didoooo ben seni bi pekistiricem simdiiiiiiiiiiii...pekis pekis pekistim isten geldigimden beri.....
bizim popolara pompala pompala bıtmez o kan.. kolay gele,sana cay demleyeyim, arada dınlenırsın..
O yasaklanan kım mercimekim??
Esra, kullanıyorum ben organımı sık sık.. tuvalete gıdıyorumm sık sık.. sen napıosun sık sık?? sıkıyosa cevapla bi sıkımlık
valla benimki yine eski yoğunluğuna döndü iki günde bi misafir misafir bıktı usand laelaelaelaelaeEsra, kullanıyorum ben organımı sık sık.. tuvalete gıdıyorumm sık sık.. sen napıosun sık sık?? sıkıyosa cevapla bi sıkımlık
dalga geçme leynnn lülülülülülügeldi yine neşe pınarıeğlence hezeyanıkaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3 bencedebak dedim sana daha once de takalim bi sonda yorulma tuvalete kadar da..lülülülülülü
ay yasaklansınnnn aklıma geldi yine mafoldumbenÖzlem...paranormal activity tr de yasaklanmış.eşim şimdi nette okumuş..
psikopat bi filmO yasaklanan kım mercimekim??
kaydirigubbakcemile2 sen öle sannn lülülülülülüyapmadığı için vurdu ya çenesinesositososito
paranormal activity biz hergece yasiyoz teoylan, hele o aclik krizi anlari, bi kamera olsada cekse bizi...
fragmanini ismiyim bi merak ettim..
nurdan kalan mamaları yemiyosun de mi...çok kınarız topikçe seni öyle bir şey yapıyorsan
nurdan kalan mamaları yemiyosun de mi...çok kınarız topikçe seni öyle bir şey yapıyorsan
kaydirigubbakcemile2 sen öle sannn lülülülülülü
izlemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee beni sefiyosannn izlemeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben çok fazla korku filmi izlemiş biri olarak salondan yatak odasına nasıl geçicem diye merak ediyorum mafoldumben
o kadar yaniiiii...CADIARZU
evet :1no2: üç harfliler tarzı birşey var
hassas dönemlerdeyz izleme :1no2:
misafirim vardı bugün yine dün gece geldim eve ev dandini mami yemiş çekirdekleri basket oynamış sanki tabağa isabet edermi etmezmi kıvamında bütün gece ev topla sabah süpürge aç mutfağa gir öff pöfff mümkünse bayrama kadar araverin gariiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?