2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de ceren uyurken bi film izlesem mi acaba? inşallah filimi bitirmeme izin verir. benim gibi bir filmkolik uzun zamandır film izleyemedi.... açık hava çarptı bugün onu belki 12 ye kadar uyur. hadi ben kaçtım.

taze doruk beye geçmiş olsun gaz için nurseyi tek geçerim uykusunuda düzene sokuyor bebeğin iki gündür tekrara nursey vermeye başladım çok şükür rahatladık ...eşler hep aynı durumda demekki bizimki kucağında bile 5 dk tutuyor hemen ağlayınca annesi nerdesin çabuk koş diyor uykuda aynı horul horul uyuyor sabahta kakıp çocuk bu gece hiç kalkmadı diyor halbuki kaç posta yataktan kalkmışımdır haberi bile yok........

arkadaşlar bende göbek fıtığı çıktı hamilelikte olmuş sanırım moralim bozuk göbek deliğimde sorun var eğer 3 ayda düzelmezse operasyon geçireceğim
geçmiş olsun canım inşallah gerek kalmaz opeasyona
kilolar fazlasıyla duruyo ama beceremiyorum ben ya hem bebek hem ev hem misafirler onlar gidiyo kalan mamalar bana kalıyocokacimcoook

oglum kucagımda, tv da transformes izliyor akannehir

bizimde kocamız açtı ağzını aynı şeyi izliyo üstelik daha önce izlediğimiz halde kendi kendime konuşuyorum duymuyo:mymeka:kötükedihüso:enbuyukkk:

Evriş sanada geçmiş olsun kuzu ...bir kanal tedaviside beni bakliyor amam bebeğe bakacak kimse yok bekelemediyim ne yapacağım bilemiyorum.
Fasülyeko sanada geçmiş olsun inşallah sorun kalmaz .

bırak mamalar çöpe gitsin yoksa sonra olan sana olur ...kilolarla başbaşa devam bu daha kötü öyle değilmi...

Evriş sanada geçmiş olsun kuzu ...bir kanal tedaviside beni bakliyor amam bebeğe bakacak kimse yok bekelemediyim ne yapacağım bilemiyorum.
Fasülyeko sanada geçmiş olsun inşallah sorun kalmaz .

benim kaynım diş hekimi ist da olsaydım ben bakardım bebeğine canım hem de ara verip emzirebilirdin bile

fasulyeko geçmis olsun canı m insallah gerek kalmaz ama gerek olrusada dert etme bak ben safra kesesi ameliyatı oldum onu bile atlattım hiçbirsey etakmaya gerek yokmus yani hersey yoluna giriyor birsekilde allah beterinden korusun demek lazım

yok güzelim çok nadir çıkarıyor..bir de ben her ağladığında dayıyorum memeyi..sanırım orda hata yapıyorum..
Ama canim geri cikarmiyosa demekki tam iyi geliyo.fazla emse cok kusardi.neyse bol bol emsinlerde yarasin bebislerimize.
kızım bu ay sadece 500 gr almış doktor akşamları mamaya başlattı çok üzüldüm 3500 gram doğmuştu 3 ay sonunda 5950 gram oldu normal mi?
sizinkiler kaç kilo oldular
Mamaya basliycak kadarda az almamis aslinda ama doktor daha iyi bilir tabe.gerci her bebegin gelisimi farkli olur ve kizlarinda dedigi gibi karşilastirmamak lazim bebisleri.ama şevvalde ilk ay 1200 2.ay 800gr aldi.sanirim buayda 750gr.daha doktora gitmedik ama saglik ocaginda o civarda cikti.ki en fazla kilo ilk ay alinirmis.sonrasi 600le 800gr arasi
arkadaşlar bende göbek fıtığı çıktı hamilelikte olmuş sanırım moralim bozuk göbek deliğimde sorun var eğer 3 ayda düzelmezse operasyon geçireceğim
Gecmis olsun canim insallah düzelir operasyona gerek kalmadan.

yani bu havalar bana inat nasıl guzelben sokaga çıkamıyorum gezme imkanım yok ya nasıl yaz gibi içim gitti iki gundurr evde yatıyorum ve dısarsı tam yazdan kalma neyse diyorum artık bunada sukur hersey i atlattımya ama hava da kotu olsa tam isime gelecekti:)

arkadaşlar şimdi bir yazı okudum kilo vermek için sirkeli su için japonlar 12 hafta boyunca kilolu kadın ve erkeklere herhangi bir içeceğin içine sirke katıp içirmişler sirkeli içecek içenlerde beden kitle endeksinde düşüş kaydedilmiş vede iç organlarında yağlanam azalmış bel çevrelerindede incelme kaydedilmiş ..sirkenin kokusundaki keskin maddenin yağları parçalayıcı etki gösterdiği tespit edilmiş..
kendim buna örnek gösterebilirim 2 haftadır sabah kalkarkakmaz ve akşam yatmadan önce sirekli ballı su içiyorum belimden 4 cm göbekten 10 cm gitti spor filanda yapmıyorum henüz......

Derya kendılıgınden bır erıme olmasın bu hanı dogum yapalı gunler aylar geÇtÜı ne bıleyım yada vucuttan su atılmasına neden olmasın vucut susuz kalır alan ben dıyet ve spor harıcı yapılan herseyden korkarım acıkcası sımdı bırsey olmasa bıle okadar sırke ılerde bunyeye zarar verır falan aman dıkkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…