seni çok iyi anlıyorum, benimki bu ay sadece 700gr almış diye ben de üzüldüm. ama önemli olan sağlıklı olması diye avuttum kendimi. seninki yine iyi benimki 5680 grda hala....
doktor 700 grama az dememiştir umarım
sen mama veriyor musun
kızım bu ay sadece 500 gr almış doktor akşamları mamaya başlattı çok üzüldüm 3500 gram doğmuştu 3 ay sonunda 5950 gram oldu normal mi?
sizinkiler kaç kilo oldular
bizimki 3400 doğmuştu su anda yani 3 ayın sonunda 6140gr dr bişey demedi zaten 600 gr falan aldoı mama falan başlanmadı
kızlar fazlamı alması gerekiyodu telaşlanmamız gerekiyor mu
biz dru değiştirdik bende normaldir diye sormadımaçıkcası
siz böyle dedikçe bende telaşlandım şimdi :uhm:
bu hafta fazla fazla emziriyorum hatta ece benim yüzümden kusuyor o derece yani eğer 1 haftada 200-250 gram alırsa doktor mamayı bıraktıracak yoksa sütüm var yani
bir de çok hareketli eller dursa ayaklar oynuyor geceleri de geç uyuyor uyusa erken daha çok kilo alır belki
daha kısa süreli emmeye başladılar artık FASULYEKO. biz de günlerdir bunun tartışmasını yapıyoruz zaten. herkesin durumu hemen hemen aynı. tüm bebekler eskiden yarım saat emerken ESRAKOnun hariç genelde artık 5 dak emiyorlar. ESRAKOnun ece de gerçi keyiften duruyormuş memede o kadar saat. o da faal olarak 5-10 dak emiyormuş. bi de aylık kilo alımı 4.aydan itibaren hız kesecekmiş. benimki 3.ayda kesti hızı ne yapayım, ben elimden geleni yaptım.
doktor 700 grama az dememiştir umarım
sen mama veriyor musun
benim kızım hic yarım saat yada 1 saat emmedi dogdugundan beri max 15 dk emer ..gecede oyle 2 saate uyandırmam nezaman acıkırsa uyanıo zaten uykusundada emmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?