günaydınnn.... günün ilk günaydını benden sanırım:))) hepimiz için güzel bi gün olması dileğiyle.....
arkadaşlar engin tecrübelerinize ihtiyacım var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
selin doğduğu günden beri işaret parmağını bükük tutuyor her iki elinin işaret parmağını sanki kalem tutar gibi aradada baş parmağını onun üstüne koyoyor birşeyler yapıyor..... ama şey değil parmağı dik durabiliyor ama genelde kendisi bükük tutmayı seçiyor başlarda korkmuştum acaba işaret parmaklarında bir problemmi var diye ama parğını tutunca dik tutabiliyor ama gene bükük pozisyona getiriyor hala da öyle...... şimdi yine kafama takılıyor...... işaret parmaklarını bükmemesini nasıl önleyebilirim korkuyorum ya kemikleri falan öyle gelişecek işaret parmakları bükük kalacak diye.....bi akıl verin anne olarak endişeleniyorum korkuyorum......
Günaydın, benimkinde gözüme çarpmadı yazdığın gibi bir durum, genelde eller yumruk şeklinde zaten. Ama bir terslik olsa doktorun dikkatini çekerdi bence
evet, suan isten canli yayindayim hattaniekine bacım, yarın iş var diye mi?
Esra geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim ama yine yazayım çok geçmiş olsun .kuzunda üzmemiş çok şükür atlattın ..
tadı bana normal geliyor esrako bal çiçek balı olacak bu arada çam balı değil....vallahi benim hala dikiş yerleri acıyor özelliklede o gün çok yorulmuşsam resmen yanıyor sızlıyor ya bende şu an bununla başladım birde yürüyüşe başlayacağım ama ne zaman ..fisfisfis
çiçek balı tavsiye edildiği için..çam kullanınca kilo aldırıyormuş
alkisalkisalkisalkisalkisalkismerhabalar..bölük pörçük geçmişi okudum..yazacaklarım vardı unuttum..bal ve sirke cidden işe yarar bir karışım.bir kaç kişi tanıyorum faydalanan.salifo da içiyor sabahları.kavanozla yapıp dolaba koymuş.zararı yoksa ben de başlayayım içmeye.hiç bir şekilde moda giremiyorum.bu gün o kadar ağır beslendimki yazıp canınızı çektirip sizi de azdırmak istemem.
ça ça çam ayçam üzülmüş kıyamam ben ona. Bazılarımızın bebekleri kolay bazılarımızınki zor bebekler ve bu durumda yapabileceğimiz çok şey yok.şanslı olanlar bebeğin karekterine uygun yöntemi bulabiliyorken,bunu hiç bulamayanlar ya da bulduğu yöntemler işe yaramayanlar da olacak.bu iş sevgi işi,emek işi ve ben çoğumuzun birbirimizden çok da farklı şeyler yapmadığına inanıyorum.mesela aynı miktarda aynı sıklıkla anne sütü veriyoruz bir bebek 500 gr alırken bir diğeri 1 kg alabiliyor bunda ne övünecek ne yerinecek bir şey var.ya da bir bebek kendi kendine uyurken diğeri saatlerce ağlayıp ayakta saalnarak zar zor uyuyabiliyor.yapacak bir şey yok.biz bir yola çıktık,yeni başladık yürümeye,sabırla yürüyeceğiz,kendimizi geliştireceğiz ve olgun olacağız olgun insan değiştiremeyeceği şeyleri olduğu gibi kabul eden ve mevcut şartlarda neler yapabileceğini araştırandır bana göre..pek didaktik gördüm kendimi.
günaydınnn.... günün ilk günaydını benden sanırım:))) hepimiz için güzel bi gün olması dileğiyle.....
arkadaşlar engin tecrübelerinize ihtiyacım var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
selin doğduğu günden beri işaret parmağını bükük tutuyor her iki elinin işaret parmağını sanki kalem tutar gibi aradada baş parmağını onun üstüne koyoyor birşeyler yapıyor..... ama şey değil parmağı dik durabiliyor ama genelde kendisi bükük tutmayı seçiyor başlarda korkmuştum acaba işaret parmaklarında bir problemmi var diye ama parğını tutunca dik tutabiliyor ama gene bükük pozisyona getiriyor hala da öyle...... şimdi yine kafama takılıyor...... işaret parmaklarını bükmemesini nasıl önleyebilirim korkuyorum ya kemikleri falan öyle gelişecek işaret parmakları bükük kalacak diye.....bi akıl verin anne olarak endişeleniyorum korkuyorum......
teşekkürler canım..... bakalım bu ay gidicez dr.a soracağım bu sefer.... senin kuzu kaç aylık ne zaman doğmuştu ben atlamışım..... bizimde genelde yumruktu ama şimdi arada açıyor yine arada yumruk yapıyor belli olmuyor.....
aynen ben bayrama bile gittmek istemiyorum bu yüzden geçen telefonda eşimin ablası daha nasılsın demeden verdin mi kiloları dedi.sanki kendiisi hiç doğum yapmamış gibi ki 2 sene önce benim nişanda obezdikötükedihüsoEsrako çok geçmiş olsun...
Ceren çok tatlı maşallah bu kızların çoğu babalarına benziyor galiba ama ben zaten eşime benzeyen bir bebek doğurmak istemiştim :kedi:
Meltem geçmiş olsun umarım gerek kalmaz operasyona :Saruboceq:
Emme konusunda bizde durumlar çoğunuz gibi 5 dk kadar emiyor bazen geceleri kalkmıyor ki bunu son aldığım şuruba bağlıyorum ondan sonra ben saati kurup kalkmasam kalkmıyor... Gece 1 defa kalkıyor genelde...
Taze gaz problemi gerçekten zor şurup vermiyorsun galiba sen...
Eşlerin yardım edememe durumu benide çileden çıkarıyor çoğu kez..Benimde eşim işten çıkıyor sonra balık tutma keyfi vardır birde tutabilse gam yemem :bbo: sonra gelince babası özlemiş seni deyip kucağına atıyorum ayağında sallıyor o arada yemek bulaşık falan derken o sıkılmış oluyor işler bitince uyumamışsa tekrar bana kalıyor sosyal yaşam sıfır ... Bu arada eşleriniz bebeğin altını temizliyor mu benimki sadece altını açıp gel pisletmiş demeyi öğrenmenin dışında ileri gidemedi...
Birde bugün duştayken gel bu ağlıyor susturamadım deyip çağırması çok sinirlendirdi ohhh be içimi döktüm sositososito
Evroş dediğin giden misafirden kalan mamalar kilo olarak tekrar bize kalıyor mafoldumben ve yarın misafirim var ... Ayrıca kilo verenler birde ekstra birşey yapmadan verenlere imreniyorum darısı başıma inş. Yazın gelip ve kilolarımla dalga geçen tüm yazlıkçı akrabalarımın (özellikle eşimin tarafı) ağzına sakız olmak istemiyorum tabii en başta kendim için vermek istiyorum...
Benim ki de emmediğinde ayakta gezerek emziriyorum. Gezerek mama yer mi seninki bir dene istersenkızlar deli olcam burçin mama yemiyor en son sabaha karşı 6 da 125ml yedi şimdi acıkmış olsa gerek ama mamayı agzından çıkarıyor emmiyorda başka ne yedirebilirimki el kadar bebeye galiba ek besinlere erkenden geçicem şeytan diyor yap tarhana çorbası ver tabi işin şakası daha erken herşey için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?