2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maalesef bende cikmiyorum evden cok fazla.bi ayda bir lise arkadaslarimizla toplaniyoruz onun disinda evdeyim genel anlamda.nasi gecircez bu kışı bilmiyom valla.
Diycek bi söz bulamiyorum.hazir tüketmekten yapay insanlar olduk.en cokda kizim icin endiseliyim.valla salcamizi tarhanamizi annem sagolsun yapiyorda,ya geride kalan yüzlerce sey ne olcak?

sibelciğim boşver yav..bu buket gadın zengin de noliyi daha oyuncağın markasını doğru düzgün yazamiyi..neydi puket markası PALASKUL muydu?kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

babasının kokmuş çorapları ağır gelir.sen kendininkilerden yap..malum erkek ayağı

kaydirigubbakcemile3

bu neva cadısı gece üçe kadaroyun oynadı..ışığı kapatıp yatağına koydum çığlıklar atıyor,kendi kendine gülüyor.kıyamadım aldım oynadık birlikte.Şimdi de uyuyor tabii.

3.5 4 gibi yattı benimki de bikaç gndür yeni adet edindi..gözler cin gibi uyumıycam der gibi bakıyo bana..uydurmasyon ninniyle kucağımda sallaya sallaya uyuttum..

bebiklere maşallah...nazan ın videosu niye açılmadı bende yaa..

özde'nin şapkalı halini çok sevdim..kırmızı converselerinden oğlumunda var..

benşm tek yaptıgım yesil cay icmek ama incelmisim 104 olwqn popo 99 olmus bel 84 olmus oda 90lqrdaydı
Pervin bu yeşil çayı ne kadar tüketiyorsun birde hep kafeinsiz yeşil çay diyorsun ya valla ben öylesine poşet çaylardan alıyorum kafein var mı yok mu içinde haberim yok??!

bu arada ÖZDE cok tatli massallah.nazancım Ceren ede elbise cok yakismis.

bebiklere maşallah...nazan ın videosu niye açılmadı bende yaa..

özde'nin şapkalı halini çok sevdim..kırmızı converselerinden oğlumunda var..

teşekkürler kızlar a.s.

bebişlere bakakalıyorum bakarken içim cız ediyor.maşallah hepsine.en kısa zamanda bu ağlamaklı tavrımı üstümden atmam gerek yoksa bünye daha fazla dayanmayacak bu ruh haline.

olmaz yaaa bu kadar olmaz oğlumu uyuttum oh be dedim aldım pc yi elime girdim kk ya yazmaya başladım.olamaz Yağız bey esnemeye basladı hemde uykusunda bunu hep yapıyor umarım uyanmaz.ahada çırpınıyor..

gecen gün kizim 4kez micti 6saat icinde die panik yapmistim ya.ogün son kakasini öglen 1de yapmisti dün yapmadi bugün itibariyle 2gündür tik yok kizimda.bol bol osuruyo,ama osururken miziklaniyo cogu zaman.1 -2kez ikindi ama yapmamis.yavrum ya insallah yapar bian önce.cok huzursuz geceden beri.muhtemelen kaka yapamadigi icin

benimki de 3 gündür sıçızlamadı..osuruğu felaket kokuyo..:sinifsinif:..emzirmekte zorlanıyorum yaptığında..o derece..sabahtan beri ıkınıyo ya hadi bakalım

evet PETRİK, hala bi banyo tası alamadık da. plastik bi sürahimiz vardı çiçek sularken kullanıyorduk. eee ceren de bi çiçek olduğuna göre onu da dedim bununla sulayabiliriz.
tam çiçek olmuş ceren o güzel elbisesiylee maşallah
sanadan bi MAŞRAPA alıp yollucam sonunda zenginiz diye geçiniyon ama çaydanlıkla sürahilerle idare ediyonnn
bak şincik bizim canımız yokkmu alanımız var alamayanımız varr o kadar elbisesi olduğunu burda niye söylüyosunnnn iyiki gösterişi sefmiyonn hee kaydirigubbakcemile2
ay canım benimmm yahoya gösterdim yedeklere alalım dedi neva istemezse özdeye talip oluruz laelaelaelaelae
şaka bi yana bayıldım özdeye çok güzel bi bebiş maşallahh kocaman anneside çok güzel ondan olsa gerek :1hug:
hepimiz can sıkıntısıdan izdivaç sımbırtısını isliyoruz hadi hadi itiraf edin :tomato:
aslaaaaa can sıkıntısından gebersemde o salak programı izlemem izlemedimde ama yemek programları üzerine olan tüm prg izlerim delikafadulden
sibelciğim boşver yav..bu buket gadın zengin de noliyi daha oyuncağın markasını doğru düzgün yazamiyi..neydi puket markası PALASKUL muydu?kaydirigubbakcemile3
:roflol:
babasının kokmuş çorapları ağır gelir.sen kendininkilerden yap..malum erkek ayağı
delü gadınnn kaydirigubbakcemile3
ahanda nevin gelmiş hu komşu bildigin temiz aile çocugu varmı bacım benim kız :jeyyar:
ben hamileykeneee çook dedim sana kızına talibim diye heç oralı olmadınnn :umursamaz:
arkadaşlar bebişlerimizin fotoları ve videoları için yeni 2 tıpik açsak nasıl olur?.oralardan takip ederiz.ne dersiniz??
hiç beğenmedin o topikten bu topiğe gezemem bennn -tatlicadiarzu-
eftelya o tarz bişi açtı kalakaldı öylee burada paylaşalım iştee
zayıflama topiğine bile geçen gün girdim

sağol esramm burada mert efe beyi ayarladık facebookta elifin olmayan oğluna şimdide yahonun yedek listesinde yok mu arttıran zemuszemus bu arada o senin güzelliğin canımmm :1hug:

ben de yemek programlarını izliyorum genelde. bakarak doyuyoruz. icraat yok tabi tek başına bebeyle. oktay usta puf böreği tarifi verdi süper bişi. ekmek bulamazsanız puf böreği yiyin fakirler....

esracım burada fotolar çok yer kaplıyor bir de alıntı yapılıyor iyica kalabalık oluyor.Ama sen de haklısın.

bende foto koyayımmm topiğin en kıskancıı olaraktan :lepi:
ama bizimkiler ev halleri sizin gibi süslü püslüü diilll kıyafetimizii

burda katil bebek chukky gibi gülmüş oğlumm sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…