canım bu kafeinsiz yesılcayı nerden buldun.yada cayın üstünde kafeinsiz amblemımı var.bende almak istiyom,lipton yada dogadanmıo karısım metabolizma hızlandırıcı ama aksamları icmeyin cunku tarcın uyku kacırıo bebekler uyumassa karısmam. ayrıcada sirke bal ben yaptım 2 gun ikisindede ecos gazlandı sonra bıraktım yine siz deneyin bebikler ne reaksiyon gostercek bunyeler farklı yoksa benden kacmasdı.. suan kafeşnsiz yesil caya devam ediorum gunde 2 bardak. 2 bardakta ballı ıhlamur biri sabah kahvaltıda biri gece uykudan once
melek nasılsın
eylül ün omzu düzeldi mi canım
:)) ben sizleri evvel Allaha sonra sise havale ettim yavrum ben napiyim. bu halimle bile millet bana bu ne gobek dio:)
o karısım metabolizma hızlandırıcı ama aksamları icmeyin cunku tarcın uyku kacırıo bebekler uyumassa karısmam. ayrıcada sirke bal ben yaptım 2 gun ikisindede ecos gazlandı sonra bıraktım yine siz deneyin bebikler ne reaksiyon gostercek bunyeler farklı yoksa benden kacmasdı.. suan kafeşnsiz yesil caya devam ediorum gunde 2 bardak. 2 bardakta ballı ıhlamur biri sabah kahvaltıda biri gece uykudan once
gecmis olsun diyen herkese çok çok tesekkurler arkadaslar
geldim evimdeyim çok sukur atlattım bunuda
sezaryanlar dahil 6. operasyonumdu bu artık sıkıldım ama insallah son olur uzunca bir zaman insallah, surekli aynı tablo yasanıyor sanki benhastanede yatıyorum es dost geliyor ziyarete surekli geçmis olsun telefonları ben hep hasta falan sanki oyle bir hissekapıldım ki gercek olan bu en son geçen sene ekimde ameliyat oldum sonra agustosta malum dogum simdi kasım da yine ameliyat uçuncu aneztezimi aldım neyse,
ameliyat guzel geçti ilk gun biraz agrım oldu kapalı ameliyat falan ama içeri verilen gaz yuzunden çok agrım oldu sezaryandan daha zordu ilk gece diyebilirim yani ki kesik kuçuk du bunda,
gelelim ece naptı konusua:) gunler ondcene sitrese girdim biryandan alah yardım eder modundaydım inanıyordum guzel olcak ama yinede endiseli idim hastaneye de goturcez ece yi diye konusmustuk ailecek hastaneden izinler aldık falan ama ibo karar degistirdi herkes yok grip olur yok enfeksiyon kafasını karıstırmıs asla istemiyorum getirmek ben gidip tum gece gerekirse omzumda uyuturum diyerek aksam eve gitti benim yanımdada harika gorumcem vardı hatırlayanlarınzı varsa o kaldı, bu arada tum gun mama emip ayakta sallanarak uyumus mamayı once almak istememis garip garip bakmıs içirenkisiye ama sonra aksamustune dogru alısmıs daha rahat almıs hatta annem kayınvaldem gorumcem uçu baktı bir ara o ayakta uyurken cay keyfi bile yapmıslar foto mak aramıslar resmetmek bana gostermek için makina benim yanımda idi:)) yani iste alah yardım ediyorr çok sukur
aksamda 11 de uyumus 5 e kadar tabi mama etkisi inanmadım bunada, v s ben eve geldim ilk an yine emziremedim agrım vardı aksamustu emzirdim memenin tadını tekrar aldıktan sonra bir aara yine mama verin agrım var dedim ama mamaya çok agladı istemedi tamam dedim aglatmayın emzireyim vs neyse simdi iki gundur babasınnı omzunda uyamayı ogrendi annemin ayagında biraz rahatladım vesile oldu sanki insallah boyle devam eder, biraz kendimi sokaklara atma sansım olur belki,
ben ne kadar emiyor bilmiyorum ama Sevan'da son günlerde çok az emiyor.3-5 dakika emip bırakıyor bi de boğuşarak emiyor.zor zoba 3-5 dakika emzirebiliyorum.demek ki bu dönnemlerde normal bi durum.eskisi gibi sık sık memede istemiyor.bende üzülüyordum niye emmiyor diye ama sizleri okuyunca rahatladımkafa yiycem arkadaşlar ya, benim hesapta mı bi yanlışlık var anlamıyorum; benim kız hesaplarıma göre (ki nasıl hesaplanır tam olarak da kestiremiyorum) 600cc den fazla emmiyor günde ama aç gibi de durmuyor. keyfi maşallah allah bozmasın çok yerinde. ama günde en az 800cc alıyor olması gerekmiyor mu? ben yanlış mı okudum acaba?
canım Servan son ayında 400 gr almış.doktor gelişimi gayet iyi dedi.hızları kesiliyor artık kilolarınnazannn erhan bey sana soylemedimi bundan sonra ayda yaklasık 650 gr alacakk diyee
bizim kız 20 gunde 500 gr almıs aa dedmi o zaman 30 gunde 750 almıs gibi oluyor eksik olmus biraz dedim hayırrr çok iyi dedi ilk bir iki ay ayda 1 kilo falan alır bundan sonra az alacak daha az olcak o hızla gitmezki dedi bende aa iyi ozaman dedim
cereni tartınca iyi demedim erhan bey kilosuna yani sen hani bunu kendin mi dusundun ?
bu kız bana hiç mi hiç benzemiyor.
kime benzediğinin ne önemei var bu kadar tatlı olunca.maşallah çok şeker bi kız
çok geçmiş olsun.işimiz zor.bi de çalışmaya başlayınca ne yapacağız bilmiyorumgaz + nezle + haftada 3 posta misafir = nete girememek, yorgunluk, bel ağrısı, sırt ağrısı
ilaveten
Onur'un sürekli uyuması = sinir - stres, kocaya gıcık olma
inşallah geçer ve operasyona gerek kalmaznazan 3 aya geçmezse mecburen operasyon olacak
melek nasılsın
eylül ün omzu düzeldi mi canım
çok hoşsunuz ikinizde
inanılmaz hareketli.bende enerji kalmıyor o hala kıpır kıpır.bi de gece 2,5 ta çektim videoyu.hiperaktif mi olacak ne diyorum bazen eşime espiriyleyerimseniben.meme emerken bile kıpır kıpır eller ayaklar.helincim maşşalah servana cok tatlı.kanatları olsa ucacaklar nasılda kıpır kıpırlart cok sevıyorum bu hallerını
,saol cnm ya ii çok şüür çok az şişlik var oda gitcek inş...bende kaç gündür arıcam seni bitürlü fırsat bulmadım...sen nasılsın iisiniz inşallah..eceyi öp benim için mis kokulu meleğim
çok hoşsunuz ikinizde
tuba kızın çok tatlı maşallah çok ta şıksengözlerimebaksanab
meltem 2 ay botunca kaç kg aldı peki...3. ayda 500 çok mu az emme süresimi azldı sütmü yetmiyo..
Meltem
500 gr aldı diye hemen mamaya mı başlattı?kilosu nasıl peki
Servan 400 gr bile tam almamıştı doktor gelişimi gayet iyi dedi
500 gr alınca mama demesi şaşırttı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?