2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugün 23 nisannn neşe doluyor insann
hihoyyyt

evrim bugün pazartesi rejim miladı..
hergece açar dert çiçekleri
şarkılar seni söyler pazartesi günleri

tahmin ettim böyle düşündüğünü.aa ben de basit korku filmlerini sevmem.korkmam da.daha korkutucu şeyler gördüm ben hayatta.akannehir bu filmler kafa yorucu filmler seviyorum işte.

seçil izle konuşalım

ben de yorgunluktan dolayı hayatın hafıf meşrep her halını sevıyorum..

adrenalinde lasim be yavru..

karısık duygular içindeyimmm mafoldumben

pideye karşı mı? burada dört mevsim çeşit çeşit harika pide yapıyor fırınlar biiyunn nü? insanlar 6 öğün alıp yiyor..sor bana sen alıp yedin mi? bir elin parmaklarını geçmemiştir..peki sonuç ne 11 çocuk dığuran kadınlar benden fit.herifler öküz gibi yerler bir gıdım göbek yok bünyelerinde.Irksal birşey olduğuna inanmaya başladım artık.

bugün 23 nisannn neşe doluyor insann
hihoyyyt

hade lenn düt düt dürüyeeee kaydirigubbakcemile2

evrim bugün pazartesi rejim miladı..
hergece açar dert çiçekleri
şarkılar seni söyler pazartesi günleri

dillerde name adın elifimmm... dillerde name aaaaaaaaadııııın

ben bu sahneleri hatırlıyorum yaklaşık 4 ay önce 90 kg olmuş gypsyesra diye bi kadından :roflol:

hıc hazzzatmem kendısınden :umursamaz:lülülülülülü

yalniz sirkeden pideye atldik ya pehh bizden harbi adam olmass...

adrenalinde lasim be yavru..

ben sana sonra bıras genclıgımden bahsedeyım.. muck.

e onlarda baska ıs yok annem.. ısıgı goren de cıkıoo.. halıyle normal.

fıstık ağustos anneleriyle melekleri yine topiğimizi renklendirmiş ..
birisi yani milkshake arkedeş senginliğinisle bizi ezmeyemi kalkmış ama bisim asaletimis ve ağırlığımısla altta kalmış yukarıya bakamamışki bisi görememiş ..
sirkeli su işe yarıyor denemek serbest araştırmalar ve deneyimler ortada ...
neva cıkda rotasını bulmuş kötü virüslerden korunmuş hayırlı olsun geçmiş olsun....
gyps esram gelmiş ortalık şenlenmiş...
Nazan çiçeklerini aldım çokda mutlu oldum mis gibide kokuyorlar terruk ederuk...kıznlada ortalığı kasıp kavurmuşssun maşallah ikinizede..

ben yine armut tatlısı gibi faaiideli besinlerden bahsediim siz pideler felan kınıyorum sizi kın kın

ne sansliymis $ebo( tibet totosunu kaldirip mutfaga gitmiyo, kaldiki firin, zaten burda ekmekciler 6 da kapaniyo(((

şebnemin eşi alıyodu :))
fil hafızası
teşekkür ederiz canım
kaçakkedi şebnem..tek elim ..benimki de can
coşma coşşma ben de tek elim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…