2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esrakooo canım cok gecmiş olsun ii olmana cok ama cok sevindim canım..ece beyazlıgını babasının tarafından dedesinden ve dede sulalesinden almıs benlik pek bisey yok yani sende gordun zaten :)

nazancım acıkcası ben kac cc emio hic bilmiorum merakta etmedim 2 saattee bir acıkıo kendi memeyi bırakana kadar emsiriorum bazen tek meme bazense iki memeyide emio oyle doyuyo sut durumuna baglı yani..

rota asısının adı rotarix - yani markası rotarix- 2 ser ay arayla 3 doz yapılıo

jenny cok gecmiş olsun simdi ii olmanısa cok sevindim

daha kısa süreli emmeye başladılar artık FASULYEKO. biz de günlerdir bunun tartışmasını yapıyoruz zaten. herkesin durumu hemen hemen aynı. tüm bebekler eskiden yarım saat emerken ESRAKOnun hariç genelde artık 5 dak emiyorlar. ESRAKOnun ece de gerçi keyiften duruyormuş memede o kadar saat. o da faal olarak 5-10 dak emiyormuş. bi de aylık kilo alımı 4.aydan itibaren hız kesecekmiş. benimki 3.ayda kesti hızı ne yapayım, ben elimden geleni yaptım.

bebekler eger ayda 500 ve ustu alıolarsa o kilo aldıklarını ve aldıkları kilonun normal oldugunu gosterirmiş. bebegin ayından iri veya kucuk gorunmesi ii bişey deilmis yani topaç gibi olmasıda ovunulecek bi durum deil onemli olan saglıklı olması ve gelisiminin normal olması..

erken dis cıkarmakta ii deil eceninde disleri kasınıo aama buaylarda zaten kasınırmıs hemen disi cıkcak die bisey yok salyalanmaları o sebepten

GYPSY yahyanın laptoplu fotosunu yeni gördüm. alem kadınsın valla. nasıl poz verdirmiş bebeye. yahya da yavrum iyi rol kesmiş. canım benim pek tatlı.

benimki heray 750 750 alıo hicta az demedi dr hatta burdaki drumus bile cok gusel dedi niye cocukları tombul tombul yapmaya calısıonuski anlamadım

gypsyesrammm yahyanın fotoları harika otesi soyliycek laf bulamadıgımdan yorum yapmıorum basen

benim kızım hic yarım saat yada 1 saat emmedi dogdugundan beri max 15 dk emer ..gecede oyle 2 saate uyandırmam nezaman acıkırsa uyanıo zaten uykusundada emmio

aftabru neden cerenin yemedigini dusunuosun masallah nerdeyse yarım saatte bir emsiriosun cocugu ac kalsa durmaz ve mutlu olmaz

kızım bu ay sadece 500 gr almış doktor akşamları mamaya başlattı çok üzüldüm 3500 gram doğmuştu 3 ay sonunda 5950 gram oldu normal mi?
sizinkiler kaç kilo oldular

bizimki 3400 doğmuştu su anda yani 3 ayın sonunda 6140gr dr bişey demedi zaten 600 gr falan aldoı mama falan başlanmadı
kızlar fazlamı alması gerekiyodu telaşlanmamız gerekiyor mu
biz dru değiştirdik bende normaldir diye sormadımaçıkcası
siz böyle dedikçe bende telaşlandım şimdi :uhm:

çok haklısın BABY, dedim ya ben de kınardım böle anne tiplerini ama insanın başına gelince değişiveriyor işte. yoksa ben kızımın kilosundan çok memnunum. hiç zayıf durmuyor zaten çok sağlıklı görünüyor. ben sadece artık emmeyi bırakmasından endişe ettim. az kilo almasını kısa süreli emmesine bağladım. yoksa tombiş bebek istemiyorum, taşıyamam ben bi kere çooook güçsüzümdür.

butun bebeklerin gelisimi kilo alım hızı boyu vs genetik olarak farklı bence birbirinisle kıyaslayıp paniklemeyin . drunus ne diosa ona gore hareket etmek en iisi

berat 2 saate ancak istiyor açıkcası emziği kabul etmeyip mızırdanıyorsa acıktığını anlıyorum ve en fazla 5 dk emiyor çoğu zaman 3 dk
gece ise kaldırmıyorum acıktığında ahh aaa uhh gibi sesler çıkarıyor acıktığını anlıyorum emziriyorum ki gene 2-3 dk uyuyor hiçbir zaman özel kaldırp emzirmedim ilk başlar hariç sarılık olmasın diye

senağlama benneyaptımki

ilk iki ay hep yarım saat emen bebeğim birden bire sadece 5 dakika emmeye başladı diye biraz kaygılanmam üzerine de bu ay diğer aylara göre yaklaşık yarım kilo az almış olması üzerine burada bu kaygmı sizlerle paylam ve sizdeki durumu sormam galiba yanlış anlaşıldı. pek çok arkadaşımızın da aynı şeyleri yaşıyor olduğunu duymak beni rahatlattı. belki de bu topiğin en sevdiğim yani budur. yani ben cerenin çok zayıf olduğunu düşünmüyorum. tombik olmasını da istemiyorum. sadece bu durumun normal olup olmadığını anlamaya çalıştım ve normal olduğunu gördüm. yanlış anlamayıp endişemi paylaşan tüm arkadaşlara da teşekkür ediyorum.

bu hafta fazla fazla emziriyorum hatta ece benim yüzümden kusuyor o derece yani eğer 1 haftada 200-250 gram alırsa doktor mamayı bıraktıracak yoksa sütüm var yani
bir de çok hareketli eller dursa ayaklar oynuyor geceleri de geç uyuyor uyusa erken daha çok kilo alır belki

iyi o zaman bende psikolojimi bozmayayım fazla olmadı doktoru değiştireceğim
ee bu ay az kilo hemen mama olmazki ama her ay farklı kilo alabilir değil mi

az uyuyorsa ondan da olabilir canım. zorla emzirme. zorla emilen süt mutlaka çıkıyor. bundan sonra haftada 200-250 alamazlar ama canım ya.... ilk 3 ay hızlı kilo alınıyormuş sadece. senin kızın kilosu gayet iyi, üzülme bence.

bugün istanbulda hava süperdi. sanki yaz gibiydi. biz lokale gittik (hani şu kızlarla buluştuğumuz yer) 7 saat ordaydık. açık hava cereni çok yoruyor. iyi uyuyor gezdikten sonra. saat 8 de uyudu, bakalım kaçta uyanacak?

doktor 700 grama az dememiştir umarım
sen mama veriyor musun

benim kızım hic yarım saat yada 1 saat emmedi dogdugundan beri max 15 dk emer ..gecede oyle 2 saate uyandırmam nezaman acıkırsa uyanıo zaten uykusundada emmio

kızlar yusuf beyde aynı durumda 5 -10 dk içinde 100ml mama içiyor ve bırakıyor bende endişelenmeye başlamıştım ama emme olayında yaşdıklarınızın aynsını bizde mamada yaşıyoruz demekki bu ay böyle oluyor ..önemli olan düzenli gelişmeleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…