Oy tazemm kiyamam ben sana, tibet uyudu mu bende gicik oluyorum..
merak etmeye baslamisim seni..bi de osledim:kedi:
ben kilolarimla cok mutluyum bikerem,oh bingil bingilim, balina etiyim, yurudum mu dot ayri gobek ayri sallaniyor...yapistilar bana ne benim onlari ne onlarin beni birakasi var, bis ayrilamayiss....
Taze sen de hoşgeldin..özletiyon kendini..geçmiş olsun sana da..
sağol bebeem, ben de sizi özledim. arada okudum ama 2 gündür giremedim.
kocalar yoruluyor ok, benimki zaten uykuya düşkün, gözler biraz ağırlaştı mı yatacak yer arıyor, git bir yüzünü yıka değil mi? horlaya horlaya uyuyor. uyansın diye biraz sarsarak üstünü örteyim dedim, uyanıp üstünün örtülmesine yardımcı oldu, kaseyi iyice yerleştirdi, sağol aşıkm dedi. Ama ben iyice gıcık oldum. Yarın da kaynanam"gil" geliyo görümcemle... Doruk gene kıvrana kıvrana uyumaya çalıştı yavrum... kucağımda hoplata hoplata rahatlatmaya çalışıyorum ben, Onur uykulu gözlerle bana bakıyor mafoldumben
kim zayıflıyo ? geçmişe dönemicem valla... kaynanamlar sabah 6 - 7 gibi geliyolar, ben de yatıcam birazdan
.
insan ciddden gicik oluyo ne diyim cok haklisin, bugun bisede misafir gelicekti, pasam guzellik uykusuna yatti hazirlik yapilirken, onlar gidince erkenden de yatmaya gitti butun gun yoruldu tabi, temizlik, kek borek yapimi, cocuk bakimi, servis falan, aman dedim gec kaldin..
Normalde çok uyuyan, uyumayı seven bi insan değilim. Bİraz fazla uyusam, neler kaçırdım acaba, diye düşünürüm. Onur da bulduğu her boşlukta uyumayı tercih edenlerdendi, ilk yıl beni gıcık ediyordu. Cumartesi gündüz uyunur mu? O uyuyordu. Neyse artık eskisi gibi değil. Ama Tibet de pek fenaymış!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?