2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın, benimkinde gözüme çarpmadı yazdığın gibi bir durum, genelde eller yumruk şeklinde zaten. Ama bir terslik olsa doktorun dikkatini çekerdi bence

Günaydın, benimkinde gözüme çarpmadı yazdığın gibi bir durum, genelde eller yumruk şeklinde zaten. Ama bir terslik olsa doktorun dikkatini çekerdi bence

teşekkürler canım..... bakalım bu ay gidicez dr.a soracağım bu sefer.... senin kuzu kaç aylık ne zaman doğmuştu ben atlamışım..... bizimde genelde yumruktu ama şimdi arada açıyor yine arada yumruk yapıyor belli olmuyor.....

niekine bacım, yarın iş var diye mi?
evet, suan isten canli yayindayim hatta((

çiçek balı tavsiye edildiği için..çam kullanınca kilo aldırıyormuş

boghhkk hic sevmeme cicek balini, cam bali yerim ben hep, balsiz yapayim bari...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

tatlim bizimki yumruk ve iceri donuk sekilde hep, arada aciyor, ama uyurken bile yumrul bazen ve bilektende kivrik ice dogru ama bu aylarda hep boyle olur, sonradan acarlarmis parmaklari..sen yinde doktoruna danis..

Benimki 16 Ağustos doğumlu, ben geçen misafirlikten üyeliğe transfer oldum.

aynen ben bayrama bile gittmek istemiyorum bu yüzden geçen telefonda eşimin ablası daha nasılsın demeden verdin mi kiloları dedi.sanki kendiisi hiç doğum yapmamış gibi ki 2 sene önce benim nişanda obezdikötükedihüso

norra canım teşekkür ederim verdiğin cevap için.... selininde önceden elleri hep yumruktu şimdi genelde açık tutuyor ellerini keşfetti birbirine geçirmeye çalışıyor sanki parmaklarını yada bir elin açıyor diğerini yumruk yapıp onu tutuyor hepsini birden ağzına götürmeye çalışıyor..... bakalım şimdi dr. umuza randevu almaya çalıştım yarına boş yer var ama biz izin alamıyoruz offf canım çok sıkkın taa hafta sonuna kadarda beklemek çok uzun geliyor....

günaydın teyzoşlar ben bugün çok huysuzum annemin kucagında bile durmuyorum resmimi yeni çekti annem ama ben hemen kustum birde istahsızım mama yemiyorum annem çok kızıyor yaa

beratada burçinede kocaman maşşalah
bı ben yükleyemıyom resım cıldırcam
tekrar denıycem dun gesmeye gıtmıstık gıderken resım cetım denıyım bakalım mtekrar yuklemeyı denıyım

kızlar deli olcam burçin mama yemiyor en son sabaha karşı 6 da 125ml yedi şimdi acıkmış olsa gerek ama mamayı agzından çıkarıyor emmiyorda başka ne yedirebilirimki el kadar bebeye galiba ek besinlere erkenden geçicem şeytan diyor yap tarhana çorbası ver tabi işin şakası daha erken herşey için

Maşallah bebekleriniz çok tatlı evroş ve basak. Pamuk şekeri gibiler Allah korusun onları.
Taylan hanım tatlı ihtiyacınızı doğal şekerden, meyvelerden giderin diyor, keser mi bizi Taylan hanım elma, armut. mis gibi helvalar, baklavalar ve çikolatalar dururken.
Bi de çay tarifi verdi tatlı ihityacını gidermek için. Bir dilim limon, 1 elma, 1 çubuk tarçın bir poşet veya tutam ıhlamur su ile kaynatılacak ve öğün aralarında tüketilecekmiş. Çubuk tarçon alınca ben bir deneyeceğim. Sirke için yazılanları okudum, denemeyi düşünüyorum. Emzirdiğim için etkiler mi bilemiyorum ama bir sorun çıkarsa bırakırım artık.

Benim ki de emmediğinde ayakta gezerek emziriyorum. Gezerek mama yer mi seninki bir dene istersen

yok buket istersem takla atayım sıpa almadımmı almıyor şuan kucagumda tek elle yazyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…