Meltem
üçüncü ayda azalıyor kilo alımları canım.4.ayına girdi oğlum son 20 günde 200 gr almış yaklaşık olarak.telaşa gerek yok bence canım.bebekler farklılıklar gösterir.bi ay iyi gelişir diğer ay yavaşlar.kalıtıma sütün yarayıp yaramamasına göre değişkendir yapıları.sağlıklı olsunlar yeter bence
eskisi gibi verimli emmiyor zaten sol memeyi daha zor emiyordu
gözleri hep başka nesnelere kayıyor loş ortamda daha iyi emiyor
gece 3-4 gibi uyuyor.oyun ilgi istiyor.sabahta 12'de zorla uyandırdım.emdi ve yeniden uyudu.şimdi uyuyor.gece uyanık gündüz uyuyan bi bebek.gece uyumayı öğrenmeli çalışmaya başlayınca ben ne yaparım bu şekildehelim benim kızımda aynı gece 3-4 gibi uyuyu sohpet istyo..oyun istiyo babsıda oynuyo tam mayışmış oluyo yüz verme diyom uyusun..nerde...benim pilim bitiyo iice doyurmuş oluyorum sonra baba- kız uyuyo... bazen babası eylülü uyuyo bazende eylül babasını gamyoncuiremsu
EVROS canım maşallah kuzuna çok tatlı....
maşallah hasan berata kocaman abi olmuş
teşekürler kızlşarberatada burçinede kocaman maşşalah
bı ben yükleyemıyom resım cıldırcam
tekrar denıycem dun gesmeye gıtmıstık gıderken resım cetım denıyım bakalım mtekrar yuklemeyı denıyım
maşallah elife
maşallah ikinizede bu arada minik be seni ilk defa görüyorum çok hoşsunbuda kızımla ben
http://i0911.hizliresim.com/2009/11/9/1552.jpg
ayy kızımın pantalonu cook kötü cıkmıss :))
baby demekki ben dün o yüzden uyuyamadımsecill tarcın uyku acmaya birebir.. ben eskiden hamile deilken iciodum bu karısımı allahım gece uyuyamıorum sonra okudum nette uyku acıomus iş arkadasıma dedim oda aynısını soyledi oda cayına bir cubuk tarcın koyuyomus uyuyamıormus meger ondanmıs
saol canım o senin güselliğin :kedi:maşallah ikinizede bu arada minik be seni ilk defa görüyorum çok hoşsun
:
Bebeğin memeyi ne kadar çektiğini bizzat öğrenmiş bulunuyorum:lepi: Gece kızımın sancısı tuttu yine. 10.30dan 1'e kadar uyutmaya uğraştım. Bir taraftan sallıyorum, bir taraftan emziği düştükçe ağzına tıkıyorum...Bir ara emzik yere düştü.Bizimki nasıl yaygara koparıyorkafamçokkarıştıYerden aldım, yıkadım, geldim diyene kadar yırtacak kendini. Ben de tuttum parmağımı sokuverdim ağzına:kedi:Allah'ım o nasıl bir emmektirakannehirParmağımı sonuna kadar çekiyor, nasıl vakumluyor anlatamam. O vakumla değil 90 cc, 190 cc bile çekilir 5 dakikada. Hiç kasmayınzemuszemus (Bu arada belirtmek isterim, elimi yıkamadan dokunmuyorum kızıma, parmağım temizdi yane:umursamaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?