2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bu kafeinsiz yesılcayı nerden buldun.yada cayın üstünde kafeinsiz amblemımı var.bende almak istiyom,lipton yada dogadanmı
melek nasılsın
eylül ün omzu düzeldi mi canım

aaa evet eylülün omzunda ufak bı problenm vardı nasıl oldu hakketten gectı heralde dımı melek

:)) ben sizleri evvel Allaha sonra sise havale ettim yavrum ben napiyim. bu halimle bile millet bana bu ne gobek dio:)

uyus oluyorum öle insanlara.hamıleyken herkez aaa cok kılo alma veremıycen hepsi yapışcak diodu dogumdan sonra cok şükür aldıklarımı fasla fasla verdım.ama mıllet hala ayy göbekte kalmıs dio sınır oluyom.daha dur be kadın 3 ay oldu dogum yapalı,bı dur.kendısı verememiş senelerce bana mana bulmazmı uyusss oluyorum yaaa

aman allahım Pervin bu çocuk 1 haftadır ondan mı uyumuyo dersin..özellikle akşamları içiyorum ben bu çayı..gribe yakalanmıyayım diye koruyucu olarak içiyodum.1 haftadır da Rüzgar gece 3 ten aşağı uyumuodu..poff ya..muhallebileri de bol tarçınlı lüpletiyodum..tarçınsız yapayım bari şu çayı..benneyaptımki

secill tarcın uyku acmaya birebir.. ben eskiden hamile deilken iciodum bu karısımı allahım gece uyuyamıorum sonra okudum nette uyku acıomus iş arkadasıma dedim oda aynısını soyledi oda cayına bir cubuk tarcın koyuyomus uyuyamıormus meger ondanmıs

iyi olmana sevindim.tekrar geçmiş olsun canım
ben ne kadar emiyor bilmiyorum ama Sevan'da son günlerde çok az emiyor.3-5 dakika emip bırakıyor bi de boğuşarak emiyor.zor zoba 3-5 dakika emzirebiliyorum.demek ki bu dönnemlerde normal bi durum.eskisi gibi sık sık memede istemiyor.bende üzülüyordum niye emmiyor diye ama sizleri okuyunca rahatladım

canım Servan son ayında 400 gr almış.doktor gelişimi gayet iyi dedi.hızları kesiliyor artık kiloların

bu kız bana hiç mi hiç benzemiyor.

kime benzediğinin ne önemei var bu kadar tatlı olunca.maşallah çok şeker bi kız

gaz + nezle + haftada 3 posta misafir = nete girememek, yorgunluk, bel ağrısı, sırt ağrısı

ilaveten

Onur'un sürekli uyuması = sinir - stres, kocaya gıcık olma
çok geçmiş olsun.işimiz zor.bi de çalışmaya başlayınca ne yapacağız bilmiyorum

nazan 3 aya geçmezse mecburen operasyon olacak
inşallah geçer ve operasyona gerek kalmaz

helincim maşşalah servana cok tatlı.kanatları olsa ucacaklar nasılda kıpır kıpırlart cok sevıyorum bu hallerını
inanılmaz hareketli.bende enerji kalmıyor o hala kıpır kıpır.bi de gece 2,5 ta çektim videoyu.hiperaktif mi olacak ne diyorum bazen eşime espiriyleyerimseniben.meme emerken bile kıpır kıpır eller ayaklar.

meltem çok geçmiş olsun ya..bende fıtıktan şüpheleniyorum daha doğrusu hamile iken ilk başlarda sol kasığpımsa şişlik vardı dr cerrahiye git demişti onun için bende gitmemiştim tabi..şişlik hala var bide göbeğim akıyo....sen böle diyince iice tırstım gidiyim en iyisi..inş operasyona gerek kalmadan geçer...

saol cnm ya ii çok şüür çok az şişlik var oda gitcek inş...bende kaç gündür arıcam seni bitürlü fırsat bulmadım...sen nasılsın iisiniz inşallah..eceyi öp benim için mis kokulu meleğim
,

iyi sayılırız canım
ece son ay 500 gram almış doktor 1 öğün mama verdi ona üzüldüm bir de bende hamilelikten dolayı göbek fıtığı çıktı ona moralim bozuk biraz onun dışında iyiyiz çok şükür
sen de Eylül ü öp canım benim için

Meltem
500 gr aldı diye hemen mamaya mı başlattı?kilosu nasıl peki
Servan 400 gr bile tam almamıştı doktor gelişimi gayet iyi dedi
500 gr alınca mama demesi şaşırttı beni

meltem 2 ay botunca kaç kg aldı peki...3. ayda 500 çok mu az emme süresimi azldı sütmü yetmiyo..

Meltem
500 gr aldı diye hemen mamaya mı başlattı?kilosu nasıl peki
Servan 400 gr bile tam almamıştı doktor gelişimi gayet iyi dedi
500 gr alınca mama demesi şaşırttı beni

3530 doğdu ece şimdi 5950 gram aldı
3. ayda 500 gram aldı
boyu 3 ayda 14 cm uzadı

eskisi gibi verimli emmiyor zaten sol memeyi daha zor emiyordu
gözleri hep başka nesnelere kayıyor loş ortamda daha iyi emiyor

helim benim kızımda aynı gece 3-4 gibi uyuyu sohpet istyo..oyun istiyo babsıda oynuyo tam mayışmış oluyo yüz verme diyom uyusun..nerde...benim pilim bitiyo iice doyurmuş oluyorum sonra baba- kız uyuyo... bazen babası eylülü uyuyo bazende eylül babasını gamyoncuiremsu

Meltem
üçüncü ayda azalıyor kilo alımları canım.4.ayına girdi oğlum son 20 günde 200 gr almış yaklaşık olarak.telaşa gerek yok bence canım.bebekler farklılıklar gösterir.bi ay iyi gelişir diğer ay yavaşlar.kalıtıma sütün yarayıp yaramamasına göre değişkendir yapıları.sağlıklı olsunlar yeter bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…