canancımm tasın yok olmasına çok sevindim ama bu safra isi çok sakat sen tekrar dr agitmeyecekmisin safra kesende baska tas yokmuu? soyle diyim safra birkere tas uretmeye baslarsa safra duvarı hastalıklı demekmis tekrar tekrar uretirmis hayati bir organ olmadıgı içinde alınması gerekmis bana soylenen bu dr tarafından ben ameliyatı oldum çok sukur su an iyiyim garip geliyor bir organımın eksilmis olmaıs onun dısında iyiyim, ihmal etme sayet kontrole vs cagırdılarsa aman
sut cc leri konusu
arkadaslar bebekler emip uyuyorsa aglamıyorsa ve duzenli kilo alıyorsa cc lere niye takıldınız bukadar, onemli olan kilo alımı ve huzurlu olmaları her bebek farklıdır tıpkı insanlar gibi kimi az yer kilo alır kimi çok yer almaz
canancım banada safra kesesinden sonra gittikten sonra yani hazımsılık vs olur bir sure dendi su an gayet iyiyim ama sanki azıcık yedigimde midem dolmus gibi oluyor az sık yemege calısıyorumki bu en saglıklı yasam sekli yani zararı yok kiloda verdiri bana hani budurumdan sikayetci degilim daha iyi kendimi kaybetip çok yemem yani ama baska sıkıntılıarı olanlar varmı safara alındıktan sonrabilmiyorum
takibini duzenli yaptır aman sonucta birtek tasmı vardı yani sende o da gitti mi yani?
sadece minoset içmiştim canancım. ama benimkinin emme problemi hastalık öncesine dayanıyor. zaten o yüzden bitkin düşüp bu virüse teslim oldum ya.... sürekli kızı emzireceğim diye uykusuz kaldım. bi işe de yaramıyordu zaten kız 5 dak dan fazla emmiyordu.
yeterli kiloyu alsaydı zaten takılmazdım ki cc lere. ilk 2 ay 1er kilo alan ceren 3.ay sadece 700gr almış. oysa en az 800gr almalıydı. sinan da kızıyor bana çok "kafayı yedin sen, kız işemeden önce tartsak zaten 100gr fazla çıkardı" diyor. ben gidememiştim bu kez doktor kontrolüne... 5680gr olmuş. az değil mi? bana gayet iyi görünüyor kilosu ama normalden az mı acaba diye de biraz daha özen göstermek istiyroum beslemeye.
canancımne zaman istersen arayabilirsin ama ben seni arayamıyorum çunku bende hiçbir numaran yok ben bunu dedigimde beni arıyorsun hemen sagol ama ben seni arayamıyorum bilgine yani yoksa saglıgını merak etmistim gunlerdir senden ses çıkmayınca ama arayacak bir numara olmadıgı için elimde arayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?