Esracim süpermis link atsana bana zahmet olmassa.
Lansinohun kaplarını pazarlayan firma iflas etmiş canım ondan umudu kes . Bende kestim avent aldım birazda sizin eleştirilerinize kulak verip tekmele oynanın yerine göğüs pompası aldım. Nerde indirimliydi poşetler anacım ?süt saklama torbası almak isteyen arkadaşlar, bildiğiniz gibi lnsinoh'un süt saklama poşetleri bpa free ayrıca emzirme gününe özel indirimli.Salifo bugün gelirken almış bana.yalnız yine bpa free olan süt saklam şişeleri internet siteleri dahi hiçbiryerde bulunmuyor.pompam lansinoh olamsına rağmen yine tüm ürünleri bpa free olan medalanın 10 lu, herbiri 80 ml(biraz küçük ama başka alternatif yok)olan süt saklama kaplarından alacağım.Çalışan annelere duyurulur
ayrıca kaşık biberonlar da bpa free olarak nuby'nin heryeri slikon biberonunu alacağım buradaki bir bebek mağazası çok şükür ki satıyor.ayrıca bu biberonun anne memesine çok yakın tasarlanmış ucu da var.biberon gerçekten çok esnek beğendim. incelemek isteyenler bakabilir
selam kızlar dün Adana
'dan geldim.rapor işini şimdilik hallettim.yoksa 22 Ekim'de okula başlamam gerekiyordu.23 Kasım'a kadar raporluyum.tabii yine başlamayıp raporla halledeceğim
Servan tüm yol boyunca uyudu arabada.sadece emmek için ara ara uyandı.
Adana'da doktora götürdüm üçüncü ay kontrolü için.götüren arkadaşlar çocuklarınızın boy ve killoları kemik gelişimleri nasıl?
benim doktorum şaşırtıcı şeyler söyledi yoksa amacım kıyaslamak değil.
Şervana maşallah. Salya olayını bizede sordu dr ama henüz başlamadı bizim.Seçil
gelişim olarak 5 aylık bi bebeğin gelişiminde dedi.çok çok iyi dedi.bunu söylerken boyunu ve kilosunu henüz ölçmemişti.görünüşüne göre söyledi.boyunu ve kilosunu ölçünce de tekrarladı
Maşallah Eceye.bizde dun dr a gittik 6000 gr 63 cm olmus ece , 20 gunde yarım kilo almıs dr iyi dedi bundan sonra ayda 800-1000 gr degil ortalama 650 alacaklarmıs yani kilo aynıbu hizla gitmiycek sonuçta
Kurtulmuşsun nihayet gözün aydın.kızlar çok çok fenayım. kaç gundur kabızdım. hiç yapamıyordum dunlavman yaptıkyine olmadı nolur bana dua edin.oglumla bile ilgilenemiyorum.oturamıyorum yatamıyorum wc de aglıya aglıya ıkınıyorum ama tıkyok. 2 gundur sadece kayısı kompostosu içiyorum bol bol sıvı yani hiç bi şey yemiyorum ne yapacagımızı şaşırdık. kayınvalidem saolsun hep yanımda. ben oglumu emziriyorum ona veriyorum altını değiştirmek uyutmak hep onda.çok çaresizim.
Kardeşinede çok geçmiş olsun. ınşallah Bulaşmaz kuzuna.uzerinde halsizlik var uyumak istio surekli ama oyle dalgın uyku deil gozu kapalı sallıorum durdugum anda baslıo kımıldanmaya.. ins kardesimden gecmiodur bişiler surekli tetikteyim
Hoşgeldin.hoşbulduk :teytey:
bende 17 agustosta dogum yaptım milli dogum seklımızle sırnaşık şey kızımın adıda eylül :ecrin_bebek:
Çok geçmiş olsun.esrayı aradım eşi çıktı uyuyormuş ameliyat iyi geçmiş biraz ağrısı varmış ama genel olarak durumu iyiymiş
Kısmetleriyle geliyolar gelsinler anacım gelsinler.Maşallah bu topik misafirsiz kalmaz.(7 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
Maşallah ona videosuda kısa ama olsun ne güzel bakıyorcerenimin 10 gün önceki hali
Bittim bayıldım Allah nazarlardan saklasın yalnız babaanne aşkım aşkım canım diyoı ya sürekli TEo bi duralıyo noluyo der kimin çok tatlıImageshack - dscn0899
bi deneyin bakem aciliyomu??
