2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evriş sanada geçmiş olsun kuzu ...bir kanal tedaviside beni bakliyor amam bebeğe bakacak kimse yok bekelemediyim ne yapacağım bilemiyorum.
Fasülyeko sanada geçmiş olsun inşallah sorun kalmaz .

Ne kadar gec kalırsan o kadar sonuca ulasmak zorlasıyor Deryam, bunu daha once de yazmıstım sana.. bak benım ıltıhap kemıkle diş kökunun arasına kadar gıtmıs, ctesı gunu ıkı doktor tam 1.5 saat temızlemeye calıstı kiiiii.. hala bıtmedı daha.. yıne gıdıcem, yıne gıdıcemmm.. dişin kurtulma olasılıgı da hala mevcut değil, düşün artık.. saol kuzum guzel dıleklerın ıcın.

Dogrudur.. ınanırım.. sanırım elma sırkesı ıdı.. ama emzırrırken bunu yapmam mumkun degıl dıe bılıyorum.

ne kadar sirke, ne sirkesi, ne kadar bal, ne kadar suya?? ise yaarsa opujeeemm senii..

buarada deryacim bizimde 3-3.5 saatte bir 120 cc hazirliyorum bazen 90-100 ancak bitiyor, bazen 120cc, gece daha az uyaniyor artik gunde 800cc civari iciyor toplam, 50-100cc de rezene cayi..

kilo konusunda bu hafta kontrol var, ama cok aldigini sanmiyorum, 500-600gr ancak almistir 1 ayda..

Burcum soylemis buaada gece ben kalkip bebegi doyurup uyuturken arkadan duydugum horultu sesi beni katil yapabilir, yatagi tepetaklak yapasim geliyor o zaman...

yok canım ya takıldı kaldıydı kilolar sinirim bozuluyodu artık ben adah öncede uygulamıştım gerçekten göbek yağlarında etkili.....hele bu günlerde birde antiseptik etkisi var kaç gündür grip ha oldum olacam sirkeli su içtiğim için olmadan kurtuldum....a.s
şöyle düşün turşuyu kuruyorsuz içindeki malzemler taş gibi canlı canlı nasıl kalıyor..zararı yok ....
of ya hiç öyle deme bana elimde değil inanki kuzuyu bırakacak hiç kimse yooooooooooookkkkkkkkkk kaldım ya bend ediş çürümesi şok yarttı dişleirme çok iyi bakarım birde sütsüz durmam şimdi bile günde en az iki bardak yağsız sütümü içiyorum...ama gel görki buldu işte doktorun ilk dediği yakın zamnda doğum yaptınmı delikafadulden
Dogrudur.. ınanırım.. sanırım elma sırkesı ıdı.. ama emzırrırken bunu yapmam mumkun degıl dıe bılıyorum.
evet elma sirkesi.emzirirken bir bilgim yok canım ya
ne kadar sirke, ne sirkesi, ne kadar bal, ne kadar suya?? ise yaarsa opujeeemm senii..

bir su bardağına 1 tatlı kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı bal..işe yarıyor sadece 2 haftada içine giremediğim eşofmanı giyebildim bu günde ablam gördü baya incelmişsin diyor.:dance:sositososito

Esrako çok geçmiş olsun...
Ceren çok tatlı maşallah bu kızların çoğu babalarına benziyor galiba ama ben zaten eşime benzeyen bir bebek doğurmak istemiştim :kedi:
Meltem geçmiş olsun umarım gerek kalmaz operasyona :Saruboceq:
Emme konusunda bizde durumlar çoğunuz gibi 5 dk kadar emiyor bazen geceleri kalkmıyor ki bunu son aldığım şuruba bağlıyorum ondan sonra ben saati kurup kalkmasam kalkmıyor... Gece 1 defa kalkıyor genelde...
Taze gaz problemi gerçekten zor şurup vermiyorsun galiba sen...
Eşlerin yardım edememe durumu benide çileden çıkarıyor çoğu kez..Benimde eşim işten çıkıyor sonra balık tutma keyfi vardır birde tutabilse gam yemem :bbo: sonra gelince babası özlemiş seni deyip kucağına atıyorum ayağında sallıyor o arada yemek bulaşık falan derken o sıkılmış oluyor işler bitince uyumamışsa tekrar bana kalıyor sosyal yaşam sıfır ... Bu arada eşleriniz bebeğin altını temizliyor mu benimki sadece altını açıp gel pisletmiş demeyi öğrenmenin dışında ileri gidemedi...
Birde bugün duştayken gel bu ağlıyor susturamadım deyip çağırması çok sinirlendirdi ohhh be içimi döktüm sositososito
Evroş dediğin giden misafirden kalan mamalar kilo olarak tekrar bize kalıyor mafoldumben ve yarın misafirim var ... Ayrıca kilo verenler birde ekstra birşey yapmadan verenlere imreniyorum darısı başıma inş. Yazın gelip ve kilolarımla dalga geçen tüm yazlıkçı akrabalarımın (özellikle eşimin tarafı) ağzına sakız olmak istemiyorum tabii en başta kendim için vermek istiyorum...

birde ilik su mu normal su mu sicak su mu???
normal oda sıcaklığında olcek..

aynen bazen 80-90 bazende 120 -130 içiyor ama bu 10 gündür 80-90 içti 120 nadir gece 3.5- 4 bir saate kalkıyoruz ..bizimde 18 inde hem aşı var hemde kontrol bakalım biz nekadar aldık 500 gr belki zor gibi ama bakalım....rezeneyi kestim ben epeydir vermiyroum

derya ne sirkesi koycazz gulum ay hiç yapmam boyle seyler bendemi denesem evrimm emzirirken olmazmı kiii??? sabah aksammı içiyoruz bunu yani gunde iki bardakmı

helin bu arada videoyu izledim massallah seslerine bayıldım servanın mimikler sesler tonlar aynı ama demekbu donem bebeklerinin

ya evrim bir tatlı kasıgı sirke bozarmiki sutun tadını acabaa

ben sarımsak sogan vs herseyi yiyorum sucuk bile yedim bugun yani sutun tadı degisse bile ece emiyor yine baska bir etkisi olmuyordur heralde kararsız kaldım napsam acabaa

du arastırayım bı döncem sana..

elam sirkesi ..direk göbek eritiyor deneyin ama dediğim gibi emzirenrlere öneriliyormu bilemem ..sabah kalkarkakmaz ve akşam yatmadan önce..ben şimdi akşamkinide içtim..
Kızlar Servanımın videosunu ekledim---->TIKLAYIN

maşallah helin koca adam olmuş ....evet ya seslenişleri mimikleri aynı......a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…