BABY, senin sarı kız da amma büyümüş görmeyeli.... senin şu ŞÜYUD çayına başladım ben, inşallah işe yarıyordur valla, yoksa tadı çok feci. sütümü artırmaya ihtiyacım var , bir umutla içiyorum işte. yoksa günde 700cc den fazla süt çıkmıyor benden. hoş zaten ceren daha fazlasını talep etmiyor. biraz da talep azaldığı için arz azaldı. araya bi de domuz gribi girince iyice korku sardı beni. yeniden çoğaltmam lazım canımı pek sıkmadan stres yapmadan.
Bende kıskandım ekledim Özde hanımdan kareler kaydirigubbakcemile3 sayfa katliamı için şimdiden sorry :kedi:
Kızımı bugün giy çıkar maymun yaptım akannehir
Gözler değişmez değil mi??
Bizde evden çıkamıyoruz korkudan kimseye gitmiyorum
kızımın elbiseli tek fotosu.
yok,benimkisi "kulak misafiri"nin arkadaşı.kulak misafiri olmak nasıl istemeden duymaksa göz misafiri olmak da istemeden görmek kaydirigubbakcemile3 (ben türkçe öğretmeniyim,biliyin mi)
BUKET çok çok güzel bir yazı..sol cnm eklediğin için..ama malesef önümüze ne koyrlarsa yemeye devam edeceğiz...bunu büyük bir nimet syıyolar hatta( hazır gıdalrı) ben köyden yaşadım çockluğum orda geçti hep... ekinimiz tarlada,ekmeğimiz kuzinada daha brsürü şey...hazır hiç bişi yoktu orda.ha şimdi de öle ya ama ben orda diilim..tatllerde anca..ama havası bile çok güzel ya.....
hayırlı cumalar ağustos anneleri...............
yeni bir kertik mi doğuyor ne?benim oğlan da boşta :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3ben özde 62 cm boyunda 6 kilo civarında renkli gözlü ...... bir bayanım oğlunuza talibim :kedi:
sıyırdım tüm gün evde olunca ve tvde izleyecek başka birşey bulamayınca ne tür içerikli programlara baktığım çok belli mi?? iğrennnç kaydirigubbakcemile3
geyikler sizine diyelim,kısmetse olur.
bu arada eviniz var mı ve anneniz evlendiğinde sizinle mi kalacak?
ne de olsa öğretmen..yalnız ek ders tarihinde girmiş bu sefer.Yavrum Nevin, Allahtan senı yazın bı kac kere gordum.. yoksa ayda bır maaş ceker gıbı gırıp cıkmalarından dagarcıgımda kalmayacaksın be kadın.. sevıyorum senı biliyürsün değil mi?
yok ben zevkine kokmuş çoraplarımdan yapıcamBu arada zengin fakir herkese Plaskool bıcırık kukla eldiven i tavsiye ederim :). Benim kız bayıldı, çok gülmezdi kendileri. Ama eldiven i takınca gülücükler başlıyor.
sağol cnm ama bu topikte tek benim kız kocasız kaldı :umursamaz:
kokmuş çoraplardanım allah ne yapmasın seni sabah sabah ne güldüm dur bende babasının kokmuşlarıyla yapayım :hulya:
sadece senin kız degil bacım benimkide evde kaldı daha kertemedim zaten oglanda kalmadıki topikte ama senin kıza nevin talip olmuş hayırlısı olsun mert efemizde çok yakışıklıdır hani senin güzel gözlü kızınla yakışırlar yani
babasının kokmuş çorapları ağır gelir.sen kendininkilerden yap..malum erkek ayağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?