Boşver çıkmazsa para takarsın :)hoşbulduk, benimkinin de saçık halen dökülüyori normalmiş. Yerine yenileri çıkarmış
ıkinizde harikasınız maşallah
aşk-ı memnuyu izlemedim bugün ama itü sözlükte şöyle bir yazı dikkatimi celbetti
yani artık olacak şey değil. bihter behlül'ün odasında uyuya kalıyor. uyandığında hava karanlık, malum kış geldi erken de kararıyor hava. bihter sonra banyoya giriyor adnan ise odanın içinde dolanıyor ve camın kenarında durup dışarıya bakıyor. ve biz ne görelim? dışarısı pırıl pırıl aydınlık! hadi neyse artık deyip geçiyorum. sonra akşam yemeğinde görüyoruz aileyi. adnan efendi tahtına oturmuş yemeğini yerken (hava yeniden karamış) arkasındaki camdan birinin yansımasını görüyoruz. set ekibinden olduğunu tahmin ettiğim kişi yansıdığını farkediyor ve kaçarcasına uzaklaşıyor. ben ise sadece ekrana baka kalıyorum. sonra insanlar odalarına dağılıyorlar ve odalarda farklı gün ışığı alternatifleri görüyoruz. akabinde durum, aydınlık, karanlık, aydınlık şeklinde gelişiyor ve biz bir doğa olayına şahitlik ediyoruz.
hadi yaratılan karakterler ciddi anlamda mal, anladık, dizi bu sonuçta. ama o koccca ekibin üstüne de mi bu mallık sindi? hadi diziyi çekerken ya biz bir hata yapıyoruz galiba demediniz, peki montajı yapan bir sürü herif de mi çakozlamadı? ya siyah fon kağıdı koysan da cama iş görür yani karartır mekanı. herkesin ilk işi filan herhalde setteki ya da körler. camdan yansımayla ilgili yorum bile yapamıyorum.
ALINTIDIR
Maşallah kızlarınızaBende kıskandım ekledim Özde hanımdan kareler kaydirigubbakcemile3 sayfa katliamı için şimdiden sorry :kedi:
Kızımı bugün giy çıkar maymun yaptım akannehir
Gözler değişmez değil mi??
Bizde evden çıkamıyoruz korkudan kimseye gitmiyorum
Tablo gibi duruyo sanki duvara asılıkızımın elbiseli tek fotosu.
Seviyorum ben bu adamın yazılarını.Sabah sabah monoloğumu bitirirken sizleri bugünkü Yılmaz Özdil yazısıyla başbaşa bırakmak isterim. Çocuklarımız için çok önemli gerçekten.
Haliyle panik halindesiniz... “Nasıl anlarız? Genetiği değiştirilmiş organizma yemekten nasıl kurtuluruz?” filan.
Şöyle...
¡
Annaneniz öpülesi elleri parçalanırcasına, ovalaya ovalaya tarhana yaparken, siz, “Aman annane be, boş versene” deyip, marketten hazır çorba alıyordunuz ya... Annane rahmetli oldu ve siz, o tarhananın tarifini annaneden alıp, bir kenara yazmadınız ya... ışte o nedenle, siz, genetiği değiştirilmiş organizma yemekten kurtulamazsınız maalesef.
Dolayısıyla, ya kafayı değiştirip, özümüze döneceğiz... Ya da ne verirlerse onu yiyeceğiz.
Şükür bizden daha fakirleride varmışaçıklamayayım,fakirliğimi gizleyeyim diyorum,bırakmıyorsunuz kilmaz: canım,ben hala dijital bir makine alamadım.çekiyorum fotoğrafları,yıkatana kadar çocuk büyüyor.ama bu konuda ısrarımın şiddetini arttırıyorum,çok yakında eşim de pes edip bir akşam elinde dijital fotoğraf makinesiyle gelecek,hissediyorum.
