2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bireysel farklılığını yerim senin opuyorumnanaktan

Doruk'u yüzüstü yatırdım, secde pozisyonunda. Kafa yana dönük ama aklım onda. Karnına da sıcak su koydum, mışıl mışıl uyuor.

taze özledim seni bee.yarın büyük gün desene.hikayelerini bekliyorum.korkma yüzüstü bişe olmaz.artık büyüdüler.ben de yatırıyordum öyle.anca öyle uyuyordu.sana soracaklarım var? bi ara sorarım

nazan maşallah cerene güzelleşiyo gün geçtikce evet babya benziyo çok bahtı güzel olsun inşallah ..o yeleğe bayıldım çok güzel...tavşanlı tulumun beyzı var bizde çok yakışıyo eylül' e de aynı ceren gibi...

geçmiş olsun tatlım allah acil şifa versin bir an önce kurtulasın diş acısından
geçmişler olsun canancım merak ediyoduk bizde seni biran önce toplanır inşallah ececik
katılıyorum
benim vucuttada yemek yoksa süt yok
banane...
ben hiç bilmiyorum kaç cc çıktığını
berat 3. ayda 600 gr aldı :1shok:
maşallah ama cidden tam baba

Aynen şevvalide erkege benzetiyolar kiz deyince toparlamak bağbinda hee bunun arkasi erkek ondan didimdi diolar :))
gaz + nezle + haftada 3 posta misafir = nete girememek, yorgunluk, bel ağrısı, sırt ağrısı

ilaveten

Onur'un sürekli uyuması = sinir - stres, kocaya gıcık olma
İsin baya zormus be burcum.ama su onura kizma konusunda seni cok iyi anliyorum,hakanda böle yaptiginda cildiriyorum
kilolarini veren tum hatunlar size gicik oldum biliyunus muu???

Ama ama ama ben senin gibi fit hamile kalmadim nurdan hanim.79-80le hamile kaldim 93le doguma girdim.böle olacagim hic aklima gelmezdi.neyseki suan 75im ama vermen gereken enaz 10kiln daha var bilüyün mü?

1 günde göğüslerimizden çıkan süt miktarı o kadar hatta bi, kadın sağarak 1 litreye ulaştığını yazmıştı. Hepsini emmek durumunda da değiller. Perşembeleri izinliyim hem emzirebildim hemde sağdım sütümü e doymadım diye ağlamadıda ufaklık demekki hepsini içmiyolar annesi.

canım 2 göğsün birden sağılması gerekiyormuş hatta emzirirken eşit dakikalarda verin diyolar iki göğsüde çünkü boş olan göğüs dolarmış.

Oğlumda 2 gün almadı ağlamaktan helak oldum yinede denedim şükür sonunda aldı pes etme sakın
Çok güsel bi kıs annesi maşallah ona

göğüsleri sağmanın süt üretimine olan etkisi ve önemi üzerinde duran diğer arkadaşımız BURKO idi canım.
aynen canım benimde sütüm yetmiyodumama takviye ediyorduk sağma makinası alıp sağdıktan sonra arttı cok şükür 2. aydan sonrada mamayı kestik...çok etkisi var bencede
aynen ya okadar da erkeğe benzemiyo bence saçlarımız çok kız-sa die böyle diyolar sinir ediyolar arkasıda erkekmiş hemende erkek gb kız diyolar bi kerem benim kızım kız gb kız....
ayneeen bende evlen alırsın yok cocuk yap alrsın gene yok 11 kilo aldım 6 sı doğumdan sonraki ilk hafta gtti sezeryan olmama ragmen su 5 kiloda gitmesin die elimden geleni yapıyorum yoksa hemen oda gitcekk.
ekmek arası tahin helva yiyiyorumm yaaaaa
bizimde aklımıza gelmezdi ama dr. 3.ayda kaşınma başlar ne zaman cıkacağı belli olmaz illada kaşınıyo die hemen çıkacakta değil diş çıkarmakta kolay değil zaten ayrıca erken olması bilindiği gb kötüde değilmiş anne ne zaman çıkardıysa o zaman çıkarırmışş ve gelişimine göreymişş
canım doktorun söylediğiyle gidiyoruz zaten yoksa kafamıza göre değil yoksa bizimde aklımıza gelmezdi sağlıkları ii olsunda ne zaman çıkarırlarsa kimi .3.4. ayda kimide 8. ayda çıkarırmışş
diş mi çıkarıyor kızın.benim doktorumda üç aylık kontrolünde diş çıkarıyor dedi ama diş göremiyorum şimdilik.

