aynen bazen 80-90 bazende 120 -130 içiyor ama bu 10 gündür 80-90 içti 120 nadir gece 3.5- 4 bir saate kalkıyoruz ..bizimde 18 inde hem aşı var hemde kontrol bakalım biz nekadar aldık 500 gr belki zor gibi ama bakalım....rezeneyi kestim ben epeydir vermiyroum
tahmin ederim tek el zorlugunu, cogunlukla bende bu durumdayim...
hadi kuzy uyu eeeeeeeee eeeee eeeeeeee, anan bize lasim eeeeeee eeeeeee eeeeeeeekaydirigubbakcemile3
araştırmacı gazeteci efrimmmmmmmmm bak bi bakalım.. Yusuf bey in karnını doyurp geliyorum...........
allahim pazar gunlerini hic sevmiyorumm, daha dogrusu pazar gecelerini hic sevmiyoruuummm((
o videoyu gece 2,5 ta çektik.oğlum gece kuşu olunca geceyarısı çekim yaptık
derya tadı nası oluyor bal ve sirke igrenc olur gibime geliyor bu arada balın kaloriside kilo almaya neden olmuyorsa super valla denemek istiyorum ben bu sezaryan ve laproskopi delikleri nedeniyle aylarca karın hareketi falan yapamam isimzi bu karısımlara kaldı artık o yuzden denemeyi dusunuyorum
ben iki hafta denedim etkisini gördüm ya sisleride gaza getieyim dedim olamaı bak incecik olacaktık ya hani ben başladım hadi sizde takılın kızlarrrrrrr bayrama güsel güsel giyinebilelim...
derya tadı nası oluyor bal ve sirke igrenc olur gibime geliyor bu arada balın kaloriside kilo almaya neden olmuyorsa super valla denemek istiyorum ben bu sezaryan ve laproskopi delikleri nedeniyle aylarca karın hareketi falan yapamam isimzi bu karısımlara kaldı artık o yuzden denemeyi dusunuyorum
Esra geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim ama yine yazayım çok geçmiş olsun .kuzunda üzmemiş çok şükür atlattın ..
tadı bana normal geliyor esrako bal çiçek balı olacak bu arada çam balı değil....vallahi benim hala dikiş yerleri acıyor özelliklede o gün çok yorulmuşsam resmen yanıyor sızlıyor ya bende şu an bununla başladım birde yürüyüşe başlayacağım ama ne zaman ..fisfisfis
Yavrum Pervin, naptıysa gelemedık bız o gaza.. :)) du bakalım, bu işe yarayacak mı??? bizdeki gaz da cocuklarımızın ki gibi ha.. bi türlü cıkmıyo kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?