2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese

Bu arada jenny cananın slmı var şimdi daha iyilermiş kızından ve misafirlerinden vakit bulduğu an sahalara geri dönecek çok özlemiş buraları opuyorumnanaktan

Bizden de çok selam söyle .

Demediler bende sabırlarına şaşırdım :)
Sende bendensin demek ,bende bahtsız bedevilerdenim.

herkeze günaydin,hatunlar hala uyuyonusmu.sevval hanim son msjimdan 10dakka sonra uyudu ve yarim saat önce kalktik kizimla

ay hava cok güzel bugün.kizimla bi hava almaya ciksakmiki.günes var heryer pirilpiril.bakalim öglende iyi olursa belkim bi sahil gezintisi yapariz kizimlan

Arkadaşlar 2 gündür Kemal Çağan geceleri mız mız halde, ağlama yok ama uyumaya çalışıyoda uyuyamıyo kafasını bi o yana bi bu yana çevirip duruyo emziğini iştahla almıyo ağrısı olsa ağlar diyorum ne olabilir bu acep uyuyamadım sabahınanda işe geldim halsiz düştüm yaw Sizin bebeklerde de var mı böyle bir durum?

ayneeeen aynen valla bizde aynıyızz

Gece degil ama gündüz ve aksam böyle oldugu oluyor bazen.böyle halsiz gıbı gelıyo,uykuya gecmekte zorlanıyo vs.sanirim dis etleri kasinmaya basladı artik onun verdigı bi huzursuzluk olabilir die düsünüyorum.cünkü bazen öyle hirsli yumrugunu agzina sokuyoki anlatamam..ee 3aylik olduk nekaldiki 5.aydan sonra disler baslar cikmaya

Çay kahve kolayı kaçırırsam oluyor o bizde ama:uhm:

Gece degil ama gündüz ve aksam böyle oldugu oluyor bazen.böyle halsiz gıbı gelıyo,uykuya gecmekte zorlanıyo vs.sanirim dis etleri kasinmaya basladı artik onun verdigı bi huzursuzluk olabilir die düsünüyorum.cünkü bazen öyle hirsli yumrugunu agzina sokuyoki anlatamam..ee 3aylik olduk nekaldiki 5.aydan sonra disler baslar cikmaya

dün doktora kontrole gittik başındakı o konak denen şeyi birtürlü geçiremediğimi söyledim.alwrjik bir yapıya sahipmişiz öpmek ve yüzüne elimizle sık sık okşamak yasak.bir losyon ve bir krem verdi.2.sürmemde bile epey azaldı.kremi yüzünede sürebilirmişiz.zaman zaman yuzundede cıkıyor kabarıklıklar.elimden geldiğince mama vermeyecekmişim mama inek sütünden olduğu için ve ve Yağız alerjik yapılı olduğu için mama önermedi doymadığını hissedersem 4 aylıkken ek gıdaya başlayacakmısım.çok şükür sütüm var ve doyuyoruz doktorumuzda onayladı kilosuyla.emzirmeye devam dedi.az uyuyan bebek annelerinin dikkatine en fazla 3 saat uyuduğunu söyledim oda pişpişleyerek dedim bana burun damlası verdi rahat nefes alamamasıda uykusunu bölermiş.şimdiden etkisini gördüm diyebilirim 3 saat 4 saate çıktı ben uyanmayınca kendiliğimden uyanıp neden uyanmadı diye kontrol ettim.