evet canım bizimkide dişler kaşınmaya başlamış artık dedi ama hemen çıkmazmışş zatenn

hanımlar, 70 günlük bir oğlum var.ayda 1 kilo aldı hep ve uzun süre emirdi,ama son günlerde 4 dakika kadar zor emiyor.biliyorum doymasa ağlardı ama içime sinmiyor işte,zorladığımda da öğürüyor.sizin bebeklerde öğlemi?

bende seni kıskandırayım osaman ben 18 kg aldım hepsi gitti .. ne olcak simdi :) verecek bişi kalmadı .. eksilere oynayayım bari vakit gecsin
çok kıskandım çok seni :1hug:.pervin keşke bende eksilere oynasam.daha vermem gereken kilolar var.şimdi verme hızım yavaşladı.almaktan çok korkuyordum ama çok şükür emzirme dönemimde almadım şimdilik.

Normal emen bir bebek 5 dk kada göğsün %90 ını boşaltabiliyomuş.

artık bundan sonra öle uzun emmeler olmuyo benim kızımda aynı burda topikteki arkadaşların bebkleride aynı durumda ..yani bu durum normal..dr da normal diyo...daha hzılı çkiyo önceden durup durup çekerdi şimdi hızlı çekiyo ve doyuyo.gelişimi normalse sorun etme...bende başta sorun etmiştim budurumu neden böle diye zola vermiştim zorla verdiğimi kustu..yani ihtyiycı olanı alıyo zaten....

sağolun arkadaşlar,çok üzülmüştüm emmiycek,bırakıcak diye.ilk bebek olunca,hem çok kaygılı ,hemde acemi oluyor insan. iyiki varsınız.

Benimki de artık daha ksa süreli 5-10dk arası ve 2,5 saat aralıklarla emiyor. Daha doktora götürmedim ama gelişimi iyi gibi. Nerden biliyorum, giysileri artık küçük gelmeye başladı benim süt danama. Ayrıca bazen damarı tutuyor, memeyi almıyor aç olmasına rağmen ayakta gezerken memeyi verip, sonradan oturuyorum ben de.

Canan ve Esrako ikiniz de hoşgeldiniz ve ikinize de geçmiş olsun. Allah bir daha çektirmesin

Nazan bu cclere fazla takılırsan olan sütünü de kaçıracaksınlmaz:Sen istediği zaman emzir, kalanı da sağ, at dolaba. Boşver hesap yapmayı

Emme konusunu ben dün denedim. Ortalama 2 saatte bir emziriyorum. Dün 2 saat geçtikten sonra emzirmedim, Buse uzun uyudu biraz. Ben de sağdım. 90-100 cc çıktı. Buse bir memeyi yaklaşık 5 dakika ciddi ciddi emiyor ve bitiriyor sütü. Bittiğini anlamak benim için kolay çünkü süt varsa silikonun içi dolu oluyor. Süt bitince ucu boşalıyor ve Buse kafasını sağa sola çevirerek "ıh! hıh" gibi sesler çıkarıyor heyecanlı heyecanlı. Bu durumda o 90-100 ccyi beş dakikada içiyor demektir. Rahat olun

Tazem özlettin kendiniopuyorumnanaktanYazık Dorukçuğa:gitme:Biz başlarda çok uğraştık gaz sancılarıyla. ıyi bilirim nasıl çaresiz bırakır insanı. Umarım çabuk atlatırsınız

Kocaya gıcık olma konusuna gelince; kırk yıl düşünsem bunu yaşayacağım aklıma gelmezdi. Ben uyutmaya çalışırken arkamdan horultular geldi mi orada uyuyanın sevdiğim adam olduğunu unutuyorum gerçekten. Yabancılaşıyorum:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…