2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

o süper
bizde florya sosyal tesisine gittik ibb nin çok kalabalıktı herkesin elinde puset vardı tüm bebekler sokaktaydı ve deniz havası aldılar

bide bazen sut yarar bazen yaramaz.. kiminin sutu yaglı olur cocuk kilo alır yani herkesin herseyi farklı..

tüm bebeklere süt et olsun kan olsun inş

elbette kaygılanacağız Nazan neden acaba bişeymi oldu ama burdaki birçok kişinin aynı şeyleri yaşaması rahatlamamıza sebeb oldun yoksa bende aynı drumdaydım yine sizin bebeklr 2.5 satte bir emiyormuş Yusuf bey 4 saat 5 saatte bir 100ml zor yiyor artık 80 -90 arasında yiyor..yanlış anlaşılacak bir şey yokki bunda ..Cerende çok iyi benc ekafanı takma rahat ol....lmazpuyorumnanaktan

derya anne sutu hemen hazmedilip midede erio ama mama cok tok tutuyo yusufun 4 saatte beslenmesi gayet normal. bisim arkasasın oglu mama yiyo aksam 10da yiyo sabaha kadar uyanmıo

geçmiş olsun canım

arkadaşlar bende göbek fıtığı çıktı hamilelikte olmuş sanırım moralim bozuk göbek deliğimde sorun var eğer 3 ayda düzelmezse operasyon geçireceğim

pervin kızınla çok güzel çıkmışsın..şu kilo verme durumunda süper yani bende 18 kilo aldım ama 10 kilosunu verdim gerisi duruyor diyet yapmak zorunda kaldım kafamçokkarıştı..yaşın çok etkisi varmış kilo çok zor gidiyor:gitme:.....bu arada helini sibelide terruk ediyorum bakım topiğimiz bunun için boş kilolar gidince kimse ilgilenmek istemiyor ..a.s

arkadaşlar bende göbek fıtığı çıktı hamilelikte olmuş sanırım moralim bozuk göbek deliğimde sorun var eğer 3 ayda düzelmezse operasyon geçireceğim

inşallah düzelir geçmiş olsun. topiktekilere neler oluyor bebeklere maşallahh derken annelerine nazar değdi sanırımmm

ben avatarıma resim yüklerken dosyanın yüklenmesinde hata oluştu yazıyor neden olmuyor bende oğlumun resmini koymak istiorum yardım edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…