selam kızlar resimlere bakmaktan yazılarınızı falan okuyamadım hepsi çok tatlı ya dönüp dönüp baktım
deniz yıldızı özdeyede kıyafatlarinede bayıldım sen de benim gibi kırmızı tutkunusun sanırım.
bizim montumuz kırmızı ama kırmızı ayakkabımız yok( :sinifsinif: bende alıcam ya çok özendim.
kot etektemi alsam naapsam CADIARZU
nazan ceren oyuncak bebek gibi gözüküyo elbisenin içinde çok tatlı çıkmış
baby ecenin de saçları açılmış sanki iyice yoksa banım öyle geliyo??
kızlar ya zayıflama ve bakım topiğini unuttunuz ib benmi kaldım yoksa şişman daha vermem gereken 18 kilo var?
1-bende burdan sorıyım dedim karın kaslarınız çalıştıracak hareketler yapabiliyomusunuz?(malum hepimiz sezercikiz)
2-çatlaklar için kahve limonn karışımını deneyen oldumu veya çatlakları yok eden bir şey buldunuzmu??
arkadaşlar bebişlerimizin fotoları ve videoları için yeni 2 tıpik açsak nasıl olur?.oralardan takip ederiz.ne dersiniz??
sibelciğim boşver yav..bu buket gadın zengin de noliyi daha oyuncağın markasını doğru düzgün yazamiyi..neydi puket markası PALASKUL muydu?kaydirigubbakcemile3
kızlar ya zayıflama ve bakım topiğini unuttunuz ib benmi kaldım yoksa şişman daha vermem gereken 18 kilo var?
1-bende burdan sorıyım dedim karın kaslarınız çalıştıracak hareketler yapabiliyomusunuz?(malum hepimiz sezercikiz)
2-çatlaklar için kahve limonn karışımını deneyen oldumu veya çatlakları yok eden bir şey buldunuzmu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?