millet kendini sirkeye suya verdi sen hala armut tadlusu diyon..hem söyle bakiyim kaç klo verdin sen ha?? seni gdi seniiiCevizli armut tatlısı - rumma
bugün bu tatlıyı yaptım çık başarılı oldu tavsiye ederim çok basit yapımıı :hulya:
evet :1no2: üç harfliler tarzı birşey var
hassas dönemlerdeyz izleme :1no2:
millet kendini sirkeye suya verdi sen hala armut tadlusu diyon..hem söyle bakiyim kaç klo verdin sen ha?? seni gdi seniii
fragmanı pek bişeye benzemiyor.ben ne japon ne kore korku filmleri izledim.pehh
yok anam bu gündüz misafiri yani bu misafir bana değil eve geldi evin kapısından girdi delikafaduldenmisafir derken???kaydirigubbakcemile3
ruhsuz kadın hiçmi tırsmadın yuhmillet kendini sirkeye suya verdi sen hala armut tadlusu diyon..hem söyle bakiyim kaç klo verdin sen ha?? seni gdi seniii
fragmanı pek bişeye benzemiyor.ben ne japon ne kore korku filmleri izledim.pehh
:roflol:al bendende o kadarya ben kupuylen sirke icsemde gitmez bu kilolar, poffff..
yapmadığı için vurdu ya çenesinesositososito
paranormal activity biz hergece yasiyoz teoylan, hele o aclik krizi anlari, bi kamera olsada cekse bizi...
fragmanini ismiyim bi merak ettim..
valla benimki yine eski yoğunluğuna döndü iki günde bi misafir misafir bıktı usand laelaelaelaelae
nurdan kalan mamaları yemiyosun de mi...çok kınarız topikçe seni öyle bir şey yapıyorsan
:roflol: yok o değilde kuzy Allahtan mama yemiyor kadın coşmuş çocuğun mamasını alır yediği profların içine katıp yer olurmu olurrr
Cevizli armut tatlısı - rumma
bugün bu tatlıyı yaptım çık başarılı oldu tavsiye ederim çok basit yapımıı :hulya:
öneririm esracım
Deney Filmi
ben onları misafire yaptım tirbiyesizzinsanın yazdığıyla yaptığının tutmaması böle bişi bacılar
mesela garez mi..ilki iiyiydi..ötekiler bi halta yaramaz
ya ben kupuylen sirke icsemde gitmez bu kilolar, poffff..
yok anam bu gündüz misafiri yani bu misafir bana değil eve geldi evin kapısından girdi delikafadulden
garez değil.ama haklısın ikincisi çok sııcı ve berbattı.benim en beğendiklerimden biri akasya ağacı ve tale of two sister dır. efekt falan sevmiyorum ben.bu filmler çok doğal şekilde seyrediyor ve senaryoları çok güzel.sonuna kadar anlamıyorsun konuyu.
akasya ağacı için buraya
Beyazperde - Akasya - Acacia
tale of two sister için buraya bakabilirsin
http://beyazperde.mynet.com/film/2231
efrim kızacak bize şincik
ben onları misafire yaptım tirbiyesizz
garez değil.ama haklısın ikincisi çok sııcı ve berbattı.benim en beğendiklerimden biri akasya ağacı ve tale of two sister dır. efekt falan sevmiyorum ben.bu filmler çok doğal şekilde seyrediyor ve senaryoları çok güzel.sonuna kadar anlamıyorsun konuyu.
akasya ağacı için buraya
Beyazperde - Akasya - Acacia
tale of two sister için buraya bakabilirsin
http://beyazperde.mynet.com/film/2231
efrim kızacak bize şincik
bu topiğe geceleri girmek istemememin nedeni yeme içmeye meyyalimin oluşmasının müsebbibi olmasıdır.tam da salata ve yoğurt yerken..akşam yemeğinde yayla çorbamı içmişken...
hmm.. ole..
ya kızmıyorum da yaşamak zaten zor bır zanaat.. insanın bıle bıle kendını bu kadar germesıne,korkutmasına,gerılmesıne bı mana verememişimdir hiç.. izledıgım,okudugum hersey benı mutlu etmelı, bır adım ilerıye itmeli, umut vermeli,neşe doldurmalı.. o yuzden asla izlemem bole seylerı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?