2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

babasının kokmuş çorapları ağır gelir.sen kendininkilerden yap..malum erkek ayağı

kaydirigubbakcemile5 tamadır canım denerim olmadı ablasınınkile fazla kokmaz onları denerim

denizyıldızı efenin resmini daha önce nevin koymuştu ama çok gerilerde kalmıştır yenisini evet bekleriz yani senin kızda tam yemelik hele converslerine bayıldım ben daha kilotlu çorap giydiremiyorum 0 numara büyük geliyor benim kız kısa oldugu içinmidir yoksa benmi çorap bulamıyorum bilemiyorum :1no2:

bugün tembelligim üzerimde hiçbir iş yapmadım sabah burçin mızıkladı yatakda onu uyutmak için ugraştım uyudu sonrada canım iş yapmakistemedi cadı halen uyuyor gidip kaldırayım bari 1 saat sonra ablası gelecek okuldan halen uyuyor sabah erkenden iş yaparsam yapıyorum sonra sümsüklenip yapmıyorum

bugün tembelligim üzerimde hiçbir iş yapmadım sabah burçin mızıkladı yatakda onu uyutmak için ugraştım uyudu sonrada canım iş yapmakistemedi cadı halen uyuyor gidip kaldırayım bari 1 saat sonra ablası gelecek okuldan halen uyuyor sabah erkenden iş yaparsam yapıyorum sonra sümsüklenip yapmıyorum

kızlar çoğunlukta cnm ondan boş kaldılar neyse ki son anda kaptık bir tane kaydirigubbakcemile2 bu arada mert efemizin resimlerini bekliyoruz en kısa zamanda kaydirigubbakcemile3

açıklamayayım,fakirliğimi gizleyeyim diyorum,bırakmıyorsunuz ki lmaz: canım,ben hala dijital bir makine alamadım.çekiyorum fotoğrafları,yıkatana kadar çocuk büyüyor.ama bu konuda ısrarımın şiddetini arttırıyorum,çok yakında eşim de pes edip bir akşam elinde dijital fotoğraf makinesiyle gelecek,hissediyorum.

aaaa okada kişi var kendim çalıp kendim oynuyorum misali hadi ben kaçtım o zaman herkese iyi günler

nevin bisde fakiriz bilgisayarın kameasından çekiyorum ekliyorum şimdi telefonumdan yüklüyorum onu ögrendim kendi kendime benim adam hep işim var diye kendi yüklüyordu

ikinizde çok hoşsunuz

çok tatlı maşallah

ben bu kıza bayıldım.çok tatlı maşallah annesi

ben diyarbakırda çorap giyiyorum.soğudu artık buralar.

harika bi yazı.söylenecek hiç bi söz yok.

ahanda nevin gelmiş hu komşu bildigin temiz aile çocugu varmı bacım benim kız :jeyyar:

tam adamına sordun,her yıl 2-3 bebeğin doğduğu bir okulda çalışıyorum.ocak doğumlu bir oğlumuz var,beyaz tenli,mavi gözlü,tam kızına layık.müstakbel kaynana da çok şekerdir,sen bir daha buraya geldiğinde bırak çöp şiş yemeyi de ben sizi tanıştırayım kaydirigubbakcemile3

NAZAN
atlatmışsın ama merak ettim.domuz gribini bi yerden birinden mi aldın?hani hep birilerinden bulaşır diye anlatılıyor ya acaba hiç kimseden almadanda vücut direnci düşünce üşütünce de bu virüs vücuda yerleşiyor mu?

yok cnm kısa değildir burçin valla ben pazardan aldım malum fakiriz fiyat konusunda mağazalardan geri kalmıyor ama neyse...

Fakir ama gururlu oğlum benim olsun gün gelecek onunda dijital bir makinesi olacak inanıyorum opuyorumnanaktan

nevin bisde fakiriz bilgisayarın kameasından çekiyorum ekliyorum şimdi telefonumdan yüklüyorum onu ögrendim kendi kendime benim adam hep işim var diye kendi yüklüyordu

mafoldumben ben senden de fakirim,telefonumun kamerasının çözünürlüğü düşük,fotoğraflar güzel çıkmıyor.

tamam nevincim şaraplarım azaldı zaten şirinceye almaya giderken ugrarım sana aslında çarşamba akşamı eşim selçuktaydı burçin uyumasydı bizide götür diyecektim ama malum bebem daha küçük birde babamız rallici o denli araba kullanıyor ne olur neolmaz diye çıkmadım canım

BAŞAK
Benim son adetim geçen sene 28 Ekim idi.yani bu tarihlerde adetim bitmiş idi.oğlumu oluşturan yumurta büyüyordu içimde.
üstelik ağustosta da tüp bebek sonucum negatifti.

ilginç bi şekilde bu seneki adet tarihim de 28 Ekim oldu.Yoksa varmıdır bi hikmet bu tarihte?yerimsenibentarih tekrar etmesinde?:jeyyar:

helincim evet o zamanları çok iyi hatırlıyorum nerdeyse benimde aşamalarım tüp bebege gelmişti bir iki ay ara verelim sonra direk tüp bebege geçeriz diye karar almıştık allahın sevgili kuluymuşuz daha fazla aratmadı degilmi binlerce şükür rabbime nerde varsa arayan versin evladını.
kızlar burçin uyandı ben kaçar

kızlar ben kaçtım.oğlum uyurken kahvaltı yapayım.oğlum 2,5 gibi uyudu.hala uyuyor bende onunla uyudum.şimdi kahvaltı ve iş zamanı

selam kızlar resimlere bakmaktan yazılarınızı falan okuyamadım hepsi çok tatlı ya dönüp dönüp baktım
deniz yıldızı özdeyede kıyafatlarinede bayıldım sen de benim gibi kırmızı tutkunusun sanırım.
bizim montumuz kırmızı ama kırmızı ayakkabımız yok ( :sinifsinif: bende alıcam ya çok özendim.
kot etektemi alsam naapsam CADIARZU
nazan ceren oyuncak bebek gibi gözüküyo elbisenin içinde çok tatlı çıkmış
baby ecenin de saçları açılmış sanki iyice yoksa banım öyle geliyo??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…