2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Misafirler istikbalde burda yazıyor olacaktır emin olun. Bağımlılık yapıyor burası. Ben misafirlere hemen bir puf böreği yapayım bari..

Konuyu Toplam 20 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 10 Misafir)
gypsyesra, buketdogan, dide+, dnzyildizi84+, eeylem2007+, gelgit, helin hivda, minik_kelebek+, norraa+, seerni+

yarı yarıyaaa misafirr höhhh

siz ne misafir sevmez resillersiniz..hani türk misafirperverliği

Lansinohun kaplarını pazarlayan firma iflas etmiş canım ondan umudu kes . Bende kestim avent aldım birazda sizin eleştirilerinize kulak verip tekmele oynanın yerine göğüs pompası aldım. Nerde indirimliydi poşetler anacım ?

Şervana maşallah. Salya olayını bizede sordu dr ama henüz başlamadı bizim.
bizde dun dr a gittik 6000 gr 63 cm olmus ece , 20 gunde yarım kilo almıs dr iyi dedi bundan sonra ayda 800-1000 gr degil ortalama 650 alacaklarmıs yani kilo aynıbu hizla gitmiycek sonuçta
Maşallah Eceye.

Kurtulmuşsun nihayet gözün aydın.
uzerinde halsizlik var uyumak istio surekli ama oyle dalgın uyku deil gozu kapalı sallıorum durdugum anda baslıo kımıldanmaya.. ins kardesimden gecmiodur bişiler surekli tetikteyim
Kardeşinede çok geçmiş olsun. ınşallah Bulaşmaz kuzuna.

hoşbulduk :teytey:
bende 17 agustosta dogum yaptım milli dogum seklımızle sırnaşık şey kızımın adıda eylül :ecrin_bebek:
Hoşgeldin.
esrayı aradım eşi çıktı uyuyormuş ameliyat iyi geçmiş biraz ağrısı varmış ama genel olarak durumu iyiymiş
Çok geçmiş olsun.
Maşallah bu topik misafirsiz kalmaz.(7 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
Kısmetleriyle geliyolar gelsinler anacım gelsinler.
cerenimin 10 gün önceki hali
Maşallah ona videosuda kısa ama olsun ne güzel bakıyor
Bittim bayıldım Allah nazarlardan saklasın yalnız babaanne aşkım aşkım canım diyoı ya sürekli TEo bi duralıyo noluyo der kimin çok tatlı
hoşbulduk, benimkinin de saçık halen dökülüyori normalmiş. Yerine yenileri çıkarmış
Boşver çıkmazsa para takarsın :)

ıkinizde harikasınız maşallah

Maşallah kızlarınıza
kızımın elbiseli tek fotosu.
Tablo gibi duruyo sanki duvara asılı

Seviyorum ben bu adamın yazılarını.
Şükür bizden daha fakirleride varmış

Boşver zenginsiniz ya

benimki de 3 gündür sıçızlamadı..osuruğu felaket kokuyo..:sinifsinif:..emzirmekte zorlanıyorum yaptığında..o derece..sabahtan beri ıkınıyo ya hadi bakalım
Canım çok zor çoook oğlumun gözlerinden ilk defa kaka yapmaya çalışırken yaş gelmişti kıyamam ben ona
hiç beğenmedin o topikten bu topiğe gezemem bennn -tatlicadiarzu-
eftelya o tarz bişi açtı kalakaldı öylee burada paylaşalım iştee
zayıflama topiğine bile geçen gün girdim
Ne üşengeç hatunsun sen lmaz:
bende foto koyayımmm topiğin en kıskancıı olaraktan :lepi:
ama bizimkiler ev halleri sizin gibi süslü püslüü diilll kıyafetimizii

burda katil bebek chukky gibi gülmüş oğlumm sırnaşık şey
çizgi film izliyosss

ellere dikkatttt delikafadulden

Yemin ediyorum gözlerimden yaş geldi kahkahalara boğuldum.Param olsaydı onların içinde boğulurdum ama yok fakirim ya kahkahalarla yetiniyorum.

GıZZE ve CANAN nerdeler ya çoktandır yoklar. Cananın kuzusu nasıl oldu acep

Son düzenleme:
hatıra genel anlamda indirimli lansinohun süt saklama poşetleri.üzerinde etiket var emzirme gününe özel diye

canim bizimde ciglik atarak uyaniyor hele dun surekli agladi, dua okuduk bi suru, sonra sizdi, niye boyle bu cocuk anlamadim...

SELIN CEREN OZDE hanimlara masallah...

yok canim burasi cok soguk sadece hafta sonu kapali alisveris mrkezine gidiyoss arabaylan, hatta bi merkezi satin alayim dedi babamis bakalim:)) saka bi yana korkuyorum cikarmaya, cikmasida gerek bagisiklik sistemi icin ama cesaret edemiyorum, hele aksam hic, cunku banyo saati sasinca uyku duzeni bozuluyor...

