oy oy özdeye bakın hele maşallah özlem harika bir bebek bu..güzeller güzeli
ceren de çok cici olmuş..başka elbisesi var demek nazan sis de mi zenginsiniz yoksa?
evet dikkat ettim patiğe... o kadar soğuk mu sizin oralar? ben henüz çorap giymeye bile başlamadım. sadece domuz gribine yakalandığım ilk iki gün korkunç bi titreme vardı o zmaan polar çorap giymiştim, hoş o bile ısıtmamıştı. ben böle tirtirtitrediğimi bilmem.
Özde hanıma maşallah çok datlu olmuş sana benziyor annesi
kırmızılar çok yakışmış
sağol cnm ama bu topikte tek benim kız kocasız kaldı :umursamaz:
benim oğlan da boşta :jeyyar:
moralim bozuk bu akşamm
uyuyamam huysuzluktan
canım çok slkılıyor
içerim ben bu akşam
akannehir
ben özde 62 cm boyunda 6 kilo civarında renkli gözlü ...... bir bayanım oğlunuza talibim :kedi:
sıyırdım tüm gün evde olunca ve tvde izleyecek başka birşey bulamayınca ne tür içerikli programlara baktığım çok belli mi?? iğrennnç kaydirigubbakcemile3
sende benim gibi facebook kk arasında mekik dokuyorsun zorum ne bilmem eşim bir koltukta kızım diğerinde uyuyor uykusuz olmama rağmen kapatamıyorum kız uyanacak ve belamı bulacağım şimdi
ben özde 62 cm boyunda 6 kilo civarında renkli gözlü ...... bir bayanım oğlunuza talibim :kedi:
sıyırdım tüm gün evde olunca ve tvde izleyecek başka birşey bulamayınca ne tür içerikli programlara baktığım çok belli mi?? iğrennnç kaydirigubbakcemile3
ne diyelim,kısmetse olur.
bu arada eviniz var mı ve anneniz evlendiğinde sizinle mi kalacak?
ne diyelim,kısmetse olur.
bu arada eviniz var mı ve anneniz evlendiğinde sizinle mi kalacak?
sırnaşık şeyhepimiz can sıkıntısıdan izdivaç sımbırtısını isliyoruz hadi hadi itiraf edin :tomato:
hepimiz can sıkıntısıdan izdivaç sımbırtısını isliyoruz hadi hadi itiraf edin :tomato:
Derya baykal çocuk bezini nelere kullanabileceğimiz anlattı dün ilginç. KAvanozla içinden birşey sızdıracak yiyecek taşınırken çocuk bezine sarın veya kıymetli birşey taşırken kırılmaması için kullanılabilir diye izledim.
Efenim bizde ortalık kristal ve İngiliz porseleni olduğundan kelli, yeni köşke taşınırken çok işme yarayacak
esra uyansın diyecem çıkan taşlarla bi foto çekil yolla bize
hani doğumdan sonra bebişlerle çekilmiştk misali kaydirigubbakcemile3
aslıcım aramıza hosgeldin nie cekiniosunki yazmaya.. biz artık aile gibi olduk cunku hepimiz ilk hamile kaldıgımız andan itibaren yazısıoruz gorusuoruz anlıycagın sanaldaki ortam normaldede devam edio. bence vaktin oldukca yaz. ama biz vur kac yapanlara gıcıgız.. yani bi girip soru sorup sonra kacanlara ..hep bana hep bana dienlere
bende en çok neye gıcık olorum biliyomusun yazmazlar etmezler kimde ne sıkıntı var durumlar ne bilmezler hastamısın sağmısın umurlarında olmazlar ama girip kendileri hakkında bilgi verip giderlerrr yada yok video yok resim yükler giderler bananeeeeeeeeee
burada hepimiz hem iyi gün hem kötü gün dostu olduk ama bu tipler kalabalık yapıyor....
bu ..
senginis
senginsinis
senginler ...
geyiği hamilemisin geyiğini ona katladı ...............
kadriye maşallah çok tatlı ya hele o gözler
esraya geçmiş olsun inşallah çok ağrısı olmaz
evrişim dün yazını okudum çok hoşuma gitti bu hamilelik ve doğum sonrasında aynı dediğini yapıyorum kılıf oldu banada
Hoşbulduk. Para saymaktan fırsat buldukça giriyorum işte.
Elif ve Kuzey i forumda benzetmeyen yok. Ben de benzetmeye başladım.
neyse ben kaçtım berat ım uyandı kocacimda gelir şimdi
malum bende kocama çok düşkünüm oda bana kaydirigubbakcemile2
yemek ısıtayım sanırım fakirim bizim hismetçimiz yok
tetanoz aşısı oldum..çok fena yaptı bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?