bugün istanbulda hava süperdi. sanki yaz gibiydi. biz lokale gittik (hani şu kızlarla buluştuğumuz yer) 7 saat ordaydık. açık hava cereni çok yoruyor. iyi uyuyor gezdikten sonra. saat 8 de uyudu, bakalım kaçta uyanacak?
bide bazen sut yarar bazen yaramaz.. kiminin sutu yaglı olur cocuk kilo alır yani herkesin herseyi farklı..
senağlama benneyaptımki
ilk iki ay hep yarım saat emen bebeğim birden bire sadece 5 dakika emmeye başladı diye biraz kaygılanmam üzerine de bu ay diğer aylara göre yaklaşık yarım kilo az almış olması üzerine burada bu kaygmı sizlerle paylam ve sizdeki durumu sormam galiba yanlış anlaşıldı. pek çok arkadaşımızın da aynı şeyleri yaşıyor olduğunu duymak beni rahatlattı. belki de bu topiğin en sevdiğim yani budur. yani ben cerenin çok zayıf olduğunu düşünmüyorum. tombik olmasını da istemiyorum. sadece bu durumun normal olup olmadığını anlamaya çalıştım ve normal olduğunu gördüm. yanlış anlamayıp endişemi paylaşan tüm arkadaşlara da teşekkür ediyorum.
gecmis olsun diyen herkese çok çok tesekkurler arkadaslar
geldim evimdeyim çok sukur atlattım bunuda
sezaryanlar dahil 6. operasyonumdu bu artık sıkıldım ama insallah son olur uzunca bir zaman insallah, surekli aynı tablo yasanıyor sanki benhastanede yatıyorum es dost geliyor ziyarete surekli geçmis olsun telefonları ben hep hasta falan sanki oyle bir hissekapıldım ki gercek olan bu en son geçen sene ekimde ameliyat oldum sonra agustosta malum dogum simdi kasım da yine ameliyat uçuncu aneztezimi aldım neyse,
ameliyat guzel geçti ilk gun biraz agrım oldu kapalı ameliyat falan ama içeri verilen gaz yuzunden çok agrım oldu sezaryandan daha zordu ilk gece diyebilirim yani ki kesik kuçuk du bunda,
gelelim ece naptı konusua:) gunler ondcene sitrese girdim biryandan alah yardım eder modundaydım inanıyordum guzel olcak ama yinede endiseli idim hastaneye de goturcez ece yi diye konusmustuk ailecek hastaneden izinler aldık falan ama ibo karar degistirdi herkes yok grip olur yok enfeksiyon kafasını karıstırmıs asla istemiyorum getirmek ben gidip tum gece gerekirse omzumda uyuturum diyerek aksam eve gitti benim yanımdada harika gorumcem vardı hatırlayanlarınzı varsa o kaldı, bu arada tum gun mama emip ayakta sallanarak uyumus mamayı once almak istememis garip garip bakmıs içirenkisiye ama sonra aksamustune dogru alısmıs daha rahat almıs hatta annem kayınvaldem gorumcem uçu baktı bir ara o ayakta uyurken cay keyfi bile yapmıslar foto mak aramıslar resmetmek bana gostermek için makina benim yanımda idi:)) yani iste alah yardım ediyorr çok sukur
aksamda 11 de uyumus 5 e kadar tabi mama etkisi inanmadım bunada, v s ben eve geldim ilk an yine emziremedim agrım vardı aksamustu emzirdim memenin tadını tekrar aldıktan sonra bir aara yine mama verin agrım var dedim ama mamaya çok agladı istemedi tamam dedim aglatmayın emzireyim vs neyse simdi iki gundur babasınnı omzunda uyamayı ogrendi annemin ayagında biraz rahatladım vesile oldu sanki insallah boyle devam eder, biraz kendimi sokaklara atma sansım olur belki,
arkadaşlar bende göbek fıtığı çıktı hamilelikte olmuş sanırım moralim bozuk göbek deliğimde sorun var eğer 3 ayda düzelmezse operasyon geçireceğim
iyi o zaman bende psikolojimi bozmayayım fazla olmadı doktoru değiştireceğim
ee bu ay az kilo hemen mama olmazki ama her ay farklı kilo alabilir değil mi[/QUObencede takılma o kadar sağlığı yerinde ya önemli olan bu
bazı bebek 7 kg olur bazısı 6 bazısı 5 bence genetik faktörlerde önemli
inşallah düzelir geçmiş olsun. topiktekilere neler oluyor bebeklere maşallahh derken annelerine nazar değdi sanırımmm
evrimmm napıosun asagıda takılı kaldın
derya anne sutu hemen hazmedilip midede erio ama mama cok tok tutuyo yusufun 4 saatte beslenmesi gayet normal. bisim arkasasın oglu mama yiyo aksam 10da yiyo sabaha kadar uyanmıo
Gecmıs olsun.. Allah yardımcın olsun.. ınsallahh gerek kalmaz da agzınızın tadı bozulmaz..arkadaşlar bende göbek fıtığı çıktı hamilelikte olmuş sanırım moralim bozuk göbek deliğimde sorun var eğer 3 ayda düzelmezse operasyon geçireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?