Biz çok zenginiz ama gönülden :sinifsinif: evimizyok ama anneannemin spor salonu var olmaz mı?? ayrıca annem bonus olarakta anneannem bizimle kalacak
Ayy yanlış mı yaptık yoksa evde kalacağız şimdi :kedi:
bakımımıza yardımcı olacaksa anneannenizin başımızın üstünde yeri var,annem tek başına bana bakarken kafayı sıyırdı laelaelaelaelae
İnsanın birbirine düşmesi iyidir.. biz de birbirimize çok düşeriz, yazmıstım di mi?? kocam beni çok seviyooo, çok düşüyoruz birbirimizin üstüne :))
[/B]
izlemek demeyelim de göz misafiri oluyorum. (he he,caaaanım Türkçe'me yeni bir deyim kazandırdım.)
niye yazıp duruyorsunus yaaaa,düşebilen var,düşemeyen var.ben de düşeceğim adamcağızın üstüne de acıyorum,bu halimle olmaz.biraz daha zayıflayayım,ben de düşeceğim.
göz tiryakisi oluyor o nevin bacıı kaydirigubbakcemile3
göz tiryakisi oluyor o nevin bacıı kaydirigubbakcemile3
ince zekanı yerim senin...
kaydirigubbakcemile3yok,benimkisi "kulak misafiri"nin arkadaşı.kulak misafiri olmak nasıl istemeden duymaksa göz misafiri olmak da istemeden görmek kaydirigubbakcemile3 (ben türkçe öğretmeniyim,biliyin mi)
nasıl rahatlamışsındır şimdi.tekrardan geçmiş olsunbirçok öneride bulunan arkadaşlarım saolun. ama ben en son mjdan sonraartık dayanamadık utanarak doktora gittim acilden giriş yaptık. sorun ne diyen doktora derdimi anlatırken çok utandım. hemen lavman yapalım dediler. ben evde yaptıgımı söyledim bide biz deneylim ddiler. hemşire hanım öyle bir yaptıki çokcanım acıdı. ıkınmakdan tahriş olmuş hatta kanamış popom... sonuç ne?
mutlu son. 10 dk geçmeden wc ye koştum..şükürler olsun kurtuldum. ama inanın hayatımda böyle bi acı görmedim ben ya. allh tekrar yaşatmasın çok zordu. şimdi popom hala acıyor. komik ama nemlendirici sürüyorum.:)
şimdi evdeyim oglumla sarılıp koklaştık.2 gundur kucagıma bile alamamıştım. birazdan aşıya gidicez bizde. karma aşımız var umarım ateş yapmaz.
çok geçmiş olsun.daha yeni okudum.domuz gribine mi yakalandın canım?medya çok korkutuyor.haberleri izlemek bile istemiyor insan ölümleri gördükçeo kadar stres yapma TUANA. önlemlerini alıyorsun di mi? tuzlu suyla gargara ve burun temizliği yeterli oluyor, bak aynı evin içindeyiz eşimle , o tuzlu su , maske, evi havalandırma, el yıkama gibi önlemlerle hastalanmaktan korundu. cerenin de sık sık serumfizyolojikle burnu temizlendi.... zaten abartıldığı gibi korkunç bi hastalık değil. sadece ilk iki gün ağır geçti onun dışında diğer griplerden farkı yoktu benim için.
cerenimin 10 gün önceki hali
Bugünden beri sevvalde aynini yapıyo.hırslı hırsli yumrugunu agzina sokuyo
Bunu zaten uzun zamandir yapiyo şevval,ama bugünden beri yaptigi cok baska.hırsli hirsli agzına snkuyo.bide kucagimda tutarken parmagimi kapti bianda damaklariyla nasıl sikıstırdı.yavas yavas dis etleri kasınmaya basladı
Agzi akiyo ve huysuzlasti.bakalım yarın durumumuz ne olacak
bu aralar bebeklerinizle dışarı yada akaraba gezmelerine gidiyormusunuz ?
ben evde oturmaktan çok slkıldım ama dışarı çıkmayada korkuyorum domuz gribi yüüzndan hergün 10 dk. balkona çıkarıyorum Çağan'ı hava alsın diye
ama akraba gezmelerine felan gitmiyorum genelde akşamları giderdik akşam saatleride saat 7 ile 10 arasında Çağan'ın en huysuz ve en çok emmek istediği saatler
o saatlerde evde olmak benim için çok rahat oluyor
çünkü herkesin okula giden çocugu var hastalık bulaşır felan diye korkuyorum abartıyormuyum sizce ?
sizler napıyorsunuz alışverişmerkezi gibi kapalı mekanlara zaten uygun değil
kukuman kuşu gibi evdemi tıkalı kalıcaz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?