bugün 23 nisannn neşe doluyor insannya kızmıyorum da yaşamak zaten zor bır zanaat.. insanın bıle bıle kendını bu kadar germesıne,korkutmasına,gerılmesıne bı mana verememişimdir hiç.. izledıgım,okudugum hersey benı mutlu etmelı, bır adım ilerıye itmeli, umut vermeli,neşe doldurmalı.. o yuzden asla izlemem bole seylerı.
acıktım yaww pıde dıyınce.. kaydirigubbakcemile3
tahmin ettim böyle düşündüğünü.aa ben de basit korku filmlerini sevmem.korkmam da.daha korkutucu şeyler gördüm ben hayatta.akannehir bu filmler kafa yorucu filmler seviyorum işte.
seçil izle konuşalım
hmm.. ole..
ya kızmıyorum da yaşamak zaten zor bır zanaat.. insanın bıle bıle kendını bu kadar germesıne,korkutmasına,gerılmesıne bı mana verememişimdir hiç.. izledıgım,okudugum hersey benı mutlu etmelı, bır adım ilerıye itmeli, umut vermeli,neşe doldurmalı.. o yuzden asla izlemem bole seylerı.
karısık duygular içindeyimmm mafoldumben
bugün 23 nisannn neşe doluyor insann
hihoyyyt
evrim bugün pazartesi rejim miladı..
hergece açar dert çiçekleri
şarkılar seni söyler pazartesi günleri
ben bu sahneleri hatırlıyorum yaklaşık 4 ay önce 90 kg olmuş gypsyesra diye bi kadından :roflol:
ben bu sahneleri hatırlıyorum yaklaşık 4 ay önce 90 kg olmuş gypsyesra diye bi kadından :roflol:
pideye karşı mı? burada dört mevsim çeşit çeşit harika pide yapıyor fırınlar biiyunn nü? insanlar 6 öğün alıp yiyor..sor bana sen alıp yedin mi? bir elin parmaklarını geçmemiştir..peki sonuç ne 11 çocuk dığuran kadınlar benden fit.herifler öküz gibi yerler bir gıdım göbek yok bünyelerinde.Irksal birşey olduğuna inanmaya başladım artık.
adrenalinde lasim be yavru..
pideye karşı mı? burada dört mevsim çeşit çeşit harika pide yapıyor fırınlar biiyunn nü? insanlar 6 öğün alıp yiyor..sor bana sen alıp yedin mi? bir elin parmaklarını geçmemiştir..peki sonuç ne 11 çocuk dığuran kadınlar benden fit.herifler öküz gibi yerler bir gıdım göbek yok bünyelerinde.Irksal birşey olduğuna inanmaya başladım artık.
yaw birinin esi pide aliyodu sicak sicak gecenin bi yarisi, hatirliyamadim bak, benimde canim cekti...
yalniz sirkeden pideye atldik ya pehh bizden harbi adam olmass...
yaw birinin esi pide aliyodu sicak sicak gecenin bi yarisi, hatirliyamadim bak, benimde canim cekti...
ben sana sonra bıras genclıgımden bahsedeyım.. muck.
.
kaçakkedi şebnem..tek elim ..benimki de can
fil hafızasışebnemin eşi alıyodu :))
teşekkür ederiz canımfıstık ağustos anneleriyle melekleri yine topiğimizi renklendirmiş ..
birisi yani milkshake arkedeş senginliğinisle bizi ezmeyemi kalkmış ama bisim asaletimis ve ağırlığımısla altta kalmış yukarıya bakamamışki bisi görememiş ..
sirkeli su işe yarıyor denemek serbest araştırmalar ve deneyimler ortada ...
neva cıkda rotasını bulmuş kötü virüslerden korunmuş hayırlı olsun geçmiş olsun....
gyps esram gelmiş ortalık şenlenmiş...
Nazan çiçeklerini aldım çokda mutlu oldum mis gibide kokuyorlar terruk ederuk...kıznlada ortalığı kasıp kavurmuşssun maşallah ikinizede..
coşma coşşma ben de tek elim.kaçakkedi şebnem..tek elim ..benimki de can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?