Boşver zenginsiniz yaBen de sezeryan oldum ve halen ani bir harekette o bölgede ağrı var o nedenle cesaret edemiyorum spora. Doktor 2 ay sonra spor yapabilirsin demiştir oysa. Ramazana gelince doğum ve bir hafta sonra anne ve kayınvalide kendi evlerine kaçınca hemen ayağa kalkmak zorunda kaldım ve her işimi kendim yapmaya çalıştım. Galiba biraz zorladım bir taraftan ev işi bir taraftan bebeğim. (Amma dertliymişim ben de)
Canım çok zor çoook oğlumun gözlerinden ilk defa kaka yapmaya çalışırken yaş gelmişti kıyamam ben onabenimki de 3 gündür sıçızlamadı..osuruğu felaket kokuyo..:sinifsinif:..emzirmekte zorlanıyorum yaptığında..o derece..sabahtan beri ıkınıyo ya hadi bakalım
Ne üşengeç hatunsun senhiç beğenmedin o topikten bu topiğe gezemem bennn -tatlicadiarzu-
eftelya o tarz bişi açtı kalakaldı öylee burada paylaşalım iştee
zayıflama topiğine bile geçen gün girdim
bende foto koyayımmm topiğin en kıskancıı olaraktan :lepi:
ama bizimkiler ev halleri sizin gibi süslü püslüü diilll kıyafetimizii
burda katil bebek chukky gibi gülmüş oğlumm sırnaşık şey
çizgi film izliyosss
ellere dikkatttt delikafadulden
canim bizimde ciglik atarak uyaniyor hele dun surekli agladi, dua okuduk bi suru, sonra sizdi, niye boyle bu cocuk anlamadim...gene uykusunda ağladı bu çocuk..hem de dudağını büzerek..bekledim biraz durcak mı diye durmadı bu sefer annnee diyerek ağladı..resmen anneee dedi yaa..hemen uyandırdım sarıldım..bu bikaç defadır oluyor ve içim parçalanıyor..ne görüo bu çocuk rüyasında bilemiyorum..
yok canim burasi cok soguk sadece hafta sonu kapali alisveris mrkezine gidiyoss arabaylan, hatta bi merkezi satin alayim dedi babamis bakalim:)) saka bi yana korkuyorum cikarmaya, cikmasida gerek bagisiklik sistemi icin ama cesaret edemiyorum, hele aksam hic, cunku banyo saati sasinca uyku duzeni bozuluyor...bu aralar bebeklerinizle dışarı yada akaraba gezmelerine gidiyormusunuz ?
ben evde oturmaktan çok slkıldım ama dışarı çıkmayada korkuyorum domuz gribi yüüzndan hergün 10 dk. balkona çıkarıyorum Çağan'ı hava alsın diye
ama akraba gezmelerine felan gitmiyorum genelde akşamları giderdik akşam saatleride saat 7 ile 10 arasında Çağan'ın en huysuz ve en çok emmek istediği saatler
o saatlerde evde olmak benim için çok rahat oluyor
çünkü herkesin okula giden çocugu var hastalık bulaşır felan diye korkuyorum abartıyormuyum sizce ?
sizler napıyorsunuz alışverişmerkezi gibi kapalı mekanlara zaten uygun değil
kukuman kuşu gibi evdemi tıkalı kalıcaz ??
ya bende ayni seyi diyorum bazen portaklli ordegim diye, tesekkurler tizesiii..Teee ne zamandan alıntı yapmıstım, daha yenı yazmak kısmet oldu..
O Teoyu ben portakallı ördek yapar yerimm Nurdan!! tamam mı??? hep yüzü gülsün minik oglumun.
yerim senin turkceniii ortmenimmmm...yok,benimkisi "kulak misafiri"nin arkadaşı.kulak misafiri olmak nasıl istemeden duymaksa göz misafiri olmak da istemeden görmek kaydirigubbakcemile3 (ben türkçe öğretmeniyim,biliyin mi)
bende foto koyayımmm topiğin en kıskancıı olaraktan :lepi:
ama bizimkiler ev halleri sizin gibi süslü püslüü diilll kıyafetimizii
]
Şükür bizden daha fakirleride varmış
off canim cok sikiliyor bugun yaa, nasil disari cikasim var, kaynana ben evdeyim diye gezip hava almaya gitti, butun hafta sikilmis evde, ferahliycakmisss...ben napimm(
bende çok sıkıldım evde(
Aktiviteli Oyun Minderim ::: .::WwW.KidCentrum.CoM::. - Çocuk Merkezi Oyuncak
39 tlye olanıda var oda güzele benziii
hatıra genel anlamda indirimli lansinohun süt saklama poşetleri.üzerinde etiket var emzirme gününe özel diye
maşallah
gözlerine maşallah
Bende kıskandım ekledim Özde hanımdan kareler kaydirigubbakcemile3 sayfa katliamı için şimdiden sorry :kedi:
Kızımı bugün giy çıkar maymun yaptım akannehir
Gözler değişmez değil mi??
Bizde evden çıkamıyoruz korkudan kimseye gitmiyorum
kızımın elbiseli tek fotosu.
pardon az önce "elbiseli tek fotosu " dedim yanlışlıkla. fotosu olan tek elbisesi diyecektim. zira hemen şimdi aynı elbise içinde bir foto daha ekliyorum. hem de yatak pozu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?