2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

berat,burçin,elif çok tatlılar maşallah..hakketen elif ,kuzeye benziye onun gibide hazır ola geçmişopuyorumnanaktan

ben içiyorum şu an...hatta içine ayva, karanfil de ekledim..hamilelikte de çok yapardım..gel beraber içelim.:)
emzirme döneminde acılı, turşulu, baharatlı şeylerin yenmemesi söyleniyor..ben de mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum..arada kaçamak oluyo tabiki..1 kaşık sirkenin zararı olurmu bilinmez

Bebiklerin hepsi birbirinden tatlı. maşallah hepsine..Tuğbacım şevval yine pek şık..pek şeker

Tosbikin çok tatlı, çok da şık. Maşallah size...

saol canım sonunda ekleyebıldım baska bı yöntemle.nedense imagesten olmuyo bitürlü
dün gezmeye gıdıyodukda ondan süslenmıştik.ama gittikten sonra eşofmanımızı gıydık altımıza o ayrı.1 saat durdu pantalonla kaydirigubbakcemile2 malum daha bebekler ve rahat etmelerı lasıım onların

Bu çaya lezet olarak yakışır hakketen ayva ve karanfil. Alış verişe gidince alıyım ben de malzemeleri. İçelim güzelleşelim :)

miniş sukur yuzunu gorduk canım , cennetlik olmusmuyuzdur acep :) sevvalede kocaman masallah

hasan berata burcin hanımada masallahlar olsun cok tatlılarr

buket elifinde masallahı var canım

o karısım metabolizma hızlandırıcı ama aksamları icmeyin cunku tarcın uyku kacırıo bebekler uyumassa karısmam. ayrıcada sirke bal ben yaptım 2 gun ikisindede ecos gazlandı sonra bıraktım yine siz deneyin bebikler ne reaksiyon gostercek bunyeler farklı yoksa benden kacmasdı.. suan kafeşnsiz yesil caya devam ediorum gunde 2 bardak. 2 bardakta ballı ıhlamur biri sabah kahvaltıda biri gece uykudan once

sağol canım dediğin gibi yaşa ve gör olacak ve bir şekilde atlatacağım inşallah

inşallah
doktodan doktora farkediyordur görüşler

Kızlar Servanımın videosunu ekledim---->TIKLAYIN

izledim servan süper maşallah

Allah hepimize kolaylık versin işe başlayınca daha da zor olacak herşey

maşallahh

günaydın teyzoşlar ben bugün çok huysuzum annemin kucagında bile durmuyorum resmimi yeni çekti annem ama ben hemen kustum birde istahsızım mama yemiyorum annem çok kızıyor yaa

maşallah

ya tüm bebekler çok güzellerr:ecrin_bebek:

miniş sukur yuzunu gorduk canım , cennetlik olmusmuyuzdur acep :) sevvalede kocaman masallah

kaydirigubbakcemile3 valla resımlerde genelde ev hali yada başım acık oldugu için ekleme fırsatım olmamıstı.dün evden cıkarken aklıma geldıde eklerım dıe cektık zemuszemus
buarada tesekkur ederız canım,bebeişlerimizin buyudugune hepberaber şahit olmak güzel bı duygu

helincim maşşalah servana cok tatlı.kanatları olsa ucacaklar nasılda kıpır kıpırlart cok sevıyorum bu hallerını

Yavrum Pervin, naptıysa gelemedık bız o gaza.. :)) du bakalım, bu işe yarayacak mı??? bizdeki gaz da cocuklarımızın ki gibi ha.. bi türlü cıkmıyo kaydirigubbakcemile3

:)) ben sizleri evvel Allaha sonra sise havale ettim yavrum ben napiyim. bu halimle bile millet bana bu ne gobek dio:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…