Bu arada jenny cananın slmı var şimdi daha iyilermiş kızından ve misafirlerinden vakit bulduğu an sahalara geri dönecek çok özlemiş buraları opuyorumnanaktan
Eylem, hayatta uzun pencerelerı okumam.. ama dur dedım nereye gıdecek bu konu ve hepsını okudum.. :))) ıyı bari, adamlar dememıs sana, "bı daa mumkunse bızden bişi almayın" dıye kaydirigubbakcemile3
Kanal tedavısı olan dişim resmen sızlamaya basladı.. hıc bır konuda benım işim rast gıtmez nedense, yuzde 95 tedavıler basarılı olur bu konuda, yuzde 5 ın ıcındeyım, kanal tedavısı basarısız oldu demektır bu da bende.. resmen aklımı oynatacagım, kalpten dolayı diş sorunu yasamamam lazımken yıne dısım sızlıyor su an.. bıktım,usandım,yoruldum..
Arkadaşlar 2 gündür Kemal Çağan geceleri mız mız halde, ağlama yok ama uyumaya çalışıyoda uyuyamıyo kafasını bi o yana bi bu yana çevirip duruyo emziğini iştahla almıyo ağrısı olsa ağlar diyorum ne olabilir bu acep uyuyamadım sabahınanda işe geldim halsiz düştüm yawSizin bebeklerde de var mı böyle bir durum?
Arkadaşlar 2 gündür Kemal Çağan geceleri mız mız halde, ağlama yok ama uyumaya çalışıyoda uyuyamıyo kafasını bi o yana bi bu yana çevirip duruyo emziğini iştahla almıyo ağrısı olsa ağlar diyorum ne olabilir bu acep uyuyamadım sabahınanda işe geldim halsiz düştüm yawSizin bebeklerde de var mı böyle bir durum?
ayneeeen aynen valla bizde aynıyızz
Gece degil ama gündüz ve aksam böyle oldugu oluyor bazen.böyle halsiz gıbı gelıyo,uykuya gecmekte zorlanıyo vs.sanirim dis etleri kasinmaya basladı artik onun verdigı bi huzursuzluk olabilir die düsünüyorum.cünkü bazen öyle hirsli yumrugunu agzina sokuyoki anlatamam..ee 3aylik olduk nekaldiki 5.aydan sonra disler baslar cikmaya
Kahve ve kola içtiğim çok nadirdir ama çay içerim dünde hiç çay içmedim rezene içtim acaba oğlumun canı çay çektiğinden mi öyle yaptı. Çayda çok kaçırmıyorum ama uff bilemedim gitti. Pipisi mi rahatsız ediyo acaba CADIARZUÇay kahve kolayı kaçırırsam oluyor o bizde ama:uhm:
kelebeğim dişler kaşınmaya başlamış bizim dr. öyle söyledi diş kaşıyacağı alabilirsiniz die..bak hatta cimcimem dişleirini kaşırken videosunu çektik..
http://www.izlesene.com/video/cocuklar-ada-lena-dis-kasiyo/1254927
dün doktora kontrole gittik başındakı o konak denen şeyi birtürlü geçiremediğimi söyledim.alwrjik bir yapıya sahipmişiz öpmek ve yüzüne elimizle sık sık okşamak yasak.bir losyon ve bir krem verdi.2.sürmemde bile epey azaldı.kremi yüzünede sürebilirmişiz.zaman zaman yuzundede cıkıyor kabarıklıklar.elimden geldiğince mama vermeyecekmişim mama inek sütünden olduğu için ve ve Yağız alerjik yapılı olduğu için mama önermedi doymadığını hissedersem 4 aylıkken ek gıdaya başlayacakmısım.çok şükür sütüm var ve doyuyoruz doktorumuzda onayladı kilosuyla.emzirmeye devam dedi.az uyuyan bebek annelerinin dikkatine en fazla 3 saat uyuduğunu söyledim oda pişpişleyerek dedim bana burun damlası verdi rahat nefes alamamasıda uykusunu bölermiş.şimdiden etkisini gördüm diyebilirim 3 saat 4 saate çıktı ben uyanmayınca kendiliğimden uyanıp neden uyanmadı diye kontrol ettim.
