2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimki de 3 gündür sıçızlamadı..osuruğu felaket kokuyo..:sinifsinif:..emzirmekte zorlanıyorum yaptığında..o derece..sabahtan beri ıkınıyo ya hadi bakalım

sıcızlar inşallah seçilcim
nehirde şu an sıçıldamakla meşgul sabahtan beri vardı sıkıntısı

elifim sende haklısın isterseniz açın tabee ama ben unuturum oralara girmeyi anca foto yüklüceksem girerim delikafadulden
varsınn sayfalar dolsunnn bebiş fotolarıylaa
paramı ödüyoss sanki sayfalaraa
ama alıntı yapılmasa süper olarr alkisalkisalkis

esra bayildim yaho ya.cok tatli massallah ya.saclari zaten bi harika.o yatti sey oyun halinizmi,bizimki gelmedi yani iptal ettik seninki hangisi belki ondan alirim.cok renkli güzel biseye benziyo

Konuyu Toplam 20 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 11 Misafir)
dnzyildizi84, buketdogan, dide+, eeylem2007+, gypsyesra+, mercimekim, minik_kelebek, sampuan, seerni
kayıtlı kullanıcıdan çok misafir var.. CADIARZU

esra hala gülüyorum yahyanın ellere yerim lan ben onun her bir yerini..manyak bişe bu velet..

hamiş: farkındaysan alıntı yapmadım

tıpik işinden de vazcaydım.

minişim ben çok beğendim 49 tl 50 tl üzeri kargoydu bide zeki otobüs diye bi oyuncak vardı onuda aldım oda çok güzel öylesine almştm ama iyiki almışım ona bile bakiii

yahyam benim planktona haddini bildiriyor..yavşak plankton ne olacak

sağolun kızlar yahoda öper sizi
son foto elif ve evrime e özel koyuldu size gelsin o eller :roflol:

yahoya bakkkk ya maşallah çok tatlı ve akıllı bir bebek galiba bir okadarda haylaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…