Gecmıs olsun.. Allah yardımcın olsun.. ınsallahh gerek kalmaz da agzınızın tadı bozulmaz..
geçmiş olsun Meltem..inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsın
geçmiş olsun canım inşallah gerek kalmaz opeasyonaarkadaşlar bende göbek fıtığı çıktı hamilelikte olmuş sanırım moralim bozuk göbek deliğimde sorun var eğer 3 ayda düzelmezse operasyon geçireceğim
kilolar fazlasıyla duruyo ama beceremiyorum ben ya hem bebek hem ev hem misafirler onlar gidiyo kalan mamalar bana kalıyocokacimcoookpervin kızınla çok güzel çıkmışsın..şu kilo verme durumunda süper yani bende 18 kilo aldım ama 10 kilosunu verdim gerisi duruyor diyet yapmak zorunda kaldım kafamçokkarıştı..yaşın çok etkisi varmış kilo çok zor gidiyor:gitme:.....bu arada helini sibelide terruk ediyorum bakım topiğimiz bunun için boş kilolar gidince kimse ilgilenmek istemiyor ..a.s
oglum kucagımda, tv da transformes izliyor akannehir
geçmiş olsun canım inşallah gerek kalmaz opeasyona
kilolar fazlasıyla duruyo ama beceremiyorum ben ya hem bebek hem ev hem misafirler onlar gidiyo kalan mamalar bana kalıyocokacimcoook
bizimde kocamız açtı ağzını aynı şeyi izliyo üstelik daha önce izlediğimiz halde kendi kendime konuşuyorum duymuyo:mymeka:kötükedihüso:enbuyukkk:
Evriş sanada geçmiş olsun kuzu ...bir kanal tedaviside beni bakliyor amam bebeğe bakacak kimse yok bekelemediyim ne yapacağım bilemiyorum.
Fasülyeko sanada geçmiş olsun inşallah sorun kalmaz .
benim kaynım diş hekimi ist da olsaydım ben bakardım bebeğine canım hem de ara verip emzirebilirdin bile
bırak mamalar çöpe gitsin yoksa sonra olan sana olur ...kilolarla başbaşa devam bu daha kötü öyle değilmi...
Ama canim geri cikarmiyosa demekki tam iyi geliyo.fazla emse cok kusardi.neyse bol bol emsinlerde yarasin bebislerimize.yok güzelim çok nadir çıkarıyor..bir de ben her ağladığında dayıyorum memeyi..sanırım orda hata yapıyorum..
Mamaya basliycak kadarda az almamis aslinda ama doktor daha iyi bilir tabe.gerci her bebegin gelisimi farkli olur ve kizlarinda dedigi gibi karşilastirmamak lazim bebisleri.ama şevvalde ilk ay 1200 2.ay 800gr aldi.sanirim buayda 750gr.daha doktora gitmedik ama saglik ocaginda o civarda cikti.ki en fazla kilo ilk ay alinirmis.sonrasi 600le 800gr arasikızım bu ay sadece 500 gr almış doktor akşamları mamaya başlattı çok üzüldüm 3500 gram doğmuştu 3 ay sonunda 5950 gram oldu normal mi?
sizinkiler kaç kilo oldular
Gecmis olsun canim insallah düzelir operasyona gerek kalmadan.arkadaşlar bende göbek fıtığı çıktı hamilelikte olmuş sanırım moralim bozuk göbek deliğimde sorun var eğer 3 ayda düzelmezse operasyon geçireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?