birde rota aşısı 3.ay dolmadan yapılıyormus yani kaçırmısım yaptırsam olmazmı dedim koruma sağlamaz dedi bosuna para vermeyin bari dedi.peki ne sekilde koruyabilirim önlem alabilirmiyim diye sordum sen ne yaparsan yap en hijyenik yerlerde sakla ama virüs varsa yine bulasır dedi.en basitinden o virüs suya bulaşır ordan kaparmış.dikkatli olmalıymısım köy yerlerinde hastanelere uzak ve ulaşım zor olduğundan ölümle sonuçlanabiliyormuş ancak şehirlerde bu durum sık rastlanmazmış.bu aşı gununu kaçırdığım için kendimi suçlu hissettim kendi rahatsızlığımdan bebeğimle ilgilenemedimsenağlama
tonimer diye bir damla günde 6 defa 2 ser damla.bak mesela şuanda 13:00 den beri uyuyor heleki gundüzleri bu kadar çok uyumazdı kaldıki 11:30 da emzirmiştim en son.düşün yani şuan acıkmış beni doyur diye ağlaması gerekirdi.yavrum meğerse uykuya açmış da haberim yok.bilmiyorum belki denk gelmiştir ama suan uyuyor işe yaradı diye düşünüyorum.
Yerim ben onu.sevvalde kasimak istiyo anliyom.öncedende elini agzina getiriyodu ama buseferkiler farklı.dis kasiyicimiz var ama biraz büyük.kizima göre olandan edinmem lazim bitanekelebeğim dişler kaşınmaya başlamış bizim dr. öyle söyledi diş kaşıyacağı alabilirsiniz die..bak hatta cimcimem dişleirini kaşırken videosunu çektik..
http://www.izlesene.com/video/cocuklar-ada-lena-dis-kasiyo/1254927
Asi konusunda bende cok üzgünüm bizim doktorda 3.ayin ya basinda yada ortasinda yapilmaliydi dedi.bizde kacirdik.artik dikkat edicez mecburen.salakligima yaniyim,herseye dikkat ederim bunuda erteliycegim tuttu.dün doktora kontrole gittik başındakı o konak denen şeyi birtürlü geçiremediğimi söyledim.alwrjik bir yapıya sahipmişiz öpmek ve yüzüne elimizle sık sık okşamak yasak.bir losyon ve bir krem verdi.2.sürmemde bile epey azaldı.kremi yüzünede sürebilirmişiz.zaman zaman yuzundede cıkıyor kabarıklıklar.elimden geldiğince mama vermeyecekmişim mama inek sütünden olduğu için ve ve Yağız alerjik yapılı olduğu için mama önermedi doymadığını hissedersem 4 aylıkken ek gıdaya başlayacakmısım.çok şükür sütüm var ve doyuyoruz doktorumuzda onayladı kilosuyla.emzirmeye devam dedi.az uyuyan bebek annelerinin dikkatine en fazla 3 saat uyuduğunu söyledim oda pişpişleyerek dedim bana burun damlası verdi rahat nefes alamamasıda uykusunu bölermiş.şimdiden etkisini gördüm diyebilirim 3 saat 4 saate çıktı ben uyanmayınca kendiliğimden uyanıp neden uyanmadı diye kontrol ettim.
birde rota aşısı 3.ay dolmadan yapılıyormus yani kaçırmısım yaptırsam olmazmı dedim koruma sağlamaz dedi bosuna para vermeyin bari dedi.peki ne sekilde koruyabilirim önlem alabilirmiyim diye sordum sen ne yaparsan yap en hijyenik yerlerde sakla ama virüs varsa yine bulasır dedi.en basitinden o virüs suya bulaşır ordan kaparmış.dikkatli olmalıymısım köy yerlerinde hastanelere uzak ve ulaşım zor olduğundan ölümle sonuçlanabiliyormuş ancak şehirlerde bu durum sık rastlanmazmış.bu aşı gununu kaçırdığım için kendimi suçlu hissettim kendi rahatsızlığımdan bebeğimle ilgilenemedimsenağlama
çok şirin bu çocuk ya.ellere çok güldümçizgi film izliyosss
ellere dikkatttt delikafadulden
çok geçmiş olsun canım.Kanal tedavısı olan dişim resmen sızlamaya basladı.. hıc bır konuda benım işim rast gıtmez nedense, yuzde 95 tedavıler basarılı olur bu konuda, yuzde 5 ın ıcındeyım, kanal tedavısı basarısız oldu demektır bu da bende.. resmen aklımı oynatacagım, kalpten dolayı diş sorunu yasamamam lazımken yıne dısım sızlıyor su an.. bıktım,usandım,yoruldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?