birde rota aşısı 3.ay dolmadan yapılıyormus yani kaçırmısım yaptırsam olmazmı dedim koruma sağlamaz dedi bosuna para vermeyin bari dedi.peki ne sekilde koruyabilirim önlem alabilirmiyim diye sordum sen ne yaparsan yap en hijyenik yerlerde sakla ama virüs varsa yine bulasır dedi.en basitinden o virüs suya bulaşır ordan kaparmış.dikkatli olmalıymısım köy yerlerinde hastanelere uzak ve ulaşım zor olduğundan ölümle sonuçlanabiliyormuş ancak şehirlerde bu durum sık rastlanmazmış.bu aşı gununu kaçırdığım için kendimi suçlu hissettim kendi rahatsızlığımdan bebeğimle ilgilenemedimsenağlama

ayneeeen aynen valla bizde aynıyızz
Çay kahve kolayı kaçırırsam oluyor o bizde ama:uhm:
Kahve ve kola içtiğim çok nadirdir ama çay içerim dünde hiç çay içmedim rezene içtim acaba oğlumun canı çay çektiğinden mi öyle yaptı. Çayda çok kaçırmıyorum ama uff bilemedim gitti. Pipisi mi rahatsız ediyo acaba CADIARZU

Yemeye çalışıyo yavrum benim . 3. ayda çocukların siyasetçi yönü gelişiyo galiba iki el birbirine geçmiş dostluk mesajı veriyolar benim kuzuda bu halde

Kuzuna geçmiş olsun konak illaki oluyo galiba. Hangi burun damlasını aldınız bizede dr yazıcaktı unutmuş önceki damlasıda bitti Acep oğlumda 2 gecedir ondan mı huzursuz?
Ratavirüsü aşısınıda ben geçenlerde yazmıştım sana 3. ayı dolmadan yapılıyo diye neyse umarım kuzun kapmaz virüsü Allah esirgesin

tonimer diye bir damla günde 6 defa 2 ser damla.bak mesela şuanda 13:00 den beri uyuyor heleki gundüzleri bu kadar çok uyumazdı kaldıki 11:30 da emzirmiştim en son.düşün yani şuan acıkmış beni doyur diye ağlaması gerekirdi.yavrum meğerse uykuya açmış da haberim yok.bilmiyorum belki denk gelmiştir ama suan uyuyor işe yaradı diye düşünüyorum.

öncelikle bu ne demek istiyorum.site yine kafayi yemis ayni msjimi tekrarlayip durmus.neyse kizimla biraz nefes almaya ciktik.ikimizede cok iyi geldi.hava cok güzel zaten, babasinin yaninda ugradik cok mutlu oldu kuzum. Ilkbahari iple cekiyorum

Canım kıyamam ben ona aman başka sıkıntısı olmasında . Mercimekimde bundan kullanıyodu, gece artıyo bıcırığımın tıkanıklığı zaten herhalde ondandır pipisinden korkuyodum akşam anlarız artık burunmu pipimi..

Yerim ben onu.sevvalde kasimak istiyo anliyom.öncedende elini agzina getiriyodu ama buseferkiler farklı.dis kasiyicimiz var ama biraz büyük.kizima göre olandan edinmem lazim bitane
Asi konusunda bende cok üzgünüm bizim doktorda 3.ayin ya basinda yada ortasinda yapilmaliydi dedi.bizde kacirdik.artik dikkat edicez mecburen.salakligima yaniyim,herseye dikkat ederim bunuda erteliycegim tuttu.
Burun damlasi olarak degil ama bizde tonimer baby sprey kullaniyoruz.o olmasa napardik bilmem.gece bile bazen burnu tikali olunca nasil uyaniyo aglayarak yavrum.

sprey daha kullanışlı olmalı damlayı damlatacam diye canım çıkıyor.birdahakisefere sprey alayam bari bende.

çizgi film izliyosss

ellere dikkatttt delikafadulden
çok şirin bu çocuk ya.ellere çok güldüm

çok geçmiş olsun canım.

kızlar Servan günde iki üç kez sulu yeşil kaka yapıyor.son iki gündür karnı gurul gurul ve gaz sancısı çekiyor.ishal olabilir mi?doktorum daha önce yeşil kaka normal dedi ama bi de su gibi.sanırım karnıda ağrıyor ve çok huzursuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…