işte buldum yazıyı...
Sirke mucizesi ispatlandı Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Japon Beslenme ve Yemek Bilim Kurumu sirkeye keskin kokusunu ve ekşi tadını veren ana maddesinin yağ yakıcı bir özelliğe sahip olabileceğini açıkladı. 175 aşırı kilolu Japon erkek ve kadının katılımıyla yaptıkları araştırmada, her gün bir içeceğe 1-2 kaşık elma sirkesi karıştırıp 12 hafta boyunca tüketenlerin tüketemeyenlere göre beden kitle indeksinde düüşü, iç yağlanmalarında azalma ve bel çevrelerinde incelme kaydedilmiş.
Araştırma sonucunda sirkenin içindeki asetik asidin, protein salgılayarak yağların parçalanmasını sağlayan genleri harekete geçirdiği tespit edildi.
habertürk
Hmmm.. proteın gorevı gormesı.. anladıgım kadarıyla Derya, yağdakı kanı temızlıyor sırke, boylece vucuttakı yagın azalımı hızlanıyor.. yanı kas calıstırmaktansa kandakı yağı vucuttan atarak daha hızlı yaglardan kurtulmayı saglıyor dıye dusunuyorum o zaman ben.
evrim kanal tedavisi zormu bacım ya dişleirmle ilgili hiç sorunum olmamıştı..şimdide kanal tedavisi denince bana çok yabncı bu işler birkere 20 lik çektirdim oda kızımdan sonra kırılmıştı..doktorum bana 1 doğum 1 diş demiştide inanmamıştım....kızım akıllı 20lik dişimi götürdü hayır stokta 1 tane daha 20 lik vardı oda Yusuf beyin hakkıydı gitti normal azı dişi yedi sıpa.....
gyps nerelerde kine
alkisalkisalkisa.s
Yok degıl, hıc acı hıssetmıyorsun, bı sıkıntı yasamıyorum acıkca ben işlem yapılırken, sadece sıkıntım ıltıhabın bır turlu bıtmemesı.. ve onun da bende sureklı bır agrı yapması..
şu anda bir ağrım yok bi ilk gün dişim kırıldığında olmuştu şimdi yok ...tedavi nasıl olursa olsun mecbur gidilecek ...
Dogru tahmın dıyorsun yane? :)
birde içindeki potasyumda kaslarda etkili o yüzden daha sıkı bir vücuda da sahip olunuyor ...
Agrı yoksa ıltıhap da yoktur demek kı... bu ıyıye ısaret. yannıs diş kırılmış, aralardan çürüğe neden olmadan hallletmeye bak derım.
Kuzey uyandı.. Evrim kaçar.. öperim herkesi.. Allaha emanet olasınız.
Yalnız değilsin benim de eğer kendimi yorarsam dikiş yerlerim ağrıyor. Yürüyüşü dışarda yapmak şu an için hayal bende. Evde kızımla mahkumlar gibi bir yukarı bir aşağı gezmek en büyük zevkimiz :)Esra geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim ama yine yazayım çok geçmiş olsun .kuzunda üzmemiş çok şükür atlattın ..
tadı bana normal geliyor esrako bal çiçek balı olacak bu arada çam balı değil....vallahi benim hala dikiş yerleri acıyor özelliklede o gün çok yorulmuşsam resmen yanıyor sızlıyor ya bende şu an bununla başladım birde yürüyüşe başlayacağım ama ne zaman ..fisfisfis
merhabalar..bölük pörçük geçmişi okudum..yazacaklarım vardı unuttum..bal ve sirke cidden işe yarar bir karışım.bir kaç kişi tanıyorum faydalanan.salifo da içiyor sabahları.kavanozla yapıp dolaba koymuş.zararı yoksa ben de başlayayım içmeye.hiç bir şekilde moda giremiyorum.bu gün o kadar ağır beslendimki yazıp canınızı çektirip sizi de azdırmak istemem.
ça ça çam ayçam üzülmüş kıyamam ben ona. Bazılarımızın bebekleri kolay bazılarımızınki zor bebekler ve bu durumda yapabileceğimiz çok şey yok.şanslı olanlar bebeğin karekterine uygun yöntemi bulabiliyorken,bunu hiç bulamayanlar ya da bulduğu yöntemler işe yaramayanlar da olacak.bu iş sevgi işi,emek işi ve ben çoğumuzun birbirimizden çok da farklı şeyler yapmadığına inanıyorum.mesela aynı miktarda aynı sıklıkla anne sütü veriyoruz bir bebek 500 gr alırken bir diğeri 1 kg alabiliyor bunda ne övünecek ne yerinecek bir şey var.ya da bir bebek kendi kendine uyurken diğeri saatlerce ağlayıp ayakta saalnarak zar zor uyuyabiliyor.yapacak bir şey yok.biz bir yola çıktık,yeni başladık yürümeye,sabırla yürüyeceğiz,kendimizi geliştireceğiz ve olgun olacağız olgun insan değiştiremeyeceği şeyleri olduğu gibi kabul eden ve mevcut şartlarda neler yapabileceğini araştırandır bana göre..pek didaktik gördüm kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?