2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

meltem maşallah gelişimi gayet güsel emme sıklığı genelde herkesin bebğinde var tıpikte...normal sanırım..doyduğunu anlıyo...gündüzleri perdeyi kapat istersen ..bide yatarka emzirsen diğer göğsünüde alır belki...tutuş şeklinden rahatsız oluyodur belkide..ilk 2 ay 2 kg almış güzel eylül de aynı bakalım 3. ay kontrolünde nolcak...1 kg beklemiyorum tabiki.

evet panik yapmayacağım
doktor değiştireceğim sanırım

eskisi gibi verimli emmiyor zaten sol memeyi daha zor emiyordu
gözleri hep başka nesnelere kayıyor loş ortamda daha iyi emiyor

benim oğlumda sol memeyi zor alıyor.savaşıyoruz resmen
gece 3-4 gibi uyuyor.oyun ilgi istiyor.sabahta 12'de zorla uyandırdım.emdi ve yeniden uyudu.şimdi uyuyor.gece uyanık gündüz uyuyan bi bebek.gece uyumayı öğrenmeli çalışmaya başlayınca ben ne yaparım bu şekilde

EVROS canım maşallah kuzuna çok tatlı....

maşallah hasan berata kocaman abi olmuş

beratada burçinede kocaman maşşalah
bı ben yükleyemıyom resım cıldırcam
tekrar denıycem dun gesmeye gıtmıstık gıderken resım cetım denıyım bakalım mtekrar yuklemeyı denıyım
teşekürler kızlşar
Bu da benim ki, ağlıyor şimdi
maşallah elife

buda kızımla ben
http://i0911.hizliresim.com/2009/11/9/1552.jpg
ayy kızımın pantalonu cook kötü cıkmıss :))
maşallah ikinizede bu arada minik be seni ilk defa görüyorum çok hoşsun
baby demekki ben dün o yüzden uyuyamadım
hakan grip gibi bende olacak gibiyim neyse odaları ayırdık
ıhlamur çubuk tarçın zencefil karanfil limon ve bal karısımı içtik halada devam ediyorum neyse gece içmeyeyim bari
:içelim:

Bebeğin memeyi ne kadar çektiğini bizzat öğrenmiş bulunuyorum:lepi: Gece kızımın sancısı tuttu yine. 10.30dan 1'e kadar uyutmaya uğraştım. Bir taraftan sallıyorum, bir taraftan emziği düştükçe ağzına tıkıyorum...Bir ara emzik yere düştü.Bizimki nasıl yaygara koparıyorkafamçokkarıştıYerden aldım, yıkadım, geldim diyene kadar yırtacak kendini. Ben de tuttum parmağımı sokuverdim ağzına:kedi:Allah'ım o nasıl bir emmektirakannehirParmağımı sonuna kadar çekiyor, nasıl vakumluyor anlatamam. O vakumla değil 90 cc, 190 cc bile çekilir 5 dakikada. Hiç kasmayınzemuszemus (Bu arada belirtmek isterim, elimi yıkamadan dokunmuyorum kızıma, parmağım temizdi yane:umursamaz:)

bu arada helin videoyu izledim maşallah ya paşanın keyfi yerinde
yazmısmıydım hatırlamıyorumCADIARZU

aynen eylül'ü anlatıyon gece kuşu bunlar öğlene kadar uyuyo zorla uynadırıyorum ben konuşuyorum gülüyo gözleri kapalı inat açmıyoda...ne uyumasını bilir ne kalkmasını bilir..annem bana öle derdi sabaha kadar oturup öğşleden sonra kalkınca..kızımda aynı ben-tatlicadiarzu-.

burcu bilmesmiyim ilk başlarda meme hep ağzında durdurdu eylül'ün artık yeter diyodum mümkün diil ağzından almak hemşlire göstermişti çensini parmağınla bastırrak ağzını açr alırsın memeyi diye ne mümkün kaç ton çekiyo nbunun çensi diyodum o hal yani...e yani bunu açıklamna hiç gerek yok tabiki annesi ellerini yıkamşsınıdır

maşallah ikinizede bu arada minik be seni ilk defa görüyorum çok hoşsun
:
saol canım o senin güselliğin :kedi:

aynen burcucum,gecen gun kızımın parmagımı bı cekısı var aman yarabbım dedım.meme ucumuz yumusak oldugu için sanırım o çekişi hissetmıyoruz.
ayrıca tabıkıde temızdır ellerın,yanı burcu pek hoşsun anacım

Son düzenleme:
tüm bebeklere maşallah ....
yememe bizdede mevcut kadriye biberou tutmuyorsa kaşıkla yedir doktor bana öyle söylemişti çay kaşığıyla vermeyi dene yiyor ozaman biraz zahmetli ama en azından öğün atlamıyor

minik kızınla sanada maşallah bende seni yeni gördüm bizim topiğin hatunlarıda çok hoş.....bebeklerimizde seçmece maşallah

üzerimde bir halsizlik var ve hüzün anlamdım gitti dokunsalar ağalayacağım modundayım...

bu keyifzislikle birde bu gün hava iyi diye kızı okula ben bıraktım dönerken ayağım burkuldu Yusuf beyle düşüyordum azdaha ....

akşam güzel uyuyan oğlum saat 4.5 ta bir uyandı sabah oldu hala ayaktaydık dolaşıyorduk ama bu beni böyle etkilemezki...

şimdide 70 cc mama yedi uyudu nedir bu ya iştahsız bebeğide hiç sevmem ya mıy mıy ..
birde son 3 gündür dikiş yerlerim acayip acıyor oda canımı sıkıyor birçok şey ertelemek zorunda kalıyorum ...ne akıl diyorum bazen insan bile bile kendini ikinici kez kestirirmi..
yok ben bu gün iyi değilim en iyisi azcuk köşeye çekilip kendime enerji yükleyeyim..topiğinde enerjisini düşürmeyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…