2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

başak teyzesi benim oğuma alalım senin kızıda daha resim ekleyemiyorum ama inan çok tatlı oğluşummm adıda arda barış olmazmı

kızlar ya zayıflama ve bakım topiğini unuttunuz ib benmi kaldım yoksa şişman daha vermem gereken 18 kilo var?
1-bende burdan sorıyım dedim karın kaslarınız çalıştıracak hareketler yapabiliyomusunuz?(malum hepimiz sezercikiz)
2-çatlaklar için kahve limonn karışımını deneyen oldumu veya çatlakları yok eden bir şey buldunuzmu??

Cnm sağol bende kırmızıyı çok severim ama onlar annemin hediyesiydi benim kıza mavide çok yakışıyor ... Bizimde montumuz yok alacağım kırmızı bir tane :))

sen yine iyisin benim 20 kilo vermem lazım ama uğrayan yok oraya bence herkes düzen oturtmaya çalışıyor daha sonra gelecekler ümitle bekliyorum yerimseniben
1- karın kaslarımı çalıştıramıyorum ama özde hanım sayesinde bolca kol ve bacak kaslarım çalışıyor :bbo:
2- çatlaklar aynen sırıtıyor göbek harici her yerim çatlak dolu fiziki harita gibiyim :bbo:

bu neva cadısı gece üçe kadaroyun oynadı..ışığı kapatıp yatağına koydum çığlıklar atıyor,kendi kendine gülüyor.kıyamadım aldım oynadık birlikte.Şimdi de uyuyor tabii.

sabah kalktı emip yine sızdı cadaloz.gece yine uyumazsa şaşırmam.dün böyle bir moda çıkardı hanfendi

güle güle kullansın özde anneannesinin hediyesini
gözler maviye yakınya eminim mavide çok yakışıyodur nehirin gözlerde aynı mavi gibi gri gibi bi türlü anlamadım ne renk olacağını

arkadaşlar bebişlerimizin fotoları ve videoları için yeni 2 tıpik açsak nasıl olur?.oralardan takip ederiz.ne dersiniz??

sibelciğim boşver yav..bu buket gadın zengin de noliyi daha oyuncağın markasını doğru düzgün yazamiyi..neydi puket markası PALASKUL muydu?kaydirigubbakcemile3

Hay Allah'ım ben görgümle döverim sizi. Görgüden yazmadım anlayan anlar diye :)
Ben şu an kızımın elinden topladığım yünlerden yelek örüyorum. Ama kukla fikri de güzelmiş. Nasıl zengin oldum sanıyorsunuz...

Ben de sezeryan oldum ve halen ani bir harekette o bölgede ağrı var o nedenle cesaret edemiyorum spora. Doktor 2 ay sonra spor yapabilirsin demiştir oysa. Ramazana gelince doğum ve bir hafta sonra anne ve kayınvalide kendi evlerine kaçınca hemen ayağa kalkmak zorunda kaldım ve her işimi kendim yapmaya çalıştım. Galiba biraz zorladım bir taraftan ev işi bir taraftan bebeğim. (Amma dertliymişim ben de)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…