buda kızımla ben
http://i0911.hizliresim.com/2009/11/9/1552.jpg
ayy kızımın pantalonu cook kötü cıkmıss :))
Maşallah bebekleriniz çok tatlı evroş ve basak. Pamuk şekeri gibiler Allah korusun onları.
Taylan hanım tatlı ihtiyacınızı doğal şekerden, meyvelerden giderin diyor, keser mi bizi Taylan hanım elma, armut. mis gibi helvalar, baklavalar ve çikolatalar dururken.
Bi de çay tarifi verdi tatlı ihityacını gidermek için. Bir dilim limon, 1 elma, 1 çubuk tarçın bir poşet veya tutam ıhlamur su ile kaynatılacak ve öğün aralarında tüketilecekmiş. Çubuk tarçon alınca ben bir deneyeceğim. Sirke için yazılanları okudum, denemeyi düşünüyorum. Emzirdiğim için etkiler mi bilemiyorum ama bir sorun çıkarsa bırakırım artık.
Tosbikin çok tatlı, çok da şık. Maşallah size...
Bebiklerin hepsi birbirinden tatlı. maşallah hepsine..Tuğbacım şevval yine pek şık..pek şeker
ben içiyorum şu an...hatta içine ayva, karanfil de ekledim..hamilelikte de çok yapardım..gel beraber içelim.:)
emzirme döneminde acılı, turşulu, baharatlı şeylerin yenmemesi söyleniyor..ben de mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum..arada kaçamak oluyo tabiki..1 kaşık sirkenin zararı olurmu bilinmez
fasulyeko geçmis olsun canı m insallah gerek kalmaz ama gerek olrusada dert etme bak ben safra kesesi ameliyatı oldum onu bile atlattım hiçbirsey etakmaya gerek yokmus yani hersey yoluna giriyor birsekilde allah beterinden korusun demek lazım
Ama canim geri cikarmiyosa demekki tam iyi geliyo.fazla emse cok kusardi.neyse bol bol emsinlerde yarasin bebislerimize.
Mamaya basliycak kadarda az almamis aslinda ama doktor daha iyi bilir tabe.gerci her bebegin gelisimi farkli olur ve kizlarinda dedigi gibi karşilastirmamak lazim bebisleri.ama şevvalde ilk ay 1200 2.ay 800gr aldi.sanirim buayda 750gr.daha doktora gitmedik ama saglik ocaginda o civarda cikti.ki en fazla kilo ilk ay alinirmis.sonrasi 600le 800gr arasi
Gecmis olsun canim insallah düzelir operasyona gerek kalmadan.
Kızlar Servanımın videosunu ekledim---->TIKLAYIN
Esrako çok geçmiş olsun...
Ceren çok tatlı maşallah bu kızların çoğu babalarına benziyor galiba ama ben zaten eşime benzeyen bir bebek doğurmak istemiştim :kedi:
Meltem geçmiş olsun umarım gerek kalmaz operasyona :Saruboceq:
Emme konusunda bizde durumlar çoğunuz gibi 5 dk kadar emiyor bazen geceleri kalkmıyor ki bunu son aldığım şuruba bağlıyorum ondan sonra ben saati kurup kalkmasam kalkmıyor... Gece 1 defa kalkıyor genelde...
Taze gaz problemi gerçekten zor şurup vermiyorsun galiba sen...
Eşlerin yardım edememe durumu benide çileden çıkarıyor çoğu kez..Benimde eşim işten çıkıyor sonra balık tutma keyfi vardır birde tutabilse gam yemem :bbo: sonra gelince babası özlemiş seni deyip kucağına atıyorum ayağında sallıyor o arada yemek bulaşık falan derken o sıkılmış oluyor işler bitince uyumamışsa tekrar bana kalıyor sosyal yaşam sıfır ... Bu arada eşleriniz bebeğin altını temizliyor mu benimki sadece altını açıp gel pisletmiş demeyi öğrenmenin dışında ileri gidemedi...
Birde bugün duştayken gel bu ağlıyor susturamadım deyip çağırması çok sinirlendirdi ohhh be içimi döktüm sositososito
Evroş dediğin giden misafirden kalan mamalar kilo olarak tekrar bize kalıyor mafoldumben ve yarın misafirim var ... Ayrıca kilo verenler birde ekstra birşey yapmadan verenlere imreniyorum darısı başıma inş. Yazın gelip ve kilolarımla dalga geçen tüm yazlıkçı akrabalarımın (özellikle eşimin tarafı) ağzına sakız olmak istemiyorum tabii en başta kendim için vermek istiyorum...
miniş sukur yuzunu gorduk canım , cennetlik olmusmuyuzdur acep :) sevvalede kocaman masallah
Yavrum Pervin, naptıysa gelemedık bız o gaza.. :)) du bakalım, bu işe yarayacak mı??? bizdeki gaz da cocuklarımızın ki gibi ha.. bi türlü cıkmıyo kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?