Evriş sanada geçmiş olsun kuzu ...bir kanal tedaviside beni bakliyor amam bebeğe bakacak kimse yok bekelemediyim ne yapacağım bilemiyorum.
Fasülyeko sanada geçmiş olsun inşallah sorun kalmaz .
arkadaşlar şimdi bir yazı okudum kilo vermek için sirkeli su için japonlar 12 hafta boyunca kilolu kadın ve erkeklere herhangi bir içeceğin içine sirke katıp içirmişler sirkeli içecek içenlerde beden kitle endeksinde düşüş kaydedilmiş vede iç organlarında yağlanam azalmış bel çevrelerindede incelme kaydedilmiş ..sirkenin kokusundaki keskin maddenin yağları parçalayıcı etki gösterdiği tespit edilmiş..
kendim buna örnek gösterebilirim 2 haftadır sabah kalkarkakmaz ve akşam yatmadan önce sirekli ballı su içiyorum belimden 4 cm göbekten 10 cm gitti spor filanda yapmıyorum henüz......
arkadaşlar şimdi bir yazı okudum kilo vermek için sirkeli su için japonlar 12 hafta boyunca kilolu kadın ve erkeklere herhangi bir içeceğin içine sirke katıp içirmişler sirkeli içecek içenlerde beden kitle endeksinde düşüş kaydedilmiş vede iç organlarında yağlanam azalmış bel çevrelerindede incelme kaydedilmiş ..sirkenin kokusundaki keskin maddenin yağları parçalayıcı etki gösterdiği tespit edilmiş..
kendim buna örnek gösterebilirim 2 haftadır sabah kalkarkakmaz ve akşam yatmadan önce sirekli ballı su içiyorum belimden 4 cm göbekten 10 cm gitti spor filanda yapmıyorum henüz......
yok canım ya takıldı kaldıydı kilolar sinirim bozuluyodu artık ben adah öncede uygulamıştım gerçekten göbek yağlarında etkili.....hele bu günlerde birde antiseptik etkisi var kaç gündür grip ha oldum olacam sirkeli su içtiğim için olmadan kurtuldum....a.sDerya kendİlİgİnden bİr erİme olmasın bu hanİ dogum yapalı gunler aylar geÇtÜİ ne bİleyİm yada vucuttan su atılmasına neden olmasın vucut susuz kalır alan ben dİyet ve spor harİcİ yapılan herseyden korkarım acıkcası sİmdİ bİrsey olmasa bİle okadar sİrke İlerde bunyeye zarar verİr falan aman dİkkat et
of ya hiç öyle deme bana elimde değil inanki kuzuyu bırakacak hiç kimse yooooooooooookkkkkkkkkk kaldım ya bend ediş çürümesi şok yarttı dişleirme çok iyi bakarım birde sütsüz durmam şimdi bile günde en az iki bardak yağsız sütümü içiyorum...ama gel görki buldu işte doktorun ilk dediği yakın zamnda doğum yaptınmı delikafaduldenNe kadar gec kalırsan o kadar sonuca ulasmak zorlasıyor Deryam, bunu daha once de yazmıstım sana.. bak benım ıltıhap kemıkle diş kökunun arasına kadar gıtmıs, ctesı gunu ıkı doktor tam 1.5 saat temızlemeye calıstı kiiiii.. hala bıtmedı daha.. yıne gıdıcem, yıne gıdıcemmm.. dişin kurtulma olasılıgı da hala mevcut değil, düşün artık.. saol kuzum guzel dıleklerın ıcın.
evet elma sirkesi.emzirirken bir bilgim yok canım yaDogrudur.. ınanırım.. sanırım elma sırkesı ıdı.. ama emzırrırken bunu yapmam mumkun degıl dıe bılıyorum.
ne kadar sirke, ne sirkesi, ne kadar bal, ne kadar suya?? ise yaarsa opujeeemm senii..
normal oda sıcaklığında olcek..birde ilik su mu normal su mu sicak su mu???
buarada deryacim bizimde 3-3.5 saatte bir 120 cc hazirliyorum bazen 90-100 ancak bitiyor, bazen 120cc, gece daha az uyaniyor artik gunde 800cc civari iciyor toplam, 50-100cc de rezene cayi..
kilo konusunda bu hafta kontrol var, ama cok aldigini sanmiyorum, 500-600gr ancak almistir 1 ayda..
ya evrim bir tatlı kasıgı sirke bozarmiki sutun tadını acabaa
ben sarımsak sogan vs herseyi yiyorum sucuk bile yedim bugun yani sutun tadı degisse bile ece emiyor yine baska bir etkisi olmuyordur heralde kararsız kaldım napsam acabaa
nurdanımmm.. tek elimm
elam sirkesi ..direk göbek eritiyor deneyin ama dediğim gibi emzirenrlere öneriliyormu bilemem ..sabah kalkarkakmaz ve akşam yatmadan önce..ben şimdi akşamkinide içtim..derya ne sirkesi koycazz gulum ay hiç yapmam boyle seyler bendemi denesem evrimm emzirirken olmazmı kiii??? sabah aksammı içiyoruz bunu yani gunde iki bardakmı
helin bu arada videoyu izledim massallah seslerine bayıldım servanın mimikler sesler tonlar aynı ama demekbu donem bebeklerinin
Kızlar Servanımın videosunu ekledim---->TIKLAYIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?