kelebeğim dişler kaşınmaya başlamış bizim dr. öyle söyledi diş kaşıyacağı alabilirsiniz die..bak hatta cimcimem dişleirini kaşırken videosunu çektik..
http://www.izlesene.com/video/cocuklar-ada-lena-dis-kasiyo/1254927
Evet canim yenidogdugunda doktorumuz tonimer fizyolajik serum vermisti.ama 2.ayinda spreye gectik.ama spreyide sikarken cok dikkat etmek lazim.ben mesela sikacagim zaman gözlerini mendille falan kapatıyorum.bianda kafasini cevirip gözüne gelebilir Allah korusun.sprey daha kullanışlı olmalı damlayı damlatacam diye canım çıkıyor.birdahakisefere sprey alayam bari bende.
Bizimde cok kez oldu yesilimsi ve sulu kaka.doktor ancak 6-7kez cok sulu yaparsa ishal diyebiliriz dio.sonucda sadece sivi aldiklari icin sulu olmasi normalmis ama tabi insan hep tetikte oluyo. bende cok dikkat ettım nezaman kizimin karni gurulgurulsa ya cok sulu kaka yapiyo yada alttan cok gazi oluyo.bugünde gurul gurul karni.bakalim sonuc ne olacakkızlar Servan günde iki üç kez sulu yeşil kaka yapıyor.son iki gündür karnı gurul gurul ve gaz sancısı çekiyor.ishal olabilir mi?doktorum daha önce yeşil kaka normal dedi ama bi de su gibi.sanırım karnıda ağrıyor ve çok huzursuz
canım çok geçmiş olsunuzun bir ayrılıktan sonra herkese merhaba
nasılda özlemişim ....
nasıl bir sıklıkla girebileceğimi bilmiyorum yine kk ya ama şimdi fırsat bulmuşken daldım hemen
En son yazdığımdan bu yana şöyle değişiklikler oldu - ben daha iyim - safra kesemdeki taş kanala çıktı ve ordan düştü gitti kayboldu - bende rahatladım ancak yememe epey dikkat ediyorum
Ece de iyi - bağırsaklarındaki mikroplar temizlendi şuan gayet normal bir şekilde büyüyo - emme dışında :1shok:
Evet Ece memeyi nerdeyse bırakmak üzere - tam 10 gündür savaş veriyorum- geçen hafta ilaç kullandım ve bana serum takıldı o yüzden bir süre biberonla besledim - bir iki gün sonra emzirmeye başladım - muhtemelen sütümün tadı değişik geldi ve biberon kadar akışkan değildi o yüzden sürekli ağlamaya başladı emzireceğim zaman - hala devam ediyo
ılk günler çok zordu - şimdi biraz daha kolay oluyo - Petrik Nesrinciğimden de aldığım akıllarla ayakta emzirmeye başladım - yırtıyo kendini ağlamaktan ama memeyi yakalayınca susuyo emmeye başlıyo bende oturuyorum - bağırırsa tekrar ayağa kalkıyorum - hiç alışık değilim o pozisyona çünkü ben 3 aydır hep dizlerime koyup emziriyodum ama alışmaya başladım (dizerim kopuyo resmen ağırıdan ayakta emzirirken ) yapacak bişey yok :sinifsinif:
Dün sağlık ocağında bu durumun kız çocuklarında bu dönem normal olduğunu söylediler - pes etmemem gerektiğini ve asla biberonu göstermemem gerektiğini söylediler
Pes etmiyorum ama beni üzen şey Ecenin sadece 5 dk emmesi - 5 dk deli gibi emiyo ve bırakıyo - ya uyuyo ya da ilgilenmiyo daha memeyle - bende doymuyo diye her saat başı emzirmeye uğraşıyorum- kavga ediyoruz savaşıyoruz resmen - tüm günüm böyle geçiyo - tam 10 gün oldu 4 kilo verdim - stres + ayakta emzirme
Umarım geçicidir bu durum....
Şimdi gelelim sevgili arkadaşlarıma - geçmişi okumaya kalkarsam 1 hafta çıkamam işin içinden - biriniz bana kısa bi özet geçer mi - var mı sıradışı bişiler ???
Umarım daha sık girebilirim - dedemi getirdim istanbuldan misafirlik yapacak + Eceye çok güzel bakıyo konuşuyolar devamlı bende sizinle biraz vakit geçirebilirm böylece :)))
hımm kaçırmışım ben onu ama bizdede durumlar aynı sanırım hala nefes almayı tam öğrenemediler heleki emerken bi tıkanıyo ne yapıcamı şaşırıyorumbizimki bazen nefessiz gibi kalıyo sonra hhhhııııııhhhhhhhhh di,ye nefesi topluyo sizdede oluyomu diye sordum tatlım
[
valla sevdi ama hep diyorum her bebek farklı bizimkine ne versen seviyoesra yahya sevdimi minderi bende alsam mı fakiriz bide tek maaşa düştükya sürünüyoz garibimin doğru dürüst oyuncağı yok mafoldumben:roflol::roflol:
bizim bebişlerin hepsi sapık kanımcaaaesra aynı eller bizdede mevcut
yok be güzelim ne hamaratlığı :kedi:senin gbi hamarat kadının yemeklerine fazla dayanamayayıp rejimini bozar mami yakında buraya yazdım işte kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 olurmu olurrr ama erkek güzeli olsun bu sefer mümkünse kaydirigubbakcemile3neyse bende kaçayım bari herkes şimdi neler yapıyor kimbilir en son kadriyenin eşi balinaların çiftleşmesini izliyordu sanırım gece uzun 3. dünya güzeli gelebilir... kaydirigubbakcemile3
canımsın benim bi an önce kurtul şu dertten acil şifalar kuzummmKanal tedavısı olan dişim resmen sızlamaya basladı.. hıc bır konuda benım işim rast gıtmez nedense, yuzde 95 tedavıler basarılı olur bu konuda, yuzde 5 ın ıcındeyım, kanal tedavısı basarısız oldu demektır bu da bende.. resmen aklımı oynatacagım, kalpten dolayı diş sorunu yasamamam lazımken yıne dısım sızlıyor su an.. bıktım,usandım,yoruldum..
