2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gaz + nezle + haftada 3 posta misafir = nete girememek, yorgunluk, bel ağrısı, sırt ağrısı

ilaveten

Onur'un sürekli uyuması = sinir - stres, kocaya gıcık olma

nazan,cerenin maşallahı var, ne kadar şeker olmuş... kiloya takılma, 100 gr ın ne önemi var gerçekten...

Oy tazemm kiyamam ben sana, tibet uyudu mu bende gicik oluyorum..
merak etmeye baslamisim seni..bi de osledim:kedi:

nazancimceren baya buyumus, simasi daha farkli cikmis bu fotolarda..bencede eger aglamiyorsa, huzursuz degilse sutun yetiyordur, birde kilo kadar boy artisida onemli, yanilmiyorsam boyu gayet iyiydi..

kilolarini veren tum hatunlar size gicik oldum biliyunus muu???

ben kilolarimla cok mutluyum bikerem,oh bingil bingilim, balina etiyim, yurudum mu dot ayri gobek ayri sallaniyor...yapistilar bana ne benim onlari ne onlarin beni birakasi var, bis ayrilamayiss....

Oy tazemm kiyamam ben sana, tibet uyudu mu bende gicik oluyorum..
merak etmeye baslamisim seni..bi de osledim:kedi:

sağol bebeem, ben de sizi özledim. arada okudum ama 2 gündür giremedim.
kocalar yoruluyor ok, benimki zaten uykuya düşkün, gözler biraz ağırlaştı mı yatacak yer arıyor, git bir yüzünü yıka değil mi? horlaya horlaya uyuyor. uyansın diye biraz sarsarak üstünü örteyim dedim, uyanıp üstünün örtülmesine yardımcı oldu, kaseyi iyice yerleştirdi, sağol aşıkm dedi. Ama ben iyice gıcık oldum. Yarın da kaynanam"gil" geliyo görümcemle... Doruk gene kıvrana kıvrana uyumaya çalıştı yavrum... kucağımda hoplata hoplata rahatlatmaya çalışıyorum ben, Onur uykulu gözlerle bana bakıyor mafoldumben

ben kilolarimla cok mutluyum bikerem,oh bingil bingilim, balina etiyim, yurudum mu dot ayri gobek ayri sallaniyor...yapistilar bana ne benim onlari ne onlarin beni birakasi var, bis ayrilamayiss....

kim zayıflıyo ? geçmişe dönemicem valla... kaynanamlar sabah 6 - 7 gibi geliyolar, ben de yatıcam birazdan

Taze sen de hoşgeldin..özletiyon kendini..geçmiş olsun sana da..

sağol seçil, hoş buldum.

insan ciddden gicik oluyo ne diyim cok haklisin, bugun bisede misafir gelicekti, pasam guzellik uykusuna yatti hazirlik yapilirken, onlar gidince erkenden de yatmaya gitti butun gun yoruldu tabi, temizlik, kek borek yapimi, cocuk bakimi, servis falan, aman dedim gec kaldin..

kim zayıflıyo ? geçmişe dönemicem valla... kaynanamlar sabah 6 - 7 gibi geliyolar, ben de yatıcam birazdan

.

ozet gecicektim yatmissin(
gicik olduklarimin listesi; kilo verme sirasina gore; minis, baby, canan, helin,buket..bunlar aklimda kalanlar daha varmi bakiimm CADIARZUkaydirigubbakcemile:hulya:..

Normalde çok uyuyan, uyumayı seven bi insan değilim. Bİraz fazla uyusam, neler kaçırdım acaba, diye düşünürüm. Onur da bulduğu her boşlukta uyumayı tercih edenlerdendi, ilk yıl beni gıcık ediyordu. Cumartesi gündüz uyunur mu? O uyuyordu. Neyse artık eskisi gibi değil. Ama Tibet de pek fenaymış!!

esra geçmiş olsun.iyi olmana sevindim.

cerene de maşallah nazan.aşı konusuna gelince 2. aydan beri hep soruyorum doktora,aşıyı atlamadı vakti konusunda benim tereddütlerim oluştu.ama son aldığım bilgiler ışığında yaptırabileceğime karar verdim.800 cc süt bizim bir günde üretebileceğimiz süt miktarıydı.tabi bireysel farklılıklar olabilir.

iste isin ilginci bu boyle degildi, bi haller oldu, yayma moduna gecti son zamanlar, du bakalimlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…