok yakışmış

moralim bozuk bu akşamm
uyuyamam huysuzluktan
canım çok slkılıyor
içerim ben bu akşam

akannehir

benim oğlan da boşta :jeyyar:

ben özde 62 cm boyunda 6 kilo civarında renkli gözlü ...... bir bayanım oğlunuza talibim :kedi:
sıyırdım tüm gün evde olunca ve tvde izleyecek başka birşey bulamayınca ne tür içerikli programlara baktığım çok belli mi?? iğrennnç kaydirigubbakcemile3

moralim bozuk bu akşamm
uyuyamam huysuzluktan
canım çok slkılıyor
içerim ben bu akşam

akannehir

sende benim gibi facebook kk arasında mekik dokuyorsun zorum ne bilmem eşim bir koltukta kızım diğerinde uyuyor uykusuz olmama rağmen kapatamıyorum kız uyanacak ve belamı bulacağım şimdi

heheh izdivaç programı gibi olduu : )))

sende benim gibi facebook kk arasında mekik dokuyorsun zorum ne bilmem eşim bir koltukta kızım diğerinde uyuyor uykusuz olmama rağmen kapatamıyorum kız uyanacak ve belamı bulacağım şimdi

benimde uykum var da uyuyasım yok

ne diyelim,kısmetse olur.
bu arada eviniz var mı ve anneniz evlendiğinde sizinle mi kalacak?

ne diyelim,kısmetse olur.
bu arada eviniz var mı ve anneniz evlendiğinde sizinle mi kalacak?

Biz çok zenginiz ama gönülden :sinifsinif: evimizyok ama anneannemin spor salonu var olmaz mı?? ayrıca annem bonus olarakta anneannem bizimle kalacak
Ayy yanlış mı yaptık yoksa evde kalacağız şimdi :kedi:

kaydirigubbakcemile3 e bu da güsel..

esra uyansın diyecem çıkan taşlarla bi foto çekil yolla bize
hani doğumdan sonra bebişlerle çekilmiştk misali kaydirigubbakcemile3

Kırıksın biliyün mü??

+1 fazla söze gerek yok..

bu ..
senginis
senginsinis
senginler ...
geyiği hamilemisin geyiğini ona katladı ...............

Ne yapalım yavru ceylan.. eğlenıyoruss işte.. başka malzeme düşene kadar elımıze kaydirigubbakcemile3

Adaşımm benım.. canım cıgerım, sana ıste ben daha ne kılıflar bulurumm :)

Hoşbulduk. Para saymaktan fırsat buldukça giriyorum işte.
Elif ve Kuzey i forumda benzetmeyen yok. Ben de benzetmeye başladım.

Eh o zaman alayım ben senın kızını,bu kadar benzetme, bu kadar yan yana yazılarda vardır bı hayır dıye duusnuyorum.. bak ben oglumu ole kımselere vermedım, aslında nıyetım tursusunu kurmakta.. fisfisfis

neyse ben kaçtım berat ım uyandı kocacimda gelir şimdi
malum bende kocama çok düşkünüm oda bana kaydirigubbakcemile2
yemek ısıtayım sanırım fakirim bizim hismetçimiz yok

İnsanın birbirine düşmesi iyidir.. biz de birbirimize çok düşeriz, yazmıstım di mi?? kocam beni çok seviyooo, çok düşüyoruz birbirimizin üstüne :))

tetanoz aşısı oldum..çok fena yaptı bu sefer

gecmıs olsun bacım Dido..

Yavrularınızın fotolarına kırkbırkere masallahh... hepsı ayrı ayrı guzeller, sansları,bahtları guzel olsun hep ınsallahh.

Teee ne zamandan alıntı yapmıstım, daha yenı yazmak kısmet oldu..

O Teoyu ben portakallı ördek yapar yerimm Nurdan!! tamam mı??? hep yüzü gülsün minik oglumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…