bizdede oluyo zaman zaman anı anının tutmuyo işte bu kuzularınArkadaşlar 2 gündür Kemal Çağan geceleri mız mız halde, ağlama yok ama uyumaya çalışıyoda uyuyamıyo kafasını bi o yana bi bu yana çevirip duruyo emziğini iştahla almıyo ağrısı olsa ağlar diyorum ne olabilir bu acep uyuyamadım sabahınanda işe geldim halsiz düştüm yawSizin bebeklerde de var mı böyle bir durum?
geleyim birlikte parçalayalım o angutusanırım rota konusunda doktor kurbanı olduk.çok sinirliyim.3 defa sormama rağmen rotarixin ilk dozunu 4. ayda yaptırmamı söyledi..çok sinirliyim ve çok üzgünüm.bu gün mesayi bitmiş yetişemedim ama pazartesi günü elimden kurtulamaycak
kızlar bi diş çıkarma mevzusudur gidiyor
bebişlerin ağzına ne verirseniz verin alır kaşır emer salya akıtır vs bunları dişe bağlamak çok saçma bence
kaldıki inş diş çıkarmıyolardır çünkü erken diş çıkması sağlıklı birşey değil..
ben yahyanın ağzına bazen serçe parmağımı sokuyorum onu bile emiyor yada damakları ile ısırmaya çalışıyor şu dönemde hepimizin bebişleri aynı reaksiyonu gösteriyor buda emme refleksinden kaynaklanıyor..
hiç heves etmiyorum diş çıkarmasına umarım çıkarmaz her gelişimi zamanında yaşasın meleğim ne erken ne geç..
Evet canim yenidogdugunda doktorumuz tonimer fizyolajik serum vermisti.ama 2.ayinda spreye gectik.ama spreyide sikarken cok dikkat etmek lazim.ben mesela sikacagim zaman gözlerini mendille falan kapatıyorum.bianda kafasini cevirip gözüne gelebilir Allah korusun.sprey daha kullanışlı olmalı damlayı damlatacam diye canım çıkıyor.birdahakisefere sprey alayam bari bende.
Bizimde cok kez oldu yesilimsi ve sulu kaka.doktor ancak 6-7kez cok sulu yaparsa ishal diyebiliriz dio.sonucda sadece sivi aldiklari icin sulu olmasi normalmis ama tabi insan hep tetikte oluyo. bende cok dikkat ettım nezaman kizimin karni gurulgurulsa ya cok sulu kaka yapiyo yada alttan cok gazi oluyo.bugünde gurul gurul karni.bakalim sonuc ne olacakkızlar Servan günde iki üç kez sulu yeşil kaka yapıyor.son iki gündür karnı gurul gurul ve gaz sancısı çekiyor.ishal olabilir mi?doktorum daha önce yeşil kaka normal dedi ama bi de su gibi.sanırım karnıda ağrıyor ve çok huzursuz
canım bende doktor söylemedikçe hayatta aklıma gelmezdi üçüncü ayında diş.yoksa ben de çok iyi bilirim bebeklerin bu dönemlerinde dünyayı nesneleri ağızlarıyla tanımaya başladıklarını.elini ağzına götürdüğü için diş çıkarıyor demedim.kızlar bi diş çıkarma mevzusudur gidiyor
bebişlerin ağzına ne verirseniz verin alır kaşır emer salya akıtır vs bunları dişe bağlamak çok saçma bence
ben yahyanın ağzına bazen serçe parmağımı sokuyorum onu bile emiyor yada damakları ile ısırmaya çalışıyor şu dönemde hepimizin bebişleri aynı reaksiyonu gösteriyor buda emme refleksinden kaynaklanıyor..
hiç heves etmiyorum diş çıkarmasına umarım çıkarmaz her gelişimi zamanında yaşasın meleğim ne erken ne geç..
TAZEEE yok kac gundur((
neyse bende kaçayım bari herkes şimdi neler yapıyor kimbilir en son kadriyenin eşi balinaların çiftleşmesini izliyordu sanırım gece uzun 3. dünya güzeli gelebilir... kaydirigubbakcemile3
sprey daha kullanışlı olmalı damlayı damlatacam diye canım çıkıyor.birdahakisefere sprey alayam bari bende.
sanırım rota konusunda doktor kurbanı olduk.çok sinirliyim.3 defa sormama rağmen rotarixin ilk dozunu 4. ayda yaptırmamı söyledi..çok sinirliyim ve çok üzgünüm.bu gün mesayi bitmiş yetişemedim ama pazartesi günü elimden kurtulamaycak
kızlar bi diş çıkarma mevzusudur gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?