2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hepinize :)) tuana gözler galiba yeşil olacak babasının gözleri yeşil halalarının mavi mavide olabilir aman göz rengi konusunda annesine çekmesin benim kuzu lmaz:
Buket yazı için teşekkürler çok güzeldi ama kaçımız uğraşır ki! Hepimiz hazıra kaçıyoruz maalesef yada çoğumuz diyelim ...

tatlım kaç gündür emmedi ya ondandır. pompa aynı etkiyi yapmıyor biliyorsun. hem 700 cc demişsin hiçde az değil ..

birde artık büyüdüklerinden galiba ilk haftalarda sürekli emiyorduk ya doktora ilk onu sormuştum. hepmi böyle emecek diye, yok dedi. 3. aydan sonra doymayı bilecek ve azalacak emme süresi dediydi. aynen öyle oldu.

iyi yapmışsın . en son hastanede fotoğrafı vardı onuda canan eklemişti yanılmıyorsam . özde çok tatlı maşallah özelliklede ikinci resmine bayıldım . gözler 6. ayın sonunda kesinleşiyoırmuş. kızımın gözleride aynı renk bakalım nolcak...

kızımın elbiseli tek fotosu.

yerim onun elbisesini ben :1rolleyes:

defne sağol cnm eklemiştim ama gözden kaçmış sanırım :kedi: değişmese keşke gözler ama 6 ay mı 1 sene mi?? Ne zaman göz rengi kesinleşir ??

Köy havası başka olur, benim kızım da bilemeyecek bir çok şeyi. Kuzinede herşey çok lezzetli olur ben de bilirim ama kızım bilemeyecek...Solucan görsün, dalından meyve yesin isterim ama İstanbul un içinde nerdeee

özlem 1 yıla kadar yolu var ama bazıları 2-3 yaş bile diyo...ama göz rengi açıksa koyu olmas...ya mavi kalır yada ela ,yeşil gibi bişi olur..bende bebkken gözlerim mavi imiş 6 aydan sonra rengini almış ela olmuşşş.

Bu arada zengin fakir herkese Plaskool bıcırık kukla eldiven i tavsiye ederim :). Benim kız bayıldı, çok gülmezdi kendileri. Ama eldiven i takınca gülücükler başlıyor.

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar.
bütün resim ekleyen arkadaşların bebekleri çok tatlı hepsine maşallah allah nazarlardan saklasın resimlerle mesaj yazacaktım allahım hangi birine bakacagımı şaşırdım bune güzelliktir ya rabbim sanki tatlıcıya girmişim gibi hepsi bal kaymak .
geçen sene bu zamanlar aşılamanın sonucunu bekliyordum ama adet olacıgım kesindi hissediyordum ve 7 kasımda adet oldum şimdi bu sene kızım kollarımda iki gündür hep bunu düşünüyorum ve şükrediyorum allahım ne çok beklemiştim kızımı allah araetmasın gerçekten zor günlerdi

günayyydnnn hayırlı cumalar cümleten.....

BAŞAKCIM evet geçen sene bende 4 kasında görmüştüm en son adetimi bende öyle düşündüm şuan kızım dahabenim karnımda bile değildi anca kasım sonuna doğru oluşmaya başlamıştı rabbim kimseye aratmasın evlat yokluğu acısı yaşatmasın... şimdi geriye bakıyorumda sanki o 1 yıl ne çabuk geçti daha dün gibi ya.....

BUKETDOĞAN tavsiyen için teşekkür ederiz kukla hakkında ama bissss fakirissss öle şeyler alamayısss bissss......fakirlere indirim yapıyorlarmı appplaaaa:)))))

evet canım geçen sene bu zamanlar salya sümük aglıyorduk adet olduk yine diye demekki sabrın sonunda mükafatımız büyük oldu zaman hızla geçti evet bence güzel şeyler yaşadıgımız içindir bir bakmışız yürüyorlar bir bakmışınız anasınıfına hazırlanıyoruz valla ilk kızımda öyle oldu nasıl büyüdügünü anlayamadım ama burçinde her anın tadını çıkarıyorum herşeyiyle kendim ilgileniyorum biraz ananne sahiplenir oldu hemen olaya el koydum ay birdaha dogurmayacagımki tadına varayım dedim

şu meşhur kukladan serap aldımı acaba izmirde nerden aldıysa ögreneyimde bende alayım yavru kuşuma oyun halısı minderi gib şeyler almadım evet çok faydalıdır ama çok çabuk büyüyorlar bizim evde kalabalık sagolsun annane ve yengeler kıcaklarından düşürmüyorlar burçini

herkeslere günaydın..güzel bir cuma günü dileyerek alıntılarıma geçmek isterim.
benim oğlan da boşta :jeyyar:
yeni bir kertik mi doğuyor ne?
kaydirigubbakcemile3
ne diyelim,kısmetse olur.
bu arada eviniz var mı ve anneniz evlendiğinde sizinle mi kalacak?
geyikler sizi
Yavrum Nevin, Allahtan senı yazın bı kac kere gordum.. yoksa ayda bır maaş ceker gıbı gırıp cıkmalarından dagarcıgımda kalmayacaksın be kadın.. sevıyorum senı biliyürsün değil mi?
ne de olsa öğretmen..yalnız ek ders tarihinde girmiş bu sefer.
Bu arada zengin fakir herkese Plaskool bıcırık kukla eldiven i tavsiye ederim :). Benim kız bayıldı, çok gülmezdi kendileri. Ama eldiven i takınca gülücükler başlıyor.
yok ben zevkine kokmuş çoraplarımdan yapıcam

Son düzenleme:
sağol cnm ama bu topikte tek benim kız kocasız kaldı :umursamaz:

sadece senin kız degil bacım benimkide evde kaldı daha kertemedim zaten oglanda kalmadıki topikte ama senin kıza nevin talip olmuş hayırlısı olsun mert efemizde çok yakışıklıdır hani senin güzel gözlü kızınla yakışırlar yani

kokmuş çoraplardanım allah ne yapmasın seni sabah sabah ne güldüm dur bende babasının kokmuşlarıyla yapayım :hulya:

sibelciğim boşver yav..bu buket gadın zengin de noliyi daha oyuncağın markasını doğru düzgün yazamiyi..neydi puket markası PALASKUL muydu?kaydirigubbakcemile3

kızlar çoğunlukta cnm ondan boş kaldılar neyse ki son anda kaptık bir tane kaydirigubbakcemile2 bu arada mert efemizin resimlerini bekliyoruz en kısa zamanda kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…