2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cevizli armut tatlısı - rumma
bugün bu tatlıyı yaptım çık başarılı oldu tavsiye ederim çok basit yapımıı :hulya:
millet kendini sirkeye suya verdi sen hala armut tadlusu diyon..hem söyle bakiyim kaç klo verdin sen ha?? seni gdi seniii
evet :1no2: üç harfliler tarzı birşey var
hassas dönemlerdeyz izleme :1no2:

fragmanı pek bişeye benzemiyor.ben ne japon ne kore korku filmleri izledim.pehh

millet kendini sirkeye suya verdi sen hala armut tadlusu diyon..hem söyle bakiyim kaç klo verdin sen ha?? seni gdi seniii

mesela garez mi..ilki iiyiydi..ötekiler bi halta yaramaz

misafir derken???kaydirigubbakcemile3
yok anam bu gündüz misafiri yani bu misafir bana değil eve geldi evin kapısından girdi delikafadulden

ruhsuz kadın hiçmi tırsmadın yuh
15 kg verdim baktım çok verdim 5 ini geri aldım :icecream:
ya ben kupuylen sirke icsemde gitmez bu kilolar, poffff..
:roflol:al bendende o kadar

yapmadığı için vurdu ya çenesinesositososito

dogru tahmın..

paranormal activity biz hergece yasiyoz teoylan, hele o aclik krizi anlari, bi kamera olsada cekse bizi...

fragmanini ismiyim bi merak ettim..

kaydirigubbakcemile3

valla benimki yine eski yoğunluğuna döndü iki günde bi misafir misafir bıktı usand laelaelaelaelae

iğrençsin biliyün müüü :sinifsinif:

nurdan kalan mamaları yemiyosun de mi...çok kınarız topikçe seni öyle bir şey yapıyorsan

kaydirigubbakcemile3

:roflol: yok o değilde kuzy Allahtan mama yemiyor kadın coşmuş çocuğun mamasını alır yediği profların içine katıp yer olurmu olurrr

Cevizli armut tatlısı - rumma
bugün bu tatlıyı yaptım çık başarılı oldu tavsiye ederim çok basit yapımıı :hulya:

insanın yazdığıyla yaptığının tutmaması böle bişi bacılar

mesela garez mi..ilki iiyiydi..ötekiler bi halta yaramaz

garez değil.ama haklısın ikincisi çok sııcı ve berbattı.benim en beğendiklerimden biri akasya ağacı ve tale of two sister dır. efekt falan sevmiyorum ben.bu filmler çok doğal şekilde seyrediyor ve senaryoları çok güzel.sonuna kadar anlamıyorsun konuyu.
akasya ağacı için buraya
Beyazperde - Akasya - Acacia
tale of two sister için buraya bakabilirsin
http://beyazperde.mynet.com/film/2231

efrim kızacak bize şincik

yav esra ne alakası var testereyle..izle bi anlarsın benzemiyor hiç bişeye

tam benim tarzım..kafa yormalıyım ben de..izlememiştim bunları..bi bakayım

kızmaz bize o kıyamaz..opuyorumnanaktan

bu topiğe geceleri girmek istemememin nedeni yeme içmeye meyyalimin oluşmasının müsebbibi olmasıdır.tam da salata ve yoğurt yerken..akşam yemeğinde yayla çorbamı içmişken...

ben onları misafire yaptım tirbiyesizz

hmm.. ole..

ya kızmıyorum da yaşamak zaten zor bır zanaat.. insanın bıle bıle kendını bu kadar germesıne,korkutmasına,gerılmesıne bı mana verememişimdir hiç.. izledıgım,okudugum hersey benı mutlu etmelı, bır adım ilerıye itmeli, umut vermeli,neşe doldurmalı.. o yuzden asla izlemem bole seylerı.

bu topiğe geceleri girmek istemememin nedeni yeme içmeye meyyalimin oluşmasının müsebbibi olmasıdır.tam da salata ve yoğurt yerken..akşam yemeğinde yayla çorbamı içmişken...

vayy salata ha..salatayı anca pıdenın ARASINA koyarsam bı mana kazanıoo bende.. nacızane şakkıdı

tahmin ettim böyle düşündüğünü.aa ben de basit korku filmlerini sevmem.korkmam da.daha korkutucu şeyler gördüm ben hayatta.akannehir bu filmler kafa yorucu filmler seviyorum işte.

seçil izle konuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…