2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

paranormal activity biz hergece yasiyoz teoylan, hele o aclik krizi anlari, bi kamera olsada cekse bizi...

fragmanini ismiyim bi merak ettim..

Esra, kullanıyorum ben organımı sık sık.. tuvalete gıdıyorumm sık sık.. sen napıosun sık sık?? sıkıyosa cevapla bi sıkımlık
valla benimki yine eski yoğunluğuna döndü iki günde bi misafir misafir bıktı usand laelaelaelaelae
geldi yine neşe pınarıeğlence hezeyanıkaydirigubbakcemile2
dalga geçme leynnn lülülülülülü
bak dedim sana daha once de takalim bi sonda yorulma tuvalete kadar da..lülülülülülü
kaydirigubbakcemile3 bencede
Özlem...paranormal activity tr de yasaklanmış.eşim şimdi nette okumuş..
ay yasaklansınnnn aklıma geldi yine mafoldumben
O yasaklanan kım mercimekim??
psikopat bi film

nurdan kalan mamaları yemiyosun de mi...çok kınarız topikçe seni öyle bir şey yapıyorsan

yapmadığı için vurdu ya çenesinesositososito
kaydirigubbakcemile2 sen öle sannn lülülülülülü
paranormal activity biz hergece yasiyoz teoylan, hele o aclik krizi anlari, bi kamera olsada cekse bizi...

fragmanini ismiyim bi merak ettim..

izlemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee beni sefiyosannn izlemeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben çok fazla korku filmi izlemiş biri olarak salondan yatak odasına nasıl geçicem diye merak ediyorum mafoldumben

o kadar yaniiiii...CADIARZU

psikoljik gerilimmiş ben bayılırım.4 aralıkta yurdumuzdaymış..deney filminden daha mı gerici?

ya evrim duyda inanma, sen ki tatlini tsini sevmezdin, beni gectin hee..

misafirim vardı bugün yine dün gece geldim eve ev dandini mami yemiş çekirdekleri basket oynamış sanki tabağa isabet edermi etmezmi kıvamında bütün gece ev topla sabah süpürge aç mutfağa gir öff pöfff mümkünse bayrama kadar araverin gariiiii

misafir derken???kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…