2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

beni cok kurtardi bu rezene, uykusu daha bi duzene girdi sanki, yarim doz veriyorum gerci100ccye 1 kasik koyuyorum ben bizim granul seklinde...cunku 3 saatten once mama vermiyorum yoksa kusma sorunu yine basliyor, cok aglarsa cay isini goruyor 25-30cc kesiyor biraz...

araştırmacı gazeteci efrimmmmmmmmm bak bi bakalım.. Yusuf bey in karnını doyurp geliyorum...........

allahim pazar gunlerini hic sevmiyorumm, daha dogrusu pazar gecelerini hic sevmiyoruuummm((

geldim yine 100 cc yedi tam 5 saat önce 120 cc yemişti süre aynı yeme hızı aynı miktarda aynı ..bu ay ne kadar kilo aldık gerçekten merak ettim ..

tahmin ederim tek el zorlugunu, cogunlukla bende bu durumdayim...

hadi kuzy uyu eeeeeeeee eeeee eeeeeeee, anan bize lasim eeeeeee eeeeeee eeeeeeeekaydirigubbakcemile3

duydu senı yafrum.. bayıldı artık :)

araştırmacı gazeteci efrimmmmmmmmm bak bi bakalım.. Yusuf bey in karnını doyurp geliyorum...........

bişi bulamadım ama gormustum hatırlıyorum.. Esrako nun da dedııgı dogru aslında,du bakalım, deneme yanılma yapıcizz gerekırse sanırımm..

Derya gaza getırıyorsun bızı haaa...

derya tadı nası oluyor bal ve sirke igrenc olur gibime geliyor bu arada balın kaloriside kilo almaya neden olmuyorsa super valla denemek istiyorum ben bu sezaryan ve laproskopi delikleri nedeniyle aylarca karın hareketi falan yapamam isimzi bu karısımlara kaldı artık o yuzden denemeyi dusunuyorum

ben iki hafta denedim etkisini gördüm ya sisleride gaza getieyim dedim olamaı bak incecik olacaktık ya hani ben başladım hadi sizde takılın kızlarrrrrrr bayrama güsel güsel giyinebilelim...

Heyecanlı mısın pekı?

ben iki hafta denedim etkisini gördüm ya sisleride gaza getieyim dedim olamaı bak incecik olacaktık ya hani ben başladım hadi sizde takılın kızlarrrrrrr bayrama güsel güsel giyinebilelim...

Yavrum Pervin, naptıysa gelemedık bız o gaza.. :)) du bakalım, bu işe yarayacak mı??? bizdeki gaz da cocuklarımızın ki gibi ha.. bi türlü cıkmıyo kaydirigubbakcemile3

Esra geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim ama yine yazayım çok geçmiş olsun .kuzunda üzmemiş çok şükür atlattın ..
tadı bana normal geliyor esrako bal çiçek balı olacak bu arada çam balı değil....vallahi benim hala dikiş yerleri acıyor özelliklede o gün çok yorulmuşsam resmen yanıyor sızlıyor ya bende şu an bununla başladım birde yürüyüşe başlayacağım ama ne zaman ..fisfisfis

nie çam değil bacım.. niye çiçek?? malum Esrako kaçmış, ben soriimm onun yerine :)

işte buldum yazıyı...
Sirke mucizesi ispatlandı Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Japon Beslenme ve Yemek Bilim Kurumu sirkeye keskin kokusunu ve ekşi tadını veren ana maddesinin yağ yakıcı bir özelliğe sahip olabileceğini açıkladı. 175 aşırı kilolu Japon erkek ve kadının katılımıyla yaptıkları araştırmada, her gün bir içeceğe 1-2 kaşık elma sirkesi karıştırıp 12 hafta boyunca tüketenlerin tüketemeyenlere göre beden kitle indeksinde düüşü, iç yağlanmalarında azalma ve bel çevrelerinde incelme kaydedilmiş.

Araştırma sonucunda sirkenin içindeki asetik asidin, protein salgılayarak yağların parçalanmasını sağlayan genleri harekete geçirdiği tespit edildi.

habertürk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…