Teee ne zamandan alıntı yapmıstım, daha yenı yazmak kısmet oldu..

O Teoyu ben portakallı ördek yapar yerimm Nurdan!! tamam mı??? hep yüzü gülsün minik oglumun.
ya bende ayni seyi diyorum bazen portaklli ordegim diye, tesekkurler tizesiii..

yok,benimkisi "kulak misafiri"nin arkadaşı.kulak misafiri olmak nasıl istemeden duymaksa göz misafiri olmak da istemeden görmek kaydirigubbakcemile3 (ben türkçe öğretmeniyim,biliyin mi)
yerim senin turkceniii ortmenimmmm...
bende foto koyayımmm topiğin en kıskancıı olaraktan :lepi:
ama bizimkiler ev halleri sizin gibi süslü püslüü diilll kıyafetimizii

]

o yahyayii yamuk yumuk yogurur sonra isririm heryerini, sebekkk ya cok tatluuu...

off canim cok sikiliyor bugun yaa, nasil disari cikasim var, kaynana ben evdeyim diye gezip hava almaya gitti, butun hafta sikilmis evde, ferahliycakmisss...ben napimm(

hatıra genel anlamda indirimli lansinohun süt saklama poşetleri.üzerinde etiket var emzirme gününe özel diye

Tekmele oyna halımız kargoda evrim geçirip maymun adasına dönüşmüş. bebeközel.com diye bi siteden almıştım.En uygun fiyat ordaydı ve daha önce o siteden alışveriş yapmamıştım. Akşam evde paketi açtığımızda anlayınca tekmele oyna olmadığını hemen 7x 24 aranabilecek numaraları var aradım 3 kez, amanın cevap veren yok. Telaşlandım dedim üçkağıdamı geldik ne.Halbuki mal elimde ne üçkağıdı, panikledim işte bi an ve hemen mail yazdım . Sabah işyerine geldim mailime baktım siteden cevap yok siteye bi mail daha yazdım cevap yok bi mail daha yine cevap yok dayanamadım aradım işyerimden şehirdışı aramalar pek onaylanmamasına rağmen - faturada müdürün gözünden kaçar inşallah :) - Telefona cevap veren beyefendi 10 dk sonra arkadaşlarımız arıycak sizi dedi 13 dk sonra arandım gerçekten, yaşasın kandırılmıyodum :)Aradığım numara kayınpederimin numarasıydı onu aramışlar önce, durumu anlatmış kayınpederimde zaten bilgimiz var sakin olun ürünü hemen değiştiriyoruz diye konuşuyo beyefendi ama bana hemen cevap verilmemiş ya ben onun derdindeyim :) Neyse ben artık oyunhalısı istemediğimi onun yerine avent göğüs pompası istediğimi söyledim hemen okledi beyefendi hatta arasında 30 tl fark olmasına rağmen yanlışlıktan dolayı o ücretide talep etmediklerini söyledi. Aynı gün kargoya vericeklerini söyledi olay salı günü gerçekleşti. Teşekkür edip kapattım telefonu. Öğleden sonra oyun halısını kargoladık. Çarşamba günü sabah mailime bakıyorum bi bilgi yok ben yine bi telaş hemen yazdım bi şeyler,biraz bekledim yine yanıt yok bidaha yazdım oradada şikayatvar. comu açtım ne yazsam diye düşünüyorum o sırada arandım bende tam şikayetvarı açtım ne yazsam diye düşünüyodum diyorum karşımdaki kişiye oda hatıra hanım dün konuştuk haberleştik niye böyle yapıyosunuz gibisinden konuşuyo bende ama haber vermiyosunuzda nerde benim kargomda filan diye konuşuyorum kendini hiç bozmadan açıklama yapıyo kargom verilmiş tüh diyorum süt saklama poşetide alıcaktım hangisinden diyor lansinoh diyorum ben onuda yollarız size dendi bide onun kargo parası olucak ben burdan alırım dedim onuda biz öderiz dendi. Dün tekrar arandım süt saklama poşetimde kargoya verilmiş kargo parasınıda site ödemiş.O ara biraz çirkinlik yaptım mı acaba diye düşünür gibi oldum. Uzatmıyım site güvenilir poşet burda 35 liraydı sitedede 27.50 o fiyattan aldım bende.

Son düzenleme:

maşallah
gözlerine maşallah

kızımın elbiseli tek fotosu.

pardon az önce "elbiseli tek fotosu " dedim yanlışlıkla. fotosu olan tek elbisesi diyecektim. zira hemen şimdi aynı elbise içinde bir foto daha ekliyorum. hem de yatak pozu

senginsins belli elbisenisde çok şık yerimseniben

Nurdan..gerçekten korkmaya başlamıştım bu uykuda ağlama konusunda.acaba bana bişi mi olcak da çocuğun rüyasına giriyo diye garip garip düşünceler içersine bile girmiştim..başka bi sebebi var demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…